ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Αποκριάτικες Αναμνήσεις (2ο Μέρος)

    Έφτασε κιόλας η Πέμπτη και δεν το πήραμε χαμπάρι. Εντωμεταξύ το Σ/Κ που μας πέρασε είδα ότι οι περισσότεροι από εσάς ξεφαντώσατε. Πώς να μην περάσει όμορφα και γρήγορα αυτή η εβδομάδα! Τι καρναβάλι στο Ζάππειο, τι στο Μοσχάτο, τι πάρτυ! Χαμός έγινε! Εμάς δυστυχώς φέτος οι Απόκριες δεν μας πήγαν καθόλου. Μα ούτε ένα αποκριάτικο πάρτυ; Ακόμα και σε ένα παιδικό που πήγαμε δεν ήταν μασκέ! Όσο για την Μελίτα, ούτε να την δει μπροστά της την στολή της και είναι μια σούπερ κόκκινη πασχαλίτσα. Τέλος πάντως ελπίζω του χρόνου να μπει πιο καλά στο κλίμα και να μοιάσει και λίγο στη μαμά της, που είναι γεμάτη αποκριάτικες αναμνήσεις.

    Στολές για ζευγάρια και παρέες

    Στολή Αλ Καπόνε

    Και επειδή σας είχα υποσχεθεί και δεύτερο μέρος, ξεχνάω εγώ τις υποσχέσεις μου; Αυτό που λυπάμαι όμως είναι ότι μου χάλασε ο εκτυπωτής και δεν μπορώ να σκανάρω και από άλλες χρονιές φώτος. Δεν πειράζει.. ξεκινάμε με Αλ Καπόνε και την μετρέσσα του!!! Εποχή που είχαμε άφθονο χρήμα για αλλαγές αποκριάτικων στολών και φυσικά ο κόσμος έκανε πάρτυ!!!

    apokriatikes_anamniseis (15)
    Από τα πιο αγαπημένα μου αποκριάτικα μασκαρέματα καθώς ήμασταν το τέλειο ζευγάρι!!!
    apokriatikes_anamniseis (17)
    Αποκριάτικες στολές

    Το πάρτυ που είχαμε πάει ήταν φοβερό! Καλεσμένοι του φίλου Τάκη σε ένα πάρτυ που εκτός από καλή μουσική είχε και φοβερούς μασκαράδες… από Ωνάση, μέχρι Μέριλυν και ψαλιδοχέρι! Φοβερές ιδέες!!! 

    Εξ αριστερών βλέπετε και την Μέριλιν (φάντασμα,χιχι)! Πολύ ωραία ιδέα!
    Εξ αριστερών βλέπετε και την Μέριλιν (φάντασμα,χιχι)! Πολύ ωραία ιδέα
    Τι θα λέγατε να ντυθείτε Kiss? Eύκολο και γρήγορο!
    Τι θα λέγατε να ντυθείτε Kiss? Eύκολο και γρήγορο!
    apokriatikes_anamniseis (12)
    Όλα τα χει ο μπαξές… από Ροβινσώνα Κρούσω, Ινδή, χαβανέζα και παιδί των λουλουδιών!!! Πάρε-πάρε ιδέες κόσμε,χιχι!
    apokriatikes_anamniseis (9)
    Ψαλιδοχέρης όλα τα λεφτά και δίπλα αστυνόμος σαίνης!!! (Δεν πιστεύω να πει κανένας ότι δεν τους ξέρει;) 

    Στολές Αλαντίν και Γιασμίν για ενήλικες

    Την επόμενη χρονιά πάλι στο ίδιο πάρτυ, το θέμα ήταν κινούμενα σχέδια και ο Αλαντίν πήρε το μαγικό χαλί του και με ταξίδεψε στα ουράνια ως άλλη Γιασμίν!

    apokriatikes_anamniseis (18)
    Εντάξει μην περιμένατε να βγω και με την κοιλιά ακάλυπτη… το φανελάκι μου σαν καλό κορίτσι το φόρεσα,χιχι!
    apokriatikes_anamniseis (7)
    Αποκριάτικες στολές Αλλαντίν και Γιασμίν
    apokriatikes_anamniseis (6)
    Και μπορεί αυτή την φορά να μην ήμασταν όλοι η παρέα, αλλά ο Τάκης μας αποζημίωσε με το γέλιο που ρίξαμε όταν τον είδαμε!

    Στολές Μάγος Μέρλιν και μάγισσα

    Στην παρέα μας εκείνη την χρονιά σε ένα άλλο πάρτυ ήταν και  ο Μάγος Μέρλιν και η Μέρλινα, πιο άσχημη από ποτέ. Αφού πραγματικά τρόμαξα όταν είδα την κουμπάρα μου. Να φανταστείτε ότι στην φώτο τους δεν έκανα καμία επεξεργασία γιατί πραγματικά είναι αγνώριστοι, Παναγίτσα μου!!!

    apokriatikes_anamniseis (13)
    Αποκριάτικη στολή μάγος και μάγισσα

    Για αποκριάτικες στολές ενηλίκων δες εδώ

    Κι άλλες αποκριάτικες αναμνήσεις

    Και για το τέλος σας κράτησα τα καλύτερα καθώς αυτά συμβαίνουν όταν δεν είσαι προετοιμασμένος. Όπως εκείνο το υπέροχο τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στο εξοχικό της κουμπάρας μου στο Συνευρώ που οι άντρες μας έκαναν μια φοβερή έκπληξη και καταλήξαμε να χορεύουμε και να τραγουδάμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Από τις καλύτερες αναμνήσεις που έχω σε απόκριες! 

    apokriatikes_anamniseis (14)

     Κάποτε ο ξάδερφός μου ο Δ. που είχαν έρθει σπίτι μας από την Ξάνθη για κάτι δουλειές, ρωτάει την μαμά μου σε μια στιγμή χορευτικής έξαρσης, “Καλά θεία, εσείς στο σπίτι σας χορεύετε συνέχεια, έτσι στα καλά καθούμενα;”    Η απόδειξη είναι η παρακάτω φωτογραφία! Τρεις γενιές σε οικογενειακό αποκριάτικο πάρτυ. Η ζωή θέλει την τρέλα της! Όπου να σημειωθεί ότι εγώ έγκυος με τρελές αναγούλες! Να ένας ωραίος τρόπος να τις ξεπεράσετε,χιχι!

    apokriatikes_anamniseis (19)

    Δείτε πως μπορείτε να μάθετε για τον κόσμο μασκερεμένοι μαζί με τα παιδιά σας

    Και φυσικά να δηλώσω ότι όχι, η ζωή μας δεν είναι συνέχεια ένας χορός και ένα τραγούδι (λογικό νομίζω)! Ωστόσο, τουλάχιστον ξέρουμε να χαιρόμαστε την ζωή μας και να την ευγνωμονούμε για αυτά που μας προσφέρει! Δεν είναι κακό κάποιος να διασκεδάζει, η ζωή είναι μία και φεύγει σαν νερό. Ξέρω ότι τα προβλήματά όλων μας ίσως να μας έχουν ξεπεράσει… μην μασάτε όμως! Η ζωή είναι για τους τολμηρούς, τους δυνατούς και τους αισιόδοξους!!!!

    Τα Ανθομελάκια σας εύχονται ένα υπέροχο τριήμερο! Και μην ξεχνάτε! Λαγάνα, χαρταετός και ταραμάς πάνε πακέτο!!!  

    Callie (+ Kathy)


    Διασκεδάστε και εμπνευστείτε κι άλλο μέσα από τις αποκριάτικες αναμνήσεις μας: 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    15 ΣΧΟΛΙΑ

    1. "η ζωή είναι μία και φεύγει σαν νερό" Απίστευτη φράση με νόημα βαθύ!!! η ζωή όντως θέλει τρέλλα, αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελα και αγάπη !!!καλό τριήμερο σε όλους! να περάσετε όμορφα ότι και άν κάνετε!!

    2. Καλώς σας βρίσκω ,μέσα στο αποκριάτικο κλίμα , που όντως τα προβλήματα μας καπέλωσαν , φέτος ελάχιστα πράγματα θυμίζουν Απόκριες.
      Ομως εγω πιστεύω οτι μπορούμε να περνάμε ξένοιαστα , τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει χειρότερα .
      Χάρηκα την Αποκριάτικη ανάρτηση . Να περάσετε πολύ καλά όλοι και κυρίως διασκεδάστε αυτό το τριήμερο!!

    3. καλά ,καταπληκτικοί!εμένα ο άντρας μου δεν ντύνεται…οπότε του δίνω και καταλαβαίνει απο μόνη μου χαχαχα χαρταετό και λαγανα σίγουρα,μπλιαχ ταραμά όμως!
      φιλάκια!

    4. ω ρε γλέντια…Πάντα τέτοια Κάλη μου!! Τι υπέροχες μεταμφιέσεις..Πω πω..Ιδίως εκεί που είστε το ζεύγος Αλ Καπόνε..όλα τα λεφτά!! Να είστε γεροί και να διασκεδάζετε…Και του χρόνου θα ακολουθήσει και η Μελίτα..Κι εμάς φέτος Ο Νικόλας δεν τρελάθηκε…πολλά φιλιά

    5. μα τι ευρηματικοτατο ζευγαρι που ειστε! την μια χρονια καλυτεροι απο την προηγουμενη!
      ευχομαι τωρα το 3ημερο να ξεφαντωσετε σε πεισμα των καιρών και της κρισης…αλλωστε περιμενουμε νεοτερες φωτο!

    6. Το ζεύγος Καπόνε άπαιχτο! Μια ανάρτηση γεμάτη ιδέες για μεταμφιέσεις!
      Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε και να ξεφαντώνετε μαζί με αγαπημένα πρόσωπα!
      Πολλά φιλιά!

    7. Πολύ ωραία ανάρτηση,αλλά αδικείται από το θάμπωμα των φωτογραφιών.Ομως είναι ένα ωραίο δείγμα αποκριάτικου ξεφαντώματος.Εύχομαι να περάσετε όλοι καλά αυτό το τριήμερο,είτε διασκεδάζοντας,όπως το καλούν οι ημέρες,είτε αράζοντας για ξεκούραση.Καλή Αποκριά.

    8. καλέ τι σούπερ μεταμφιέσεις είναι αυτές!! η πρώτη ειδικά άπαιχτη!!!! Πολύ καλά κα΄νετε και το διασκεδάζετε!!!! τρελαίνομαι για απόκριες και καρναβάλια!!! 🙂 φιλάκια πολλά, καλή Καθαρά Δευτέρα!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης