ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  12 Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Στην περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι περισσότερες πόλεις της Ελλάδας δημιουργούν χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα που είναι η χαρά των παιδιών. Περιμένουν τα παιδιά να χαρούν τα καρουζέλ, τα τρενάκια, τα παγοδρόμια, να κάνουν κατασκευές, αλλά πάνω από όλα τα περιμένει ο Άη Βασίλης στον θρόνο του και υποδέχεται όλα τα παιδιά για μια  φωτογραφία μαζί του. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, οι πιο όμορφες γιορτές του χρόνου, γεμάτες με μαγεία, φαντασία και λάμψη που όλοι μικροί και μεγάλοι τις περιμένουμε με ανυπομονησία, ειδικά όταν αυτές συνδυάζονται και με ένα ταξιδάκι.Εγώ, με την ανάρτηση αυτή σας προτείνω 10 χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα που μπορείτε να τα επισκεφθείτε οικογενειακώς.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Χριστούγεννα στην Ελλάδα Χριστουγεννιάτικα Πάρκα στην Ελλάδα

  Χριστουγεννιάτικα Πάρκα στην Ελλάδα

  Οι πόλεις έχουν ντυθεί με τα γιορτινά τους, οι δρόμοι αστράφτουν από τα εκατοντάδες λαμπάκια, οι βιτρίνες των καταστημάτων είναι στολισμένες και το μεγάλο έλατο ή το καραβάκι στην μεγάλη  πλατεία των μικρών και μεγάλων πόλεων, σας καλούν για διασκέδαση και απόλαυση. Λοιπόν μη το σκέφτεστε, τα χρόνια περνούν και δεν ξανάρχονται, πάρτε την οικογένειά σας ή την παρέα σας και ξεκινήστε.

  1. Ονειρούπολη Δράμας, το χωριό του Άη Βασίλη

  Η Ονειρούπολη στη Δράμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα χωρια της Ελλάδας. Στο παραμυθένιο σκηνικό που είναι  γεμάτο με ξύλινα σπιτάκια, ξωτικά, τρενάκια και χιλιάδες λαμπιόνια να φωτίζουν σαν σε οπτασία, την Ονειρούπολη, θα ζήσουν μαγικά, όλοι οι επισκέπτες όλων των ηλικιών. Η Δράμα αυτή η όμορφη πόλη της Β. Ελλάδας, θα φορέσει τα γιορτινά της και σας περιμένει όλους. Εκεί σίγουρα θα κάνετε μαγικά Χριστούγεννα, θα ζωντανέψει για εσάς και τα παιδιά σας το χριστουγεννιάτικο όνειρο και θα κάνετε μέσα στο χρόνο, αυτό το μαγικό ταξίδι στο χωριό του Άη Βασίλη.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Το χωριό του Άη Βασίλη στην Ονειρούπολη Δράμας -Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Διαβάστε εδώ την επίσκεψη της Κατερίνας στο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Δράμας: Μια πόλη όνειρο… η Ονειρούπολη στη Δράμα!

  Την Ονειρούπολη θα τη βρείτε στον Δημοτικό Κήπος της πόλης ακριβώς δίπλα η πλατεία Ελευθερίας. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με διάφορες δράσεις, αναβίωση ηθών και εθίμων, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και μουσικές παραστάσεις με γνωστούς καλλιτέχνες. Η έναρξη της Ονειρούπολης γίνεται συνήθως την παραμονή της εορτής της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχου της Δράμας στις 4 Δεκεμβρίου και διαρκεί σχεδόν ένα μήνα, έως και τις 7-8 Ιανουαρίου. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

  Ταξιδέψτε οικογενειακώς σε προορισμούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη:

  Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα

  Family travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ευρώπη

  2. Αστερόκοσμος στη Θεσσαλονίκη

  Στις αρχές του Δεκέμβρη στο χώρο της ΔΕΘ ξεκινάει η μαγεία των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη. Στην παραμυθένια πολιτεία του Αστερόκοσμου θα ενθουσιαστείτε, θα διασκεδάσετε και θα ζήσετε υπέροχες στιγμές μικροί και μεγάλοι. Η είσοδος κοστίζει 8 ευρώ (παιδιά ύψους έως 1 μέτρο δεν πληρώνουν εισιτήριο).

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Το Παγοδρόμιο στον Αστερόκοσμο της Θεσσαλονίκης – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα
  • Αυτό θα σας δώσει την ελευθερία να έχετε Απεριόριστη Πρόσβαση
  • . Σε 15 παιχνίδια Λούνα Παρκ
  • . Στο παγοδρόμιο
  • . Σε καθημερινές παραστάσεις Mαγείας με τον γνωστό μάγο Grey Ampa
  • . Σε καθημερινές παραστάσεις Καραγκιόζη από τον Αγάπιο Αγαπίου
  • . Σε παραστάσεις κουκλοθέατρου με τους ΤΙΚΝΙΚ
  • . Σε πολυάριθμα άλλα δρώμενα και εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, μουσικοκινητικές παραστάσεις, και πολλά άλλα happenings, αλλά και εκπλήξεις!
  • Επιπλέον παρέχεται Δωρεάν Parking, εντός του χώρου της Δ.Ε.Θ. (από την Πύλη Εμπορίου επί της οδού Εγνατία).

  Εάν δεν μένετε στην Θεσσαλονίκη και την επισκέπτεστε με την οικογένειά σας μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και άλλα αξιοθέατα της. Δείτε εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ

  3. Παραμυθοχώρα στο Στρατώνι Χαλκιδικής

  Για άλλη μια χρονιά θα ανοίξει τις πύλες της η Παραμυθοχώρα στο Στρατώνι Χαλικιδικής. Από τις 8 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου θα περιμένει τους μικρούς φίλους της να ταξιδέψουν στο παραμύθι και στην μαγεία των γιορτών. Οι εκδηλώσεις είναι γεμάτες με αγάπη και νοσταλγία των παιδικών μας χρόνων και όλη η προσπάθεια είναι εθελοντική από τους κατοίκους του Στρατωνίου και αυτός είναι ένας επί πλέον λόγος να τη στηρίξουμε με την επίσκεψή μας.  Οι μικροί φίλοι της Παραμυθοχώρας, θα γράψουν και θα ταχυδρομήσουν τα γράμματά τους στον Άη Βασίλη και θα πάρουν μέρος στις πάμπολλες δραστηριότητες που θα γίνουν γι αυτούς.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Στην Παραμυθοχώρα στο Στρατώνι Χαλκιδικής – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Διαβάστε εδώ τη δική μας επίσκεψη στο Στρατώνι Χαλκιδικής και στη: Μαγική Παραμυθοχώρα

  4. Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα

  Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας άνοιξε στα Τρίκαλα από τις 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου σε «Μύλο των Ξωτικών». Από τότε κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και δουλεύει νυχθημερόν και  ασταμάτητα για να ικανοποιήσει σε διασκέδαση και καλοπέραση όλους τους καλεσμένους του. Οι εορτασμοί άρχισαν από τις 24 του Νοέμβρη και θα διαρκέσουν έως τις 7 του Γενάρη.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Κάθε χρόνο υπάρχει και ένα θέμα με μια ιστορία που συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό. Παράλληλα λαμβάνουν χώρα  πολλές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, χοροί, χορωδίες, καλλιτεχνικές δράσεις, παιδικά δρώμενα, παραμυθοϊστορίες, ζωγραφική, κατασκευές και φυσικά έρχεται ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά του σε μια φαντασμαγορική τελετή. Στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, στα Τρίκαλα όλα είναι δωρεάν

  Τις δικές μας επισκέψεις στο Μύλο των Ξωτικών, αλλά και στην πόλη των Τρικάλων, Μετέωρα και Περτούλι θα τις διαβάσετε στις παρακάτω αναστήσεις.

  Χριστουγεννιάτικη απόδραση σε Τρίκαλα και Μύλο των Ξωτικών, Περτούλι και Μετέωρα

  Στον Μύλο των Ξωτικών με τα παιδιά

  Για λίγες ώρες στα Τρίκαλα…

  5. Μαγικό χωριό στην Πάτρα

  Για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα είναι ανοικτό το Μαγικό χωριό στην Πάτρα. Παιχνίδια και καρουζέλ, αυτοκινητάκια και τρενάκια θα διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες, δώρα, γλυκά, χιλιάδες στολίδια, ταχυδακτυλουργικά, καραγκιόζη και κουκλοθέατρο θα τους δώσουν χαρά, μαγεία και παραμύθια θα απολαύσουν από τους «παραμυθάδες», μέσα σε χώρους της παραμυθούπολης, όπου η φαντασία τους θα οργιάζει, αφού θα είναι ανάμεσα σε τρισδιάστατες μορφές βγαλμένες μέσα από τα παραμύθια. Μικροί και μεγάλοι στο χριστουγεννιάτικο αυτό θεματικό πάρκο θα επισκεφθούν το σπίτι του Άη Βασίλη και θα ψωνίσουν τα δωράκια τους από την μικρή χριστουγεννιάτικη αγορά με τα ξύλινα σπιτάκια την όμορφα στολισμένη με τα πολλά λαμπιόνα της.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Επισκεφθείτε το Μαγικό χωριό στην Πάτρα – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Βέβαια κανείς δεν πρέπει να παραλείψει να περάσει και από το πλανητάριο για μια θέαση στο μαγικό κόσμο των αστεριών. Τελευταία επίσκεψη και άκρως ενδιαφέρουσα είναι η επίσκεψη στο μοναδικό θεματικό πάρκο της ελληνικής μυθολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεκατρία εκθέματα που μερικά φτάνουν και στο ύψος των 5,5 μ. θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους διότι έγιναν με μεγάλη ακρίβεια και προσοχή από το πανεπιστήμιο του Αιγαίου, όσο για την ξενάγηση που κρατάει 30 λεπτά έχει αφήγηση και μουσική υπόκρουση.

  Διαβάστε στο Ανθομέλι: 6 must have αντικείμενα για τα Χριστούγεννα και 100+ ιδέες για τα Χριστούγεννα

  6. Τεχνόπολις, στο Γκάζι των Αθηνών

  Το μεγαλύτερο και πιο παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων το The Christmas factory άνοιξε και πάλι τις πύλες του στον χώρο της Τεχνόπολης, στο Γκάζι στην Αθήνα. Είναι ένα παραμυθένιο σπιτικό για εσάς και τα παιδιά σας. Γιορτινή διακόσμηση, απίθανα παιχνίδια, εκδηλώσεις και ότι άλλο θέλετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Εδώ και 4 χρόνια είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων και κάθε χρόνο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους ικανοποιώντας τους απόλυτα.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Ο Άγιος Βασίλης στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι των Αθηνών – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Στο κεντρικό σημείο δεσπόζει το μαγικό χριστουγεννιάτικο δένδρο ύψους 15 μέτρων, γεμάτο με δώρα και εκπλήξεις. Το φουγάρο του εργοστασίου δουλεύει ασταμάτητα για να κατασκευάσει τα Χριστούγεννα για όλον τον κόσμο. Εκδηλώσεις, θεατρικά, συναυλίες, χορωδίες, μαγικές παραστάσεις από τον μάγο Σανκάρα, σινεμά, κατασκευές είναι λίγες από τις πάρα πολλές δραστηριότητες που περιλαμβάνει το Christmas factory. Η είσοδος είναι 5,5 ευρώ, και περιλαμβάνει συμμετοχή σε 8 δραστηριότητες.

  7. Το Ξύλινο χωριό και οι φωτιές στη Φλώρινα

  Στο Ξύλινο χωριό της Φλώρινας θα δείτε θεατρικές παραστάσεις, ζογκλέρ, μάγους, παρουσιάσεις παραμυθιών. Μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον θα ζήσετε και εσείς όπως τα παιδιά, μαζί με τα παιδιά σας. Όμως εκείνο που κάνει ξεχωριστή την πόλη της Φλώρινας τα Χριστούγεννα είναι το έθιμο της φωτιάς. Κάθε χρόνο μεσάνυκτα 23 προς 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων η κάθε γειτονιά ανάβει μια μεγάλη φωτιά για να αναγγείλει την γέννηση του Χριστού, όπως οι βοσκοί είχαν ανάψει φωτιά στο μικρό Χριστό.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Δώρα από το Ξύλινο χωριό στη Φλώρινα – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Όλοι οι κάτοικοι της κάθε γειτονιάς μαζεύουν ξύλα από το βουνό για να κρατήσουν αναμμένη τη φωτιά όλη την νύκτα. Βάζουν από ένα φύλακα για να μην τους κλέψει η αντίπαλη ομάδα-γειτονιά τα ξύλα τους και τους σβήσει η φωτιά, που είναι ντροπή για την γειτονιά να συμβεί αυτό, αλλά και έπαινος για την άλλη. Ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του από τα πολύ παλιά χρόνια και οι Φλωρινιώτες με καμάρι το κρατούν έως σήμερα. Αξίζει μια επίσκεψη- ταξιδάκι έως την ακριτική Φλώρινα και ας μη ξεχνάμε πως σχεδόν κάθε Χριστούγεννα είναι χιονισμένη. Τι άλλο θα θέλαμε γι αυτές τις μέρες;

  8. Αστερούπολη στα Ιωάννινα

  Εργαστήρι και μουσείο  σοκολάτας, ανοιχτό παγοδρόμιο, πολυχώρος και παιδότοπος – play hall, το σπίτι του Άη Βασίλη, μικρό λούνα παρκ – carousel, μεγάλο λούνα παρκ -roller coaster, μουσική σκηνή για όλους, χριστουγεννιάτικη αγορά, καθημερινά στην Αστερούπολη στα Ιωάννινα. Το όμορφο αυτό παραμυθένιο σκηνικό των Χριστουγέννων  βρίσκεται στο παραλίμνιο ψυχαγωγικό πάρκο δίπλα στη λίμνη. Τα Ιωάννινα φωτισμένα και στολισμένα χριστουγεννιάτικα είναι ένας ελκυστικός ταξιδιωτικός προορισμός.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Η Αστερούπολη στα Ιωάννινα – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  9. Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων στην Άρτα

  Ο Άγιος Βασίλης έκανε πραγματικότητα την ευχή των παιδιών που διάβασε στα γράμματά τους και την έκανε πραγματικότητα. Μεταμόρφωσε το Κάστρο της πόλης σε ένα παραμυθένιο κάστρο Χριστουγέννων,   σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο όπου η φαντασία και τα όνειρα των παιδιών ζωντανεύουν τα ξωτικά, τους τάρανδους και τον Άγιο Βασίλη και όλοι μαζί διασκεδάζουν μέσα σε ένα σκηνικό παραμυθιού. Η μυστηριώδης ατμόσφαιρα του κάστρου σε συνδυασμό με τους φωτισμούς και την υπέροχα μουσικά ακούσματα από μόνα τους σε βάζουν σε έναν κόσμο παραμυθένιο.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Το Παραμυθένιο Κάστρο Χριστουγέννων στην Άρτα – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Εάν σε αυτά προσθέσουμε και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη να κάθεται στον θρόνο του και να περιμένει τους μικρούς φίλους του, τότε μιλάμε για το πιο όμορφο παραμύθι που θα κάνει όλους τους επισκέπτες να ζήσουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Πολιτιστικές εκδηλώσεις, βόλτες με το τρενάκι, εργαστήριο κατασκευών, ως και αερόστατο περιμένουν τους μικρούς φίλους στο παραμυθένιο κάστρο των Χριστουγέννων στην Άρτα. Η είσοδος είναι δωρεάν.

  10. Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα

  Κάθε μέρα το Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα, περιμένει τους μικρούς φίλους να τα φιλοξενήσει στα μικρά σπιτάκια του για να περάσουν όμορφες στιγμές διασκέδασης, χριστουγεννιάτικων κατασκευών, αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς διαβάζοντας παραμύθια και τραγουδώντας. Η μεγάλη πίστα  του χριστουγεννιάτικου πάρκου περιμένει όλα τα παιδιά να χορέψουν με τα τραγούδια που παίζονται όλη μέρα, παρασέρνοντας και τους μεγάλους σε ένα ξέφρενο γλέντι.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Όμως στην  Πρέβεζα δεν διασκεδάζουν τα Χριστούγεννα  μόνο στο Χωριό της Χαράς, αλλά και σε όλη την Πρέβεζα, αφού σε όλους τους δρόμους της ακούγονται όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και όχι μόνο, αλλά και η ατμόσφαιρα είναι άκρως χριστουγεννιάτικη με τα λαμπιόνια να λαμπυρίζουν και τα έλατα να είναι στολισμένα σε όλον τον  κεντρικό δρόμο της αγοράς.

  Διαβάστε την ανάρτηση με το ταξίδι μας στην Πρέβεζα: Η Πρέβεζα τα Χριστούγεννα

  11. Χωριό του Άη Βασίλη στον Ισθμό (Λουτράκι)

  Με είσοδο ελεύθερη όλη την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων επισκεφθείτε το στεγασμένο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι, λειτουργεί το χωριό του Άη Βασίλη. Για τα παιδιά που θα χαρούν και θα διασκεδάσουν υπάρχουν τα φουσκωτά, το παγοδρόμιο, τα συγκρουόμενα, το carousel, αλλά και για τους μεγάλους καφέ – εστιατόριο και χριστουγεννιάτικη αγορά.  Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνονται συναυλίες και πολλές θεατρικές παραστάσεις με ένα μικρό εισιτήριο. Παραστάσεις όπως «Ο μικρός πρίγκιπας» και «Ο μολυβένιος στρατιώτης» αξίζει να τις δούνε τα παιδιά, να μαγευτούν, αλλά και να διδαχτούν.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Επισκεφθείτε το Χωριό του Άη Βασίλη στο Λουτράκι – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  12. Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γύθειο και εκδηλώσεις στην Αν. Μάνη

  Πολλές εκδηλώσεις στην Αρεόπολη, στο Γύθειο και στον Πύργο Δυρού περιμένουν όσους επισκεφθούν την περιοχή. Άναμμα χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Αρεόπολη και το Γύθειο, χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Γύθειο, καλλιτεχνικό εργαστήρι στην Αρεόπολη και στον Πύργο Δυρού, χριστουγεννιάτικη μουσική εκδήλωση στο κέντρο πολιτισμού Δήμου Ανατολ. Μάνης και υποδοχή του νέου χρόνου στην Αρεόπολη. Όλα αυτά θα τα ζήσετε σε έναν υπέροχο γεωγραφικό τόπο που όλες τις εποχές του χρόνου σε καλεί να τον επισκεφθείς. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γύθειο λειτουργεί όλες τις μέρες των εορτών.

  12 Χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα
  Επισκεφθείτε το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γύθειο – Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

  Θα χαρώ πολύ να μας πείτε και εσείς τα χριστουγεννιάτικα πάρκα που επισκεφθήκατε ή που θα θέλατε να πάτε, ώστε να μεγαλώσει αυτός ο κατάλογος με τα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα.

  Όπου και όπως περάσετε τις άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είτε στο σπίτι σας οικογενειακώς, είτε σε κάποιο ταξίδι, σας εύχομαι από καρδιάς υγεία, ευτυχία, αγάπη και χαρά.

  Χρόνια πολλά σε όλους και Καλή χρονιά.

  Με αγάπη

  μαμά Μαρία από το Ανθομέλι

  Pin it for later

  Επισκεφθείτε χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα. Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα, Ονειρούπολη στη Δράμα, Αστερόσκονη στα Ιωάννινα, Αστερόκοσμος στη Θεσσαλονίκη.

  Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

  mama Maria
  mama Maria
  Γεια σας! Είμαι η Μαρία, μητέρα της Κατερίνας και της Κάλης Εδώ και και χρόνια ταξιδεύουμε με το σύζυγό μου σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα με το αυτοκινούμενό μας. Έχουμε επισκεφθεί μεγάλες και μικρές πόλεις, χωριά απόμερα και χωριά διάσημα, έχουμε γνωρίσει αξιοθέατα και μνημεία που δεν θα μπορούσαμε να τα γνωρίσουμε με διαφορετικό τρόπο. Τις ταξιδιωτικές αυτές εμπειρίες, πλαισιωμένες με δικές μας φωτογραφίες, ιστορικά στοιχεία και εξτρά πληροφορίες τις γράφω με το όνομα μαμά Μαρία και θα τις βρείτε στην κατηγορία ΤΑΞΙΔΙΑ του blog anthomeli

  4 ΣΧΟΛΙΑ

   • Εάν δεν επισκεφθείς τουλάχιστον μια χριστουγεννιάτικη αγορά τις γιορτές, νομίζω πως δεν καταλαβαινεις τις γιορτές.Έχουν ομορφιά και σε κάνουν να ξεχαστείς και να νοιώσεις παιδί.Από αυτές εχω επισκεφθεί 4 και φέτος βάζω ταξιδιάρικη πλώρη για άλλες 3. Εσύ?

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Διαβάστε Επίσης