ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών!

    Γλυκά μας Ανθομελάκια, πραγματικά δεν ξέρω αν κάποιος θα γελάει μαζί μας και με τη χαρά που έχουμε που το Ανθομέλι μας σήμερα γίνεται 2 χρονών! Και όχι γιατί ο αριθμός από μόνος του λέει κάτι αλλά κυρίως γιατί δύο χρόνια τώρα η ζωή μας έχει γεμίσει με με καινούργιες δραστηριότητες, ιδέες, δημιουργικότητα και φυσικά φίλους. Γίναμε μέλος μιας ομάδας ανθρώπων που θέλουν και παλεύουν για να αναδείξουν την ομορφιά της ζωής και αυτό μας έκανε ακόμα καλύτερους ανθρώπους.

    Προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά τη ζωή μας να αξίζει έστω κι αν αυτό καταλαβαίνετε ότι δεν είναι πάντα εφικτό! Ωστόσο, το Ανθομέλι είναι και θα είναι πάντα εκείνο το κομμάτι της ζωής μας που θα μας θυμίζει ότι στα μικρά πράγματα βρίσκεται η ομορφιά της καθημερινότητας

    Φυσικά, σήμερα δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να σας ευχαριστήσουμε και για την απίστευτη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό που οργανώσαμε παρέα με καλές φίλες και εννοείται και για τις ευχές σας που ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται. 

    Σήμερα όμως, όπως και πέρυσι, θα θέλαμε να σας πούμε μερικά πράγματα για εμάς… έτσι για να ξέρετε, όσοι δεν μας γνωρίζετε προσωπικά, ποιες είμαστε, τι είμαστε και από που ερχόμαστε. Και όχι μην τρομάζετε… δεν θα σας πούμε την ιστορία της ζωής μας… αλλά μέσα από μια μικρή ιστοριούλα ίσως έρθουμε ακόμα πιο κοντά σας!

    Η μαμά μας ποτέ δεν ήταν από αυτές τις μαμάδες που μιλάνε συνέχεια για τα παιδιά τους… κοινώς δεν την έλεγες μαμά-κουκουβάγια. Ακόμα και τώρα να την ρωτήσεις, δεν θυμάται να σου πει πότε βγάλαμε την πάνα μας ή πότε ξεκινήσαμε να τρώμε φρούτο ή και αργότερα, ποια ήταν η καθηγήτρια στα φιλολογικά μας… αυτά τα έβρισκε και τα βρίσκει περιττά. 

    Ωστόσο, εάν τη ρωτήσεις τώρα, αυτό που θυμάται να σου πει με σιγουριά είναι ότι ήμασταν δύο πολύ καλά παιδιά που δεν την κούρασαν καθόλoυ και ότι από μικρές, έστω κι αν είχαμε τέσσερα + χρόνια διαφορά, αγαπιόμασταν πολύ χωρίς ζήλιες ή τσακωμούς, όπως ακούς συχνά ανάμεσα στα αδέρφια. Και κάπου εκεί μπήκαν και οι πρώτες κορνίζες στο τραπέζι της… κορνίζες από δύο μικρές αδερφούλες που φροντίζουν και αγαπούν η μία την άλλη.

    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών!
    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών! 7

    Τα χρόνια πέρασαν… κι αν τη ρωτήσεις τι θυμάται θα σου πει ότι η Κατερίνα ήταν η άριστη μαθήτρια (ακόμα κι εγώ την θυμάμαι να μου λέει αποστήθιση την ιστορία της τέχνης!) κι εγώ αυτή που πάντα “δεν είχε τίποτα για διάβασμα” και εννιά η ώρα το αργότερο είχε κλείσει τα βιβλία της. 

    Ωστόσο, και οι δύο καταφέραμε να σπουδάσουμε και έτσι η μαμά μας, που έως τότε δεν ήταν η κλασική μαμά-κουκουβάγια, άρχισε τα κούκου-βα! Ε, με μια κόρη που τα πτυχία της μουσικής γέμιζαν τους τοίχους και την άλλη να σπουδάζει μετάφραση και διερμηνία στο εξωτερικό, οι λόγοι της περηφάνιας της γίνονταν όλο και περισσότεροι. 

    Και κάπου εκεί μπήκαν και οι επόμενες κορνίζες στο τραπέζι της… κορνίζες με τις κόρες της να παίρνουν τα πτυχία τους και να ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών!
    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών! 8


    Τα χρόνια πέρασαν… κι αν τη ρωτήσεις τι θυμάται θα σου πει για τις αγωνίες της να βρούμε από ένα καλό παιδί (κλασική ελληνίδα μάνα)… όχι για να παντρευτούμε τόσο, όσο για να είμαστε ευτυχισμένες στη ζωή μας. Και όχι, δεν ήταν από τις μάνες που στόμα είχαν και μιλιά δεν είχαν… έλεγε και τα καλά και τα κακά με σθένος μάλιστα αλλά και σεβασμό. 

    Και κάπου εκεί μπήκαν και οι επόμενες κορνίζες στο τραπέζι της… κορνίζες με τις κόρες της ντυμένες νυφούλες και με γαμπρούς που όπως και να το κάνουμε ήταν του γούστου της!

    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών!
    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών! 9
    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών!
    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών! 10

    Τα χρόνια περνούσαν… και αν την ρωτήσεις τι θυμάται, θα σου πει για την εποχή που φρόντιζε τη μεγάλη της εγγονή για να μπορεί η Κατερίνα να αφοσιωθεί στο νεογέννητο γιο της αλλά και για τα αυγά που με τάιζε όταν έπρεπε να μείνω στο κρεβάτι μετά την εξωσωματική. Στιγμές που παρ’ όλη την αγωνία και την κούραση, δεν θα άλλαζε με τίποτα. Και κάπου εκεί μπήκαν και οι επόμενες κορνίζες στο τραπέζι της και στο πιάνο, και στο τζάκι και παντού… κορνίζες με τα εγγόνια της που μας εκτόπισαν όλους και την έκαναν να καυχιέται πολύ περισσότερο από πριν

    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών!
    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών! 11

    Ωστόσο, μετά από λίγο, το Νοέμβριο του 2011 γεννήθηκε ακόμα ένα παιδάκι μας… το Ανθομέλι.. ένα μωρό που σήμερα έγινε 2 ετώνΚι εκεί που νόμιζε ότι δεν θα είχε άλλους λόγους για να είναι περήφανη για εμάς… αυτό το γλυκό σαν μέλι δίχρονο διαδικτυακό παιδί, την έκανε για μια ακόμη φορά να μας πει πόσο περήφανη είναι για εμάς. Κορνίζα, φυσικά, με το Ανθομέλι μπορεί να μη μπήκε στο τραπέζι μας αλλά αποτελεί μόνιμη σελίδα στην οθόνη του υπολογιστή… που είναι πάνω στο τραπέζι!!!

    Το γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών!
    Και για όσους αναρωτιούνται, η Κάλη είναι με το κίτρινο και η Κατερίνα με το μπλε!

    Ξέρω ότι ίσως σας έχουμε κουράσει με τα πολλά ευχαριστώ αλλά για εμάς αυτό το συναίσθημα νομίζω θα είναι ιδιαίτερο όσα χρόνια κι αν περάσουν. Και μόνο για τον χρόνο που μας αφιερώνετε κάθε φορά που μας επισκέπτεστε νομίζω ότι ένα ευχαριστώ δεν φτάνει!  Σας ευχαριστούμε θερμά!

    Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς δείτε επίσης: 

    Kathy and Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    85 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κορίτσια να είστε πάντα τόσο δημιουργικές και τόσο χαρούμενες και να μοιράζεστε μαζί μας όλες τις ωραίες σας ιδέες για τα απόμενα 50 χρόνια και βάλε!!!!

    2. Αυτή η αναδρομή από τα μικρά σας χρόνια είναι υπέροχη ! Σας εύχομαι να είστε καλά πολύ καλά μέσα στο χώρο αυτό που μας γεμίζετε φρέσκες και ωραίες ίδέες
      Φιλιά πολλά

    3. Κορίτσια μου εύχομαι να είμαστε όλοι εδώ και μετά από πολλά χρόνια να γιορτάζουμε και να αναπολούμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί σας στο ανθομέλι!!! Όσο για τη μαμά πείτε της να κάνει πολύ χώρο ακόμα, γιατί οι κορνίζες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλές!!!
      φιλιά πολλά!!!!

    4. Χρόνια πολλά και καλά στο Ανθομέλι! Κατερίνα και Κάλη, να είστε πάντα δημιουργικές, γεμάτες κέφι και έμπνευση και να γιορτάσετε πολλά, πολλά γενέθλια!
      Είστε απόδειξη ότι η απόσταση και τα χιλιόμετρα δεν είναι εμπόδιο!
      πολλά φιλιά
      Όλγα

    5. Κοριτσάκια, να τα εκατοστήσει το όμορφο blog σας!
      Πάρα πολύ γλυκιά και συγκινητική η ανάρτηση σας!
      Εύχομαι ότι καλύτερο, να συνεχίσετε να δίνετε λόγους στη μαμά να είναι περήφανη 🙂
      Φιλιά!

    6. Κορίτσια χρόνια πολλά στο Ανθομελάκι το οποίο μας χαρίζει τόση γλύκα με όλες τις αναρτήσεις του! Εύχομαι πολλά ακόμη χρόνια με πολλές πολλές εμπνευσμένες αναρτήσεις! Και που ξέρεις… μπορεί και η εγγονή της γιαγιάς να πάρει την σειρά στο Ανθομελάκι ε; Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    7. Πωπω κορίτσια με συγκινήσατε! Υπέροχο οι αδερφές να είναι αγαπημένες και δεμένες! Να αγαπάτε την μανούλα σας και να στε κοντά της όπως αυτή σας καμαρώνει και σας έχει στην καρδιά της! Να τα εκατοστήσει το Ανθομελάκι και να έχετε πάντα υπέροχες αναρτήσεις να μας χαρίζετε! Φιλιά πολλά πολλά!

      • Ευχαριστούμε τόσο πολύ!!! Εύχομαι κι εγώ να μας καμαρώνει… αν και της καημένης προς το παρόν της χάλασε ο υπολογιστής και έχει χάσει επεισόδια!!! Ελπίζω το σημερινό να το δει έγκαιρα! Κάλη

    8. Να είστε γερές και αγαπημένες!
      Να είστε μαζί και να χαμογελάτε!
      Εύχομαι το Aνθομελάκι να μεγαλώσει πολύυυυ, να γίνει μια ακόμη μεγαλύτερη γλυκειά παρέα, όπως είστε εσείς.
      Πάντα καλά και πάντα δημιουργικές!
      Σας φιλώ! 🙂

      • Ναι, αυτό το χαμογελάτε μου αρέσει πολύ! Οσο χαμογελάμε (και γελάμε) ξορκίζουμε το κακό, που λένε και οι παλιοί!!! Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!! Κάλη

    9. Καλημέρα,
      Χρόνια σας πολλά!!! Πάντα τέτοια κορίτσια.
      Ονομάζομαι Δάφνη, πρόσφατα ανακάλυψα το blog σας και μπορώ να πω ότι είμαι πλέον καθημερινή επισκέπτης σας, πολύ καλή η δουλειά σας.

      • Δάφνη μου μεγάλη μας τιμή που έγινες μέλος της παρέας μας!!! Ευχαριστούμε για τον χρόνο, την καλή σου διάθεση και τις ευχές σου!!! Σε φιλούμε πολύ! Κάλη

    10. Καλημέρα καλημέρα και από μένα!!
      Μέσω τις Κάλης και της Κατερίνας εδώ και δύο χρόνια ήρθα πολύ κοντά με αυτό το παιδάκι "το ανθομελάκι" . Δέθηκα μαζί του , το αγάπησα, το προστάτευσα, το θαύμασα και ίσως και λίγο να το ζήλεψα με τη καλή έννοια (βλέπετε προσπαθεί η Κάλη να μου μεταδώσει το χάρισμα και είμαι πολύ κοντά..)
      Αυτό που βλέπω λοιπόν είναι πως αυτό το παιδάκι μεγαλώνει πολύ γρήγορα σε πολύ καλές βάσεις και με πολύ καλές αρχές! Από την αρχή ήμουν σίγουρη πως θα μεγαλουργήσει και πως όλοι θα μιλάνε για αυτό μια μέρα!!
      Θα μου επιτρέψετε λοιπόν να πω δυό λόγια για τους γονείς του χιχι!!
      “Γυναίκες, σύζυγοι, μητέρες, αδερφές… και κάπου εκεί ανάμεσα λίγος προσωπικός χρόνος να μοιραστούνε μαζί μας όλα αυτά που μας ενδιαφέρουν και κάνουν την καθημερινότητά μας γλυκιά σαν… μέλι!!! “ Δύο χρόνια λοιπόν τώρα υποστηρίζουν πολύ άξια αυτή τους τη προσπάθεια με όσες δυσκολίες και αν είχαν να αντιμετωπίσουν. Κέρδισαν φίλους, γνώρισαν κόσμο που τους ανοιξε το σπίτι του και την αγκαλιά του, γέμισαν αυτοπεποίθηση, ένιωσαν και νιώθουν πολύ δημιουργικές και παραγωγικές, και το σημαντικότερο για μένα μοιράζουν απλόχερα τη χαρά που έχουν για τη ζωή σε όλους εμάς. Πράγμα σπάνιο στις μέρες μας… !!!Οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε λοιπόν!!
      Αυτό που έχω να σας ευχηθώ πέρα από το «χρόνια πολλά»..είναι να μη σταματήσετε να φροντίζετε αυτό το μικρό παιδάκι σας. Σας έχει ανάγκη και τις δύο για να μπορέσετε να το κάνετε ακόμα μεγαλύτερο και τρανό!!! Είναι μικράκι ακόμα και μαθαίνει τόσο αυτό από εσάς όσο και εσείς από εκείνο!

      Εγώ είμαι εδώ πάντα δίπλα σας..δίπλα του
      Σας φιλώ και σας αγαπώ
      Φλώρα
      ΥΓ1: οι φωτογραφίες είναι τέλειες και η τελευταία λες και κάνατε φωτογράφηση για τα γενέθλεια σας!
      ΥΓ2: Να μείνετε πάντα έτσι δεμένες και αγαπημένες ..
      ΥΓ3: Κα Μαρία συνεχίστε να είστε υπερήφανη για τις κόρες σας, έχετε «κάθε λόγο»..

      • Εντάξει, σήμερα τα κατάφερες εσύ να με κάνεις να κλάψω!!! Σ' ευχαριστώ που είσαι κοντά στο Ανθομέλι, δηλαδή σε εμάς από την πρώτη στιγμή. Είσαι νομίζω και η μονη φίλη μας που μας στήριξε τόσο πολύ!!!! Σε αγαπάμε πολύ και περιμένουμε πώς και πώς να πάρεις την απόφαση να μπεις στο παρεάκι αυτό το διαδικτυακό!!! Σε φιλώ γλυκιά μας Νονά!!! Κάλη

      • Με τέτοιο σχόλιο μου είναι αδύνατον να μη σχολιάσω κι εγώ! Συγκινήθηκα! Σ ευχαριστούμε τόσο πολύ για την ουσιώδη σου στήριξη όλον αυτόν τον καιρό!
        kathy by anthomeli

    11. Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα στο γλυκό Ανθομελάκι μας! Κορίτσια σας εύχομαι ότι καλύτερο…. να'στε πάντα γερές, ευτυχισμένες, και να γεμίζετε την ζωή μας με υπέροχες ιδέες και δημιουργίες! Πολλά φιλιά! 🙂

    12. Καλησπέρα ανθομελάκια μου!!! Υπέροχη, νοσταλγική ανάρτηση!!! Μου αρέσει πολύ που ήστε τόσο δεμένες κι αγαπημένες!!! εύχομαι να συνεχίσετε για πολλά πολλά χρόνια να στε δημιουργικές!!! Φιλάκια πολλά πολλά!!!! :))))

    13. Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες και όμορφα συναισθήματα στο Ανθομελάκι σας!
      Ήταν πρωτότυπη και συγκινητική η παρουσίαση μέσα από τα μάτια της μητέρας σας!
      Να είστε πάντα χαρούμενες, δυνατές και δημιουργικές να εμπνέετε κι άλλες μαμάδες με τη δική σας καθημερινότητα! Πολλά φιλιά

    14. κορίτσια χρόνια πολλά!! να χαίρεστε το διαδικτυακό παιδάκι σας που είναι ένα τόσο υπέροχο κομμάτι του εαυτού σας!! Να είστε πάντα τόσο αγαπημένες και δημιουργικές!! Υπέροχη αναδρομή!! και του χρόνου!! φιλιά

    15. Κοριτσάκια μου εύχομαι από καρδιάς χιλιόχρονο το μπλογκοσπιτάκι σας!
      Μα πάνω απ' όλα εύχομαι να συνεχίσετε να είστε τόσο δεμένες και αγαπημένες, με συγκίνησε ιδιαίτερα αυτό!
      Φιλιά, καλή βδομάδα!

    16. Βρε Ανθομελάκια μου πολύ καλά κάνει και είναι περήφανη η μαμά σας και πολύ κάνατε εσείς που είστε περήφανες για το Ανθομέλι σας! Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα και μάλιστα και από κοντά και νομίζω ότι αν ποτέ βρεθούμε για χαλαρό καφεδάκι, θα γελάσουμε πολύ.
      Να είστε καλά και να μας γεμίζετε πάντα όμορφες ιδέες και έξυπνες συμβουλές. Επίσης λατρεύω την στήλη με τα ταξίδια των γονιών σας και δεν παύω να ονειρεύομαι ότι κάποια στιγμή θ' αρχίσουμε πάλι τα όμορφα ταξίδια, που τώρα έχουν μπει στον πάγο.
      Σας φιλώ και σας εύχομαι καλή και δημιουργική συνέχεια!

      • Άσε Λιτσάκι, κι εμείς το ίδιο ονειρευόμαστε! Αυτά τα ταξίδια. Μέχρι να τα καταφέρουμε να τα ξεκινήσουμε ταξιδεύουμε με την μαμά Μαρία, και τότε θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμες μιας και θα έχουμε επιλέξει τους καλύτερους προορισμούς!
        Όσο για το καφεδάκι που λέγαμε μπορούμε να το κανονίσουμε εδώ στον Βορρά!
        Kathy by anthomeli

    17. Περασε κι όλας ενα χρόνος απο τότε που γιορταζατε τα πρωτα σας γενεθλια;;; θυμαμαι πως διαβαζα σαν τωρα για το αριθμό 11 και τις συμπτώσεις που έιχε στην ζωή σας..και..να που διπλοχρονίσατε….Ανθομελακια μου.. να εισαι παντα μαζί να αγαπιέστε και να δημιουργείτε τα όμορφα της καρδια σας..και να μην λήψει ποτέ το χαμόγελο απο τα χείλη σας..να μεγαλώσει το Ανθομελακι σας.. και να ΄μας δινετε παντα ομορφες δημιουργίες.. για πολλα πολλα χρόνια. να μου φιλήσετε την μαμά σας….φιλακια πολλα..

      • Πως περνάει ο καιρός ούτε εμείς το καταλαβαίνουμε! Θα στείλουμε στην μαμά τα φιλιά σου! Τι όμορφες ευχές είναι αυτές Σμαραγδένια μου! Ευχαριστούμε τόσο πολύ!

    18. Χρόνια πολλά λοιπόν! Στο Ανθομέλι…σε εσάς…στα παιδιά σας…και στη μαμά για να σας καμαρώνει! Ότι γίνεται με αγάπη, δεν μπορεί παρά να επιτύχει!

    19. Για μενα τo κειμενo σας ηταν μεγαλη εκπληξη.ηξερα πως ετoιμαζατε αναρτηση για τo κλεισιμo των2ψρoνων ανθoμελι αλλα δεν περιμενα πως τα γραφoμενα σας θα γινoταν μεσα σπo εμενα.σας ευχαριστω πoλυ για τo υπερoχo κειμενoπoυ γραψατε και μoιραστηκατε την ζωη σας μεσα απo την δικη μoυ ματια και περηφανια.κoριτσια μoυ συνεχιζετε να με κανετε πραγματικα περηφανη γιαυτo πoυ ηινατε ως ατoμα για τo πως πoρευεστε τις ζωες σας για τις oμoρφες oικoγενειες πoυ δημιoυργησατε για τις επαγγελματικες σας σταδιoδρoμιες για τα παιδια σας για τo ηθoς σσς για τo ανθoμελικαι για τoσα αλλα πoυ θα χρειαζoταν πoλυς χωρoς για να γραψω.μπoρει για τo ανθoμελι να μην εχω κoρνιζα oμως τo διαδιδω παντoυ αφoυ ειμαι σιγoυρη πως oπoιoς διαβαζει τις αναρτησεις σας μενει ικανoπoιημενoς γιατι oι αναρτησεις σας εχoυν πoικιλια εχoυν μαθηση εχoυν αναζητηση εχoυν oμoρφες oικoγενειακες στιγμες εχoυν διαθεση και παθoς. Να ειστε αγαπημενες και να πρoσπαθειτε παντα για τo καλυτερo.χρoνια πoλλα για τo αγαπημενo μας ανθoμελι και ευχoμαι πoλλες και oμoρφες αναρτησεις.τo δωρo μoυ για τα γενεθλια ειναι μια νεα ταξιδιωτικη αναρτησηπoυ ετoιμαζω καιωσυντoμα θα ειναι κoντα σας.

      • Ουάου! Έύχουμε και δωράκι; Περιμένουμε με αγωνία τη νέα σου ανάρτηση μανούλα!
        Ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις ευχές και το τόσο όμορφο σχόλιο ειδικά επειδή παιδεύτηκες τόσο να το γράψεις από το κινητό σου, τώρα που χάλασε το laptop σου! Φιλιά πολλά! Ευχαριστούμε τόσο πολύ για την στήριξή σου για το ανθομέλι αυτά τα δύο χρόνια! Πίστεψες σε αυτό όσο κι εμείς!

    20. Xρόνια πολλά και καλά ανθομελένιες μου! να μας συντροφεύετε για πολλά πολλά χρόνια ακόμη και να κάνετε συνεχώς την μαμά σας υπερήφανη! Είστε αγαπημένη συνήθεια πλεον!

    21. Χρόνια πολλά,χρόνια δημιουργικά,χρόνια γεμάτα έμπνευση!Να κάνετε υπερήφανους όχι μόνο τη μαμά αλλά και όλους γύρω σας κι εμάς που σας διαβάζουμε!

    22. Καλέ βούρκωσα!! Βούρκωσα γιατί ξέρω πόσο αγαπημένες είστε και σας σκεφτόμουν όταν γράφατε την ανάρτηση, σίγουρα βουρκωμένες, να μιλάτε για την υπέροχη αυτή σας σχέση και πως αυτή ήρθε εδώ στο Ανθομέλι και έδεσε! Πολλά μπράβο για τη μανούλα σας που έκανε φοβερή δουλεία μαζί με το μπαμπάκα φυσικά και μεγάλωσαν δυο καταπληκτικά κορίτσια. Ξέρω και εγω σαν μαμά πως θα ήθελα τα παιδιά μου να σπουδάσουν και να ειναι ευτυχισμένα, αλλά είμαι σίγουρη πως η μανούλα σας ειναι ακόμα πιό περήφανη που γίνατε καλοί άνθρωποι και μοιράζετε απλόχερα αγάπη, χαμόγελα, ιδέες, αισιοδοξία, δημιουργία.
      Το Ανθομέλι έγινε αγαπημένο μου από την πρώτη επίσκεψη! Γιατί εβγαζε μια ανθρωπιά, μια απλότητα και μια εγκαρδιότητα. Μια καθημερινότητα αληθινή χωρίς ψευτοτελειότητες. Το μπλογκ της διπλανής πόρτας που λέμε:)
      Σας εύχομαι χρόνια πολλά, πάρα πολλά και τα 2 κεράκια, να γίνουν 62 και να μπλογκάρετε με το λάπτοπ από ΚΑΠΗ με wifi όπου θα πίνετε καφεδάκι με τους Ανθομελίστας συζύγους σας, τους άντρες πίσω από το Ανθομέλι!!!

      • Από την μια κλαίω και μετά γελάω μ αυτά που γράφεις! Πως το καταφέρνεις αυτό ρε συ Δήμητρα! Μας φαντάζετε στο Καπή με wifi; Χαχα! Το έλεγα στον Γιώργο κι έσκασε στα γέλια! Αλλά….φυσικά δεν θα λείπουν και οι Ανθομελίστες σύζυγοι! Αυτούς δεν τους ξεχνάμε γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν το ανθομέλι αυτό που είναι σήμερα!
        Δημητράκι ευχαριστούμε πάααααααααρα πολύ!
        Kathy

    23. Τι υπέροχη ανάρτηση και αντάξια του εορτασμού σας!!! Μπράβο κοριτσια!!! Να τα εκατοστήσει το Ανθομελάκι σας !!! Πάντα τέτοια :*

    24. Τι συγκινητική ανάρτηση! Και σήμερα έμαθα πράγματα για εσάς που ομολογώ δε γνώριζα, παρόλο που σας διαβάζω αλλά και συναναστρεφόμαστε και προσωπικά τόσους μήνες!!!
      Εύχομαι το διαδικτυακό παιδάκι σας να σβήσει πολλά κεράκια γενεθλίων ακόμη! Να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη να μοιράζεστε ιδέες, προτάσεις, εμπειρίες, συναισθήματα.
      Φιλάκια πολλά!

      Υ.Γ. Ποιος διαγωνισμός καλέ; Εγώ γιατί δεν πήρα χαμπάρι τίποτα; Τρέχωωωωωωω

      • Ασπασάκι μου… νομίζω ότι όσο καλύτερα μας ξέρετε τόσο πιο κοντά μας μπορείτε να ρθείτε! Ευχαριστούμε για τις ευχές και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!!!

    25. Xρονια πολλα κοριτσια..τι ομορφη και συγκινητικη η αναδρομη στο παρελθον…Ευχομαι να συνεχισετε για πολλα χρονια γιατι εχετε φτιαξει κατι πολυ ωραιο!!

    26. Τρυφερή, συγκινητική εορταστική ανάρτηση!
      Χρόνια Πολλά και δημιουργικά, η γλύκα του Ανθόμελου πάντα στους δρόμους της ζωής σας!
      Συγχαρητήρια σε σας και στη μητέρα σας που σας μεγάλωσε με αρχές και ήθος!

      Πολλή αγάπη και φιλιά σας στέλνω!

    27. Χρόνια πολλά γλυκό Ανθομέλι! Κορίτσια, σας εύχομαι τόση γλύκα να έχετε πάντα στις ζωές σας, για να μπορείτε ως τα βαθειά γεράματα να γράφετε, θες εδώ, θες αλλού, το θέμα είναι οτι έχετε περίσσευμα γλύκας να δώσετε!

      Σας φιλώ!

    28. Χρόνια Πολλά και να τα εκατοστήσουμε, να συνεχίσετε να είστε γερές και δημιουργικές.Όσο και να σας πειράζω,ξέρω(σίγουρα) ότι αυτό που κάνετε το αγαπάτε αλλά και απαιτεί πάρα πολύ δουλειά.Οταν λοιπόν έχετε την δουλειά σας,το σπίτι,μία οικογένεια,αλλά και να ετοιμάσετε αναρτήσεις και εσεις τα καταφέρνετε σε όλα θα πρέπει να σας πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.keep walking keep going………..

      • Αυτό το σχόλιο νομίζω πως συγκίνησε περισσότερο απ όλα! Όχι μόνο γιατί αναγνωρίζει την προσπάθειά μας αλλά γιατί μου δίνει το ελεύθερο να συνεχίσω! Το να πιστεύεις σε κάτι που πιστεύω κι εγώ είναι τόσο σημαντικό! Ευχαριστώ πολύ πολύ!
        Kathy by anthomeli

    29. Χρόνια Πολλάαααα τρελούλες Ανθομελένιες μου! Σας ξέρω από τις αρχές αρχές σας και πραγματικά έχετε εξελίξει το Ανθομέλι σε κάτι πολύ όμορφο, δημιουργικό και δοτικό!!!!
      Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι και ακόμα καλύτερα!!!!
      Σας φιλώ!

    30. Να τα εκατοστήσετε ανθομελάκια. Όταν σας πρωτοδιάβασα νόμιζα πως είσαστε μεγαλύτερες σε ηλικία. Μάλλον γιατί ο τρόπος που μιλάτε και παρουσιάζετε τα πράγματα έχει ωριμότητα και αυτό μου άρεσε. Τα λόγια σας γλυκά και μεστά και οι συνταγές σας εύκολα γίνονται δικές μας. Μα πιο πολύ μου άρεσε το πόσο ανοιχτές ήσασταν και φιλόξενες για εμένα που ήμουν πιο καινούργια…ευχαριστώ για την βοήθειά σας…
      Από τις μαμάδες μας μάθαμε πολλά είτε με γλυκιά είτε με πικρή γεύση αυτές είναι και δεν αλλάζουν γιατί θεωρούν συνήθως πως "εκείνες ξέρουν"! Εμείς όμως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την γνώση και να γίνουμε όπως αγαπάμε με τα δικά μας παιδιά. Μεγάλη μάχη και δύσκολη υπόθεση. Σας το εύχομαι για όλα τα παιδιά σας, δικτυακά και μη
      σας φιλώ κοριτσάκια!!

    31. Καλημέρα κι από εμένα γλυκές μου.Μπορεί να καθυστέρησα μα πάντα εδώ.Αγαπημένες αδερφές…καλέ τι κορίτσαροι, η μαμά έχει κάθε λόγο να είναι σούπερ περήφανη! Κι εσείς έχετε κάθε λόγοι να νιώθετε περηφάνια για όλα τα υπέροχα που έχετε καταφέρει και για το κοινό σας δημιούργημα.Αυτό το εμπνευσμένο μπλογκ που σας ένωσε ακόμη περισσότερο κι ένωσε κι άλλους…πολλούς πολλούς! Δυο χρόνια ασταμάτητης δημιουργίας.Χρόνια πολλά κοριτσάρες.
      Σας ευχαριστώ για πολλά…πολλά πολλά!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης