ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ψηφιακά… fashion icons!

    Όποια τολμήσει να πει ότι δεν σκέφτηκε έστω και για λίγο το “το θα φορέσει” στις Ψηφιακές Γειτονιές ψεύδεται ασύστολα!!! E, ναι λοιπόν είμαι κι εγώ μία από εσάς… έσπαγα το κεφάλι μου για το τι θα φορέσω. Από την μία να μην είμαι πολύ καλά ντυμένη, από την άλλη να μην είμαι σαν να πάω στην παιδική χαρά αλλά ούτε και πολύ σικ αλλά ούτε και πολύ ροκ. Ήθελα να είμαι εγώ… αλλά έλα μου ντε που όπως πάντα… και όπως λένε και όλες οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους… “δεν είχα ρούχα”!! Για την ακρίβεια είχα αλλά δεν είχα κάτι που να μου ταιριάζει ή κάτι που δεν το είχα χιλιοφορέσει ή κάτι που να κάλυπτε, τέλος πάντων, αυτό που είχα  στο μυαλό μου. Και όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν και δύο ημέρες! Διπλός μπελάς στο κεφάλι μας!

    Αρχικά, ήθελα κάτι φλοράλ… ένα παντελόνι και μία πουκαμίσα… είχα φαγωθεί να βρω αυτό που φανταζόμουνα αλλά τζίφος. Ο,τι βρήκα ήταν ή πολύ ακριβό ή πολύ σκούρο ή πολύ not me! Στη συνέχεια σκέφτηκα κάτι πιο casual, τζινάκι και μπλουζίτσα.. χαλαρά! Μπλιαχ… έτσι πήγαινα και στα μαθήματα. Ήθελα κάτι άλλο! Ουφ τι δύσκολη απόφαση! Μετά άρχισα το window shopping…μετά μπήκα και πιο μέσα στα μαγαζιά με ανοιχτό μυαλό αυτή την φορά και “εύρηκα” την μπλούζα που μου ταίριαζε και στην τιμή που έπρεπε! Φυσικά ξέθαcα και μερικά ανοιξιάτικα από την ντουλάπα… ένα άσπρο παντελονάκι, ένα σακάκι navy… ασφαλείς επιλογές. Αγόρασα και παπουτσάκια.. εμ τι ξυπόλητη θα πήγαινα!χιχι! Οσο για την Παρασκεύη… εκεί τα πράγματα ήταν πιο εύκολα… έσπασα την μαυρίλα με ένα φούξια μπλουζάκι και τα φούξια τα παπούτσια μου και έτοιμη!

    Ψηφιακά... fashion icons! 1
    Ψηφιακά... fashion icons! 3
    Ψηφιακά... fashion icons! 69

    Ωστόσο, όταν έφτασα στις ψηφιακές… μου φάνηκε ότι δεν ήμουν η μόνη που είχα κοπιάσει για να ντυθώ αξιοπρεπώς. Ολο όμορφα ρουχάκια, παπουτσάκια, προσωπάκια και λοιπά… “…άκια”! Και εκεί ήταν που μου ήρθε η ιδέα να δούμε τις Ψηφιακές Γειτονιές μέσα από μια διαφορετική σκοπιά! Εντάξει, είμαι σίγουρη ότι πολλές από εσάς διαβάσατε αυτές τις ημέρες για όλα τα highlights, τους κορυφαίους ομιλητές, τι συγκίνηση, τα γέλια, την χαρά! Λέω λοιπόν να μην σας κουράσω άλλο με αυτά που χιλιοδιαβάσατε αυτές τις ημέρες. Τι λέτε να δούμε τις Ψηφιακές μέσα από τις στυλιστικές επιλογές των συμμετεχόντων; Να πω φυσικά ότι για ευνόητους λόγους έκοψα κεφάλια (τι γκραν-γκινιόλ έκφραση είναι αυτή!) και έτσι δεν εκθέτω κανέναν. Φυσικά μην περιμένετε σχολιασμό fashion blogger… περισσότερο για σχολιασμό Blogger – I love fashion- but Ι know nothing about it θα σας θυμίσει,χαχα!

    Είστε έτοιμοι; Ανά χείρας τις φωτογραφικές μηχανές και κλικ κλικ κλικ…

    Ψηφιακά... fashion icons! 5
    Ψηφιακά... fashion icons! 70

    Ο αέρας που επικράτησε το Σάββατο στο Hub ήταν casual-chic! Δηλαδή φοράω τζινάκι, παντελονάκι  και χαλαρό παπουτσάκι αλλά κοτσάρω και το κόσμημα, μαντήλα και σακακιά για να το κάνω λίγο πιο γκράντε! Όλες επιμελώς ατημέλητες και αέρα… “έβαλα κάτι πρόχειρο και βγήκα“, χιχι!!!

    Ψηφιακά... fashion icons! 7
    Ψηφιακά... fashion icons! 9

    Η δεύτερη κατηγορία ήταν αυτή του “βάλε… το καλοκαιρινό φουστάνι“! Θεές κυρίες μου όσες το τολμήσατε! Με χαμηλό ή ψηλό τακούνι, μπότα ή πιο casual παπούτσι και με μια πινελιά άνοιξης! Τα μήκη είχαν την ποικιλία τους αλλά το αποτέλεσμα άκρως θηλυκό!

     
     
    Ψηφιακά... fashion icons! 11Ψηφιακά... fashion icons! 13
     
    Ψηφιακά... fashion icons! 15Ψηφιακά... fashion icons! 17
     
    Δεν έλειψαν όμως και οι φούστες με λεπτομέρειες άκρως ξεσηκωτικές… καλσόν με θέα τον Πύργο του Άιφελ και με αέρα παριζιάνικο
     
    Ψηφιακά... fashion icons! 19Ψηφιακά... fashion icons! 21
     
    … αλλά και οι φούστες kinder έκπληξη!!!
    Ψηφιακά... fashion icons! 23
    Στην παρέα όμως δεν έλειψαν και τα “τυπάκια“. Χαλαρουίτα αλλά και με μια δόση “τρεντιάς” για συνδυασμό άνεσης αλλά και μοδάτης εμφάνισης!
     
    Ψηφιακά... fashion icons! 25Ψηφιακά... fashion icons! 27
     
    Ψηφιακά... fashion icons! 29Ψηφιακά... fashion icons! 31
     
     
    Εάν, ωστόσο θα έπρεπε να βγάλω τον νικητή της ημέρας αυτό θα ήταν…. ταράμ ταράμ… the suit jacket (ή απλά ελληνιστί το γυναικείο σακάκι). Εδώ είδαμε τα πάντα, κοντά, μακριά, σηκωμένα μανίκια, σακάκια/ζακέτα, σακάκι από δέρμα… σακάκι να δείτε το μάτι σου. Πάρε πάρε κόσμε!!! Ας τα δούμε όμως με το όνομά τους…
     
    Σακάκι fashion icon! 
    Είμαι μοντέρνα… το ξέρω… και ευτυχώς το φοράω και δεν με φοράει!!!
    Ψηφιακά... fashion icons! 33
     
    Σακάκι casual-chic!
    Τζινάκι, πουκαμισάκι αλλά και με θηλυκές πινελιές όπως γόβα ή τσάντα… “είμαι ακριβή και γουστάρω”!
     Ψηφιακά... fashion icons! 35
     
    Σακάκι Safe Solution… πάει με όλα και συμφέρει! 
    Για μπουφάν κάνει ζέστη αλλά δεν μπορώ να πάω και χωρίς πανωφόρι. Παπούτσι και τσάντα… κατά βούληση!
     Ψηφιακά... fashion icons! 37
     
    Ψηφιακά... fashion icons! 39Ψηφιακά... fashion icons! 41
     
    Σακάκι… Hard Leather! 
    Εντάξει δεν πηγαίνω και σε hard rock συναυλίες αλλά είμαι ροκ τυπάκι, πώς να το κάνουμε!
     Ψηφιακά... fashion icons! 43
     
    Σακακοζακέτα… Η Αλίκη στο Ναυτικό!
    Τράβα μπρος… με μαύρο-άσπρο, κόκκινο-μπεζ ή άλλο συνδυασμό!
     Ψηφιακά... fashion icons! 45Ψηφιακά... fashion icons! 47
    Σακάκι – κοστούμι… Έρχομαι κατευθείαν από το γραφείο!
    Έχω κύρος, έχω επίπεδο και αντέχω ακόμα σε μια…ανδροκρατούμενη κοινωνία!
     
    Ψηφιακά... fashion icons! 49Ψηφιακά... fashion icons! 51
     
    Σακάκι Gay Militaire (xaxa!!!)
    Σακάκι με ψυχολογικά προβλήματα… διχασμένη προσωπικότητα. Να πάω στρατό ή να πάρω απαλλακτικό γιατί δεν μου αρέσει το χακί!
     Ψηφιακά... fashion icons! 53
    Με αυτά και άλλα πολλά ευφράνθηκαν τα ματάκια όσον παρευρέθηκαν στις Ψηφιακές Γειτονιές 2014… και δεν μπορείτε να πείτε οι γείτονές μας (σας) είναι και πολύ fashionable!
     
    Ελπίζω να το διασκεδάσατε όσο κι εγώ!!! Ήθελα να βάλω τόσες ακόμα φίλες αλλά δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν με βοήθησαν καθώς δεν φαινόταν όλο το outfit!!! Ωστόσο να πω ότι πραγματικά χάρηκα γιατί είδα ότι εκτός από μαμάδες -γυναίκες- bloggers είμαστε όλες και fashion icons!!!
     
    Και αν τύχει να με διαβάσουν και μερικές fashion bloggers… τα σέβη μου κυρίες μου… hard job!!!
     
    Kαι επειδή κάθε fashion show έχει  και υπέροχο backstage… πάμε να δούμε μερικά άκοπα και αμοντάριστα! Και μην ψήνεστε με όλες αυτές τις “υπέροχες φώτος” που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο… η αλήθεια κρύβεται στα 10-15 κλικ πριν από το τελευταίο τέλειο cheese!!! 
     
    Καιρός για ξεμπρόστιασμα!!!
    Ψηφιακά... fashion icons! 55Ψηφιακά... fashion icons! 57Ψηφιακά... fashion icons! 59
    Ψηφιακά... fashion icons! 61
    Ψηφιακά... fashion icons! 63Ψηφιακά... fashion icons! 65
    Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά την ομάδα των Ψηφιακών Γειτονιών και των Μικρών Μεγάλων που μας αγκάλιασαν, τις φίλες bloggers που όπως λέω συχνά… “περνάμε καλά” (αν και αρχίζω να βλέπω ότι κάπου στο βάθος αρχίζει και κάτι περισσότερο!), τις φίλες non-bloggers που ήρθαν στις Ψηφιακές και πραγματικά με συγκίνησαν με τα υπέροχα και γλυκά τους λόγια και last but not least όλους εσάς που μας έχετε βάλει στο σπίτι σας μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας και μας δίνετε αυτή την τονωτική ένεση που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να γράφουμε!
     
    Ψηφιακά... fashion icons! 67
    Κυρίες μου είστε όλες υπέροχες… fashion icons ή όχι… είστε οι ηρωίδες της καθημερινότητας και πραγματικά σας οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ!
     
    Callie
     
    Υ.Γ. Εννοείται πως δεν ήθελα να θίξω κανέναν. Η ανάρτηση αυτή είναι καθαρά χιουμοριστική και μόνο να σας διασκεδάσει είχε στόχο! 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    34 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Πολύ γέλιο, πολύ το διασκέδασα! Φοβερή ανάρτηση Κάλη.
      Και εδώ ήρθε η ώρα να ομολογήσω ότι εμένα το ντύσιμό μου το επιμελήθηκε η fashion blogger 🙂
      Φιλιά πολλά Κάλη μου

    2. Θέλω να καταγγείλω ότι είμαι η πρώτη που α΄φησα σχόλιο, αλλά επειδή το έγραψα από το κινητό δεν το πήρε μάλλον! Είχα και έμπνευση! Τέσπα…αυτή είναι η πιο ανατρεπτική και ξεχωριστή ανάρτηση σχετική με τις ΨΓ ever! Είσαι απίστευτη και ναι λοιπόν…μπορούν να τρέμουν οι fashion bloggers 😉 Τα άπειρα φιλιά μου!

    3. Είσαι Θεά Κάλη πραγματικά! Τόσο αλλιώτικη και πανέξυπνη ανάρτηση! Χαίρομαι που είμαι ανάμεσα σε όλα αυτά τα καταπληκτικά fashion icons και χαίρομαι που σου στέλνω και φιλί. Υπέροχες φωτό, τόσο πολύχρωμες, όπως μας ταιριάζει!
      Εμείς ευχαριστούμε
      Φιλί σβουρηχτό

    4. Κατερινάκι πραγματικά κρίμα που δεν τα κατάφερες, όλοι ρωτούσαμε που είσαι. Του χρόνου με υγεία!!
      Πάντως η Κάλη ήταν τόσο πληθωρική, που αντιπροσώπευσε άψογα το Ανθομέλι, οπότε κάλυψε λιγάκι την απουσία σου!
      Πολλά φιλιά

    5. τελεια αναρτηση 🙂
      Πειραζει να ψηφισω το αγαπημενο μου ντυσιμο; Μου εκανε κλικ απο τις πρωτες φωτογραφιες που ειδα. Δαγκωτο ψηφιζω τη Σοφια (η Αλικη στο ναυτικο με μπλε και κιτρινο). Πολυ ΜΕ αρεσε το στυλ 🙂

      Να περνατε παντα ετσι υπεροχα!!

    6. Τρομερή ανάρτηση… προμελετημένο το ''έγκλημα'' ! Ευχαριστώ για την συμμετοχή, κλέβω την φωτό μου, μιας και φέτος το μικρό μου κοριτσάκι έχει καταφέρει να με αφήσει χωρίς φωτογραφική μηχανή….! Οπότε, no photos for me…!

      • Ακριβώς το ίδιο μου άρεσε κι εμένα, Ελπιδάκι 🙂 Όλες οι παρουσίες ήταν μία και μία, αλλά η Δημητρούλα ήταν η ανοιξιάτικη χαρά προσωποποιημένη και το πράσινο σταράκι όλα τα λεφτά !!!

      • Εσύ με το γκέι μιλιτέρ, μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα τελικά; 😀
        Κάλη, ξέχασα να σου πω…έγραψε αυτή η ατάκα! χαχα Άκου, γκέι μιλιτέρ! χαχαχα

    7. Μάνα μου μανούλα μου!Τι ανάρτηση ήταν αυτή! Από τις πιο εμνευσμένηες που έχω διαβάσει…ευτυχώς δεν με πήραν τα βόλια Fashion Police!!!!Γέλασα πολύ γιατί έχεις σε όοοολα δίκιο και ναι ήσουν μια κούκλα με αυτό το ελαφρώς ατιμέλητο στυλάκι…όλων τελικά!!!! Floral κοριτσοπαρέα τελικά η παρέα σας γλυκιές μου και σας πάει πολύ! Φιλιά κκαι καλημέρες….

    8. Κάλη, πραγματικά χάρηκα που σε γνώρισα!!!!!
      Αυτή την ανάρτησή σου την ευχαριστήθηκα πολύ!
      Είμαι υπερήφανη που τα κατάφερα να είμαι κι εγώ εκεί!
      Φιλιά!

    9. Κάλη έκανες πάλι το θαύμα σου και έγραψες ενα ωραίο κείμενο,βλέποντας από μια άλλη ματιά την συνάντησή σας,προσεγγίζοντάς το με χιούμορ,αλλά και με σεβασμό προς όλες τις φίλες σου.Εξάλλου τι θα έχετε να θυμάστε!!!!!Τα σοβαρά περνάνε και μένουν πάντα τα όμορφα και τα διασκεδαστικά.

    10. Επιτέλους κατάφερα να μπω να σχολιάσω!!! Σε διάβασα το πρωί αλλά είχα πολύ τρέξιμο και δεν προλάβαινα! ¨ολη τη μέρα στο μυαλό μου ήσουν Καλίτσα! Best post ever! Έγραψες! Μου 'φτιαξες τη μέρα, έχω που έχω ανεβασμένη διάθεση, όλη μέρα χαμογελούσα που σκεφτόμουν τις φωτογραφίες και το σχολιασμό! Απιστεύτου χιούμορ και κρίμα που δεν τα κάνεις συχνότερα αυτά! Εμένα λέγατε τρελοκομείο αλλά εσύ είσαι μεγαλύτερο μου φαίνεται!!!

      Φιλιά και στις δυο σας!!!

    11. Τρελιάρα μου και εμπνευσμένη Καλίτσα είσαι πολύ μπροστα τελικά!!!! Φανταστική ανάρτηση!!! Άκρως πρωτότυπη και πικάντικη!!! Αυτό που θέλουν οι γυναίκες και οι…..bloggers δηλαδή:)))
      Πραγματιακά την απόλαυσα και ανεβοκατέβηκα πόσες φορες για να τσεκάρω όλα τα λουκς:)))
      Εκείνη τη μέρα δεν ειχα μάτια για τέτοια, το μπούρου μπούρου με είχε απορροφήσει:)
      Κατερινάκι γλύτωσες εσύ από τον φακό της callie police:)))
      Μας έλειψες φέτος αλλά δίνουμε από τωρα ραντεβού για του χρόνου!!!

    12. Χαχαχαχα πόσο γέλασα, φοβερή ανάρτηση! Είμαι αυτή στις πρώτες φωτογραφίες, που έχει χωρέσει 100 κιλά σε ένα ριγέ μπλε φόρεμα και ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. Σ' ευχαριστώ πολύ για τη φωτό, πολύ έξυπνο το κείμενό σου!

    13. Υποκλίνομαι κυρία μου! Η πιο απολαυστική και άκρως εναλλακτική ανάρτηση για τις ψηφιακές γειτονιές 🙂 Πολύ το απόλαυσα μιλάμε. Είσαι απίστευτη. Άκου εκεί τι σκέφτηκες να κάνεις. Χαχαχα.
      Χαίρομαι πολύ που τελικά κατάφερα να έρθω αλλά λυπάμαι που κάθισα τόσο λίγο. Του χρόνου να είμαστε καλά.

      P.S. Χμ, τώρα που με βλέπω από πίσω, χρειάζομαι επειγόντως δίαιτα :))))))))

    14. πολύ ωραία ανάρτηση!!!!!! μας μετέφερες λίγο στο κλίμα!!! πόσο πολύ θα ήθελα να ήμουν ανάμεσά σας!!!!! είσαι καλή στο ρεπορτάζ!!! 😉 φιλάκια πολλά!!!!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης