ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τα 11α γενέθλια της Μελίτας με πολλές ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία

    Έφτασε και φέτος αυτή η μέρα του χρόνου, τα γενέθλια της Μελίτας, που αναμένουμε μια ολόκληρη χρονιά αλλά κυρίως το τελευταίο τρίμηνο που η Μελίτα βρίσκεται υπ’ ατμών για την τελική επιλογή του θέματος του πάρτι της. Αλλά όπως όλα τα πράγματα τα τελευταία 2 χρόνια, έτσι και τα γενέθλια της δεν πήγαν όπως ακριβώς τα φανταζόμασταν. Δηλαδή περισσότερο για την ίδια που πάντα τα θέλει γεμάτα με φίλους και πολλές πρωτότυπες εκπλήξεις και παιχνίδια.

    Ο λόγος; Όλοι της οι φίλοι για πρώτη φορά θα έλειπαν από την Αθήνα. Ακόμα και φίλοι που ήταν σταθερή αξία κάθε χρόνο στο πάρτι της. Δεύτερος λόγος; Η επίσκεψη συγγενών από την Κωνσταντινούπολη που άλλαζε τα πλάνα μας για πάρτι καθώς θα έπρεπε εγώ ως μαμά να φροντίσω και τους ενήλικους καλεσμένους μας. Όμως όπως κάθε φορά λέω στη Μελίτα δεν υπάρχει “πρόβλημα” χωρίς λύση έστω αν και καμιά φορά πρέπει να βάλουμε και λίγο νερό στο κρασί μας. Πάμε, λοιπόν, να δούμε πως εξελίχθηκε τελικά αυτή η ξεχωριστή μέρα για τα 11α γενέθλια της κόρης μου ενώ ταυτόχρονα θα δείτε και πολλές ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία.

    https://www.tiktok.com/@anthomeli_k_c/video/7127180045293980933

    Αλλαγή σχεδίων

    Φέτος η καημένη η Μελίτα έριξε πολύ κλάμα! Κάθε φορά που μια φίλη της της έλεγε ότι τελικά δεν θα τα καταφέρει, λόγω διακοπών, να είναι στο πάρτι της, ήταν σαν μαχαιριά στην καρδιά. Έπειτα από πολλή συμπαράσταση και συζήτηση αποφασίσαμε να μην το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω και να οργανωθούμε όπως πολύ καλά ξέρουμε ως μαμά και κόρη. Η μέρα θα ξεκινούσε με εμάς και στην πορεία θα ενσωματώναμε και όποιον ήταν στην Αθήνα. Για καλή μας τύχη τελικά ήταν στην Αθήνα μία πολύ καλή της φίλη και η ξαδέρφη της από την Πόλη.

    Πρωινό Brunch και άλλες ιδέες για κορίτσια

    Ξέρετε, όσοι μας παρακολουθείτε χρόνια, ότι το γενέθλιο πρωινό brunch είναι πλέον θεσμός. Τι πήγε κατά γράμμα όμως φέτος για να πάει και αυτό; Καθώς ήμουν πραγματικά πάρα πολύ κουρασμένη λόγω φιλοξενούμενων που είχαμε στο σπίτι μας τις προηγούμενες μέρες αλλά και δυσκολίας να διοργανώσω το θεματικό brunch ακριβώς όπως το ήθελα (δεν έβρισκα τα κατάλληλα αξεσουάρ βλέπετε), αποφάσισα να της προτείνω να πάρουμε το brunch μας σε ένα από τα πιο in καφέ της Αθήνας, το Ellyze. Ροζ και girly όπως και η ψυχή της Μελίτας μου!

    Πραγματικά η επιλογή μας αποζημίωσε γιατί κι ένα τσεκ έβαλε ακόμα στη λίστα με τα to do αλλά και η ατμόσφαιρα και το background μας βοήθησαν να βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες. Ωστόσο, δεν σας κρύβω ότι ήταν αρκετά τσουχτερό…. αλλά μία την έχουμε! Κάναμε τα γενέθλια κουμάντα μας και όλα πήγαν μια χαρά.

    11α γενέθλια της Μελίτας και πολλές ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία και εφηβεία
    Γενέθλιο Brunch για τα 11α γενέθλια της Μελίτας στο Ellyze
    11α γενέθλια της Μελίτας και πολλές ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία και εφηβεία
    Γενέθλιο Brunch στο Ellyze

    Ακολουθήστε μας στο TikTok

    Ψώνια στο κέντρο της πόλης

    Αφού όμως κατεβήκαμε μέχρι το κέντρο, κρίμα δεν ήταν να μην το απολαύσουμε κιόλας. Ξεκινήσαμε με προορισμό το Σύνταγμα με στόχο να ψωνίσουμε δωράκια με τα χρήματα που της έδωσαν οι παππούδες και η γιαγιά, να βγάλουμε φωτογραφίες και να φάμε brunch. Και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες του δώσαμε να καταλάβει. Μπήκαμε σε αρκετά μαγαζιά, άλλαξε αρκετά outfit και επέλεξε ό,τι της άρεσε εντός budget. Γενικά για μένα και την Μελίτα, ψώνια και φαγητό στην πόλη ή στο mall είναι πάντα must!

    11α γενέθλια της Μελίτας και πολλές ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία και εφηβεία
    Τα μαγαζιά στο μοναστηράκι είναι από τα αγαπημένα της Μελίτας και πάντα θέλει να χαζεύει το μικροαντικείμενα

    Γενέθλια Olivia Rodrigo: τούρτα και φωτογράφιση

    Το αρχικό σχέδιο, πριν συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι θα λείπουν, ήταν το πάρτυ της Μελίτας να έχει θέμα την Olivia Rodrigo. Για αυτό και η τούρτα αλλά και όλα τα στοιχεία για την φωτογράφιση και το δώρο της είχαν χρώμα μωβ, που είναι το χαρακτηριστικό του άλμπουμ της τραγουδίστριας. Οπότε πάμε να δούμε πως προσαρμόσαμε αυτές τις ιδέες που είχαμε.

    Γυρίσαμε κατάκοπες στο σπίτι γύρω στις 4.30 και αφού έχουμε ήδη πάει στο ζαχαροπλαστείο να πάρουμε την τούρτα της. Η τούρτα ακριβώς όπως την είχε ζητήσει. Σε σχήμα καρδιάς και με ένα στίχο από το αγαπημένο τραγούδι της αγαπημένης της – εκείνη την εποχή – τραγουδίστριας, Olivia Rodrigo. Μωβ χρώμα όπως και το album της Olivia που της πήραμε δώρο για τα γενέθλιά της και η φωτογράφιση δεν μπορούσε να είναι διαφορετική καθώς “πατούσε” στα χνάρια μιας αντίστοιχης φωτογράφισης της τραγουδίστριας με κορώνα, καουμπόικο καπέλο και φυσικά το αγαπημένο της πικάπ. Ζούμε μεγάλες στιγμές!

    https://www.tiktok.com/@anthomeli_k_c/video/7130991232272076037
    11α γενέθλια της Μελίτας και πολλές ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία και εφηβεία - Γενέθλια Olivia Rodrigo
    Αν είχαμε περισσότερες φίλες τότε σίγουρα όλο το θέμα των γενεθλίων θα ήταν η Olivia Rodrigo
    11α γενέθλια της Μελίτας και πολλές ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία και εφηβεία - Γενέθλια Olivia Rodrigo
    Γενέθλια Olivia Rodrigo

    2nd round-Mall και άλλες ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία

    Και ενώ ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε ότι πρέπει να ξεκουραστεί και λίγο μέχρι το βραδάκι που θα ερχόταν ο κόσμος, εμείς ως party animals είχαμε δώσει ραντεβού με μία από τις καλές της φίλες, τη Μαρία, η οποία τελικά θα ήταν στην Αθήνα. Βάλαμε σε εφαρμογή το πρώτο σχέδιο που ήταν να τις πάω για βόλτα στο εμπορικό για bubble tea και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Το σινεμά λόγω έλλειψη χρόνου το αφαιρέσαμε… πάλι καλά!

    Τα κορίτσια ομολογώ ότι το κατευχαριστήθηκαν. Πολλά κέρματα και πολλά παιχνίδια ώστε να μην τους μείνει και κανένα απωθημένο και τι θα κάνουμε μετά, χεχε! Εννοείται ότι το bubble tea ήταν επίσης must και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το απογευματινό birthday event. Φύγαμε πίσω για το σπίτι και το βραδινό happening.

    11α γενέθλια της Μελίτας και πολλές ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία και εφηβεία
    Βόλτα στο mall με arcade games

    Βραδινό event

    Κάπου εδώ ομολογώ ότι έχω αρχίσει να βγαίνω knock-out καθώς εκτός από όλα όσα είχαμε κάνει ανήμερα, ήδη από τις προηγούμενες μέρες είχαμε και τα προεόρτια events (θάλασσα, μποτέ κ.α.) αλλά μπορώ να κάνω πίσω τώρα; Δεν μπορώ! Το βράδυ λοιπόν θα σβήναμε την τούρτα με τους συγγενείς μας που ήταν στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη. Η Μελίτα με τη φίλη και την ξαδέρφη της παίζουν, βάφονται και ακούνε μουσική στο δωμάτιό της κι εγώ καλοδέχομαι τους ενήλικους καλεσμένους μας.

    11α γενέθλια της Μελίτας και πολλές ιδέες για κορίτσια στην προεφηβεία και εφηβεία
    Χρόνια πολλά αστέρι μας

    Πίτσα, τούρτα, κεράκια, δώρα και όλο το πακέτο ολοκλήρωσαν τη βραδιά μας, που μπορείτε να δείτε μαζί με όλη την υπόλοιπη μέρα στο βίντεο που έχω ανεβάσει στο youtube εδώ (και μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε):

    Φυσικά όλα αυτά έγινα με υπόσχεση ότι τον Σεπτέμβριο στη γιορτή της θα καλέσει τους συμμαθητές της από το σχολείο για ένα μίνι παρτάκι και εννοείται ότι το κάναμε. Ποια είμαι εγώ να χαλάσω τα όνειρά του παιδιού μου! Όπως κάθε χρόνο η μέρα αυτή είναι ξεχωριστή γιατί όπως σας έχω πει αυτό το παιδί είναι το δικό μας προσωπικό θαυματάκι!

    Διαβάστε επίση:

    Εύχομαι να σας άρεσαν οι ιδέες μας και να τις αξιοποιήσετε αν έχετε παιδιά στην προεφηβεία!

    Μελίτα μου όσο για σένα…εύχομαι μέχρι τα επόμενα γενέθλια να είσαι γερή και να μπορέσουμε πάλι να γιορτάσουμε με όλη μας την καρδιά!

    Η μαμά σου!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης