ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τα απαραίτητα για το εφηβικό νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης για το γυμνάσιο

    Ένα εφηβικό νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης για το γυμνάσιο; “Μα, τι μας λες πάλι βρε Κάλη και μας βάζεις σε μπελάδες και σε έξοδα”! Είμαι σίγουρη ότι πάλι θα το ακούσω αυτό από τις φίλες μαμάδες, όπως και με το κουτί της πρώτης περιόδου! Ναι, αλλά το λάτρεψαν τα κορίτσια μας! Οπότε, κυρίες μου, ανασκουμπωθείτε και ετοιμάστε για τα έφηβα κορίτσια σας ένα νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα για να νιώσουν ασφάλεια στο σχολείο όσον αφορά στην εμφάνιση, στην περίοδο και στις έκτακτες περιπτώσεις, όπως το να ξεχάσουν το λαστιχάκι για τα μαλλιά τους. Ξέρετε, τι σημαντικό είναι αυτό για τα κορίτσια! Xεχε!

    Νεσεσέρ Έκτακτης Ανάγκης για έφηβα κορίτσια στο γυμνάσιο

    Η κατηγορία εφηβεία καλά κρατάει στο Ανθομέλι και καθώς και η Μελίτα πλέον μπαίνει σε αυτό το club θα γράψουμε ακόμα περισσότερες αναρτήσεις που θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με τα εφηβάκια σας, να τα κατανοήσετε και να τα βοηθήσετε να εγκλιματιστούν στις νέες συνθήκες της ζωής τους όπως είναι η είσοδος στο γυμνάσιο. Για τα κορίτσια αυτό το βήμα σηματοδοτεί πολλά όσον αφορά στην αυτοπεποίθησή τους και στην εικόνα τους για αυτό ας τους το κάνουμε όσο πιο εύκολο γίνεται.

    Τι θα λέγατε να ετοιμάσετε στην κόρη σας που θα πάει στο γυμνάσιο, ή που πηγαίνει ήδη, ένα μικρό εφηβικό νεσεσέρ που θα περιέχει κάποια απαραίτητα αξεσουάρ για ώρα ανάγκης, όπως σερβιέτες, αποσμητικό, τσιμπιδάκια, τσιρότα ή και κάποια χρήματα; Εγώ θα σας βάλω στη λίστα όλα τα πιθανά αντικείμενα που μπορείτε να βάλετε κι εσείς θα επιλέξετε αυτά που θεωρείτε πιο πιθανό να θέλει ή να χρειαστεί η κόρη σας. Στο κάτω κάτω μπορείτε να το συζητήσετε και να τα διαλέξετε και παρέα.

    Tip: Μπορείτε να της κάνετε δώρο αυτό το νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης μερικές ημέρες πριν την έναρξη του σχολείου σε μια mom-daughter έξοδο για brunch, αναψυκτικό, beaute ή ψώνια. Ξέρετε, προσφέρετε όλο το πακέτο bonding (δεσίματος) και ποιοτικού χρόνου για να γίνει ακόμα πιο όμορφη αυτή η μικρή έκπληξη. Ταυτόχρονα μπορείτε να το βρείτε ως ευκαιρία να μιλήσετε λίγο για τις νέες εμπειρίες που μπορεί να έχει η κόρη σας στο γυμνάσιο ή να την βοηθήσετε να ανοιχτεί για πράγματα και ανησυχίες που μπορεί να έχει στο μυαλό της.

    Τα απαραίτητα για το εφηβικό νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης για το γυμνάσιο 1
    Τα απαραίτητα για το εφηβικό νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης για το γυμνάσιο 6

    Μην μακρηγορώ όμως. Νομίζω ότι το πιάσατε το νόημα. Πάμε να δούμε τη λίστα με τα αντικείμενα:

    Λίστα με τα απαραίτητα για το εφηβικό νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης

    • 1-2 σερβιέτες/σερβιετάκια
    • 1 εσώρουχο
    • 1 lip balm
    • 1 μικρό αποσμητικό (για μασχάλες)
    • 1 δειγματάκι από άρωμα (για να είναι μικρή η συσκευασία)
    • Τσίχλες
    • Καραμέλες για τον λαιμό
    • Τσιμπιδάκια
    • Λαστιχάκια για τα μαλλιά
    • 1 χτενούλα
    • 1 Καθρεφτάκι
    • Τσιρότα
    • Χρήματα
    • Αντισηπτικό
    • Λίμα
    • Υγρά μαντηλάκια
    • Χαρτομάντηλα
    • 1 καρτελάκi με depon (για μια δύσκολη ώρα)

    Πατήστε το και link θα βρείτε back to school προσφορές για την νέα χρονιά.

    Back to School προσφορές σε όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά!

    Ισχύει για αγορές έως 17/09/2023.Τα απαραίτητα για το εφηβικό νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης για το γυμνάσιο 3


    Νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης για κορίτσια στο γυμνάσιο
    Τα απαραίτητα για το εφηβικό νεσεσέρ έκτακτης ανάγκης για το γυμνάσιο 7

    Θα χαρώ πολύ αν συμπληρώσετε κι εσείς αντικείμενα που θεωρείτε απαραίτητο να έχει μια έφηβη κοπέλα μέσα στην τσάντα της για ώρα ανάγκης. Εμένα η Μελίτα είχε κάποια από αυτά (όπως σερβιέτα κι ένα εξτρά εσώρουχα μαζί με χαρτομάντηλα και υγρά μαντηλάκια) και στο δημοτικό για παν ενδεχόμενο και η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε κάποια από αυτά.

    Δεν χρειάζεται φυσικά να φτιάξετε ένα πολύ μεγάλο νεσεσέρ και να έχει το παιδί πολύ εξτρά βάρος στην τσάντα του. Οι μικρές συσκευασίες από αυτά ή μέρος από αυτά αρκούν (π.χ. όχι όλες οι τσίχλες ή ένα μικρό αντισηπτικό).

    Φυσικά, στη συνέχεια της χρονιάς θα πρέπει να φροντίζει στο παιδί να τα ανανεώνει ή να προσθέσει και να αφαιρέσει ό,τι θεωρεί απαραίτητο. Εσείς θα κάνετε την αρχή ως ένα δείγμα κατανόησης της γυναικείας φύσης και των αναγκών της, θα δηλώσετε το παρόν και την φροντίδα σας κι από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Καλά όχι και τόσο απλά όσο το λέω αλλά το πιάσατε το νόημα!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Νταξ’ θα γίνεις η προσωπική μου καθ-οδηγητρια στο δρόμο προς την εφηβεία…. είστε ακριβώς στην κατάλληλη διαφορά ηλικίας με τη Μελίτα, ώστε να ψάχνεις εσύ για εμένα πριν από εμένα και εγώ μετά, ως μαμά, να υλοποιω τις ιδέες σου στο δικό μου κορίτσι!!!
      Keep going mama, λοιπόν & keep going Κάλη!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης