Διαγωνισμός με δώρο το βιβλίο «Πάσχα με τον Χρήστο»-ΕΛΗΞΕ

Callie

Καλημέρα!!!Παρασκευή σήμερα και, όπως κάθε τέτοια μέρα, ομολογώ ότι το χειλάκι μας χαμογελάει έστω και λίγο περισσότερο! Σαββατοκύριακο έρχεται, αν και με άστατο καιρό όπως λέει η ΕΜΥ, αλλά εμείς το θέλουμε και το αγαπάμε γιατί είναι οι μέρες που μπορούμε να είμαστε μαζί σαν οικογένεια, να δούμε τους φίλους μας, να ξεκουραστούμε, να παίξουμε και να κάνουμε διάφορες κατασκευές που μένουν μισοτελειωμένες μέσα στην εβδομάδα!

Όπως είδατε, την τελευταία εβδομάδα το έχουμε ρίξει για τα καλά στους διαγωνισμούς! Μετά, λοιπόν, από τον διαγωνισμό με τις λαμπάδες που λήγει σήμερα αλλά και αυτόν με τα υπέροχα ρούχα Funky, είπαμε να σας δώσουμε ακόμα ένα πασχαλινό δώρο που μπορείτε να κρατήσετε για εσάς και τα παιδιά σας ή να το δωρίσετε σε κάποιο βαφτιστήρι ή ανίψι σας. 

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν λέω τη λέξη «Ουράνιο Τόξο»; Είμαι σίγουρη ότι σε πολλούς από εσάς εκτός από την υπέροχη χρωματιστή αψίδα που βγαίνει μετά την βροχή θα έρχεται η υπέροχη και εκπαιδευτική εκπομπή του κ. Χρήστου Δημόπουλου «Ουράνιο Τόξο» που τιμήθηκε δύο φορές με το Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Παιδικής Εκπομπής! Είμαι σίγουρη μάλιστα ότι πολλές από τις μαμάδες που μας διαβάζουν θα έχουν στείλει μαζί με τα παιδιά τους ζωγραφιές στον κ. Χρήστο, ο οποίος για πολλά χρόνια (από το 1986-1989 και από το 2001-2013) κρατούσε συντροφιά τα παιδιά μας με τις εύκολες αλλά και τις πιο περίπλοκες κατασκευές του.  

Για όσους, όμως, πίστευαν ότι ο κ. Χρήστος θα μας άφηνε μετά το τέλος της τηλεοπτικής του συνεργασίας με την ΕΡΤ, έκαναν λάθος. Οι Εκδόσεις Ψυχογιός τον έβαλαν στην οικογένειά τους και πλέον μπορούμε να βρούμε ορισμένες από τις κατασκευές του στα υπέροχα βιβλία του. 

Για εσάς τα Ανθομελάκια, λοιπόν, έχουμε σήμερα ΔΥΟ αντίτυπα του βιβλίου «Πάσχα με τον Χρήστο» που περιλαμβάνει πασχαλινές κατασκευές και δραστηριότητες για τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα. Πώς να ζωγραφίσετε αυγά, πως να φτιάξετε την δική σας λαμπάδα, σταυρόλεξα, χρωμοσελίδες και πολλά άλλα είναι μερικά από αυτά που θα βρείτε μέσα στο βιβλίο!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

 

Όροι του διαγωνισμού
 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: – See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ2) Κάντε like και στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ
Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb, «δεν έχω fb»
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!
 
 Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

– See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης
 
  Προσοχή!!! 
  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 20 Μαρτίου 2015 ως τις  26 Μαρτίου στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.  Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 αντίτυπα του βιβλίου.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας! 

 

 
Για διευκρινίσεις σε σχέση με τον διαγωνισμό γράψτε μας κάποιο σχόλιο ή στείλτε μας e-mail στο kathycallie@gmail.com.

Την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε ενεργά πια με τις Πασχαλινές μας αναρτήσεις και φυσικά έρχονται και άλλοι διαγωνισμοί!!!!Καλό Σαββατοκύριακο!

Κάλη

ΝΙΚΗΤΕΣ

Μετά από κλήρωση μέσω του randomizer.org και ανάμεσα από 116 έγκυρες συμμετοχές, οι νικητές που κερδίζουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου Πάσχα με τον Χρήστο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός είναι οι εξής:

Αναστασία Τσιοπούλου
Κατερίνα Βαβίτσα 

Συγχαρητήρια και πάντα τυχερές. Εάν δεν έχουμε απάντηση στο e-mail που τους στείλαμε εντός δύο ημερών, η κλήρωση θα επαναληφθεί!

Ευχαριστούμε πολύ όλους σας!