ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    To απόλυτο site για bloggers, vloggers και podcasters είναι το inkstory.gr

    Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενική γίνεται γιατί πίσω από αυτό το ποστ κρύβεται μια μεγάλη λατρεία! Αλλά πως να το κάνουμε, το inkstory.gr είναι το πιο ολοκληρωμένο ελληνικό site για bloggers, vloggers και podcasters και είναι γεμάτο τεχνολογικούς οδηγούς, προτάσεις/reviews αλλά και αναλυτικά άρθρα βήμα προς βήμα, tutorials, για να εξελίξεις το αγαπημένο σου hobby ή την εργασία σου. Αν ανήκεις κι εσύ σε μια από αυτές τις τρεις κατηγορίες και δεν σου έχει βγει ακόμα στην αρχική σελίδα της Google (που λίγο δύσκολο το βλέπω), έλα μαζί μας να γνωρίσεις το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από αυτό το site – πολυεργαλείο!

    Τον Πάνο Σακαλάκη τον γνωρίζαμε πολύ πριν συνεργαστούμε μαζί του μέσα από τις αναρτήσεις του για το blogging. ‘O,τι απορία είχαμε και την ψάχναμε στην Google, τσουπ μας πεταγόταν το inkstory.gr Ποιος blogger άλλωστε δεν έχει απορίες και ερωτήσεις για το πώς να στήσει το blog του και δεν ψάχνει site για bloggers online; Μέσα, λοιπόν, από μια αλυσίδα καρμικών αποφάσεων φτάσαμε σήμερα να στηρίζουμε όλο το blog μας στην τεχνική υποστήριξη και τις ικανότητες του Πάνου. Οπότε τώρα καταλαβαίνετε γιατί δεν μπορώ να είμαι πολύ αντικειμενική… ειδικά όταν η σχέση αυτή τολμώ να πω ότι είναι πλέον και φιλική πέρα από επαγγελματική. Ωστόσο όλα όσα πρόκειται να διαβάσετε παρακάτω στηρίζονται μόνο πάνω σε facts!


    Ακολούθησε το Inkstory:


    4 Facts για τον Πάνο Σακαλάκη και το inkstory.gr

    Fact 1: Ως blogger και ο ίδιος γνωρίζει και από την καλή και από την ανάποδη όσα πραγματικά χρειάζεται ένας νέος αλλά και πιο έμπειρος blogger και έτσι τα άρθρα του είναι πάντα to the point. Αναλυτικές και πλήρεις πληροφορίες που θα σας λύσουν τις απορίες και δεν θα χρειαστεί να μεταβείτε σε άλλο site. Όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

    Fact 2: Μπορεί ακόμα να μην τον έχουμε δει να κάνει vlogging δείχνοντας μας το πρόσωπό του αλλά στο inkstory.gr και στο κανάλι του στο youtube, θα βρείτε μερικά εξαιρετικά άρθρα και βίντεο, όπως για το ποια είναι τα καλύτερα εργαλεία και προγράμματα για να χρησιμοποιήσετε για την επεξεργασία των βίντεο σας αλλά και πως θα φτιάξετε το SEO στα βίντεο σας στο youtube.

    Fact 3: Ο Πάνος, εκτός από ένας εκ φύσεων ευγενέστατος άνθρωπος, είναι και φοβερά ταλαντούχος. Ο Θεός μάλιστα του χάρισε και μια υπέροχη φωνή που ευτυχώς ο ίδιος την αξιοποίησε φτιάχνοντας το δικό του podcast, το The Blogging Dispatch, στο οποίο φιλοξενεί ανθρώπους σχετικούς με τον χώρο για να πάρετε ακόμη περισσότερη γνώση με αυτό το καινούργιο στην Ελλάδα μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

    Fact 4: Γίνε μέλος στην ομάδα του στο FB, Inkstory Bloggers, όπου μπορείς να ρωτήσεις και να λάβεις απαντήσεις άμεσα για τα απλά ή τα πιο περίπλοκα ερωτήματά σου όχι μόνο από τον Πάνο αλλά και από πολλούς ειδικούς που είναι μέλη και αγαπούν τον τομέα της τεχνολογίας.

    Για τα 10 χρόνια Ανθομέλι ο Πάνος μας επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς μας κάλεσε να μιλήσουμε στο The Blogging Dispatch για όλα όσα είμαστε αλλά και όλα όσα μάθαμε και απλόχερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια.

    Fact 4: Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Πάνος είναι ένας καταξιωμένος στον χώρο του τεχνικός και σύμβουλος και έχοντας πλέον τη δική του επιχείρηση μπορείτε να του εμπιστευτείτε την τεχνική σας υποστήριξη, το hosting σας, τη βελτίωση του SEO σας αλλά και τη δημιουργία του blog/site σας. Όσο για το WordPress; Το παίζει στα δάχτυλα! Αν σας αρέσει ας πούμε το δικό μας blog, τότε μην χάνετε χρόνο και επικοινωνήστε μαζί του ΕΔΩ.

    Inkstory.gr ένα site για bloggers, vloggers και podcasters αλλά και τους λάτρεις της τεχνολογίας
    Inkstory.gr ένα site για bloggers, vloggers και podcasters αλλά και τους λάτρεις της τεχνολογίας

    Ακούστε τη συνέντευξη που δώσαμε στον Πάνο για τα 10 χρόνια Ανθομέλι κατευθείαν από το Spotify πατώντας το Play και γνωρίστε μας καλύτερα μέσα από τις απαντήσεις και τα tips που δίνουμε στους νέους αλλά και παλιότερους bloggers

    Ακούστε τη συνέντευξη μας στο youtube εδώ.


    Διαβάστε περισσότερα


    Άρα τι μας έμεινε από το σημερινό άρθρο; Ποιο είναι το καλύτερο site για bloggers, vloggers και podcasters αλλά και για όσους αγαπούν την τεχνολογία; Για να δω πόσο καλοί μαθητές είστε! Αν χρειάζεσαι δωρεάν συμβουλές για blogging, vlogging, podcast, seo και monetization του blog σου, τότε μπες στο inkstory.gr και διάβασε όλα τα άρθρα με μια ανάσα! Αν πάλι θέλεις να το πας ένα βήμα παραπάνω και σας κι εμάς θέλεις ένα χέρι βοηθείας και κάποιον άνθρωπο να στηριχτείς και να σου φτιάξει σελίδες, blogs, seo και καμιά φορά να σου κάνει και ψυχανάλυση τότε να θυμάσαι το όνομα Πάνος Σακαλάκης!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης