ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα

    Σήμερα 31 Οκτωβρίου σε πολλές χώρες του κόσμου γιορτάζεται το Halloween. Εμείς εδώ στην Ελλάδα το γιορτάζουμε κυρίως για τα μικρότερα παιδιά ή τους εφήβους, τη διαδικασία του βαψίματος και του ντυσίματος παρά ως κάτι μεταφυσικό ή μυστηριακό. Έτσι, κι εμείς στην οικογένειά μας, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ετοιμάσαμε ένα παρτάκι για να διασκεδάσουν τα παιδιά και να έχουμε την ευκαιρία να βγούμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Το φετινό μας Halloween πάρτυ είχε θέμα την κολοκύθα και το ντεκόρ μας ομολογώ ότι ήταν από τα καλύτερα.

    Halloween πάρτυ με θέμα την κολοκύθα

    Το πάρτυ μας η αλήθεια είναι ότι δεν είχε πρόσκληση – σπάνιο για εμάς. Ωστόσο αν εσείς θέλετε μπορείτε να φτιάξετε με τα χεράκια σας μία πρόσκληση με τα έτοιμα templates που έχει το canva.com

    Διακόσμηση

    Η διακόσμηση ήταν φουλ στο πορτοκαλί και φυσικά φουλ στην κολοκύθα. Φέτος είχα στολίσει μάλιστα όλο το σαλόνι με πολλές γωνιές με κεράκια, αράχνες, φαντάσματα και νεκροκεφαλές. Ωστόσο νομίζω ότι οι φωτογραφίες θα μιλήσουν από μόνες τους.

    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Η Μελίτα απόλυτα εναρμονισμένη στο περιβάλλον ως skeleton girl!
    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Οι κολοκύθες ήταν το βασικό στοιχείο του πάρτυ μας
    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Αυτά τα υπέροχα φωτάκια κολοκύθες έκαναν όλη τη διαφορά στην ατμόσφαιρα.

    Aν σας αρέσουν και τα βίντεο, δείτε αυτά που φτιάξαμε για τα SoMe εδώ και εδώ

    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Αλλα και η λάμπα που είχαμε πάρει για το πάρτυ των γενεθλίων της καμουφλαρισμένη σε φάντασμα έδωσε άλλο χρώμα.
    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Και ο μπουφές στολίστηκε ανάλογα με γιρλάντες, κεριά και μαύρες δαντέλες
    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Απαραίτητο στοιχείο η Halloween μουσική που θα βρείτε σε playlists στο youtube. To τζάκι πανέτοιμο και αυτό.

    Στολές – Βάψιμο

    Με όλο τον στολισμό και την προετοιμασία, φέτος οι στολές έμειναν σε δεύτερη μοίρα. Ωστόσο αν με ρωτάτε, νομίζω ότι τελικά ήταν πολύ πετυχημένες. Η Μελίτα μάλιστα από την αρχή αυτό ήθελα να κάνει κι έτσι ενώ εμένα αρχικά μου φάνηκε πολύ μίνιμαλ, αυτή έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Το κλειδί ήταν άλλωστε το βάψιμο και όχι τόσο το ντύσιμο. Όσο για μένα; Ποιο τελευταία στιγμή δεν παίζει να έχω ξαναβαφτεί για Halloween! 10 λεπτά πριν έρθουν οι καλεσμένοι μας.

    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Μαμά αράχνη και κορίτσι σκελετός
    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Αλλά και οί φίλοι της μέσα στο κλίμα. Ειδικά ο Ν. ως μούμια ήταν όλα τα λεφτά!

    Φαγητό

    Ξέρετε ότι στα πάρτυ της Μελίτας δεν βγάζω και όλες τις μαγειρικές μου ικανότητες. Αρκετά πράγματα τα αγοράζω έτοιμα και άλλα είναι εύκολες λύσεις για πάρτυ. Αυτή την φορά, δεν έκαναν πολλά γιατί θα ήταν μόνο 5 παιδιά. Είχα cakes, λουκανοπιτάκια μούμιες, φαντασματάκια σφολιάτας με μερέντας, πατατάκια, ποπ κορν και μπισκότα. Αααα καλέ έφτιαξα και πίτσες με τα χεράκια μου. Τελικά μήπως ήταν πολλά; χεχε!

    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Οχι τέλεια εμφάνιση αλλά εξαφανίστηκαν όλα!
    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Τα αναλώσιμα ήταν και αυτά ειδικά αγορασμένα για το πάρτυ μας σε σχήμα κολοκύθας

    Διαβάστε περισσότερα:

    Ταινία

    Τα παιδιά και λόγω ηλικίας αποφάσισαν να δουν μια ταινία τρομαχτική. Εκεί να πω την αλήθεια το μετάνιωσα που δεν τους οργάνωσα λίγο καλύτερα. Δυσκολεύτηκαν πολύ να αποφασίσουν και έχασαν πολύ χρόνο. Αλλοι είχαν δει αυτή που προτάθηκε, άλλοι φοβόντουσαν να δουν κάτι πιο τρομαχτικό και τελικά κατέληξαν μία ταινία και που δεν τους πολυάρεσε (όλους) και που έχασαν τον χρόνο τους. Οπότε αν κάνετε πάρτυ από την αρχή προτείνω να έχετε καταλήξει στην ταινία και να έχετε ενημερώσει και τα υπόλοιπα παιδιά.

    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Και αυτό το φωτάκι τόσο τέλειο… θα μείνει μάλλον όλη την χρονιά στο δωμάτιό της.

    Παιχνίδια

    Τα παιδιά ως έφηβοι πλέον αποφάσισαν να παίξουν “Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο” μέσω του app που έχουν κατεβάσει και νομίζω ότι ήταν πολύ ωραία επιλογή. Ωστόσο σας έχουμε και 2 παιχνίδια Halloween από προηγούμενες χρονιές που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Βρείτε τα εδώ και εδώ

    Δωράκια

    Εμείς δωράκια δεν είχαμε αλλά σας προτείνουμε να έχετε μπισκοτάκια από το Nikoletta’s Sweets ώστε να πάρουν τα παιδιά στο σπίτι μαζί τους φεύγοντας. Εννοείται ότι μπορείτε να έχετε και κάποιο χειροπιαστό δωράκι ειδικά αν τα παιδιά είναι μικρότερα κι έτσι να συνεχίσουν τη “μαγεία” του Halloween και στο σπίτι τους.

    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα 14
    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα
    Halloween πάρτυ με θέμα την Κολοκύθα 15

    Πώς σας φάνηκε το πάρτυ μας; Φέτος η αλήθεια είναι πολύ Halloween πάρτυ στο instagram. Εσείς ήσασταν μία από αυτές; Σας ψήσαμε ή φτου φτου σκόρδα μακριά;

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης