ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Συμβουλές μακιγιάζ για εκτυφλωτικά μάτια τις γιορτές

    Πού έφτασα! Να ερευνώ εγώ για μακιγιάζ και για καλλυντικά, να σας τα γράφω και να μου λέτε κιόλας ότι σας λύνω τα χέρια τόσο απλά που τα λέω! Όχι, μπράβο μου και μπράβο σας! Γιατί ξέρετε ως δασκάλα, η αλήθεια είναι ότι το έχω με την μετάδοση γνώσεων, να τα λέμε αυτά! Αλλά κι εσείς ως μαθητές, εξαιρετικοί! Οπότε μιας και μου δίνετε θάρρος κι εσείς, σήμερα θα πάμε ένα βήμα σε πιο “πανεπιστημιακό” επίπεδο και θα δώσουμε συμβουλές για μακιγιάζ για εκτυφλωτικά μάτια για τις γιορτές που έρχονται!

    Δεν θέλω να σας δω πάλι με μία μάσκαρα ή με μια σκιά ματιών της κακιάς ώρας. Θέλω να τονίσετε τα μάτια σας, να δοκιμάσετε αυτό το κακόμοιρο το eyeliner που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει και να αγοράσετε και μια νέα παλέτα σκιών, βρε αδερφές! Α, δεν θέλω τσιγγουνιές! Μια εορταστική παλέτα που να έχει και λίγο γκλίτερ! Πληζ, κάντε το για μένα!

    Εορταστικό μακιγιάζ για εκτυφλωτικά μάτια – Συμβουλές μακιγιάζ

    Πινέλα μακιγιάζ

    First things first: Μην πας στον πόλεμο χωρίς τα όπλα σου. Και ποια είναι τα όπλα σου στο μακιγιάζ; Τα κατάλληλα πινέλα και φυσικά τα κατάλληλα προϊόντα. Όμως τώρα θα μιλήσουμε για τα πινέλα. Έχεις εκεί ένα πινέλο 15 χρόνια, το χρησιμοποιείς για την άκρη του ματιού, για το άπλωμα της σκιάς, για το “μουτζούρωμα” του μολυβιού. Έλα τώρα! Σε ξέρω γιατί το έκανα κι εγώ παλιά! Θέλω να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ένα σετ πινέλα μακιγιάζ για να τελειοποιήσεις επιτέλους το μακιγιάζ σου και συγκεκριμένα να κάνεις και όλες τις σωστές λεπτομέρειες που χρειάζονται για τα μάτια σου! Σύμφωνοι;

    Συμβουλές μακιγιάζ για εκτυφλωτικά μάτια τις γιορτές
    Σκοπός ενός πινέλου μακιγιάζ είναι το blending δηλαδή η εξομάλυνσης των μεταβάσεων των χρωμάτων και υφών μέσω της προσεκτικής εφαρμογής του μακιγιάζ.

    Εξάσκηση και πάλι εξάσκηση: Φέτος για τις γιορτές θέλω να κάνεις εξάσκηση σε 2 πράγματα, Πρώτον στο σωστό άπλωμα της σκιάς έχοντας 2-3 αποχρώσεις πάνω στο μάτι (mix and match δηλαδή) και να εξασκηθείς και στο eyeliner. Τι δασκάλα θα ήμουν αν σε άφηνα χωρίς homework;

    Σκιές ματιών

    Μία από τις τάσεις για τις σκιές ματιών φέτος τον χειμώνα και ειδικά εκεί γύρω στις γιορτές, θέλει μεταλλικά στοιχεία και γκλίτερ. Γκρι ανθρακί, κυπαρρισί και μπορντώ για να αντικαταστήσεις το έντονο μαύρο είναι ιδανικά. Τώρα για να πετύχεις το εφέ του μεταλλικού, προτείνω να χρησιμοποιήσεις υγρή μεταλλιζέ σκιά που απλώνετε και αρκετά εύκολα και να μπορεί να συνδυαστεί και με την κλασσική σε σκόνη.

    Τα στρας, τα γκλίτερ και τα μικρά αυτοκόλλητα πετράδια είναι και φέτος must. Μην τα φοβηθείς (εντάξει μην γίνεις και κλόουν!) εκεί κοντά στους κροτάφους (ανάμεσα στο μάτι και στα φρύδια) και επίσης μην τα περιορίσεις μόνο για βραδινές εξόδους. Ένα στρασάκι κάτω από την άκρη του φρυδιού θα δώσει άλλη αίγλη στο μάτι σου.

    Συμβουλές μακιγιάζ για εκτυφλωτικά μάτια τις γιορτές
    Συμβουλές μακιγιάζ: Χρησιμοποίησε τις σκιές ματιών σε μορφή πούδρας με προσοχή. Πριν τις απλώσεις τίναξε το πινέλο να φύγει η παραπανίσια ποσότητα.

    Διαβάστε στο Ανθομέλι για θέματα ομορφιάς:

    Βλεφαρίδες

    Ωπ, αυτό είναι το επόμενο δώρο για τον εαυτό μου! Ανόρθωση και ένταση στις βλεφαρίδες από τους ειδικούς (eyelashes lift)! Πολύ μόδα φίλη μου και πρέπει να το δοκιμάσεις! Ωστόσο, αν δεν θέλεις να μπλεχτείς με ραντεβού και αισθητικούς, τότε τι λες να βάλεις ψεύτικες βλεφαρίδες φέτος στις γιορτές; Έλα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου να μοιάζεις ως άλλη Marylin στο ρεβεγιόν. Τί; Θα είσαι στο σπίτι; Ε και! Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι μια θεά οικοδέσποινα!

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Eyeliner

    Και τώρα πάμε στα δύσκολα! Eyliner! Αυτό που με εκνευρίζει σε όλα αυτά τα βίντεο και τα tutorial στο διαδίκτυο είναι ότι νέα κορίτσια με μάτια γατίσια, χωρίς ρυτίδες και χωρίς βλεφαρόπτωση προσπαθούν να μας πείσουν ότι το hack λειτουργεί. Ε, όχι δεν λειτουργεί κυρίες μου όταν το μάτι δεν συνεργάζεται, όπως το δικό μου που ειδικά στο ένα μάτι το βλέφαρο είναι πιο χαμηλό από το άλλο και δεν βγαίνουν ποτέ ίδια βαμμένα. Η λύση, λοιπόν, είναι καταρχάς η εύρεση του τρόπου που να ταιριάζει στο δικό σας μάτι, το σωστό eyliner (το θέλω σε μορφή μαρκαδοράκι με λεπτή άκρη) και εννοείται πολύ εξάσκηση!

    Συμβουλές μακιγιάζ για εκτυφλωτικά μάτια τις γιορτές
    Συμβουλές μακιγιάζ: Μην τραβάς το μάτι σου όταν εφαρμόζεις το eyliner γιατί το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι τέλειο.

    Αν γράψετε στο search engine στο instagram αλλά και στην google “eyeliner hack” θα σας βγάλει πολλές επιλογές για να διαλέξετε αυτή που θέλετε να δοκιμάσετε!

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι από την κατηγορία ομορφιά:

    Μακιγιάζ ματιών για τις γιορτές – Check list

    Άρα, ανακεφαλαιώνουμε για να έχουμε υπέροχο μακιγιάζ στα μάτια μας με 4 βήματα.

    • Νέα πινέλα – Τσεκ!
    • Σκιές σε μεταλλικό χρώμα (και βάλτε στο καλάθι των αγορών και κανενα γκλίτερ ή στρας) – Τσεκ!
    • Ψεύτικες βλεφαρίδες (για αρχή πάρτε αυτές που μπαίνουν στην άκρη ) ή eyelashes check- Τσεκ!
    • Eyeliner – Τσεκ!

    Εxtra Bonus Tip:

    Για να ολοκληρωθεί το βλέμμα σου και να ζαλίσεις τους καλεσμένους σου περισσότερο από το κρασί που θα πιείτε, μην ξεχάσεις να βάψεις και τα φρύδια σου ή τέλος πάντων να τους δώσεις ωραίο σχήμα που να θυμίζει 2023 και όχι τη θειά μου τη κυρά-Μερσούδα.

    Αυτά! Από εμένα την Callie “beauty expert” προς όλες εσάς τις γυναίκες που προσπαθείτε εκτός από μαμάδες, επαγγελματίες, νοικοκυρές, φίλες, κόρες, συννυφάδες και κουμπάρες να είστε και γυναίκες, αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ευχές για ένα υπέροχο και εκθαμβωτικό αποτέλεσμα!

    Κάλη

    PIN IT FOR LATER

    Συμβουλές μακιγιάζ για εκτυφλωτικά μάτια τις γιορτές
    Συμβουλές μακιγιάζ για εκτυφλωτικά μάτια τις γιορτές 5

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης