ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  Ένα πάρτυ στο κάμπινγκ για την γιορτή της κόρης μου που περιλάμβανε παιχνίδια minute to win it, το παιχνίδι της πινιάτας και μπουγέλο για μικρούς και μεγάλους. Εννοείται πως δεν έλειπε ο μπουφές.

  Φθινοπώριασε πλέον κι εγώ δεν έχω προλάβει να σας πω τίποτε για το φετινό μας καλοκαίρι! Τρέχω για τις πινιάτες μου, τρέχω για τις δραστηριότητες των παιδιών, για τα μαθήματα, για το Aνθομέλι και προσπαθώ να είμαι σύζυγος, νοικοκυρά, μαμά και όλα όσα πρέπει να είναι μια γυναίκα. Αλλά φαντάζομαι ότι τα ξέρετε κι εσείς από πρώτο χέρι!

  Παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχαμε φέτος στη χώρα μας καταφέραμε να ομορφύνουμε το καλοκαίρι μας και να δημιουργήσουμε ένα κλίμα ασφάλειας για τα παιδιά μας, τα οποία κάποια στιγμή δεν σας κρύβω πως είχαν τρομάξει με όλα αυτά που άκουγαν μιας και είναι μεγάλα και έτσι δεν μπορείς να τα βγάλεις και εντελώς έξω από τις συζητήσεις των μεγάλων. Τους ενημερώσαμε με απλά λόγια για το τι γίνεται αλλά μιας και τα παιδιά είναι πάντα παιδιά κάποια στιγμή ξεχάστηκαν και αφοσιώθηκαν στο καλοκαίρι τους.

  Η Κάλη σας μίλησε ήδη για την επίσκεψή μας στη Θάσο κι εγώ σήμερα θα σας μιλήσω για το καθιερωμένο πλέον πάρτυ της κόρης μου τον 15αύγουστο για τη γιορτή της. Κάθε χρόνο στο κάμπινγκ διοργανώνουμε ένα παρτάκι για τους φίλους της. Όσο μεγαλώνει δεν μπορώ να το αποφύγω! Party animal έχει γίνει κι αυτή! Και μάλιστα άρχισε να έχει και ιδέες για το πώς θα κάνουμε το κάθετι. Μέρες πριν ξεκίνησα να οργανώνω στο μυαλό μου και στο χαρτί φυσικά τι θα ετοιμάσω για τον μπουφέ, τα παιχνίδια και ξεκίνησα να φτιάχνω την πινιάτα-παγωτό. 

  Ο μπουφές

  Ο μπουφές ήταν απλός. Ήθελα να μην κουραστώ και ζεσταθώ καλοκαιριάτικα μέσα στην ημέρα με πολλές ετοιμασίες. Έτσι, επέλεξα να ετοιμάσω εύκολα εδέσματα για μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Εκείνη την ημέρα σηκώθηκα νωρίς και λίγο πριν πάμε στην εκκλησία, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, ετοίμασα τις κρέπες στο τεπανγιάκι μου. Λίγο πριν το πάρτυ οι φίλες μου με βοήθησαν να τις γεμίσουμε με πραλίνα φουντουκιού, να τις τυλίξουμε και να τις κόψουμε. 

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  Κι ενώ μέχρι τώρα τα μαρς μέλοους δεν τα ήθελαν καθόλου τα παιδιά μου όταν τα είδαν στο πάρτυ του φίλου τους περασμένα σε ξυλάκια τα λάτρεψαν. Έκλεψα κι εγώ την ιδέα κι έφτιαξα σουβλάκια από μαρς μέλοους! Δεν είναι εντυπωσιακά; Μάλιστα είναι πολύ εύκολα να φτιαχτούν και μπορούν να σας βοηθήσουν και τα παιδιά! 

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  Το απογευματάκι ετοίμασα και τις τηγανίτες αλλά και τα χοτ ντογκ. Φυσικά δεν έλειπαν τα πατατάκια, τα γαριδάκια, τα ποπ κορν οι χυμοί και τα αναψυκτικά!

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

   
  Το προηγούμενο βράδυ είχα προνοήσει να ετοιμάσω ζελεδάκια με γεύση κεράσι και λίγο πριν το πάρτυ σερβίραμε στα κουταλάκια την βανίλια-υποβρύχιο (λόγω της ζέστης όμως έφυγε από τα κουταλάκια). Φέτος τα μικρά ζελεδάκι ήταν το highlight του μπουφέ! Δεν τους προλάβαινα μικρούς και μεγάλους! 

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it
  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  Παιχνίδια ONE MINUTE TO WIN IT για πάρτυ

  Για την διασκέδαση των μικρών καλεσμένων μας είχα ετοιμάσει παιχνίδια ONE MINUTE TO WIN IT. Χρησιμοποίησα υλικά που είχα στην διάθεσή μου και δεν αγόρασα απολύτως τίποτα! Κοινώς, έκανα ανακύκλωση! Δεν ξέρω αν γνωρίζετε αυτή την “ομάδα” παιχνιδιών; Είναι παιχνίδια που δεν είναι απαραίτητα καλοκαιρινά και μπορούν να παιχτούν από μικρούς και μεγάλους ακόμη και μέσα στο σπίτι. Κανονικά κάθε ομάδα επιλέγει έναν εκπρόσωπό της για το κάθε παιχνίδι και πρέπει μέσα σ’ ένα λεπτό να ολοκληρώσει τον στόχο. Όμως επειδή τα παιδιά ήθελαν όλα να παίξουν σε όλα τα παιχνίδια αλλάξαμε τους κανόνες.

  Αν και οι ηλικίες των παιδιών ήταν πολύ διαφορετικές για να φτιάξουν ισοδύναμες ομάδες προτίμησα να τους χωρίσω σε αγόρια και κορίτσια. 

  Κάθε παιχνίδι το έπαιζαν όλοι οι παίχτες της ομάδας οπότε για κάθε νίκη του παίχτη της η αντίστοιχη ομάδα έπαιρνε 1 πόντο. Στο τέλος μετρήσαμε τους πόντους και η ομάδα με τους περισσότερους πόντους ήταν και η νικήτρια.

  Αν το πάρτυ σας γίνεται στο camping μπορείτε να δείτε κι αυτά τα παιχνίδια στην παραλία.

  1ο παιχνίδι: Πυραμίδα με μεταλλικά κουτάκια

  Από τις προηγούμενες μέρες τα παιδιά έπλυναν και στέγνωσαν τα κουτάκια. Εμείς βγάλαμε το “κρικάκι-ανοιχτήρι” των κουτιών και κλείσαμε τα στόμια με κολλητική ταινία για να αποφύγουμε τα ατυχήματα. Σε αυτό το παιχνίδι τα παιδιά πρέπει να φτιάξουν μια πυραμίδα με 10 κουτάκια. Ο παίχτης που θα την φτιάξει πρώτος κερδίζει!

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it
  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it
  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  2ο παιχνίδι: Φτιάχνω πύργο με κουτάκια

  Σε αυτό το παιχνίδι χρειάζονται 6 κουτάκια για κάθε ομάδα. κερδίζει ο παίχτης που θα κάνει πρώτος έναν πύργο με τα έξι κουτάκια του και θα μείνει όρθιος φυσικά! 

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it
  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  Κι άλλες ιδέες για παιχνίδια πάρτυ θα βρείτε εδώ

  3ο παιχνίδι: Φυσάω το ποτηράκι

  Κάθε παίχτης έχει ένα καλαμάκι κι ένα ποτηράκι πλαστικό (εμείς είχαμε φελιζολένιο). Πρέπει να φυσάνε με το καλαμάκι το ποτήρι και να το οδηγήσουν στο τέρμα.

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it 11

  4ο παιχνίδι: Φτιάχνω πρώτος το παζλ
  Η μία όψη των κουτιών των αγαπημένων μας δημητριακών έγιναν παζλ τα οποία οι παίχτες έπρεπε να φτιάξουν. Ο πιο γρήγορος κέρδιζε! 

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it
  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  Περισσότερα παιχνίδια αυτού του είδους θα βρείτε εδώ: 10 παιχνίδια one-min it to win it για μικρούς και μεγάλους

  Η χειροποίητη πινιάτα του πάρτυ μας

  Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτυ μας η πινιάτα. Το θέμα άκρως καλοκαιρινό! Παγωτό! Μια τεράστια πινιάτα ύψους 1 μέτρου με 5 γεύσεις παγωτό κρεμάστηκε ψηλά και περίμενε υπομονετικά τους καλεσμένους του πάρτυ μας να τη σπάσουν για να τους κεράσει γλυκάκια!

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  Τις χειροποίητες πινιάτες μας μπορείτε να τις βρείτε στο νέος μας online καταστημα We Love Pinatas στην πλατφόρμα του jamjar.gr!

  Προμηθευτείτε τις πινιάτες μας από εδώ

  Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο info[at]anthomeli.com ή στη σελίδα μας στο facebook.


  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  Το μπουγέλο

  Στο περυσινό μας πάρτυ το φινάλε ήταν το μπουγέλο. Φέτος θέλαμε να το επαναλάβουμε γιατί αυτή τη φορά ήταν και οι μεγάλοι στο κόλπο και το περίμεναν πως και πως (παιδάκια είμαστε κι εμείς κατά βάθος). Έτσι γεμίσαμε περίπου 100 νερομπαλόνια που τα χωρίσαμε σε 2 λεκάνες.

  Μπορείτε να φανταστείτε ποιες ήταν οι ομάδες; Η μία ήταν οι μικροί και η άλλη οι μεγάλοι!! Κάθε ομάδα πήρε μπροστά της την λεκάνη κι ο πόλεμος ξεκίνησε! Κι όταν τελειώσανε τα μπαλόνια ξεκίνησαν τα λάστιχα! Κι από αυτά είχε αρκετά η γειτονιά! Δεν γλύτωσε κανείς! Και μετά την ψυχρολουσία… βραδινό μπάνιο! Τι κρίμα που δεν είναι καλές οι φωτογραφίες μας για να σας τις δείξω! Είχε ήδη σκοτεινιάσει! Αλλά φαντάζομαι πως μπορείτε να το φανταστείτε! 

  Πάρτυ στο κάμπινγκ με νέα παιχνίδια Minute to Win it

  Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι από εδώ τους φίλους μου στο κάμπινγκ που μας βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του. Τον προσωπικό μας DJ, τα κορίτσια για την βοήθεια στον μπουφέ αλλά και τους υπόλοιπους που βοήθησαν με την φωτογράφιση και το καθάρισμα το τέλος του πάρτυ. Αν δεν τους είχαμε δίπλα μας σε όλο αυτό σίγουρα θα ήταν πιο δύσκολα για μας. Σας φιλώ όλους! Και του χρόνου! 

  Και μην ξεχνάτε εσείς που λατρεύετε τα πάρτυ να διαβάσετε και τις παλιότερες αναρτήσεις μας με ιδέες και συμβουλές για πάρτυ από την αντίστοιχη κατηγορία. 

  Kathy

  Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

  Kathy
  Kathyhttps://www.anthomeli.com
  Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

  10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν διαβάζω τέτοιες αναρτήσεις, μου μεταφέρεις την ζωντάνια σου, την επινοητικότητά σου και το μεράκι σου!!! Βασικά όπως σου έχω ξαναπεί με κάνεις να θέλω να γίνω καλύτερη μαμά!!! Σε ευχαριστώ που με εμπνέεις!!!

  2. Πολύ όμορφα μας μετέφερες στο κλίμα του πάρτυ και είναι σαν να έζησα και εγώ λίγο μεσα σ αυτο.Και δεν σου κρύβω πως κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελάει!!!!!

  3. Να χαίρεστε τη Μαρία σας! H πινιάτα σου, πάρα πολύ όμορφη! Όσον αφορά στη δημιουργική απασχόληση παιδιών στα πάρτι, είσαι φοβερή βρε Κατερίνα με τα παιχνίδια που σκαρφίζεσαι! Πολύ όμορφες ιδέες! Αυτό με τον πύργο τον κάνουμε και εμείς, αλλά με κεσεδάκια από γιαουρτάκια 🙂 Καλό φθινόπωρο!

  4. Πάρτι η χαρα μικρών και μεγάλων και εσείς το διασκεδάσατε για τα καλα!!!!και του χρόνου
   Καταπληκτικά ολα παιχνίδια,πινιάτα,φαγητά ….μπραβο μπραβο !!!να χαίρεστε το κορίτσι με υγεια!!!!!!!
   Δημητρα

  5. Μου έδωσες καταπληκτικές ιδέες για το πάρτι που θα κάνουμε το χρόνο και πάλι στο χωριό. Όσο για το μπουγέλο εφαρμόσαμε ήδη από φέτος τα παιδιά ξετρελάθηκαν. Και του χρόνου λοιπόν σας εύχομαι να περάσετε ακόμα καλύτερα. Φιλιά πολλά .

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Διαβάστε Επίσης