Οργανώστε το πρόγραμμα της εβδομάδας (δωρεάν εκτυπώσιμο)

Καλημέρα σε όλους! Πώς πάει η πρώτη εβδομάδα των σχολείων; Προσαρμόστηκαν τα πρωτάκια σας; Τα μεγαλύτερα παιδιά μπήκαν σε πρόγραμμα; Πώς πάνε τα γυμνασιόπαιδα και τα λυκειόπαιδα; Είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι από σας ακόμη τρέχετε για να μπορέσετε να οργανώσετε το πρόγραμμα το παιδιών. Τηλέφωνα σε φροντιστήρια, πήγαινέλα στα ωδεία και στα γυμναστήρια ώστε να καταφέρετε να βγει το πρόγραμμα βολικό για τις μετακινήσεις αλλά και για να μην είναι και κουραστικό για τα παιδιά. Και ας μην ξεχνάμε πως παράλληλα τρέχει και η δική σας η δουλειά. Αν μάλιστα είναι απογευματινή όπως η δική μου… κλάψ’ τα Χαράλαμπε που λένε! Οργάνωση επειγόντως! Κι επειδή σε αυτό τον τομέα, της οργάνωσης, τα πάμε καλά εδώ στο Ανθομέλι, λέω να σας δώσω κι εσάς ένα χεράκι. Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο οποίο γράφω τις ώρες των μαθημάτων μου. Τώρα με τα παιδιά γράφω και τις δικές τους δραστηριότητες ώστε να ξέρουν κι εκείνα κι εγώ τι έχουμε κάθε μέρα. Πότε έχουν μουσική, πότε έχουν αγγλικά ή κολυμβητήριο, ποιες ώρες είμαι στην δουλειά…!programma_evdomadas

Αυτό που με βολεύει σε αυτό το πρόγραμμα είναι ότι γράφει τις ώρες ανά μισάωρο, ότι περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο και ότι έχει σειρές για να συμπληρώσω δραστηριότητες από το πρωί ως το βράδυ. (Αν θεωρείτε πως κάτι του λείπει παρακαλούμε βοηθήστε μας να το βλετιώσουμε γράφοντας τα σχόλιά σας.)

Αν θέλετε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γράψετε τα μαθήματα του σχολείου οπότε να έχετε ένα εκτυπώσιμο για πρωινά και απογευματινά μαθήματα. 

Είναι ένα χρήσιμο πρόγραμμα για δασκάλους, γονείς και μαθητές ή φοιτητές!

Μπορείτε ακόμη να το εκτυπώνετε κάθε βδομάδα για να οργανώνετε τις δουλειές ή τα ραντεβού σας. Τα πολλά λόγια είναι περιττά σε αυτή την ανάρτηση. Δεν έχω κάτι να εξηγήσω περισσότερο….! 


Αποθηκεύστε από εδώ και εδώ και εκτυπώστε άμεσα! 


Επέλεξα να φτιάξω σε παλ χρωματισμούς το ένα αλλά και σε λίγο πιο φθινοπωρινούς το δεύτερο ώστε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.  

Είμαι σίγουρη πως στο Ανθομέλι θα βρείτε πολλά ακόμη χρήσιμα εκτυπώσιμα (printables), τα οποία υπάρχουν στην αντίστοιχη κατηγορία μας. Ενδεικτικά σας παραθέτω κάποια από αυτά. 

Παρακαλούμε ενημερώστε μας σε περίπτωση που κάποιο link δεν λειτουργεί ή δεν καταφέρνετε να το εκτυπώσετε ώστε να το διορθώσουμε.

Εβδομαδιαίο πλάνο για το μεσημεριανό κολατσιό/μεσημεριανό.
 
Εκτυπώσιμη συνέντευξη κι ένα γράμμα για να συμπληρώσουν τα παιδιά τις πρώτες μέρες στο σχολείο (αναμνηστικά)

Εκτυπώσιμο γράμμα από τα παιδιά προς τους γονείς για την πρώτη μέρα του σχολείου

Εκτυπώσιμο για το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών 

Εκτυπώσιμο με ιδέες για κολατσιό (περιέχει και link με συνταγές)

Ημερίσιο πρόγραμμα για να βοηθάει όσους φροντίζουν τα παιδιά όταν λείπουμε.

Εκτυπώσιμη λίστα με πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν όσοι φροντίζουν τα παιδιά

Χρήσιμο ευρετήριο με τηλέφωνα (πάντα στο ψυγείο!) 

Πρόγραμμα για μετά το επιστροφή στο σχολείο (και με εικόνες για μικρά παιδιά)

Λίστα με αυτά που πρέπει να κάνει το παιδί πριν φύγει για το σχολείο (με εικόνες για μικρά παιδιά)

Την καλημέρα μου!
Kathy

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kαλημέρα κορίτσια!!! Δουλεύοντας και με παιδιά βρίσκω πολύ χρήσιμα τα παραπάνω και σίγουρα θα τα κετυπώσω!!! Διαχείριση χρόνου άλλωστε ίσον περισσότερος ποιοτικός χρόνος για την οικογένεια. Ευχαριστούμε πολύ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα Άρθρα

Εγγραφείτε στο newsletter!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.
Διαβάστε Επίσης