Τέσσερα χρόνια Ανθομέλι!

Kathy & Callie

Στα πόσα χρόνια σταματάει άραγε ο ενθουσιασμός που έχουμε για τον εορτασμό των γενεθλίων του Ανθομέλι; Προς το παρόν πάντως, την ημέρα αυτή την περιμέναμε με ανυπομονησία και έξαψη, ίσως πιο πολύ κι από τα δικά μας γενέθλια! Κι έστω κι αν τις προηγούμενες ημέρες τα χέρια μας πήραν φωτιά προετοιμάζοντας τις αναρτήσεις αυτής της εβδομάδας, η μόνη μας έννοια ήταν να περάσετε μια ωραία εορταστική εβδομάδα μαζί μας. Μια εβδομάδα που θα γιορτάσουμε τα 4 χρόνια ζωής του Ανθομέλι, του blog που μας άλλαξε τη ζωή, μας ένωσε ακόμη περισσότερο και μας έκανε μέλη μιας πανελλήνιας (ή ακόμα παγκόσμιας) διαδικτυακής ομάδας που μόνο χαρές μας έχει δώσει μέχρι τώρα. 

Εκτός φυσικά από τις χαρές μάς έχει δώσει κι έναν ακόμα επίσημο τίτλο στο βιογραφικό μας… καθώς πλέον νομίζω, δικαίως, αποκαλούμαστε και full-time bloggers! Το ερώτημα, ωστόσο, είναι τι bloggers; 
 
Mummy bloggers;
Actually, yes!
 
Food bloggers; 
Why not;
 
Diy bloggers;
This one, too!
 
Fashion bloggers;

Hell, no!

Travel bloggers;

Almost, with a lot of help from mommy!  

Και όσο η λίστα συμπληρώνεται με yes και no, πώς να χαρακτηρίσεις δύο bloggers εφόσον οι κατηγορίες του Ανθομέλι ξεπερνούν τις δέκα; Όσο κι αν σας φανεί αστείο, ένα από τα πράγματα που μας ενοχλεί από τότε που γίναμε bloggers – εκτός από το γεγονός ότι στις αρχές ο κόσμος μας κοιτούσε σαν εξωγήινες όταν λέγαμε τι κάνουμε… αυτό όμως έχει και την πλάκα του – είναι ότι μας ήταν δύσκολο να τους δώσουμε  να καταλάβουν τι πρόκειται να διαβάσουν όταν θα μας επισκεφτούν. Η αρχική μας σκέψη ήταν να λέμε ότι έχουμε ένα blog ποικίλης ύλης (μαγκαζίνο – μπλιαχ!) με επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια. Εντάξει… πιο μακρινάρι πεθαίνεις! Καλό ίσως για κάποιον φίλο που πραγματικά ενδιαφέρεται και σου προσφέρει απλόχερα τον χρόνο του αλλά σε περιπτώσεις που έχεις μόνο λίγα δευτερόλεπτα στην διάθεσή σου… πάει το έχασε ο άλλος το ενδιαφέρον του!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Μήπως να λέμε mοmmy bloggers; 
-Δηλαδή γράφετε για τα παιδιά σας, μας ρωτούσαν. 
-Ναι, και για αυτά… 
τέλος τα λίγα δευτερόλεπτα που σου αναλογούν. 
 
-Ξέρεις, γράφουμε και για βαπτίσεις, πάρτυ…
-Είστε διοργανώτριες γάμων;
-Είστε ανιματέρ;
 
-Η μαμά μας γράφει για τα ταξίδια της με το αυτοκινούμενο.
-Δηλαδή κλείνετε και εκδρομές; 
 
-Α, θα βρείτε και συνταγές;
-Σαν αυτές που βγαίνουν στην τηλεόραση; 
 
Έπρεπε να βρούμε ένα τίτλο και γρήγορα! Εύρηκα! Lifestyle bloggers!                  
Μας άρεσε πολύ! Ήταν αυτό που ζητούσαμε και αυτό που είμαστε μιας και μέσα από το Ανθομέλι περιγράφουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Της δικής μας φυσικά! Οικογένεια, φίλοι, γενναιοδωρία, αισιοδοξία, ελπίδα είναι λίγα από τα οποία προσπαθούμε να έχουμε στην καθημερινότητά μας! 

Εκτός όμως από την οικογένεια, μιλάμε για ταξίδια, για πάρτυ, για γάμο και βάπτιση,  για κηπουρική, για διακόσμηση… δίνουμε μικρά tips για το νοικοκυριό, κάνουμε κατασκευές, προτείνουμε εκδηλώσεις και προϊόντα, οργανώνουμε διαγωνισμούς! You name it, we have it!!!

Τώρα θα μου πείτε, και που το βρήκαμε τι αλλάζει; Η απάντηση είναι τίποτα! Γιατί είτε με τον ένα τίτλο είτε με τον άλλον, εσείς ήσασταν αυτοί που μας ωθήσατε να μην αφαιρέσουμε τίποτα από το Ανθομέλι. Καμία κατηγορία στον Καιάδα! Τα μηνύματά σας στο e-mail μας το αποδεικνύουν αυτό καθημερινά είτε με τα υπέροχα λόγια σας, είτε με τις ερωτήσεις και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε… για τις συνταγές μας, τα πάρτυ μας και τις υπόλοιπες προτάσεις μας.
 
Γιατί έστω κι αν αυτά τα 4 χρόνια υπήρχαν και αναρτήσεις που δεν σας άρεσαν, είμαστε σίγουρες ότι τουλάχιστον δεν σας κάναμε να βαρεθείτε από τις επαναλήψεις! Άλλωστε, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής…
 
και όσο πολυδιάστατες είμαστε εμείς…
 
άλλο τόσο πολυδιάστατο είναι το family-friendy blog μας…
 
το Ανθομέλι μας….
 
το Ανθομέλι σας!
 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που είστε δίπλα μας! Κλείνουμε με τα links των επετειακών αναρτήσεων (δεν περιλαμβάνονται οι επετειακοί διαγωνισμοί) των παλαιότερων χρόνων. Σε αυτά σίγουρα θα υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζετε και θα μάθετε για μας.

1 χρόνος Ανθομέλι
Το Ανθάκι και το μελάκι είναι το Ανθομέλι! (Από που εμπνευστήκαμε το όνομα του blog και τι σημαίνει το 11 για την Κατερίνα;)

2 χρόνια Ανθομέλι
Το διαδυκτιακό παιδί ας γίνεται δύο χρονών (μια ιστοριούλα για να μας μάθετε ακόμη πιο καλά)

Αγαπημένες αναρτήσεις, στατιστικά, αναγνώστες
Συμμετοχή σε blogoσυνέδριο και μια ραδιοφωνική εκπομπή  
To blogging και οι νέες φιλίες

3 χρόνια Ανθομέλι
Επετειακή: Τι κερδίσαμε μέσα από το Ανθομέλι
Ανανέωση! Τι σημαίνει το logo μας
Τα γενέθλια και μια ακόμη επέτειος που συνδυάζεται με τα γενέθλια του Ανθομέλι
Επιλογές σχολίων αναγνωστών (μια απολαυστική ανάρτηση)

Μείνετε μαζί μας στο πάρτυ του Ανθομέλι που, όπως τα προηγούμενα χρόνια, θα κρατήσει μία εβδομάδα. 

Κατερίνα και Κάλη