ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τα γενέθλια του Ανθομέλι και το δώρο του

    Ο αριθμός 8 ήταν ο τυχερός αριθμός της Κάλης όταν ήταν μικρή και η αλήθεια είναι ότι παρόλο που ποτέ δεν κέρδισε το τζόκερ ακόμα και σήμερα τον αγαπάει γιατί η σχέση του με το άπειρο την ιντριγκάρει πολύ. Όσο για μένα, τα χρόνια έδειξαν πως ο σημαδιακός αριθμός μου είναι το 11. Το γιατί είναι σημαδιακός σας το έχω πει αναλυτικά εδώ και ένα από αυτά που συνέβησαν στη ζωή μου και έχει σχέση με το 11 είναι η ημερομηνία που δημιουργήθηκε το blog μας! Ναι, σήμερα 11/11 έχει το Ανθομέλι γενέθλια και γίνεται 8 χρονών!

    Τα γενέθλια του Ανθομέλι και το δώρο του

    Κάθε χρόνο γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας με αναρτήσεις μιας εβδομάδας που πραγματικά είναι γραμμένες μέσα από την καρδιά μας. Μέχρι και επετειακές φωτογραφίσεις έχουμε κάνει κι ας είμαστε μακριά η μία από την άλλη. Μέσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες μας με πολύ ειλικρίνεια σας περιγράφουμε τα όσα καταφέραμε μέσα από αυτό το internetiko ταξίδι των τελευταίων χρόνων και έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε καλύτερα.

    Το δώρο μας για τα 8α γενέθλιά του Ανθομέλι

    Κάθε χρόνο στα γενέθλιά του blog μας εκτός από τις επετειακές αναρτήσεις μας, σας κάνουμε δώρα μέσα από τους επετειακούς διαγωνισμούς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε προσφέρει αμέτρητα δώρα στους αναγνώστες μας και είμαστε πολύ χαρούμενες. Φέτος όμως δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά δυστυχώς και έτσι δεν θα δώσουμε τώρα πολλά δώρα όσα τα προηγούμενα χρόνια! Γιατί; Γιατί ετοιμάζουμε πυρετωδώς κάτι πολύ καινούριο! Ναι, επιτέλους το Ανθομέλι κι εμείς θα πάρουμε ως δώρο για τα γενέθλιά μας όχι μόνο την αγάπη σας και τις ευχές σας μέσα από τα σχόλιά και μηνύματά σας αλλά και κάτι μεγαλύτερο! Κάτι που προήλθε μέσα από πολύ δουλειά και αγάπη και από την τόσων χρόνων ενασχόλησή μας με το blogging.

    Το μόνο για το οποίο λυπόμαστε είναι ότι δυστυχώς το δώρο μας δεν είναι έτοιμο ακόμα! Ας πούμε… ότι καθυστέρησε το κούριερ! 

    Σχόλια και ευχές

    Έτσι, λοιπόν, για λίγες μέρες ακόμα θα σας αφήσουμε σε αγωνία. Ως την ημέρα όμως που θα μπορούμε να σας ανακοινώσουμε για το δώρο μας, θα δεχόμαστε τις ευχές σας εδώ στο blog με ένα σχόλιο που θα μείνει για πάντα και θα μπορούμε κάθε στιγμή να το διαβάζουμε στο μέλλον. Άλλωστε όπως σας έχουμε πει και παλιότερα, τίποτα δεν σβήνει από το μυαλό μας αλλά και από το blog μας. Τα σχόλια μένουν!


    Μαντεψιές με δώρο για σας (Διαγωνισμός)

    Όμως επειδή μας αρέσουν τα παιχνίδια, θα θέλαμε παράλληλα όσοι από εσάς μας ακολουθείτε στο instagram και στο fb να μας γράψετε τις μαντεψιές σας. Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι το δώρο του Ανθομέλι για τα 8α γενέθλιά του; Όσοι από εσάς μαντέψετε σωστά θα μπείτε σε κλήρωση και θα κερδίσετε ένα δώρο από εμάς! Φυσικά από τον διαγωνισμό εξαιρούνται όσοι γνωρίζουν το δώρο.

    Βρείτε μας στο facebook εδώ

    Βρείτε μας στο instagram εδώ

    Τα γενέθλια του Ανθομέλι και το δώρο του
    Η Κατερίνα

    Εμείς και το Ανθομέλι

    Τι ήταν για μας το Ανθομέλι όλα αυτά τα χρόνια; Ποιο το ξεκίνημα αλλά και η εξέλιξή του; Πώς άλλαξε τις ζωές μας; Κάνοντας μια ανασκόπηση των επετειακών αναρτήσεων που έχουμε γράψει όλα αυτά τα χρόνια θα δείτε πως το Ανθομέλι μας έδωσε πολλή αγάπη αλλά και νέες γνωριμίες. Νομίζω πως έδωσε πολλά και σε πολλούς αναγνώστες μας αλλά αυτό καλύτερα να το πείτε εσείς οι ίδιοι. Ήταν η αιτία για συμμετάσχουμε σε ψηφιακά συνέδρια, να κάνουμε τις δικές μας ραδιοφωνικές εκπομπές και να γράψουμε σε online περιοδικά αλλά και guest posts, και να δείξουμε το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο με διάφορες ενέργειες.

    Με τη δημιουργία του Ανθομέλι και θέλοντας να έχουμε μία ενεργή παρουσία στα social media δημιουργήθηκε και η ομάδα μας με θέμα τα πάρτυ Let’ s blog… party αλλά και η ταξιδιωτική μας ομάδα Ταξιδεύοντας με το Ανθομέλι στο facebook.

    Το Ανθομέλι ήταν αυτό που μας έδωσε την ώθηση να δημιουργήσουμε το δικό μας brand με χειροποίητες πινιάτες (We Love Pinatas), να ασχοληθούμε επαγγελματικά με το travel blogging αλλά και τη διαφήμιση μέσω διαφημιστικών posts, affiliate συνεργασιών αλλά και των social media. Έτσι από mom bloggers μετανομαστήκαμε σε επαγγελματίες family life style and travel bloggers.

    Στο πλευρό μας συνεχίζουν να είναι οι σύζυγοι και τα παιδιά μας αλλά και οι γονείς μας στηρίζοντάς με σε πολλά επίπεδα.

    Τα γενέθλια του Ανθομέλι και το δώρο του
    Η Κάλη

    Σε αυτό το σημείο όμως θα θέλαμε να πούμε δημοσίως ένα τεράστιο ευχαριστώ στη μητέρα μας που πιθανότατα να την γνωρίζετε με το όνομα Μαμά Μαρία η οποία από μία γυναίκα που στο ξεκίνημα του blog μας προσπαθούσε να μάθει τη χρήση του υπολογιστή για να μας διαβάζει κατέληξε να είναι σήμερα μία άξια travel blogger αφού με την πένα της αλλά και το φωτογραφικό υλικό το πατέρα μας μάς παίρνει μαζί της σε όλα τα ταξίδια που κάνουν οι δυο τους με το αυτοκινούμενό τους και μας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα δικά μας ταξίδια δίνοντας μας ταυτόχρονα πολλή έμπνευση.

    Τα γενέθλια του Ανθομέλι και το δώρο του
    Η Μαμά Μαρία με την Κατερίνα και την Κάλη

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Αυτά τα λίγα είχα να πω κάνοντας μια μικρή αναδρομή και είμαι σίγουρη πως ξέχασα πολλά! Έως τη δημοσίευση της ανάρτησης, στην οποία θα σας ενημερώσουμε για το δώρο του Ανθομέλι για τα γενέθλιά του, μπορείτε να διαβάσετε κάποιες παλιότερες επετειακές αναρτήσεις που επιλέξαμε για να μας γνωρίσετε καλύτερα (ειδικά εσείς οι νέοι αναγνώστες μας). Οπότε πάμε να δούμε παρέα πώς είχαμε γιορτάσει διαδικτυακά τα προηγούμενα χρόνια! Θα ξεκινήσω από την πρώτη ανάρτηση που γράψαμε στο blog μία μέρα μετά τη δημιουργία του. Τότε που ακόμα δεν ξέραμε πού θα μας οδηγήσει όλο αυτό!

    1ος χρόνος Ανθομέλι: Η δική μας αποτίμηση έναν μήνα μετά τη δημιουργία του blog και η επετειακή ανάρτηση. Γιατί ονομάστηκε το blog μας Ανθομέλι και γιατί το 11 είναι σημαδιακός αριθμός;

    2ος χρόνος Ανθομέλι

    3ος χρόνος Ανθομέλι

    4ος χρόνος Ανθομέλι

    Το νέο ανανεωμένο Ανθομέλι -Ένα νέο ξεκίνημα για μας με την μεταφορά του blog μας στην πλατφόρμα του WordPress!

    Bloggers με Ταξιδιάρα Ψυχή! (travel bloggers Greece-ένα παρακλάδι του δέντρου του Ανθομέλι)

    5ος χρόνος Ανθομέλι

    6ος χρόνος Ανθομέλι

    7ος χρόνος Ανθομέλι


    updated

    Επετειακοί διαγωνισμοί

    Διαγωνισμός με δώρο πινιάτα από το We Love Pinatas handmade by anthomeli

    Διαγωνισμός με δώρο 1 από τα 3 επιτραπέζια παιχνίδια της Gioch Prezziosi (2 νικητές)


    Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που είστε μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια και που με τη δική σας συμβολή αυτό που ξεκίνησε ως απλό χόμπι, και αναμνησιολόγιο εξελίχθηκε στο Ανθομέλι του σήμερα. Χωρίς εσάς αυτό δεν θα ήταν εφικτό!

    Με απέραντη ευγνωμοσύνη,

    Κατερίνα και Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Aνθο sisters μου να συνεχίσετε την υπέροχη δουλειά με το ίδιο και περισσότερο μεράκι και πάθος !!! Είστε μοναδικές!! Αγαπάμε και στηρίζουμε Ανθομέλι!! Φιλιά και από τα δύο Ζούδια!

    2. Ξέχασα να γράψω πως θέλω να επανέλθω για ενδελεχή ανάγνωση όλων των εορταστικών άρθρων σας με την πρώτη ευκαιρία! Είναι πολλά καλέ(τα άτιμα!). Μπράβο για όλη την εξέλιξη και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Keep going power girls!

    3. Αν και λίγο αργά, χρόνια πολλά στο όμορφο blog σας και σας εύχομαι άλλα τόσα χρόνια και ακόμα περισσότερα, γεμάτα από επιτυχίες, φιλίες, συνεργασίες και δημιουργικότητα!! Προσωπικά, κάθε φορά που έχει “γενέθλια” το blog μου, κάθομαι και βλέπω τι κατάφερα να κάνω μέσα στη χρονιά που πέρασε, τι δεν έκανα από αυτά που ήθελα να κάνω και κάνω σχέδια για τον επόμενο χρόνο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης