ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μοναδικό μας Ανθομέλι έγινες 9!

    Πως γίνεται κάτι τόσο μικρό όσο η λέξη “Ανθομέλι” να μπορεί να γυρνάει όλο τον κόσμο σου; Πόση δύναμη κρύβεται πίσω από ένα blog και πόσο μεγάλη επιρροή μπορεί να έχει στη ζωή σου; Μην βιαστείτε να απαντήσετε γιατί σας έχω ήδη την απάντηση καθώς όλο αυτό το ζούμε εδώ και 9 ολόκληρα χρόνια! Από τις 11/11/2011 (δείτε το μυστήριο πίσω από την ημερομηνία αυτή εδώ), όσο κι ας σας φαίνεται παράξενο η ζωή μας έχει πάρει μία άλλη γλύκατόσο μεγάλη όσο και a spoon full of Ανθομέλι. Και ξέρουμε ότι αυτή η λέξη δεν υπάρχει και είναι δικής μας επινόησης αλλά αυτό ίσως την κάνει ακόμα πιο ζεστή… καθώς είναι μοναδική στον κόσμο!

    Χρόνια πολλά γλυκό μας και μοναδικό στο κόσμο Ανθομέλι!!

    Μοναδικό μας Ανθομέλι έγινες 9!
    Μοναδικό μας Ανθομέλι έγινες 9! 4

    Φέτος, η αλήθεια είναι ότι το Ανθομέλι θα γιορτάσει όπως όλος ο κόσμος… καραντινάτα! Είμαστε μέσα στο σπίτι μας κι εγώ και η Κατερίνα και παρόλο που φαινομενικά υπάρχει περισσότερος χρόνος, εμάς ο χρόνος ήταν να σαν να γλιστρούσε μέσα από τα χέρια μας! Ο λόγος; Το δώρο που θέλαμε να κάνουμε στον εαυτό μας και αυτό, όπως ήδη βλέπετε είναι η ανανέωση του blog μας! Πώς σας φαίνεται; Αντάξια των 9ων γενεθλίων μας;

    Τόσο γρήγορη απόφαση νομίζω ότι δεν έχουμε ξαναπάρει ποτέ! Και ίσως να μην έχει ξαναγίνει και αλλαγή blog τόσο γρήγορα όσο η δική μας! Το Ανθομέλι και ο Flash έγιναν κολλητοί! Φυσικά αυτή η αλλαγή δεν θα ήταν εφικτή αν δεν είχαμε στο πλευρό μας στον υπεραλαντούχο τεχνικό μας και θέλω να πιστεύω και φίλο μας, Παναγιώτη Σακαλάκη, που με τις γνώσεις του και την ακούραστη και θετική του πάντα διάθεση δεν είπε ούτε ένα όχι στις συνεχείς αλλαγές μας και στην λεπτολογία της Κατερίνας αλλά και στην αναποφασιστικότητα τη δική μου.

    Ο Πάνος εκτός από εξαιρετικός tech expert ωστόσο είναι και γκουρού του blogging και άλλων πολλών πλατφόρμων επικοινωνίας και θα τον βρείτε στο σούπερ ενημερωτικό και καλοστημένο site του, το inkstory.gr Απλά τον αγαπάμε και τον ευχαριστούμε θερμά!

    Πολλά ευχαριστώ θέλουμε όμως να δώσουμε και στον γραφίστα μας, τον Στέργιο Μπατσίλα, που ένιωσε την ανάγκη μας για ένα πιο μίνιμαλ λογότυπο καθώς το Ανθομέλι από τον Σεπτέμβριο 2020 είχε μπει σε μια άλλη τροχιά. Βλέπετε εξελισσόμαστε εμείς, εξελίσσεται και το Ανθομέλι. Θέλαμε μια ελαφρότητα, μια ανανέωση και μια λιτότητα που όμως να περιέχει και τη γλυκύτητα του Ανθομέλι. Και νομίζω ότι σε συνδυασμό με το blog το πετύχαμε! Αλήθεια πως σας φαίνεται;

    Μοναδικό μας Ανθομέλι έγινες 9!
    Μοναδικό μας Ανθομέλι έγινες 9! 5

    Για να ξαναγυρίσω όμως στο θέμα Ανθομέλι και τη μοναδικότητα να πω ότι έπειτα από 9 χρόνια νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να πω ότι είναι μοναδικό, εκτός λόγω του ονόματος τους, και για το γεγονός ότι είναι το μεγαλύτερο Family Friendly & Travel blog στην Ελλάδα με περισσότερες από 1000 αναρτήσεις που όλες είναι γραμμένες από εμάς και με την πλειοψηφία των φωτογραφιών να ανήκουν στις οικογένειές μας. Και όπως λένε και στις διαφημίσεις, αν μας βρείτε μεγαλύτερο, εμείς σας επιστρέφουμε τον τίτλο! :))

    Το Ανθομέλι είναι ωστόσο μοναδικό και για ακόμα έναν λόγο. Αποτελεί το αποτέλεσμα της αγάπης και της ομαδικής δουλειάς τριών οικογενειών που τους συνδέει το ίδιο αίμα. Η οικογένεια της Κατερίνας, η οικογένεια της Κάλης αλλά και η οικογένεια της Μαμάς Μαρίας, δηλαδή της μαμάς μας που μαζί με τον πατέρα μας μάς έχουν στηρίξει περισσότερο από τον καθένα στον κόσμο. Μας έχουν στηρίξει ηθικά αλλά και με τις αναρτήσεις τους και τις φωτογραφίες τους που μας έχουν προσφέρει πολλά views και άπειρες πρωτιές στην πρώτη σελίδα της Google! Οι ταξιδιωτικές αναρτήσεις της Μαμάς Μαρίας άλλωστε είναι εμβληματικές!

    To Ανθομέλι είναι επίσης μοναδικό γιατί σε αυτό συμμετέχουν οι άντρες μας και τα παιδιά μας ενεργά! Στις φωτογραφίες, στα κείμενα, στα βίντεο, στην εργασία, στη χαρά και στις λύπες. Στις ατελείωτες ώρες δουλειάς, συγγραφής και πονεμένου αυχένα, στα deadline των sponsored posts, στις απογοητεύσεις και στις λύπες. Αλλά και στους θριάμβους, στις επιτυχίες, στην αναγνώριση και στις χαρές!

    Στις ώρες που περνάμε στα SoMe, στην επεξεργασία των βίντεο και των φωτογραφιών, στις κοινοποιήσεις των post, στο pinterest, στο instagram, στο facebook. Στις στιγμές που το μυαλό μας είναι αλλού και δεν ακούμε καν τα παιδιά μας τι μας λένε, στο φαγητό που δεν έχει προλάβει να μαγειρευτεί, στο πουκάμισο που έμεινε ασιδέρωτο αλλά και στην υπέρβαση να τα προλάβουμε όλα, να πάμε στη δουλειά, να είμαστε καλές μαμάδες, σύζυγοι αλλά και φίλοι.

    Μοναδικό μας Ανθομέλι έγινες 9!
    Μοναδικό μας Ανθομέλι έγινες 9! 6

    Και τώρα θα μου πείτε, για ποιον λόγο όλα αυτά; Γιατί κάθε χρόνο γιορτάζουμε με δόξα και τιμή τα γενέθλια του blog μας; Γιατί αγαπημένοι μας είναι σπουδαίο πράγμα στη ζωή να έχεις περισσότερες από μία κινητήρια δύναμη. Κι εμείς έχουμε την οικογένειά μας και το Ανθομέλι. Γιατί είναι σπουδαίο να έχεις ένα πάθος, να κάνεις μεγάλα όνειρα και να τα κυνηγάς. Είναι υπέροχο να νιώθεις ότι εμπνέεις αλλά και ότι εμπνέεσαι. Είναι όμορφο να πιστεύεις ότι προσφέρεις και ότι βάζεις ένα απειροελάχιστο λιθαράκι στην καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι είσαι μοναδικός, όπως το Ανθομέλι!

    Αφήσαμε για το τέλος ένα τεράστιο “ευχαριστώ” για όλους εσάς, τους μοναδικούς μας, έναν προς ένα, αναγνώστες. Εσάς που μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια με τα όμορφα λόγια σας, τα σχόλιά σας, τις κοινοποιήσεις σας, τη στήριξη, τη συνεργασία σας και την αγάπη σας. Εσάς που τόσα χρόνια μπαίνετε, στο διαδικτυακό μας σπίτι, με σεβασμό, χαμόγελο και έναν καλό λόγο! Εσάς που χωρίς εσάς το Ανθομέλι δεν θα ήταν μοναδικό!

    Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμα, για όσα καταφέραμε αλλά και για όσα δεν καταφέραμε αλλά φέτος νομίζω δεν έχει σημασία. Οι εποχές θέλουν σύνεση και υπευθυνότητα (να μην πω και ατομική ευθύνη). Μας ξέρετε και σας ξέρουμε και δεν έχουμε ανάγκη από επιβεβαίωση αλλά ούτε κι εσείς από τεράστιους καταλόγους με νούμερο ένα αναρτήσεις. Σε αυτή την φάση έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον, και το Ανθομέλι είναι εδώ να σας κρατάει συντροφιά, να σας γεμίζει ιδέες και να σας εμπνεύει. Stay safe!

    Κατερίνα και Κάλη


    Διαβάστε περισσότερα:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Χρόνια πολλά Ανθομελένιες! Χρόνια πολλά Ανθομέλι!Το Ανθομέλι είναι από το πρώτα ελληνικά blog που διάβασα και από τα λίγα που συνεχίζω να διαβάζω. Σας ευχαριστώ για την υπέροχη παρέα που μου κρατάτε όλα αυτά τα χρόνια!
      Φιλιά πολλά!!!!

      • Σε μια εποχή που τα σχόλια έχουν εκλείψει, το δικό σου έχει συλλεκτική και μοναδική αξία ειδικά σε μια τέτοια ανάρτηση! Σε ευχαριστούμε Ιωάννα μας! Κι εγώ δεν θα ξεχάσω όταν μπήκα στο δικό σου είπα, τι ωραία αισθητική για νέο blog, επιτέλους κάτι καινούργιο!

    2. Κορίτσια μου τι ανανέωση σε χρόνο dt ήταν αυτή! Πόσο σας χαίρομαι, πόσο σας καμαρώνω… Υπέροχη και η νέα έκδοση, είστε άξιες πολλών συγχαρητήριων για τη δουλειά σας,το κόπο σας, το μεράκι σας, και …τη τρέλα σας που υπεργαγαπώ! Συνεχίστε έτσι!!! Χρόνια πολλά σε όλη την ομάδα του ΑΝθομέλι!!!!

      • Ολυμπιάννα μου και Τάσο σας ευχαριστούμε πολύ! Παρόλο που έχουν πολλά ακόμανα γίνουν παρασκηνιακά νομίζω ότι και ο Πάνος και ο Στέργιος αλλά και εμείς κινηθήκαμε γρήγορα γιατί θέλαμε να είμαστε έοιμοι στα γενέθλια μας. Ωστόσο πάντα υπάρχουν εμπόδια που προσπαθούμε να υπερπηδήσουμε. ΤΟ αποτέλεσμα όμως νομίζω ότι μας αποζημίωσε. Ευχαριστούμε τόσο πολύ!

    3. Από τα πρώτα blogs που ανακάλυψα πριν 6 χρόνια περίπου και με κέρδισε από την αρχή για τη θεματολογία και το πόσο ολιστικα παρουσίαζαν τα θέματα. Ειχα την χαρά να γνωρίσω από κοντά την Κάλη και χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω ανθρώπους να αγαπούν τόσο πολύ αυτό που κάνουν και να το κάνουν αυθεντικά, αληθινά. Το αληθινό blogging φαίνεται μεσα από το Ανθομέλι και δεν είναι ανάγκη να είσαι γνώστης του αντικειμένου για να το καταλάβεις αυτό. Ένα μεγάλο μπράβο για την αυθεντικότητα σας και την μοναδικοτητά σας! Να συνεχίσετε έτσι ! Μπραβο

      • Αλεξάνδρα μου μεγάλη μας χαρά το σχόλιό σου! Είναι όμορφο να αναγνωρίζουν τη δουλειά σου και να μιλούν με όμορφα λόγια για σένα οι “συνάδελφοι” bloggers. Οσο για σένα συγκεκριμένα γλυκό κορίτσι και χαμογελαστό (όνομα και πράγμα) κρίμα που δεν μπορούμε να βρισκόμαστε συχνότερα! Η αγάπη ήταν αμοιβαία! Κάλη

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης