Εκτυπώσιμο για την οργάνωση του πάρτυ σας!

Kathy & Callie

Το «Ανθομελάκι» μας είναι γνωστό σε πολλούς από σας για την κατηγορία του «Ιδέες για πάρτυ«! Ναι, η αλήθεια είναι πως και για μας οι αναρτήσεις αυτές είναι από τις πολύ αγαπημένες μας γιατί οι περισσότερες έχουν συναισθηματική αξία αφού περιγράφουν τα πρώτα πάρτυ των παιδιών μας. 

Εκτός, όμως, από τα θεματικά πάρτυ που διοργανώνουμε εμείς κατά καιρούς και σας δίνουμε ιδέες για να προετοιμάσετε μόνοι σας το πάρτυ σας, έχουμε φτιάξει τρεις αναρτήσεις που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή και μάλιστα πολλοί από τους νέους αναγνώστες μας ανακαλύπτουν με την βοήθεια της Google, και κατά συνέπεια μαθαίνουν και για εμάς!

Η πρώτη είναι η: Ώρα για παιδικό πάρτυ! η οποία μάλιστα ανανεώθηκε πρόσφατα με καινούργιο φωτογραφικό υλικό και είναι εδώ και πολύ καιρό πρώτη στις προτιμήσεις σας!

Η δεύτερη είναι η: Let’s party or…not? Ιδέες για ενναλακτικά πάρτυ για παιδιά και εφήβους που αφορά κυρίως ιδέες για μεγαλύτερα παιδιά.

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Η τρίτη είναι η: ΟΛΑ τα παιχνιδια για παιδικά πάρτυ (..και όχι μόνο) έτοιμα να τα εκτυπώσετε!, η οποία ανανεώνεται συνεχώς και δίνει πολλές ιδέες για παιχνίδια ώστε να μην χρειαστείτε τη βοήθεια κάποιου ανιματέρ. 

ΟΛΑ τα παιχνιδια για παιδικά πάρτυ (..και όχι μόνο) έτοιμα να τα εκτυπώσετε!
– See more at: https://www.anthomeli.com/2013/11/blog-post_1.html#sthash.u8ovPZOx.dpuf

Τι είναι αυτό όμως που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε πιο εύκολα το δικό σας πάρτυ χωρίς να ξεχάσετε την παραμικρή λεπτομέρεια; Πριν απαντήσουμε όμως στην ερώτηση αυτή, σκεφτήκαμε πρώτα τι χρειαζόμαστε εμείς όταν οργανώνουμε τα δικά μας πάρτυ: Μολύβι και Χαρτί! 

organosi_party_ektyposimo

Πράγματι, το πρώτο που κάνουμε παράλληλα με ψάξιμο στο ίντερνετ είναι να πάρουμε μια λευκή κόλλα και να αρχίσουμε να γράφουμε και να σβήνουμε ιδέες για διακόσμηση, για τον μπουφέ, για τα δώρα των καλεσμένων, για την πρόσκληση και πάει λέγοντας. 

Τις περισσότερες φορές όμως, αυτό το χαρτί γεμίζει και το γράψιμό μας είναι εντελώς ανοργάνωτο με αποτέλεσμα να χανόμαστε, να μπερδευόμαστε και να ξεχνάμε. 

Εκτυπώσιμο για την οργάνωση του πάρτυ σας

Έτσι, ετοιμάσαμε για εσάς ένα εκτυπώσιμο πλάνο (printable schedule) για να οργανώσετε κι εσείς πιο εύκολα το δικό σας πάρτυ.  


Περιλαμβάνει δύο σελίδες. Στην πρώτη γράφετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικές με το πάρτυ, ενώ στην δεύτερη συμπληρώνετε τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να ψωνίσετε.

Μπορείτε να το αποθηκεύσετε και να το εκτυπώσετε από εδώ.
Οργάνωση πάρτυ σελίδα πρώτη
Οργάνωση πάρτυ σελίδα δεύτερη 

Πηγαίνετε στο αρχείο και κάνετε λήψη ως pdf και μετά το εκτυπώνετε ή το εκτυπώνετε κατευθείαν

Πόσο καιρό θέλαμε να το κάνουμε αυτό! 
Ελπίζουμε να σας αρέσει και να σας φανεί χρήσιμο!

Stay tuned… γιατί έρχονται πολλά δωρεάν εκτυπώσιμα (free printables) στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για τη νέα σχολική χρονιά και όχι μόνο!

Σας περιμένουμε στην ομάδα του Ανθομέλι «Let’s blog… party» στο facebook, που είναι αφιερωμένη στα πάρτυ!! Εκεί θα βρείτε ιδέες από μαμάδες (bloggers ή μη) για τα πάρτυ σας, άλμπουμ φωτογραφιών ανά θέμα πάρτυ αλλά μπορείτε να ζητήσετε και κάποια συμβουλή ή ιδέα για την οργάνωση του δικού σας πάρτυ!

Kathy and Callie