ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Η οικογένεια του Ανθομέλι κλείνει 10 χρόνια

    Τα δάχτυλα μου πατάνε πάνω στο πληκτρολόγιο, γράφουν, σβήνουν, χτυπάω ρυθμικά τα πόδια μου και κοιτάω γύρω μου να μου έρθει έμπνευση… τι να γράψω μετά από άλλες 9 γενέθλιες αναρτήσεις! Πόσα ευχαριστώ και πόσα λόγια να βγουν από το στόμα μου όταν πλέον νιώθω ότι σας τα έχουμε πει όλα! 10 χρόνια Ανθομέλι και πολλές φορές νιώθω ότι εσείς κι εμείς έχουμε γίνει ένα, μια σχέση ζωής που κρατάει 10 χρόνια, πιστή, αληθινή και ταπεινή. Με τους περισσότερους από εσάς δεν γνωριζόμαστε προσωπικά φυσικά, με κάποιους δεν έχουμε μιλήσει ποτέ και με άλλους η ζωή μας τα έφερε έτσι που κάναμε πιο στενές διαδικτυακές ή προσωπικές και φιλικές ακόμα σχέσεις!

    Όλοι όμως μαζί ανήκουμε στην οικογένεια του Ανθομέλι που μας αγκάλιασε από τις πρώτες κιόλας μέρες της δημιουργίας του γιατί άλλωστε ποιος ήταν ο σκοπός του; Να προωθήσει και να τονώσει με τις ιδέες του τούς δεσμούς της οικογένειας. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην στήσει και αυτό τη δική του οικογένεια που σήμερα κλείνει 10 χρόνια ζωής.

    Για όσους δεν μας ξέρετε και πέσατε τυχαία σε αυτή τη την ανάρτηση ή την πετύχατε κάπου στα SoMe να σας πω ότι είμαστε η Κατερίνα και η Κάλη, δύο αδερφές που παρόλο που μας χώρισε η ζωή βάζοντας ανάμεσα μας 600 χλμ το Ανθομέλι κατάφερε να κρατήσει ζωντανή την αγάπη μας και τη συνεργασία μας με την καθημερινή επαφή που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια για να καταφέρνουμε να σας δίνουμε το υλικό που διαβάζετε σε αυτό το blog.

    Είμαστε εκεί η μία για την άλλη, πρότυπα γυναίκας, μητέρας και αδερφής (και δεν ντρέπομαι καθόλου να το καυχηθώ!) με αδιάκοπη προσπάθεια να είμαστε εντάξει σε όλους τους ρόλους μας και όταν “πέφτει” η μία αναλαμβάνει η άλλη! Κάπως έτσι φτάσαμε στα 10 χρόνια συνεργασίας!

    Η οικογένεια του Ανθομέλι κλείνει 10 χρόνια
    Είμαστε η Κάλη και η Κατερίνα

    O πυρήνας του Ανθομέλι φυσικά διανθίστηκε από τις οικογένειές μας, του άντρες μας και τα παιδιά μας που χωρίς την αγάπη τους, την συμπαράσταση και πολλές φορές την ανοχή τους δεν θα είχαμε καταφέρει να μείνουμε σταθερές σε αυτό το λατρεμένο μας hobby που με τα χρόνια έγινε η δεύτερη εργασία μας και όλοι θεωρούν ότι είτε έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο ή ότι είμαστε ακαμάτρες!

    Ε λοιπόν τίποτα από τα δύο δεν ισχύει καθώς όταν αγαπάς κάτι πάρα πολύ μπορείς να το καταφέρεις και να το ενσωματώσεις στη ζωή σου. Άλλοι ταξιδεύουν διαρκώς, άλλοι κάνουν γυμναστική, ε, κι εμείς bloggaroume χωρίς τύψεις! Και μαζί με εμάς και ο Κώστας, ο Γιώργος, η Μαρία, ο Θάνος και η Μελίτα που μας βοηθάνε στις ιδέες, στα οικονομικά και τα μαρκετίστικα, στα βίντεο, στο editing και στο modelling καθώς είναι και αυτοί πολλές φορές μέρος των φωτογραφίσεων!


    Διαβάστε και τις παλιότερες εορταστικές μας αναρτήσεις με πολύ juicy υλικό και φωτογραφίες

    Ένας χρόνος με ένα Ανθάκι και μια κουταλίστα Μέλι! Ένας χρόνος Ανθομέλι!

    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών!

    Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια; Χρόνια μας πολλά!!

    Τέσσερα χρόνια Ανθομέλι!

    Πέντε χρόνια Ανθομέλι με δύο Super Girls

    Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

    Επτά χρόνια Ανθομέλι, επτά χρόνια μαζί σας

    Τα γενέθλια του Ανθομέλι και το δώρο του

    Μοναδικό μας Ανθομέλι έγινες 9!


    Η οικογένεια του Ανθομέλι κλείνει 10 χρόνια
    3 οικογένειες φτιάχνουν μία μεγάλη, αυτή του Ανθομέλι που μαζί με εσάς πορευόμαστε εδώ και 10 χρόνια!

    Και τι εκεί νομίζετε ότι τελείωσε η οικογένεια; Τη Μαμά Μαρία και τον Μπαμπά Χρήστο που τους πάτε; Με το φωτογραφικό υλικό του μπαμπά και τη συγγραφική πένα της μαμάς μας έχουμε κατακλύσει την πρώτη σελίδα της Google όσον αφορά στα ταξίδια! Σας αγαπάμε και χωρίς εσάς και την στήριξη σας το Ανθομέλι δεν θα ήταν ίδιο! Εύχομαι όταν όλη αυτή η πανδημία τελειώσει να συνεχίσετε να εκπλήσσετε τους πάντες με τα ταξίδια σας και τους πρωτότυπους προορισμούς σας.


    Ακολουθήστε την Μαμά Μαρία στο φοβερό ταξιδιωτικό instagram account της

    Ακολουθήστε μας στην ταξιδιωτική μας ομάδα στο Facebook Ταξίδια με το Ανθομέλι

    Ακολουθήστε μας στο ξενόγλωσσο account μας στο Instgram Greek Travel Family

    Γνωρίστε το ξενόγλωσσο ταξιδιωτικό μας blog Greek Travel Family


    Η οικογένεια του Ανθομέλι φυσικά είναι πολυμελής καθώς μετράει μηνιαίως περισσότερα από 35.οοο μεμονωμένα άτομα που διαβάζουν τις αναρτήσεις μας (εμείς for the record έχουμε γράψει γύρω στις 1300!) και όχι μία ή δύο αλλά συνολικά σε έναν νορμάλ μήνα πάνω από 200.000 . Φυσικά υπάρχουν και μήνες όπως ο Σεπτέμβριος, ο Νοέμβριος/Δεκέμβριος και ο Απρίλιος (εκεί κοντά στο Πάσχα) που η οικογένεια μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και χάνουμε το μέτρημα! Να είστε όλοι σας καλά και ευχόμαστε να σας βλέπουμε συχνά στο σπιτικό μας!

    Στην οικογένεια όμως του Ανθομέλι τα τελευταία χρόνια προστέθηκε και η οικογένεια του instagram που έγινε ένα δεσμός πολύ σημαντικός για εμάς και λίγο ξεχωριστός σε σχέση με τα υπόλοιπα SoMe. Ένας δεσμός δυνατός λόγω της καθημερινής επαφής μαζί με τους ανθρώπους που μας ακολουθούν αλλά και τη δική μας ανάγκη να μοιραστούμε άμεσα όλα όσα αγαπάμε ή μας προβληματίζουν.

    Δεν ξέρω πόσα από αυτά τα μέλη επισκέπτονται το Ανθομέλι τακτικά ή απλά τους αρέσουμε ως ινσταγκραμικές προσωπικότητες αλλά σημασία έχει ότι εισπράττουμε πολλή αγάπη ρε γαμώτο και αυτό το λες και ευλογία! Οπότε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους μας παρακολουθείτε μέσα από τα social γιατί η εισροή σας, το feedback και η αγάπη σας κάνει μεγάλη διαφορά!

    Ενα μεγάλο ευχαριστώ ωστόσο θέλω να πω και στα μέλη της οικογένειας του We Love Pinatas που είναι το μικρό αδερφάκι του Ανθομέλι. Μια δουλειά που στήθηκε με τη βοήθεια του Ανθομέλι και κατάφερε και αυτή παρόλο το δύσκολο διάστημα που ζούμε τα σχεδόν αυτά δύο χρόνια να μην διαλυθεί αλλά αντίθετα να κερδίζει συνέχεια νέους φίλους.

    Βρείτε τις χειροποίητες πινιάτες μας στο jamjar.gr/store/welovepinatas αλλά και στο facebook και στο instagram


    Ακολουθήστε μας στο Facebook

    Ακολουθήστε μας στο Instagram

    Ακολουθήστε μας στο Pinterest

    Ακολουθήστε μας στο Tik Tok

    Ακολουθήστε μας στο Twitter

    Ακολουθήστε μας στο Youtube


    Από την οικογένεια του Ανθομέλι δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο τεχνικός της καρδιάς μας, ο Πάνος Σακαλάκης (μάθε τα όλα για αυτόν εδώ) που είναι πάντα στο πλάι μας να μας βοηθάει, να μας στηρίζει και πάνω απ’ όλα να μας εμψυχώνει και μας θυμίζει που έχουμε φτάσει. Πάνο ευχαριστούμε για όλα!

    Τελικά, τι είναι οικογένεια; Ένα μέρος που νιώθεις ασφαλής να είσαι ο εαυτός σου και που ξέρεις ότι τα μέλη της θα σε αγαπάνε άνευ όρων. Και μπορεί να μην μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για όλους αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους που μπαίνουν στο διαδικτυακό μας σπίτι καθημερινά ή τους δεκάδες ανθρώπους που μιλάμε μέσα από τα SoMe αλλά μπορώ να υπογράψω για τον πυρήνα του Ανθομέλι ότι ο δεσμός μας είναι τόσο δυνατός που πρέπει να σας πω ότι θα μας φάτε στην μάπα για άλλα 10 χρόνια σίγουρα!

    Κλείνω λοιπόν με χιουμοριστικό τόνο γιατί η ζωή είναι ωραία όταν έχεις χιούμορ, την βλέπεις θετικά και αισιόδοξα και όταν αυτό που θέλεις είναι να κάνεις μόνο το καλό!

    Στα επόμενα δέκα χρόνια,

    Κάλη και Κατερίνα


    Y.Γ. Ααα για να μην το ξεχάσω. Επειδή το πάρτυ που ονειρευόμασταν χρόνια τώρα ότι θα κάνουμε στα 10α γενέθλια μας δεν μπορεί φυσικά να γίνει, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διαδικτυακό πάρτι μέσω της Πλατφόρμας του Zoom. Αν θέλεις να συμμετέχεις στείλε μας το email σου στο [email protected] και θα σου στείλουμε τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να συνδεθείς. Είναι εύκολο, μην φοβάσαι!

    Η οικογένεια του Ανθομέλι κλείνει 10 χρόνια
    Η οικογένεια του Ανθομέλι κλείνει 10 χρόνια

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης