ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Η Μελίτα έγινε 12 με εφηβικό Πάρτυ “Συναυλία” (Music Concert) για κορίτσια

    Αντίο προεφηβεία! Καλωσήλθες Εφηβεία! 12 ετών η Μελίτα και νιώθω τόσο όμορφα που το παιδί μου μεγαλώνει και ανθίζει υγιές και ευτυχισμένο. Και δεν θα πω τα κλισέ, πως πέρασαν τα χρόνια! Θα πω πόσο πλήρης νιώθω για όλα αυτά τα χρόνια που απόλαυσα δίπλα της! Πραγματική ευλογία να μεγαλώνεις με υγεία δίπλα στο παιδί σου και να το βλέπεις να γιορτάζει τα γενέθλιά του με δόξα και τιμή κάθε χρόνο! Έτσι και φέτος τιμήσαμε αυτή τη μέρα με ένα εφηβικό Πάρτυ Συναυλία για κορίτσια και ειδική μνεία στον Harry Styles και στην Taylor Swift.

    Τι θέμα και τούτο φέτος! Μόνο να το πεις, θες μια ώρα. Πάρτυ με θέμα τη Συναυλία και ειδική συμμετοχή οι αγαπημένοι της τραγουδιστές! Τι να σκεφτώ και τι να φτιάξω η μάνα! Και όλο να μου λέει η Μελίτα ότι το μόνο που θέλει είναι οι φίλες της και η μουσική! Μπορώ όμως εγώ, καλοί μου αναγνώστες, μου με ξέρετε χρόνια, να καθίσω στα αυγά μου; Όχι, βέβαια! Για αυτό και τσούκου-τσούκου με μικρές αγορές και πραγματάκια καταφέραμε να κάνουμε ένα πάρτυ που τα κορίτσια πέρασαν σούπερ!

    Πάμε να δούμε παρέα τις μικρές πινελιές και τι ακριβώς ήθελε η Μελίτα να κάνει για να γιορτάσει την είσοδο της στην εφηβεία. Ενα πάρτυ για κορίτσια και ειδικά για την Μελίτα και τις φίλες της.

    Ιδέες για εφηβικό πάρτυ με θέμα Music Concert (Συναυλία)

    Πρόσκληση για το εφηβικό πάρτυ συναυλία

    Η πρόσκληση είχε μορφή εισιτηρίου. Ωστόσο δυστυχώς πάνε τα χρόνια που το εκτυπώναμε και το δίναμε στις φίλες της. Τώρα τα παιδιά της τεχνολογίας το στέλνουν διαδικτυακά. Εγώ ωστόσο το έκανα μια εκτύπωση για ενθύμιο! Αν θέλεις κι εσύ να βρεις πολλά υπέροχα σχέδια για προσκλητήρια και να τα φτιάξεις μόνη σου, επισκέψου το canva.com

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - Πρόσκληση
    Η Μελίτα έγινε 12 με εφηβικό Πάρτυ "Συναυλία" (Music Concert) για κορίτσια 21

    Dress Code

    To βασικό χαρακτηριστικό του προσκλητηρίου ήταν το το dress code: Kάθε κορίτσι έπρεπε να ντυθεί όπως ο/η αγαπημένος/η καλλιτέχνης του. Η Μελίτα δυσκολεύτηκε να αποφασίσει καθώς οι 2 μεγάλες της αγάπες είναι ο Harry Styles και η Taylor Swift. Τελικά επέλεγε ένα styling πιο κοντά στον Harry Styles και ήταν τρισευτυχισμένη.

    Οι φίλες της επέλεξαν Taylor Swift, Conan Gray, Τρανό και Φουρέιρα. Πραγματικά δημιουργικό όλο αυτό το dress code! Το λατρεύω!

    Συγκεκριμένα, η Μελίτα επέλεξε ένα τζιν σορτσάκι κι ένα φούξια τοπ με κρόσια (θα ταίριαζε και για taylor swift) και το χαρακτηριστικό ροζ καουμπόικο καπέλο. Το τοπ και το καπέλο τα προμηθευτήκαμε από το shein σε πολύ χαμηλή τιμή αλλά να υπολογίζετε 2-3 εβδομάδες μέχρι να φτάσουν. Εμάς ήρθαν την προηγούμενη ημέρα από το πάρτυ μας! Φυσικά είχαμε το ανάλογο make up και στρας στα μάτια γιατί αν δεν γυαλίζει δεν είναι Harry και Taylor!

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - Outfit
    Outfit εμπνευσμένο από τον Harry Styles και την Taylor Swift
    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift
    Για του λόγου το αληθές!

    Για τον λαιμό επέλεγε, εκτός από το λευκό κολιέ για το οποίο θα σας μιλήσω αργότερα, ένα κολιεδάκι που γράφει lover από το αγαπημένο της τραγούδι της Taylor και φυσικά νύχια στα χρώματα του προτελευταίου δίσκου και αγαπημένου της Harry.

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - Δώρα
    Δώρα, κολιέ και νύχια όλα έτοιμα για ένα εφηβικό πάρτυ Συναυλία με φόρο τιμής στον Harry Styles και στην Taylor Swift

    Αν θέλετε να κάνετε ένα τέλειο δώρο σε παιδί που αγαπάει τον Harry Styles, δείτε αυτά τα φοβερά πόστερ εδώ

    Είσοδος στο πάρτυ/VIP cards

    Εκτός από το dress code για να μπεις στο πάρτυ χρειαζόσουν και μία vip card. Τις κάρτες τις έφτιαξα πάλι στο canva, τις εκτύπωσα και τις πλαστικοποίησα (ο Κώστας δηλαδή, χεχε) και τα κορίτσια τις φόρεσαν με πολλή χαρά. Μάλιστα μου είπαν ότι η ιδέα ήταν πολύ κουλ και pro και ότι θα τις κρατούσαν ως ένα πολύ ωραίο ενθύμιο. Οπότε go for it αν σας αρέσουν οι μικρές εκπλήξεις στα πάρτυ.

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - VIP pass
    VIP Pass για τις VIP καλεσμένες μας

    Δώρα για τους καλεσμένους

    Κατά τη είσοδο τους στο πάρτυ, κάθε έφηβη καλεσμένη έπαιρνε την VIP card της (βλέπε προηγούμενη παράγραφο) και ένα σακουλάκι με δωράκια που περιείχαν τα εξής:

    • Ένα κολιέ που έγραφε Golden (εμπνευσμένο από το τραγούδι του Harry Styles) και αυτό που φοράει η Μελίτα στην παραπάνω φωτογραφία
    • Ένα μπαλόνι καρδιά (έτσι για την αλητεία, χαχα)
    • Ένα σακουλάκι με τρία βραχιολάκια με νέον χρώμα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και έκαναν τη διαφορά στο πάρτυ (δείτε φώτος)

    Τα δωράκια επιλέξαμε να τα δώσουμε στην αρχή του πάρτυ για να τα χρησιμοποιήσουν και να ολοκληρώσουν το party look τους!

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - Δώρα
    Τα δωράκια μας είχαν πολύ επιτυχία και τα περισσότερα κορίτσια τα φόρεσαν και εκτός πάρτυ.
    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - Δώρα - Ποτό
    Μινι λάμπα ντισκομπάλα, βραχιολάκια που λάμπουν και moctail σε ποτήρια σαμπάνιας

    Μπουφές/Ποτά

    Η διακόσμηση του μπουφέ ήταν basic θα έλεγα και τον στόλισε η Μελίτα. Είχε τα άκρως απαραίτητα ανθυγιεινά σνακ (πατατάκια, caprice, ποπ κορν, μπισκότα και πίτσες) που κάθε χρόνο έχω από τότε που μεγάλωσε η Μελίτα (και χωρίς ενοχές μάλιστα) και τα κορίτσια του έδωσαν να καταλάβει!

    Ωστόσο είχαμε κι ένα μικρό happening. Έψαχνα που λέτε να βρω παιδική σαμπάνιο, τύπου σαν χυμό με ανθρακικό. Τελικά βρήκα moctails (μην ψαρώνετε… σαν αναψυκτικά είναι) χωρίς αλκοόλ που μοιάζουν με σαμπάνια καθώς αφρίζουν. Έτσι, είχα τα ποτήρια σαμπάνιας και εννοείται πως κεράστηκαν τα κορίτσια μετά την τούρτα. VIP περιποίηση κανονική!

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - Μπουφές
    Μπουφές αποκλειστικά για non healthy τύπους, χαχα! Αλλά μόνο για το πάρτυ!
    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift
    Λαμπερά έφηβα κορίτσια σε πάρτυ με θέμα τη Μουσική και τη Συναυλία

    Διακόσμηση/Photobooth

    Σε χρώμα του μπλε, που είναι το αγαπημένα της Μελίτας, διακοσμήσαμε το photobooth. Pήραμε κουρτίνα με κρόσια και μπαλόνια σε σχήμα αστεριού και τα στηρίξαμε στην πόρτα. Οπότε εννοείται πως είχαμε και φωτογράφιση για κάθε VIP καλεσμένη ξεχωριστά! Λίγα ακόμη μπαλόνια στόλισαν το σαλόνι από το οποίο είχαμε βγάλει το τραπεζάκι για να υπάρχει χώρος για να χορέψουν και να τραγουδήσουν και δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο.

    Ωωω παραλίγο να το ξεχάσω! Καλέ το highlight της διασκόσμησης ήταν η λάμπα/φωτορυθμικό που βάλαμε σε ένα πορτατίφ και έκανε όλο αυτό το εφέ της συναυλίας! Μιλάμε ήταν τέλειο! Με 3-4 ευρώ αλλάζει όλος ο χώρος και πραγματικά είναι σαν να μπαίνουν τα παιδιά σε άλλη διάσταση! Μαγικό! Μην το παραλείψετε!

    Εφηβικό πάρτυ για κορίτσια με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift
    Φωτογράφιση στο photobooth με τα στρασ στα μάτια να λάμπουν

    Τούρτα:

    Η τούρτα ήταν και αυτή σχετικά απλή σε σχέση με άλλες χρονιές αλλά έτσι ζήτησε η εορτάζουσα, έτσι κάναμε. Η τούρτα ήταν με εκτύπωση φωτογραφιών του Harry Styles και της Taylor Swift και πραγματικά η Μελίτα την λάτρεψε! Όταν έσβησε τα κεράκια της, ζήτησε και ένα μαραφέτι που σκάει με κοφετί και είπαμε να της κάνουμε το χατήρι! Θα μαζεύω ξεχασμένα κομφετί μέχρι τα Χριστούγεννα!

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift
    Η απόλυτη τούρτα για την μικρή μου έφηβη!
    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift
    Η Μελίτα ήθελε να το τινάξει μόνη της… δυσκολεύτηκε στην αρχή αλλά τελικά όταν το έκανε τρόμαξαν όλοι και ήταν φοβερή στιγμή! Χαλάλι στο συμμάζεμα!
    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift
    Ελπίζω τούλάχιστον μέχρι τα 18 να μας αφήνει να βγάζουμε την πατροπαράδοτη φωτογραφία μαζί της!

    Δείτε το βιντεάκι που φτιάξαμε για το πάρτυ της εδώ

    Χορός/Μουσική/Καραόκε

    Από τη στιγμή που τελειώσαμε με τα καλοσωρίσματα με τις φίλες της.. η μαμά και ο μπαμπάς έπρεπε να φύγουν. Έπρεπε σας λέω! Καλωσορίσαμε την εφηβεία και οι γονείς θα ήταν στο πάρτυ; No way! Ο αρχικός σκοπός φυσικά δεν ήταν να φύγουμε από το σπίτι (μην τρελαίνεστε, ακόμα είναι 12) αλλά να πάμε στο γραφείο μας να δούμε καμιά ταινία. Τελικά όμως ήρθαν ένα ζευγάρι φίλοι μας και μείναμε στο μπαλκόνι με μπυρίτσα και πίτσα! Μέσα στη ζέστη, στην ερημιά, με κλειστά πατζούρια για να μην βλέπουμε καν πως χορεύουν και πως τραγουδάνε. Δε, κάποια στιγμή που πήγα να τους κάνω πλάκα… τα άκουσα κιόλας… ότι όλο τους ενοχλώ, χαχα!

    Οπότε τα κορίτσια κανόνισαν μόνα τους και έπαιξαν θάρρος ή αλήθεια, έκαναν challenge και τέλος χόρεψαν και τραγούδησαν όλες με το καραόκε που μας είχαν δανείσει οι φίλες της. Μικρόφωνα, χορός, τραγούδι, χορογραφίες και πάει λέγοντας! Εδώ καταλαβαίνετε ότι δεν έχω να περιγράψω και πολλά καθώς δεν ήμουν παρούσα!

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift
    Για να “ζεσταθούν” ξεκίνησαν με μερικά challenge!

    Πινιάτα

    Ε, πάρτυ χωρίς πινιάτα We Love Pinatas γίνεται! Όχι, φυσικά! Η μαμα και ο μπαμπάς έφτιαξαν μία πινιάτα με τους αγαπημένους της τραγουδιστές και για πρώτη φορά τα κορίτσια απόλαυσαν τόσο χτύπημα! Κάθε φορά επειδή είχαμε πολλά άτομα και υπήρχαν και αγόρια γινόταν το έλα να δεις! Φέτος μία πινιάτα για 6 άτομα ήταν σούπερ εμπειρία και όλα τα γλυκά για πάρτη τους!

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - We Love PInatas
    Πινιάτα με ό,τι εκτύπωση θέλετε από το We Love Pinatas

    Tip: Αν θέλεις να παραγγείλεις την δικιά σου προσωποποιημένη πινιάτα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info[at]anthomeli.com

    Τι να πω άλλο για αυτό το πάρτυ που ξεκίνησε ως μια μικρή συγκέντρωση και τελικά τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ένα εφηβικό πάρτυ, ένα κοριτσίστικο πάρτυ που σκοπό είχε την διασκέδαση! Και η Μελίτα διασκέδασε με την ψυχή της αλλά και οι φίλες της. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε! Φίλες, χορός, τραγούδι, δώρα, τούρτα και … ελευθερία από γονείς και ενήλικες! Welcome puberty!

    Κι άλλες ιδέες για εφηβικό πάρτυ για κορίτσια:

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift
    Τρελάρες κόρη και μάνα… party animals σε λέω!

    Και όπως κάθε φορά λέω… αυτά να είναι μόνο! Με τόσα που βλέπουμε, ένα μικρό εφηβικό πάρτυ είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω στην κόρη μου. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα αερικό που μόνο ευτυχία ξέρει να προσφέρει. Ήπιων τόνων, χαμογελαστό, καλή μαθήτρια, με καλή καρδιά και ενσυναίσθηση.

    Όλα τα καλά του κόσμου να έχεις Μελίτα μου και όσο μπορούμε το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για σένα είναι ένα πάρτυ γενεθλίων όπως το έχεις ονειρευτεί! Και αν καταφέρουμε και πάμε και σε αυτή την συναυλία που τόσο θέλεις ίσως ένα ακόμα μεγάλο σου όνειρο γίνει πραγματικότητα! Ποιος ξέρεις, ίσως του χρόνου! Εσύ ευχήσου το δυνατά και ποιος ξέρει!

    Κάλη

    Bonus Photo και άλλες ιδέες για πάρτυ για κορίτσια

    Και όπως κάθε χρόνο, δεν μπορούσαμε να μην έχουμε και ένα πρωινό έκπληξη. Οι αγαπημένες κρέπες για το κορίτσι μου για να ξεκινήσει καλά η μέρα! Και παρόλο που της είπα να βγούμε έξω και να την κεράσω ένα ωραίο ξεγυρισμένο brunch… αυτή ήθελε κρέπες της μαμάς!!! Δείτε περισσότερο για τα γενέθλια brunch εδώ, εδώ και εδώ.

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - Γενέθλιο πρωινό
    Με τις αγαπημένες κρέπες της μαμάς

    Extra Bonus 2

    Και για όσους φτάσατε ως το τέλος, ένα bonus… φωτογραφίες και βιντεάκια από το μεταμεσονύχτιο χρόνια πολλά στην Μελίτα. Βρείτε επιπλέον υλικό εδώ και στα highlights και ακολουθήστε μας και το instagram για πολύ περισσότερο και διαπροσωπικό υλικό!

    Εφηβικό πάρτυ με θέμα τη συναυλία και συγκεκριμένα Harry Styles και Taylor Swift - Μεταμεσονύχτιο Χρόνια Πολλά
    Η Μελίτα έγινε 12 με εφηβικό Πάρτυ "Συναυλία" (Music Concert) για κορίτσια 22

    Pin it for later

    Η Μελίτα έγινε 12 με εφηβικό Πάρτυ "Συναυλία" (Music Concert) για κορίτσια 19
    Η Μελίτα έγινε 12 με εφηβικό Πάρτυ "Συναυλία" (Music Concert) για κορίτσια 23

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης