Διαγωνισμός με δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου το «Διαμαντένιο Άλφα»-ΕΛΗΞΕ

Kathy

Καλημέρα και Καλό Μήνα! 

Και μπαίνουμε αισίως στον Απρίλιο. Μετά από έναν αρκετά κρύο Μάρτιο, ο Απρίλιος μας υποδέχεται με αρκετό ήλιο (τουλάχιστον στην Αθήνα) και με ανοιξιάτικη διάθεση! Με αφορμή, λοιπόν, την έναρξη του μήνα αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου που είναι αύριο 2 Απριλίου, δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε έναν διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός και να προσφέρουμε δύο αντίτυπα του βιβλίου «Το Διαμαντένιο Άλφα» της Νόρας Πυλώροφ

Πολλά σκέφτηκα όταν διάβασα τον τίτλο του βιβλίου… μενταγιόν, δαχτυλίδια, παλάτια και πριγκίπισσες. Σε ένα μόνο έπεσα μέσα… στο Διαμαντένιο Δαχτυλίδι μιας εκ των πρωταγωνιστριών που στιγμάτισε με τη συμπεριφορά της τη ζωή μιας ολόκληρης οικογένειας. Μια οικογένειας που το τα ονόματα όλων των γυναικών ξεκινάνε από το γράμμα Α. Μιας οικογένειας που θα σας συγκλονίσει με τη ζωή της, τα πάθη της και τα λάθη της.

Μετά από αρκετό καιρό κατάφερα να πιάσω ένα βιβλίο στα χέρια μου που με έπεισε να αφήσω την βραδινή συνήθεια του σερφαρίσματος στο κινητό και την τηλεόραση και να μην μπορώ να κοιμηθώ από την αγωνία για την συνέχεια. Αν είστε κι εσείς φαν των βιβλίων που διηγούνται ιστορίες των μελών μιας οικογένειας μέσα από τα γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα τα τελευταία 100 χρόνια, τότε σίγουρα το «Διαμαντένιο Άλφα» θα σας αρέσει πολύ. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Η αλήθεια είναι ότι την συγγραφέα, την κ. Νόρα Πυλώροφ, δεν την γνώριζα αλλά με έχει συνεπάρει με την επιλογή των λέξεών της (μεταφράστρια και καθηγήτρια βλέπετε) και την γλαφυρή περιγραφή των γεγονότων. Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορεί ακόμα ένα βιβλίο της, το «Η ανάσα στον σβέρκο».
 
Και τώρα πάμε στα διαδικαστικά:
 
Όροι του διαγωνισμού
 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: – See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ2) Κάντε like και στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ
Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb, «δεν έχω fb»
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!
 
 Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

– See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης
 
  Προσοχή!!! 
  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 1 Απριλίου 2015 ως τις  8 Απριλίου στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.  Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 αντίτυπα του βιβλίου.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!
 
χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.gr, diagonismos.gr, saveandwin.gr
 
ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Με 288 έγκυρες συμμετοχές, οι νικητές μέσω του randomizer.com είναι οι εξής: 

1) Κοντού Σταυρούλα από Άμφισσα
2) Καλούμενου Χριστίνα από Τήνο 

Συγχαρητήρια! Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν μέσα σε δύο ημέρες, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.