ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Cook Craft Create – Τεύχος 5 – Καλά Πικ Νικ!

    Μια εβδομάδα που μυρίζει καλοκαιράκι και αντηλιακό καθώς πολλοί από εσάς ξεχυθήκατε ήδη στις παραλίες και κάνατε τις πρώτες σας βουτιές. Εμείς μπορεί βουτιά να μην έχουμε κάνει ακόμα στη θάλασσα αλλά το σαββατοκύριακο και των δυο μας είχε πολύ όμορφες στιγμές. Ταξιδάκι και γάμος για την Κατερίνα, μπάρμπεκιου στην εξοχή για μένα. Εξοχή είπα και τι θυμήθηκα! Πικ Νικ! Σας έχουμε νέα σήμερα! Το νέο τεύχος Μαΐου του δωρεάν online περιοδικού Cook Craft Create κυκλοφόρησε με θέμα το Πικ-Νικ!

    Cook Craft Create - Τεύχος 5 - Καλά Πικ Νικ! 1
    Cook Craft Create - Τεύχος 5 - Καλά Πικ Νικ! 5

    Μακαρονοσαλάτα με σολωμό

    Μακαρονοσαλάτα με σολωμό, την οποία μπορείτε να φάτε τετ α τετ με το ταίρι σας ή ακόμα και με τα μεγαλύτερα παιδιά σας αν είναι λίγο πιο γκουρμέ στις γεύσεις τους.

    Cook Craft Create - Τεύχος 5 - Καλά Πικ Νικ! 3
    Cook Craft Create - Τεύχος 5 - Καλά Πικ Νικ! 6

    To tutorial δημοσιεύθηκe για πρώτη φορά στο online περιοδικό Cook Craft Create. Τα τεύχη του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ και να τα ξεφυλλίσετε δωρεάν. Στο Ανθομέλι μπορείτε να βρείτε πλέον στις αναρτήσεις μας τα δικά μας diy με όλη τη διαδιακασία κατασκευής. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα υπέροχες ιδέες στις σελίδες των περιοδικών που αξίζει να τις αναζητήσετε.

    Η έκδοση του δωρεάν online περιοδικού Cook Craft Create ξεκίνησε στις  25/11/2013! Η ιδέα να υλοποιηθεί μια τέτοια ομαδική δουλειά ήταν της Αθηνά από το blog Craftoholic. Στο περιοδικό αυτό συμμετείχαν πολλές φίλες bloggers απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν μια πάρα πολύ δημιουργική δουλειά. Κάθε μήνα ανέβαινε στην πλατφόρμα ISSUE ένα δωρεάν τεύχος με tutorial για diy δημιουργίες απ’ όλες τα μέλη της ομάδας. Δυστυχώς η έλλειψη χρόνου, η ανάγκη για να υπάρχει κάποιο δημιουργικό τμήμα που θα αναλάμβανε το στήσιμο του περιοδικού μας αλλά και έλλειψη χορηγών μας ανάγκασε να σταματήσουμε την έκδοσή του. Τα τεύχη του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ και να τα ξεφυλλίσετε δωρεάν. Στο Ανθομέλι μπορείτε να βρείτε πλέον στις αναρτήσεις μας τα δικά μας diy. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμα υπέροχες ιδέες στις σελίδες των περιοδικών που αξίζει να τις αναζητήσετε.

    Περισσότερες συνταγές μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Δείτε επίσης στο Ανθομέλι:

    Το τέλειο πικ νικ σε 10 βήματα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Βάλαμε πολύ μεράκι όλες και φάνηκε 😉 Αγαπώ σολωμό και ό,τι μακαρονικό, οπότε σίγουρα θα τη δοκιμάσω τη συνταγή σας κορίτσια μου. Πολλά φιλιά!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης