ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Κάνεις Party; Έλα στο Boutique Party

    Ο καθένας μας όταν σκέφτεται το τέλειο event, έχει κάποιες εικόνες στο μυαλό του. Αυτές οι εικόνες είναι συγκεκριμένες και με γνωστά ερεθίσματα. Από που; Όλοι μας σκεφτόμαστε εικόνες από το Pinterest ή το Instagram αλλά αγχωνόμαστε πως θα χρειαστούμε κάποιον διακοσμητή και μια ομάδα για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε στον χώρο μας αυτές τις εικόνες. Κι όμως, δεν χρειάζεται! Το μόνο που χρειάζεται είναι μια επίσκεψη στα καταστήματα Boutique Party Shop. Είδη για πάρτυ, είδη μπάτσελορ και γάμου, μπαλόνια αλλά και αρκετές επιλογές σε διακόσμηση χώρου, μαζί με εντυπωσιακές επιλογές σε ηχεία με καραόκε και φωτορυθμικά ολοκληρώνουν την παλέτα των επιλογών για τον επισκέπτη. Τι λείπει; Η ομάδα μας και το πάρτυ σας θα είναι έτοιμο!

    To απόλυτο κατάστημα για πάρτυ – Boutique Party Shop

    Είδη πάρτυ 

    Κάθε πάρτυ γενεθλίων είτε είναι για μεγάλους είτε για παιδιά χρειάζεται ένα θέμα για να ξεχωρίσει. Τα θεματικά πάρτυ δίνουν την αίσθηση της απόλυτης οργάνωσης και ανεβάζουν level το event σας. 

    Έτσι τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Boutique Party Shop, όσο και στα φυσικά καταστήματα Boutique Party Shop Γλυφάδας, Boutique Party Shop Καλλιθέας, Boutique Party Shop Χαλανδρίου ή στο Boutique Party Shop Pick Up Store Βάρης υπάρχει θεματική ταξινόμηση προς διευκόλυνσή σας.

    Θα βρείτε είδη πάρτυ για αγόρια, για κορίτσια, για ενήλικες αλλά και εποχιακά για συγκεκριμένες περιόδους όπως τα Χριστούγεννα, το Halloween ή το καλοκαίρι

    Η κάθε σειρά έχει πιατάκια, ποτήρια, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντηλα, διακοσμητικά για το τραπέζι, κομφετί αλλά και διακόσμηση για τον χώρο, δίνοντας σας ήδη όσα θα είχατε δει σε μια ιντερνετική φωτογραφία. Μήπως όμως χρειάζονται κι άλλα για την τέλεια εικόνα, για το τέλειο event;

    Boutique Party Shop: eshop για είδη πάρτυ, για γάμος και βάπτιση κ.α.
    Είδη για πάρτυ ενηλίκων, γενέθλια και ό,τι άλλο θέλετε εσείς να γιορτάσετε

    Μπαλόνια – Διακόσμηση

    Αυτό που σίγουρα λείπει και χρειάζεται είναι οι έξτρα διακοσμήσεις για τον χώρο. Αυτές γίνονται με μπαλόνια και αξεσουάρ για τον χώρο.

    Τα μπαλόνια θα δώσουν χρώμα σε πολλά σημεία του χώρου είτε θεματικά μπαλόνια, είτε απλά χρωματικά. Τα μπαλόνια λάτεξfoil και supershape από τα καταστήματα Boutique Party Shop, τα παραλαμβάνετε έτοιμα φουσκωμένα με ήλιο και μένει μόνο να τα τοποθετήσετε στο event. Ωραίο δεν ακούγεται;

    Σίγουρα αυτό που ακόμα θα θέλατε να υπάρχει και θα το βρείτε στα καταστήματα, είναι οι γιρλάντες DIY με μπαλόνια. Πολλές επιλογές σε χρώματα, όπου υπό τις οδηγίες της ομάδας μας θα μπορέσετε να δημιουργήσετε την άψογη γωνία για φωτογραφίες ή τη τέλεια διακόσμηση για το candy bar σας με γιρλάντες που έχετε φτιάξει εσείς!

    Παρέα με τα μπαλόνια, υπάρχουν και όλες οι επιλογές για διακόσμηση του χώρου, έτσι ώστε το πάρτυ να είναι έτοιμο. Η διακόσμηση για το χώρο με γιρλάντες, pom pom, βεντάλιες, κουρτίνες foil και διακοσμητικά για την οροφή δεν θα υπολείπεται σε τίποτα από τη διακόσμηση που ονειρεύεστε. 

    Τι τελευταίο χρειάζεται το πάρτυ για να μείνει σε όλους αξέχαστο;

    Boutique Party Shop: eshop για είδη πάρτυ γενεθλίων, γιορτής, εταιρικής εκδήλωσης και γιορτών
    Βρείτε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης για παιδικό πάρτυ

    Περισσότερες ιδέες για πάρτυ μπορείτε να βρείτε εδώ

    Καραόκε – Φωτορυθμικά

    Σε ποιον δεν αρέσει ένα καλό καραόκε πάρτυ, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με γενέθλια και χορό.

    Στο Boutique Party Shop αγαπάμε τα καραόκε πάρτυ, γι’ αυτό θα σας βοηθήσουμε να διοργανώσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους καλεσμένους σας. Ζεστάνετε, λοιπόν, τις φωνητικές χορδές σας, πιάστε το μικρόφωνο και διασκεδάστε με την ψυχή σας!

    Boutique Party Shop: eshop για είδη πάρτυ ενηλίκων, εταιρικά πάρτυ, καραόκε πάρτυ.
    Karaoke Party για μικρούς και μεγάλους

    Η εταιρία Boutique Party Shop από το 2008 βρίσκεται πάντα στο πλάι των πελατών της και με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη πάρτυ, μπαλόνια, είδη μπάτσελορ και γάμου σας δίνει τη δυνατότητα να γιορτάζετε τις χαρούμενες στιγμές της χρονιάς σας, όπως θα θέλατε ή φαντάζεστε.

    Το πάρτυ, η διασκέδαση και η χαρά είναι κομμάτι της ζωής μας και το Boutique Party Shop είναι εδώ για να μπορεί ο καθένας μας να δημιουργήσει το event των ονείρων του!

    Καταστήματα:

    • Boutique Party Shop Ανδρέα Παπανδρέου 20, Γλυφάδα
      Τηλ: +30 210 8940 152
    • Boutique Party Shop Λεωφόρος Ελ.Βενιζέλου 16, Καλλιθέα
      Τηλ: +30 210 957 3725
    • Boutique Party Shop Δουκίσσης Πλακεντίας 11, Χαλάνδρι
      Τηλ: +30 210 680 1121
    • Boutique Party Shop PICK UP STORE Λεωφόρος Ευέλπιδων 66 Βαρη
      Τηλ: +30 210 9655 554

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης