Διαγωνισμός με δώρο 2 αντίτυπα του βιβλίου «19+1 τρόποι για να πείθεις»-ΕΛΗΞΕ

Callie

Δεν μπορώ να πείσω, δεν μπορώ να πουλήσω, δεν είμαι καλή σε αυτό, πώς να το κάνουμε! Ο άντρας μου χαριτολογώντας πολλές φορές μου λέει ότι αν θέλω να πουλήσω κάτι, είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα το χαρίσω, μην σας πω θα χαρίσω και τον εαυτό μου. Τι να κάνω πείτε μου!!! Άλλες φορές νιώθω ότι δεν θέλω να πιέσω και άλλες απλά ότι δεν έχει τόσο αντίκτυπο ο λόγος μου.  Βέβαια το θέμα της πειθούς δεν αφορά μόνο το εμπόριο. Αφορά τους γονείς, τους καθηγητές ακόμα και τις φιλικές διαπροσωπικές μας σχέσεις. Πρέπει να ντυθείς. Πρέπει να διαβάσεις. Θέλω να πάμε διακοπές στην Πάρο! Πώς να τους πείσεις όλους αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να χρησιμοποιήσεις μεθόδους όπως η δωροδοκία ή ο εξαναγκασμός; 

 Αν και πιστεύω ότι με την ικανότητα αυτή κακά τα ψέμματα γεννιέσαι, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι τρόποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις κάποια χαρακτηριστικά σου ή να βελτιωθείς σημαντικά. Για αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ. Ποιο εμείς;  Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σε συνεργασία με το Ανθομέλι σας προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου «19+1 τρόποι για να πείθεις» ,του Γιώργου Πιντέρη,  Διδάκτορα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ball State της Ιντιάνα.

Τώρα εσείς ακούτε τη λέξη διδάκτορας, πανεπιστήμια και τέτοια και λέτε… πωπω, τι βαρετό! Κι όμως αυτό το βιβλίο έχει πολύ χιούμορ! Μέσα από απίστευτα μεστά και καθημερινά παραδείγματα κάνει κατανοητούς πολλούς εξειδικευμένους όρους και μας δίνει να καταλάβουμε τι κρύβεται πίσω από τις επιτυχημένες διαπραγματεύσεις σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Και όντως υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να πείθουμε! Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Για αυτό μην χάνετε χρόνο, πάρτε τη γνώση στα χέρια σας και κερδίστε την (ίσως) χαμένη σας ικανότητα πειθούς. Για να γίνει αυτό ακολουθήστε απλά τα παρακάτω βήματα. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Όροι του διαγωνισμού

 
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:
Από εσάς ζητάμε 3 πράγματα να κάνετε για να είναι έγκυρη τη συμμετοχή σας: – See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf
1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ. 
Διευκρίνηση: Όσοι από εσάς δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως αντί για το όνομα μας στο fb, «δεν έχω fb»
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!
 
 Όσοι από εσάς δεν έχετε fb μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας όμως στο δεύτερο κενό «δεν έχω fb». Αν όμως έχετε και απλά ξεχάσετε να κάνετε like ακυρώνεται η συμμετοχή σας! 
Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα Ανθομελάκια την ευκαιρία να συμμετέχουν!

– See more at: https://www.anthomeli.com/2014/03/lunch-bags-made-by-jk.html#sthash.rbh4kKOe.dpuf

3) Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης

 
  Προσοχή!!! 
  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook για συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν θα γίνονται δεκτά!!!
  •  Συμμετοχές για τον διαγωνισμό στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 26 Ιουνίου 2015 ως τις   3 Ιουλίου στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Εφόσον ο νικητής είναι από Αττική θα ενημερωθεί με e-mail από εμάς και θα παραλάβει το δώρο του από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός.
  • Εάν είναι από επαρχία θα του σταλεί το δώρο του με κούριερ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.  Ο διαγωνισμός ισχύει για 2 αντίτυπα του βιβλίου.

Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!
 
Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr

                              
Αποτελέσματα Διαγωνισμού:

Οι 2 νικήτριες είναι:

Ειρήνη Αρμενίνη

Τριανταφυλλιά Τότη 

Θα ειδοποιηθούν με μέιλ και θα πρέπει να μας απαντήσουν σε 3 μέρες.