ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Χρόνια πολλά Ανθομέλι για τα γενέθλιά σου! Χρόνια πολλά Κατερίνα και Κάλη! Χρόνια πολλά σε όλα τα Ανθομελάκια! Για όσους δεν μας είδαν αυτές τις μέρες σε fb και instagram, να σας πούμε ότι το Ανθομέλι στις 11/11/2017 έκλεισε 6 χρόνια ζωής! Έξι χρόνια ζωής μέσα στη ζωή μας. Έξι χρόνια αλλαγής πορείας στη ζωής μας. Έξι χρόνια με ένα ανθάκι και ένα κουταλάκι μέλι που σίγουρα κάνουν τις μέρες μας πιο γλυκιές! Χρόνια μας πολλά, λοιπόν, με ακόμα περισσότερη έμπνευση τη νέα χρονιά που έρχεται και ακόμα περισσότερη διάθεση για νέες περιπέτειες. Προς το παρόν όμως φύγαμε για μια εβδομάδα εορταστική με γενέθλιες αναρτήσεις και όμορφα δώρα για όλους εσάς! 

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΟΜΕΛΙ

  Και ναι, οι λέξεις πια φαντάζουν κλισέ και επαναλαμβανόμενες όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουμε για το Ανθομέλι. Δημιουργία, έμπνευση, χαρά… αλλά και καθημερινότητα, μέρες χωρίς έμπνευση, κούραση και πίεση. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, υπάρχουν και αυτά μέσα στη ζωή και το Ανθομέλι το ίδιο είναι μέρος της ζωής μας και έτσι οι μέρες μας μαζί του έχουν και τα πάνω τους και τα κάτω τους. Πώς να σας απογοητεύσουμε όταν περιμένετε μια κλήρωση κι εμείς καθυστερούμε, πώς να σας αφήσουμε χωρίς σχολικές αναρτήσεις όταν μας το ζητάτε ενώ ακόμα δεν έχει μπει ο Σεπτέμβριος, πώς να μην σας δώσουμε νέες χριστουγεννιάτικες ιδέες όταν μας λέτε ότι έχετε εξαντλήσει όλες τις παλιές; Για να γίνουν όλα αυτά όμως θέλουν ώρες δουλειάς και κρύβουν εκτός από απόλαυση και αρκετή πίεση για εμάς. 

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Ψάχνοντας να βρούμε τι να γράψουμε σε αυτή την γενέθλια ανάρτηση, πραγματικά δεν μας έβγαιναν πολλά και για αυτό για πρώτη φορά η γενέθλια ανάρτησή μας δεν βγήκε ανήμερα των γενεθλίων μας. Πώς ήταν αυτή η χρονιά που πέρασε; Πώς να περιγράψεις όλα αυτά που έζησες χωρίς να επαναληφθείς; Και τότε σκέφτηκα την φράση που είπαμε νομίζω περισσότερες φορές από κάθε άλλη αυτές τις 365 μέρες. “Μα πόσα καρπούζια να χωρέσουν σε μία μασχάλη;” Αστείο ε; Κι όμως αυτή η έκφραση ή μάλλον η ουσία της, μας τυράννησε πολύ όλη αυτή τη χρονιά! Γιατί το Ανθομέλι δεν είναι ένα ένα απλό μονοθεματικό blog. Είναι ένα family lifestyle & travel blog με θέματα που καλύπτουν όλες τις πλευρές μιας οικογένειας και μιας μαμάς (κυρίως).

  Ιδέες για κατασκευές, ιδέες για πάρτυ, συνταγέςδιακόσμηση και επιπλοκατασκευές, προτάσεις για θέατρο, γιορτές και έθιμα, ιδέες για ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά, ταξίδια και εκδρομές, ιδέες για φωτογραφίσεις, σχολικά εκτυπώσιμα, ιδέες για δώρα, προτάσεις βιβλίων, διαγωνισμοί…. να πω κι άλλα; Και κάπου εκεί μέσα να μπει και λίγη μόδα για τη μαμά, ξενάγηση στα μουσεία που είδαμε και μας άρεσανπαρουσίαση προϊόντων που θεωρούμε ότι θα σας λύσουν τα χέρια και βιντεάκια για το youtube που τόσο πολύ αρέσει στα παιδιά μας!  Εξαντλητικό! 

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Αλλά πείτε μου έτσι ακριβώς δεν είναι και η ζωή μας; Βρείτε μου μία οικογένεια που να μην έχει εξαντληθεί έστω και μία φορά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μία μαμά που να μην έχει πει αυτή την υπέροχη φράση με τα καρπούζια; Έναν μπαμπά που να μην έχει κουραστεί με τη δουλειά του και με τις δραστηριότητες των παιδιών; Μία γιαγιά ή έναν παππού που να μην έχει βοηθήσει στο ελάχιστο τα παιδιά του; Αυτό όμως δεν είναι οικογένεια φίλοι μου; Γιατί πίσω από αυτή την εξάντληση, κρύβονται πολλά φιλιά, αγκαλιές, όμορφα λόγια, ιδιαίτερες στιγμές, γέλια, φίλοι, βόλτες, ταξίδια, όμορφες εικόνες. Αυτό είναι η οικογένεια! Και για εμάς το Ανθομέλι είναι οικογένεια!

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών
  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Και για αυτό το συγχωρούμε για όλες τις μέρες που μας ξενύχτησε, μας κούρασε, μας πίεσε! Γιατί μέσα στην οικογένεια, η δύναμη που μπορείς να βρεις για να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς είναι ανεξάντλητη! Και εμείς μπορούμε να χωρέσουμε αρκετά καρπούζια σε μία μασχάλη αρκεί να είστε παρέα μας και να συνεχίσετε να μας λέτε με σχόλια ή με μηνύματα το πόσο πολύ σας αρέσουν οι αναρτήσεις μας. Γιατί αυτό κάνουν οι οικογένειες. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον… κι εσείς όλα αυτά τα έξι χρόνια γίνατε μέρος της οικογένειας μας και έχετε όλοι, ένας προς ένα, μια μεγάλη αγκαλιά για αυτή την στήριξη. Γιατί χωρίς εσάς αυτά τα καρπούζια θα είχαν σπάσει πέφτοντας με θόρυβο στο πάτωμα! 

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Κι αν απογοητεύσαμε κάποιους από εσάς με την αλλαγή της θεματολογίας μας ή με τις πολλές ταξιδιωτικές μας αναρτήσεις ή με κάποιες από τις προϊοντικές… ακόμα κι αυτό είναι κομμάτι της οικογένειας! Απογοητευόμαστε, ζητάμε τα ρέστα, αποχωρούμε αλλά και επαναπροσδιορίζουμε, επανεξετάζουμε λόγους και αιτίες και συγχωρούμε. Οι δεσμοί της οικογένειας είναι πιο δυνατοί από τα μικρά λάθη της καθημερινότητας και ξέρουμε ότι όσοι μας γνωρίζετε καλά γνωρίζετε ότι ο δικός μας φάρος είναι το πάθος μας για ζωή, η θετική μας προσέγγιση σε όλα όσα συμβαίνουν, η προσφορά έμπνευσης και η αγάπη μας για εσάς πάνω απ’ όλα


  Κι όπως γίνεται και στα Όσκαρ που οι καλλιτέχνες αρχίζουν τις ευχαριστίες θα μας δώσετε την ευκαιρία πριν κλείσουμε αυτή την ανάρτηση να δώσουμε κι εμείς τις ευχαριστίες μας! 

  Τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα ήτανε το ίδιο αν δεν ήταν πάντα δίπλα μας η μητέρα μας, η μαμά Μαρία, που μας συμβουλεύει, μας συμπαραστέκεται, μας ενθαρρύνει και κυρίως να βάζει κι εκείνη το δικό της έντονο στίγμα στην ταξιδιωτική κατηγορία του Ανθομέλι γράφοντας για τα ταξίδια της στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Φυσικά, η συμβολή του πατέρα μας που με περηφάνια διαλαλεί σε όλους τη δουλειά μας δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστη. Τον ευχαριστούμε πολύ για τις diy αναρτήσεις του στις οποίες μοιράζεται μαζί σας πολλές κατασκευές και τεχνικές του αλλά και για το φωτογραφικό του υλικό από τα ταξίδια τους. 

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ για μια ακόμη φορά στον Γιώργο και τον Κώστα, στον Κώστα και τον Γιώργο, που ακόμα μας αντέχουν! Ε, δεν είναι τόσο εύκολο να είσαι σύζυγος μιας full-time blogger!

  Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά μας, που έγιναν γνήσια ανθομελάκια. Και μπορεί στην αρχή να μην καταλάβαιναν γιατί γίνονται όλα αυτά αλλά τώρα μεγαλώνοντας συμμετέχουν κι αυτά στη διαδικασία είτε με φωτογραφίες-φωτογραφίσεις, είτε λέγοντας τη γνώμη τους για βιβλία ή προϊόντα, είτε κάνοντας κατασκευές μαζί μας, είτε φτιάχνοντας βιντεάκια παρέα μας. Και είμαστε σίγουρες ότι με τα χρόνια θα αντiληφθούν τη μεγάλη αναμνησιακή κληρονομιά που θα τους αφήσει αυτό το blog. 

  Και επειδή γενέθλια χωρίς φωτογραφίες δεν γίνεται, να ευχαριστήσουμε για την φωτογράφιση στην Θεσσαλονίκη την Μαμά Μαρία (Κατερίνα) αλλά και την φίλη μας Εύη από το mamasnpapas που έκανε τη φωτογράφιση στην Αθήνα (Κάλη). 

  Δίπλα μας πάντα η Λευκή από το Happy Teapot με τα υπέροχα και μοναδικά είδη της για πάρτυ! Από εκεί προμηθευτήκαμε την κουρτίνα για το backround των φωτογραφίσεων. Την ευχαριστούμε πολύ για τα τεράστια μπαλόνια με τον αριθμό 6, δώρο για τα γενέθλιά μας! 

  Έχουμε γενέθλια: τo Aνθομέλι μεγάλωσε και έγινε 6 χρονών

  Και μετά από αυτό τον χείμαρρο σκέψεων, πάμε να κόψουμε το νήμα μιας εβδομάδας γεμάτης εορταστικών αναρτήσεων και διαγωνισμών σε blog και social media! Είστε μαζί μας; 

  Κατερίνα και Κάλη 

   


  Ο πρώτος μας διαγωνισμός είναι στο αέρα και θα τον βρείτε στο facebook εδώ. Διεκδικήστε ένα παζλ Μαθαίνω και Εξερευνώ τη Γη από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. 

  Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

  16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια σας πολλά πολλά και γλυκά γλυκά!!! Σαν μέλι!!!
   Να παραμείνετε πάντα έτσι, δημιουργικές, αισιόδοξες, κεφάτες και αγαπημένες!!!
   Η φωτογράφιση απλά τα σπάει!

  2. Χρόνια πολλά , κοριτσάκια μου γλυκά!Χρόνια πολλά όμως και σε όλους που είναι “πίσω από τις κάμερες” και η συμβολή τους είναι πολύτιμη!
   Κατερίνα μου, όχι ότι πας πίσω, αλλά θα σκάσω αν δεν το πω, η Κάλλη με τις φωτογραφίσεις το “έχει” τρομερά! Του χρόνου σε θέλω κι εσένα πιο τολμηρή στις φωτογραφίες, αν και ξέρω ότι είσαι η ήρεμη δύναμη ή αυτό μου βγάζεις!
   Σας φιλώ και τις δυο!
   Κι όλα αυτά αν και δε σχολιάζω συχνά και δε γνωριζόμαστε από κοντά αλλά με τα 6 χρόνια Ανθομέλι συνειδητοποίησα πόσα χρόνια έχουν περάσει που μπλογκάρω κι εγώ , που σας ανακάλυψα και σας διαβάζω και τι διαδρομή έχει κάνει το μπλόγκινγκ και μαζί του κι εμείς όλα αυτά τα χρόνια!

  3. Χρόνια πολλά κορίτσια! μου αρέσει πολύ αυτό το “οικογενειακό” του blog που μέχρι και τη “μαμά Μαρία” βάλατε στο παιχνίδι! keep up!

  4. Κοριτσια μου αγαπημενα εγω για το ανθομελι θα σας δωσω μονο μια ευχη.Να ειναι παντα οπως ειναι τωρα αξιοπρεπες και δημιουργικο, με κειμενα και αναρτησεις που θα αξιζουν, για τον κοπο που καταβαλετε.Θα σας δωσω ομως χιλιες ευχες για την ομορφη συμπορευση που εχετε σε αυτον το δημιουργικο χωρο να συνεχισετε ετσι, οπως αλλωστε σας θελουν και οι φιλοι σας με τις υπεροχες ευχες που σας εστειλαν. Χρονια πολλα και δημιουργικα Ανθομελι!

  5. Χρόνια σας πολλά!!Συνεχίστε την τέλεια δουλειά!!Υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και προς αυτό που κάνετε γι’αυτό είναι και τόσο επιτυχημένο!!Να είστε πάντα καλά και να τα εκατοστήσετε!!

  6. Χρόνια πολλά αγαπημένες μου!!!! Τόσα χρόνια εδώ μαζί παρέα έχουμε γίνει οικογένεια και το Ανθομέλι είναι οικογένεια!!!
   Σας αγαπώ! Σας στέλνω μεγάλη αγκαλιά…ή μάλλον δυο αγκαλιές…ή μάλλον τρεις και για τη μαμά Μαρία:)))

  7. Χρόνια Πολλά Ανθομελι μας!
   Να έχετε πάντα έμπνευση και μπόλικη δημιουργικότητα ώστε να έχουμε και εμείς να διαβάζουμε τα άρθρα σας!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Διαβάστε Επίσης