ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    36 σημειώματα-έκπληξη (lunch box notes) μέσα στο κολατσιό των παιδιών

    Ετοιμάσαμε μια σειρά από δωρεάν εκτυπώσιμα σημειώματα-έκπληξη που μπορείτε να βάλετε στο lunch box, στο σακουλάκι με το τοστ, να κολλήσετε στο αλουμινόχαρτο ή ακόμα και επάνω στο περιτύλιγμα από κερί μέλισσας (bee’s wrap) για να τους φτιάξετε τη ημέρα, να τα εμπνεύσετε ή απλά να τους δώσετε μια όμορφη και γλυκιά ευχή.

    Μπορεί τα παιδιά μας να έχουν μεγαλώσει αλλά η ανάγκη για κολατσιό στο σχολείο παραμένει μια καθημερινή μας ευθύνη. Τοστ, κέικ, μπάρες, τυρόπιτα, κρέπες αλλά και καμιά φορά κανένα σνακ από το κυλικείο είναι κάθε μέρα στην τσάντα τους γιατί όσο και να μεγαλώνουν το κολατσιό στο σχολείο είναι απαραίτητο για τη νοητική και σωματική τους υγεία. Ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι όσοι μας παρακολουθείτε δεν έχετε απαραίτητα παιδιά στο γυμνάσιο ή στο λύκειο που μπορούν πιο εύκολα να πάρουν και κάτι από τον φούρνο ή το κυλικείο και έτσι το lunch box (φαγητοδοχείο) είναι η προέκταση του χεριού σας κάθε πρωί.

    Διαβάστε στο Ανθομέλι:

    Ιδέες για Κολατσιό ή αλλιώς “Μαμά πεινάω”. Περιέχει εκτυπώσιμα!

    Εβδομαδιαίο πλάνο για το σχολικό κολατσιό (δωρεάν εκτυπώσιμο)

    Υπερτροφές για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής (Μέρος 2ο)

    Δωρεάν εκτυπώσιμα σημειώματα έκπληξη για το κολατσιό

    Τα σημειώματα-έκπληξη στο κολατσιό του σχολείου ή αλλιώς lunch box notes είναι πολύ διαδεδομένα στο εξωτερικό. Όταν ήταν τα παιδιά πιο μικρά τους έγραφα χειρόγραφα σημειώματα με ευχές ή όμορφα ρητά παρότρυνσης επάνω σε post it για να ξέρουν ότι τους σκέφτομαι ακόμα κι όταν είναι μακριά μου. Στην πορεία βέβαια σταμάτησα να το κάνω αλλά όλο αυτό έμεινε στη μνήμη τους ως μια πολύ γλυκιά χειρονομία εκ μέρους μου που πάντα τους έκανε να ανυπομονούν να διαβάσουν τι είχα σκεφτεί και να χαμογελάσουν. Οπότε μην διστάσετε καθόλου κι εσείς να το εισάγετε ως συνήθεια στην καθημερινότητά σας.

    Διαβάστε περισσότερα

    Πως να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο

    Για να κατεβάσετε δωρεάν το εκτυπώσιμο και να το εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Αν έχετε πρόβλημα με το κατέβασμα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

    Περιηγηθείτε στην κατηγορία μας Σχολείο για να βρείτε και άλλα εκτυπώσιμα και ιδέες λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά!

    Κατερίνα

    Pin it for later

    Δωρεάν εκτυπώσιμα σημειώματα-έκπληξη ή lunch box notes για να μια ξεχωριστή καθημερινή ευχή που θα βρει το παιδί μέσα στο κολατσιό του.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης