ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα

    Μπορεί η Μαμά Μαρία να είναι η κυρίαρχος της google και της καρδιάς σας όσον αφορά στα ταξίδια στην Ευρώπη αλλά κι εμείς όλα αυτά τα χρόνια κάτι έχουμε κάνει στην κατηγορία οικογενειακά ταξίδια με παιδιά και όπως λεν και στο χωριό μας στην κατηγορία Family Travel. Η ανταπόκριση όλα αυτά τα χρόνια και μέσω των μηχανών αναζήτησης αλλά κυρίως από εσάς τους πραγματικούς αλλά και διαδικτυακούς μας φίλους ήταν μεγάλη. Πάντα μας ρωτούσατε για προορισμούς που είχαμε πάει ή θέλατε να σας προτείνουμε κάτι family friendly. Ξενοδοχεία, προορισμοί, οικογενειακά αυτοκίνητα και κυρίως προτροπή και έμπνευση για ταξίδια που όπως έχει πει πολύ σοφά η Κατερίνα είναι η προίκα των παιδιών μας.

    Ταξίδια στην Ελλάδα με τα παιδιά

    Σκέφτηκα να συγκεντρώσω αρκετά από τα δικά μας ταξίδια στην Ελλάδα που αφορούν οικογένειες ώστε να τις έχετε ως σημείο αναφοράς σε περίπτωση που θέλετε φέτος να ταξιδέψετε με τα παιδιά σας. Άλλωστε ο τουρισμός παγκοσμίως βρίσκεται στο peek του έπειτα από την καραντίνα και πραγματικά η ζήτηση για ταξίδια είναι μεγάλη. Θα μου πείτε, και οι τιμές είναι μεγάλες αντίστοιχα αλλά αν οργανωθείτε καλά ίσως καταφέρετε να πάτε αυτό το πολυπόθητο οικογενειακό ταξίδι με τα παιδιά σας.

    Εμπνευστείτε για τα επόμενα οικογενειακά ταξίδια σας

    Εκτός από έμπνευση όμως θα σας βοηθήσουμε και στην σωστή οργάνωση του ταξιδιού σας γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό σε ένα ταξίδι. Τώρα το αν θα είναι η μαμά ή ο μπαμπάς ο κύριος διοργανωτής δεν το ξέρουμε. Το σίγουρο είναι πως για να περάσετε όλοι καλά πρέπει να συνυπολογίσετε και τα παιδιά σε ένα οικογενειακό ταξίδι. Ανάλογα με την ηλικία τους βρείτε δραστηριότητες που πιστεύετε πως τα ενδιαφέρουν και αν είναι μεγάλα βάλτε τα στο παιχνίδι για να κάνουν κι εκείνα τις δικές τους προτάσεις ύστερα από μια αναζήτηση στο ίντερνετ.

    Ακολουθήστε μας στο instagram εδώ κι εδώ αλλά και στο facebook εδώ.

    Οργάνωση ταξιδιού με παιδιά

    Η καλή οργάνωση είναι πολύ σημαντική πριν από ένα ταξίδι με παιδιά είτε πάτε για ένα τριήμερο είτε για περισσότερες μέρες. Ωστόσο όταν βρίσκεστε στη δικά σας χώρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα και σίγουρα και η προετοιμασία. Ωστόσο, το θέμα της οργάνωσης σχετίζεται και με το πόσο control freak είστε, τι είδους διακοπές θέλετε να κάνετε, αν θα έχετε παρέα ή όχι και φυσικά τι ηλικία έχουν τα παιδιά σας. Στις παρακάτω αναρτήσεις θα βρείτε χρήσιμες συμβουλές που θα σας κερδίσουν χρόνο και χρήμα.

    Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα -skip the line εισιτήρια
    Αφήστε τα παιδιά να γίνουν μέρος της προετοιμασίας ενός ταξιδιού

    Οικογενειακό ταξίδι στην Ελλάδα

    Προορισμοί στην Ελλάδα

    Η αλήθεια είναι πως όλες μας οι αναρτήσεις δεν έχουν γραφτεί αμιγώς για οικογένειες. Ωστόσο τι σημασία έχει αυτό αν για παράδειγμα επισκεφτείς έναν αρχαιολογικό χώρο; Οι πληροφορίες είναι πληροφορίες. Οπότε η παρακάτω μεγαααααλη λίστα με ταξίδια είναι για να σας εμπνεύσει για προορισμούς στην Ελλάδα και να κάνετε αυτό το πολυπόθητο οικογενειακό ταξίδι με τα παιδιά σας.

    Σχεδόν σε όλες τις αναρτήσεις θα βρείτε μέσα λινκ που θα σας οδηγούν σε παρεμφερείς αναρτήσεις, όπως σε μουσεία που μπορείτε να βρείτε στην περιοχή. Μην διστάσετε να περιπλανηθείτε από τη μία στην άλλη. Πατώντας επίσης Contr+F από σταθερό υπολογιστή ή την search bar (τον μεγεθυντικό φακό) από κινητό μπορείτε να ψάξετε να δείτε αν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο προορισμό που ψάχνετε.

    Θεσσαλονίκη

    Αθήνα

    Ελληνικά Νησιά

    Πελοπόννησος

    Μακεδονία

    Θράκη

    5 προορισμοί στην Θράκη

    Εκδρομή στην Ξάνθη

    Εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη

    Εκδρομή στην Κομοτηνή

    Ήπειρος

    Θεσσαλία

    Στερεά Ελλάδα

    Διάφοροι προορισμοί

    Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα - αρχαιολογικοί χώροι στην Ελλάδα
    Οικογενειακά ταξίδια με τα παιδιά στην Ελλάδα

    Family travel = Οικογενειακά ταξίδια

    Αξιοθέατα στην Ελλάδα

    Πολλοί από εσάς, όπως και εμείς, συνδυάζετε τις εκδρομές σας ή τις διακοπές σας με το να επισκεφτείτε κάποια αξιοθέατα (αρχαιολογικούς χώρους ή μουσεία). Στο Ανθομέλι είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε γράψει για μερικά από τα πιο σημαντικά στην Ελλάδα καθιστώντας τα άρθρα μας ως αξιόπιστους ταξιδιωτικούς οδηγούς (δεν θα χρειαστεί να διαβάσετε τίποτα άλλο!).

    Αθήνα

    Στερεά Ελλάδα

    ΘεσσαλονίκηΜακεδονία

    Θράκη

    Ήπειρος

    Θεσσαλία

    Πελοπόννησος

    Ελληνικά νησιά

    Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα - μουσεία στην Ελλάδα
    Απολαύστε τα αξιοθέατα με μέτρο. Θέλουμε και τα παιδιά να απολαύσουν τις διακοπές τους.

    Ταξιδιωτικές εμπειρίες με παιδιά

    Ένα ταξίδι που δεν συγκαταλέγεται στις χαλαρές διακοπές θέλει και κάτι διαφορετικό, κάτι που θα θυμάστε για πάντα και θα ξεσηκώσει και τα παιδιά. Παρακάτω σας δίνουμε ως έμπνευση ορισμένες από τις εμπειρίες που είχαμε μαζί με τα παιδιά μας και σας προτρέπουμε να προσθέσετε έστω και μία (όχι απαραίτητα αυτές εδώ) σε κάθε σας ταξίδι, όπως κάναμε εμείς όταν πήγαμε στη Λευκάδα και επισκεφτήκαμε τους Καταρράκτες Δημοσάρη.

    Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα - δραστηριότητες με παιδιά στα ταξίδα
    Ταξίδι με παιδιά: Επιλέξτε την εμπειρία/δραστηριότητα που ταιριάζει στο δικό σας παιδί

    Παραλίες στην Ελλάδα

    Υπάρχουν όμως και οι καλοκαιρινοί τύποι, που συνδυάζουν τις οικογενειακές τους διακοπές πάντα με θάλασσα είτε τους αρέσουν να κολυμπάνε είτε γιατί τα παιδιά είναι μικρά και το θεωρούν πολύ βολικό να μπαινοβγαίνουν στη θάλασσα. Για όλους εσάς/εμάς έχουμε μια μικρή συλλογή από παραλίες στην Ελλάδα αλλά σίγουρα θα βρείτε και πολλές ακόμα μέσα στις παραπάνω αναρτήσεις.

    Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα - παραλίες στην Ελλάδα
    Όχι όμως μόνο οργάνωση αλλά χαλάρωση και πολύ παιχνίδι

    Οικογενειακή κρουαζιέρα και διακοπές με ιστιοπλοϊκό

    Οκ, εδώ εγώ δίνω τα ρέστα μου. Μπορεί να παθαίνω ναυτία εύκολα αλλά αν θα μπορούσα θα ξαναέκανα διακοπές σε κρουαζιερόπλοιο και σε ιστιοφόρο. Οπότε τολμήστε το και δείτε τις διαφορές! Ταξίδια διαφορετικά που έχεις την ευκαιρία να δεις πάνω από έναν προορισμό.

    Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα - Κρουαζιέρα
    Εμείς πάντως την λατρέψαμε την family friendly κρουαζιέρα μας στο ελληνικά νησιά

    Οικογενειακά ταξίδια με αυτοκινούμενο

    Και αν μας παρακολουθείτε γιατί αναζητάτε να πάτε ταξίδι με παιδιά με αυτοκινούμενο είτε νοικιάζετε είτε έχετε δικό σας), μην ξεχάσετε να τσεκάρετε αυτές τις δύο πολύ χρήσιμες αναρτήσεις!

    Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα - Αυτοκινούμενο
    Family Travel: Οικογενειακά ταξίδια του Ανθομέλι στην Ελλάδα 8

    Οικογενειακά ταξίδια με αυτοκίνητο – ενοικίαση αυτοκινήτου

    Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο αλλά έχετε σκοπό να κάνετε κάποιες ημερήσιες εκδρομές από την πόλη που επισκέπτεστε τότε η ενοικίαση αυτοκινήτου είναι μονόδρομος. Προσοχή σε αυτή την περίπτωση να μεριμνήσετε να συμπεριλάβετε και καρεκλάκια αυτοκινήτων για τα παιδιά. Πάνω απ’ όλα η δική τους άνεση και ασφάλεια!

    Το DiscoverCars.com είναι πρωτοπόρος στις online κρατήσεις ενοικίασης αυτοκινήτωνΣυγκρίνει προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων από πολλές εταιρείες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια είναι η καλύτερη για το ταξίδι σας. Πολλοί άλλοι ιστότοποι αποκρύπτουν χρεώσεις και επιπλέον κόστος. Το DiscoverCars για την ενοικίαση αυτοκινήτου περιλαμβάνει όλες τις υποχρεωτικές χρεώσεις, φόρους και πρόσθετα στην αναγραφόμενη τιμή, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις όταν φτάσετε στο γραφείο ενοικίασης. Με την υπηρεσία αυτή σας δίνονται επιλογές ώστε να διαλέξετε το αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε και βέβαια να βρείτε την τιμή που σας συμφέρει!

    Στο DiscoverCars αναζητήστε την οικονομικότερη επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου

    Και κάπου εδώ φτάσαμε αισίως στο τέλος αυτή της ανάρτησης. θα ακολουθήσει Part 2 με οικογενειακά ταξίδια στην Ευρώπη και γενικά στο εξωτερικό οπότε stay tuned! Τι θα πρόσθετες, τι θα σχολίαζες και τι γενικά θα ήθελες να μας πεις; Σε περιμένουμε στα σχόλια ή στο info[at]anthomeli.com σε ότι έχει σχέση με το family travel.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης