Ανασκόπηση Ιουνίου 2013

Kathy & Callie
Καλησπέρα σε όλους!

 
Αυτή η εβδομάδα μπήκε πολύ δυναμικά και ομολογώ ότι τελειώνει με αρκετή κούραση. Πρώτη βδομάδα μαθημάτων για μένα μετά από 3 μήνες καθισιού και ξεκούρασης και ομολογώ ότι ήταν αρκετά αγχωτική… όχι για τα μαθήματα αλλά για το γεγονός ότι η πεθερά μου είχε σπασμένο πόδι και έπρεπε να επιστρατεύσω την μεγάλη μου βαφτισιμιά για να μου κρατήσει την Μελίτα συν ότι ο Κώστας θα έλειπε την μισή βδομάδα για επαγγελματικό ταξίδι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το άγχος και η κούραση ήταν μεγάλη. Ωστόσο δεν παραπονιέμαι γιατί τελικά όλα πήγαν καλά… τα βολέψαμε που λένε!!!
 
Επειδή όμως από δω και πέρα ο χρόνος θα είναι αρκετά πιο περιορισμένος, σήμερα θα σας πω Καλή Κυριακή (όσο έμεινε δηλαδή) με μια καλοκαιρινή ανασκοπησούλα. Τι; Παραπονέθηκε κανείς; Αααα, είπα μήπως,χιχι!!!
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – DIY
 
Ξεκινάει το φθινόπωρο… ξεκινάνε και οι κατασκευές. Τέρμα τα μπάνια… μπαίνουμε σε ρυθμούς βελόνας και κλωστής,χιχι!
 
 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
 
Εμείς τις έχουμε κάνει θεσμό πλέον! Εσείς τι λέτε… θα το ξεκινήσετε; 
 
Ποιος κέρδισε τις κονκάρδες 3G… διαβάστε την ιστορία της Ελεάννας. 
 
Ιδέες για την γιορτή του πατέρα και οι εντυπώσεις του δικού μας μπαμπά!!!
 
Η γιορτή μου και θέλω να το μάθουν όλοι!!!
 
ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ
 
Μήπως εσείς η μαμάδες με μεγαλύτερα παιδιά, ψάχνεται ιδέες για παρτυ και δεν βρίσκεται τίποτα. Σε αυτή την ανάρτηση θα βρείτε όλες τις ιδέες μας μαζεμένες!
 
ΜΟΥΣΙΚΗ
 
Ας μην ξεχνάμε ότι το Κατερινακι μας εκτός από μπλόγκερ είναι και μουσικός. Ο,τι απορία λοιπόν έχετε μπορεί να σας την λύσει!
 
Συμβουλές για μικρούς μουσικούς – Εμφανίσεις σε κοινό 
Συμβουλές για μικρούς μουσικούς – Η συνοδεία του πιάνου
 
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
 
Δύο εύκολες συνταγές για τυρόπιτα που θα αρέσουν σίγουρα σε όλα τα παιδιά.
 
Αυτά από μένα για απόψε! Ελπίζω να μην σας κούρασα. Καλή συνέχεια στο κυριακάτικο απόγευμά σας και καλή εβδομάδα να έχουμε από αύριο. 
 
Αλήθεια εσάς ποια ήταν η αγαπημένη σας; 
 
Callie