ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εφηβικό πάρτυ γενεθλίων: Έγινε 11 και το γιορτάσαμε!

    Ψάχνετε κι εσείς για ιδέες για πάρτυ ώστε να γιορτάσετε τα γενέθλια των παιδιών σας που βρίσκονται στην εφηβεία ή στην προεφηβεία; Τα εναλλακτικά πάρτυ των εφήβων είναι η νέα μόδα και υπάρχουν πολλές επιλογές άλλες πιο ακριβές κι άλλες πιο οικονομικές. Πάντα το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των παιδιών, από το πλήθος των δραστηριοτήτων που θα επιλέξετε, σε κάποιες περιπτώσεις από την ημέρα του πάρτυ, αλλά και το αν θα είναι καλεσμένοι οι γονείς των παιδιών ή όχι. Για τα 11α γενέθλια του γιου μου, του Θάνου, οργανώσαμε ένα ξεχωριστό εφηβικό πάρτυ γενεθλίων στα αγαπημένα μας Seven! Όμως πάμε να τα δούμε όλα αναλυτικά.

    Κάθε χρόνο αρκετούς μήνες πριν την ημέρα των γενεθλίων των παιδιών συζητάμε για το πάρτυ που θα κάνουν. Από τον πρώτο χρόνο κιόλας της ζωής τους, θέλοντας πάντα να γιορτάσουμε με φίλους αυτή τη σημαντική μέρα, οργανώναμε πάρτυ στο σπίτι. Μεγαλώνοντας, τα πάρτυ πήραν θεματικό χαρακτήρα και περιλάμβαναν πάντα δραστηριότητες για τα παιδιά άλλοτε από κάποιον επαγγελματία ανιματέρ κι άλλοτε από εμάς τους γονείς.

    Τα πρώτα χρόνια έρχονταν στο σπίτι και οι γονείς των φίλων τους ενώ αργότερα αναλάμβανα να κρατήσω τα παιδιά μόνη μου στο σπίτι και να τα απασχολήσω με διάφορα παιχνίδια ή χειροτεχνίες ή ακόμα και ελεύθερο παιχνίδι. Τα παιδιά μου αγάπησαν τα πάρτυ και δεν υπήρχε περίπτωση να μη γιορτάσουν τα γενέθλιά τους έστω και με ελάχιστους φίλους! Όταν όμως μεγάλωσαν κι εγώ δεν μπορούσα πλέον να τα απασχολήσω με παιχνίδια και παιδικές δραστηριότητες, αρχίσαμε να ψάχνουμε νέες ιδέες για εναλλακτικά πάρτυ εκτός σπιτιού, για εφηβικά πάρτυ γενεθλίων.


    Πολλές ιδέες για πάρτυ δώρα αλλά και συμβουλές για την οργάνωσή τους μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία Πάρτυ του Ανθομέλι!


    Εφηβικό πάρτυ γενεθλίων

    Φέτος, επιλέξαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Θάνου σε ένα κατάστημα Sevenspot! Τι, μη μου πείτε πως δεν ξέρετε ότι στα καταστήματα Seven υπάρχει ειδικός χώρος και για πάρτυ;

    Τα Seven είναι ο παράδεισος των εφήβων από πολλές απόψεις Καταρχάς οι cinefil μπορούν να νοικιάσουν ταινίες μέσα από μια τεράστια συλλογή, ενώ οι λάτρεις του gaming μπορούν να νοικιάσουν παιχνίδια ή ακόμα εξοπλισμό gaming. Μπορούν να βρουν ξεχωριστά δώρα για τους ίδιους ή για τους φίλους τους, προϊόντα για τα smartphone τους και τα πιο hot και trendy συλλεκτικά προϊόντα της αγοράς.

    Διαλέγοντας δώρα gadget για γενέθλια.
    Κονσόλες, games, gadgets, smartphones, PC & gaming accessories, συλλεκτικά είδη, επιτραπέζια παιχνίδια και πολλά ακόμη επώνυμα προϊόντα κάνουν το Seven μοναδικό προορισμό αγορών για τα πιο ξεχωριστά προϊόντα και δώρα!

    Το καλύτερο όμως είναι πως μπορούν να βρεθούν με μια μικρή ή μεγάλη παρέα φίλων τους στους χώρους των seven για να νοικιάσουν και να δουν prive μία ταινία, είτε για να παίξουν τα αγαπημένα τους βιντεοπαιχνίδια, είτε ακόμη και για να κάνουν το πάρτυ τους! Γι αυτό το τελευταίο και τη δική μας εμπειρία θα ήθελα να σας μιλήσω σήμερα!

    Ο χώρος

    Αφού επέλεξα το κατάστημα της περιοχής που βόλευε να κάνω το πάρτυ μίλησα τηλεφωνικά με τους υπεύθυνους, οι οποίοι με ενημέρωσαν αναλυτικά για τις τιμές και όλες τις επιλογές που είχα σχετικά με τα πακέτα των δραστηριοτήτων των sevenγια πάρτυ. Ο γιος μου ήταν ήδη ενθουσιασμένος όταν του εξέθεσα τις επιλογές που είχαμε και κλείσαμε αμέσως γιατί θεωρήσαμε ότι το τρίωρο πάρτυ που επιλέξαμε θα κάλυπτε και τις ανάγκες διασκέδασης παιδιών αλλά και το μπάτζετ μας.

    Εφηβικό πάρτυ γενεθλίων: Έγινε 11 και το γιορτάσαμε! 2
    Κατάστημα Sevenspot

    Τα πάρτυ στα Seven απευθύνονται σε παιδιά άνω των 7 ετών και έχουν διάρκεια 3 ώρες. Οι επιλογές που έχετε είναι: 1) προβολή ταινίας της επιλογής σας και αμέσως μετά να ακολουθήσει διασκέδαση με καραόκε ή β) ατελείωτο παιχνίδι με κονσόλες PS4, μάσκες VR επιλέγοντας παιχνίδια από παλιές και νέες κυκλοφορίες. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και εδώ.

    Οι τιμές του πάρτυ είναι πάρα πολύ προσιτές και όπως θα δείτε και παρακάτω τα πάρτυ είναι πρωτότυπα και ευχάριστα για τα παιδιά αλλά και ξεκούραστα για τους γονείς αφού οι υπεύθυνοι των πάρτυ αναλαμβάνουν τη διασκέδαση των παιδιών στους χώρους τους με απόλυτη ασφάλεια.

    Επιλογή των παιχνιδιών

    Η μέρα του πάρτυ δεν άργησε να φτάσει και βρεθήκαμε στο ισόγειο χώρο του καταστήματος περιμένοντας τους καλεσμένους. Μόλις μαζεύτηκαν όλα τα παιδιά πήγαν στον χώρο με τα παιχνίδια playstation προς ενοικίαση. Και σας πληροφορώ πως δεν έγινε χαμός! Επέλεξαν 4 παιχνίδια ύστερα από συνεννόηση για να τα παίξουν μετά την προβολή της ταινίας*.

    *Εδώ να τονίσω, για να μην γίνει παρανόηση, πως το δικό μας πάρτυ για τις ανάγκες της παρουσίασης αυτής περιλάμβανε και μία extra ώρα δώρο από το κατάστημα seven με παιχνίδι στα playstation. Και με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ γι αυτή την προσφορά.

    Εφηβικό πάρτυ γενεθλίων: Έγινε 11 και το γιορτάσαμε! 4
    Επιλέγοντας τα παιχνίδια playstation

    Προβολή ταινίας

    Παρόλο που πριν από εμάς υπήρχε κι άλλο πάρτυ δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση και το πάρτυ μας ξεκίνησε στην ώρα του. Αυτό το πάρτυ ήταν ξεχωριστό γιατί είχε πολλές ξεχωριστές δραστηριότητες. Όλα ξεκίνησαν από την προβολή της ταινίας. Σε ειδικό χώρο του καταστήματος υπάρχει μια αίθουσα προβολής ταινιών. Ο Θάνος είχε ήδη επιλέξει τις προηγούμενες μέρες (ύστερα από συνεννόηση και με τους φίλους του) από στο site των seven την ταινία που θα έβλεπαν. Διάλεξε την ελληνική ταινία Αιγαίο SOS.

    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας
    Στα seven υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σε ταινίες προς ενοικίαση για οικιακή χρήση
    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας
    Κλεφτές ματιές προς την αίθουσα προβολής. Για την ώρα όλα βαίνουν καλώς!

    Στα seven εκτός από τη μεγάλη αίθουσα προβολής ταινίας με με Dolby surround ήχο, προτζέκτορες και οθόνες Led 70’’ (αναζητήστε τα καταστήματα που τη διαθέτουν) υπάρχουν και μικρότερα δωμάτια προβολής ταινιών για μικρότερες παρέες. Αυτό σημαίνει πως παρέες εφήβων ή και ενηλίκων μπορούν να περάσουν κάποιες ώρες με την παρέα τους βλέποντας την ταινία της επιλογής τους ή και netflix τρώγοντας παράλληλα αγαπημένα τους σνακ. Για ηλικίες 15+ ενημερωθείτε για τον νέο τρόπο διασκέδασης στις Hang Out Zone των seven πατώντας εδώ.


    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας
    Άνετες πολυθρόνες σε έναν prive χώρο μόνο για την παρέα του!

    Κι ενώ τα παιδιά βολεύτηκαν στις αναπαυτικές πολυθρόνες της αίθουσας τους μοίρασα τα ειδικά μεγάλα κύπελλα που είχα μαζί μου γεμάτα με το pop corn και από ένα μπουκαλάκι νερό. Η ταινία μόλις ξεκινούσε κι εγώ είχα μία ωρίτσα καιρό να πιω ένα καφεδάκι σε κοντινό καφέ με τον Γιώργο. Εξάλλου τα παιδιά ήταν ασφαλή και κάτω από την εποπτεία και φροντίδα των υπεύθυνων του πάρτυ.

    Οι αγορές των κερασμάτων του πάρτυ (Ποπ κορν, πατατάκια, κρουασάν και άλλα συσκευασμένα σνακ, νερό, χυμοί και αναψυκτικά) μπορούν να γίνουν αποκλειστικά από το κατάστημα seven. Αυτό που θα χρειαστεί να φέρετε είναι τα είδη σερβιρίσματος που θέλετε, την τούρτα αν πρόκειται για γενέθλια ή κάποιο ατομικό κέρασμα. Ωστόσο ανά την Ελλάδα υπάρχουν καταστήματα seven που διαθέτουν καφέ για να μείνουν οι γονείς και εκτός των προαναφερόμενων συσκευασμένων σνακ μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ρόφημα ή ζεστό σνάκ. Μάθετε περισσότερα εδώ.

    Happy Birthday!

    Μετά το τέλος της ταινίας επιστρέψαμε για την τούρτα. Α! Ούτε εδώ έκανα υπερβολές! Απλά πράγματα έτσι όπως μου το ζήτησε ο Θάνος. Είχα παραγγείλει μία τούρτα με την αγαπημένη του γεύση μπισκότο όρεο και την στολισαμε με τα κεράκια. Μετά το happy birthday έβγαλα τα παιδιά τις παραδοσιακές ομαδικές φωτογραφίες αλλά και μερικές αστείες με photoprops που είχα μαζί μου! Δεν μπορούσα όμως να τους κρατήσω γιατί περίμεναν τη συνέχεια που είχε… καραόκε!

    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας

    Τα Seven cafe γίνονται πλέον σημείο συνάντησης και για τους εφήβους. Ως μαμά θεωρώ πως είναι καλύτερα να ξέρουμε πως τα παιδιά μας θα βρεθούν σε έναν χώρο ασφαλή και δεν θα γυρνούν στους δρόμους μην έχοντας κάποιο στέκι για την ηλικία τους.

    Η ώρα του καραόκε!

    Πραγματικά δεν το περίμενα ότι μια παρέα αγοριών (το μόνο κορίτσι ήταν η κόρη μου και η μικρή αδερφή ενός φίλου του Θάνου) θα διασκέδαζε τόσο πολύ με το καραόκε! Θεωρώ πως ήταν η καλύτερη στιγμή του πάρτυ. Κανονικά εγώ δεν θα ήμουν παρούσα. Εξάλλου με περίμεναν ο Γιώργος και κάποιοι γονείς που είχαν ήδη έρθει να μας κάνουν παρέα. Είχα μείνει για να βγάλω κάποιες φωτογραφίες αλλά τελικά ήταν τόσο ωραία η διαδικασία που δεν ήθελα να φύγω!

    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας
    Ο Θάνος αφιερώνει σε ένα ντουέτο με τον φίλο του
    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας
    Η Μαρία επέλεξε το Έλα Ψυχούλα μου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

    Ανακάλυψα και ταλεντάκια έχω να σας πω… παιδιά τα οποία δεν θα φανταζόμουν ποτέ πως θα το είχαν τόσο με το… performing. Ακόμα όμως και στις παραφωνίες δεν υπήρχαν άσχημες αντιδράσεις από το “κοινό”. Εξάλλου η δυσαρέσκεια μπορούσε να εκφραστεί με μια χαμηλή βαθμολογία! Με τόσα reality shows στην τηλεόραση δεν θα μπορούσε αυτό το karaoke party να μην έχει νικητή! Ο υπεύθυνος της δραστηριότητας του καραόκε τους έδωσε μία λίστα με τραγούδια αλλά τα παιδιά ήταν πολύ κατασταλαγμένα και ζητούσαν απευθείας τα τραγούδια που γνώριζαν. Στο τέλος ο ράπερ νικητής έφυγε με το μετάλλιο έχοντας τεράστια ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας
    Δυο δυο οι κάρτες στην ψηφοφορία και ξεπεράσαμε το 10 άριστα!
    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας
    Η λίστα περιλάμβανε ξένα αλλά και ελληνικά τραγούδια. Σίγουρα κάποιο θα ξέρετε όταν έρθει η σειρά σας!

    Λίγη χαλάρωση με… playstation!

    Λίγο πριν τελειώσει το πάρτυ και μετά από τόσο τραγούδι και αφού φυσικά κεράστηκαν κρουασάν και χυμούς ήταν ώρα για χαλάρωση. Τα τηλεχειριστήρια ανά χείρας και ώρα για videogaming!

    Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για gaming τους περίμενε ένα σύγχρονο playroom με Playstation για μονό ή διπλό παιχνίδι. Εκτός των εγκατεστημένων παιχνιδιών έπαιξαν και με τα παιχνίδια που είχαν επιλέξει αρχικά. Ο χώρος έχει ειδικό φωτισμό, άνετες πολυθρόνες και τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι τους ατομικά αλλά και ομαδικά σε κάποιες περιπτώσεις.

    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας
    Οι φώτο ίσως να μην αποδίδουν σωστά και να σας φαίνεται σκοτεινός ο χώρος. Όμως είναι σωστά φωτισμένος ώστε να μην κουράζονται τα μάτια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

    Φυσικά στους ειδικά διαμορφωμένους αυτούς χώρους μπορούν παρέες παιδιών να παίξουν χωρίς απαραίτητα να είναι κάποιο οργανωμένο πάρτυ. Πηγαίνουν απλά με τους φίλους τους και απολαμβάνουν το παιχνίδι.

    Εφηβικό πάρτυ με προβολή ταινίας
    Ακόμα και τα κορίτσια βρήκαν ένα παιχνίδι που τους άρεσε! Μάλιστα ενθουσιάστηκαν τόσο που μάλλον σύντομα θα το νοικιάσουμε και για το παίξουν στο σπίτι!

    Προς το παρόν Seven Big Time Entertainment είναι το κατάστημά στη Λάρισα, Παπαναστασίου 61, και πολύ σύντομα θα ανοίξει και στη Θεσσαλονίκη, Παπαναστασίου 90

    Αν σας άρεσε κι εσάς η πρότασή μας για πάρτυ στα Seven τότε δεν έχετε παρά να μάθετε ακόμα περισσότερα για τις επιλογές που έχετε μέσα από το νέο site των seven που μας ενημερώνει για τη νέα εποχή Big Time Entertainment των καταστημάτων Seven που υπόσχεται διασκέδαση στο έπακρο. Οι νέες τεχνολογίες είναι μέσα στη ζωή μας και τα παιδιά μας μεγαλώνουν με αυτές. Τα Seven με 22 χρόνια εμπειρίας και ένα δίκτυο 70 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα έπιασαν τον σφυγμό των παιδιών στην προεφηβεία και την εφηβεία προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες και εμπειρίες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους τους για ένα ξεχωριστό εφηβικό πάρτυ γενεθλίων.

    Κατερίνα


    Διαβάστε ακόμη στο Ανθομέλι:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης