ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Δωρεάν εκτυπώσιμα για την οργάνωση των μαθητών

    Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς! Δεν ξέρω σε τι φάση σας βρίσκω αλλά εγώ είμαι σε φάση οργάνωσης! Οργάνωση του σπιτιού μετά τις διακοπές, οργάνωση των μαθημάτων μου, οργάνωση των δραστηριοτήτων των παιδιών, οργάνωση των γραφείων τους, οργάνωση, οργάνωση οργάνωση! Και φυσικά για να κυλήσουν όλα αυτά που πρέπει να κάνω σε συνδυασμό με όλα όσα θέλω να κάνω πρέπει να οργανωθώ σωστά! Μόνο εγώ όμως; Οι μαθητές που ακόμη έχουν το μυαλό τους στα μπάνια δεν πρέπει να οργανωθούν; Φυσικά και ναι! Γι’ αυτό ετοίμασα ένα πακέτο εκτυπώσιμων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να οργανωθούν μικροί και μεγάλοι μαθητές αλλά γιατί όχι… κι εμείς οι γονείς αλλά και οι καθηγητές και οι δάσκαλοι

    Οργάνωση του προγράμματος του μαθητή

    Το πακέτο για την οργάνωση του προγράμματος του μαθητή περιλαμβάνει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τα μαθήματα του σχολείου (το οριζόντιο), ένα πρόγραμμα της εβδομάδας, ένας ημερήσιο πρόγραμμα, μία λίστα για όλα όσα πρέπει να θυμάται και να μην ξεχνάει (to do list), ένα πρόγραμμα για τα διαγωνίσματα ανά μάθημα και ημερομηνία και μία σελίδα όπου μπορεί να γράφει ή ακόμη και να σκιτσάρει ό,τι θέλει

    Πρόγραμμα εβδομάδας

    Εκτυπώσιμο για να γράψουν οι μαθητές τα μαθήματά τους στο σχολείο αλλά και τις εξωσχολικές δραστηριότητες. 

    Η εβδομάδα μου

    Εδώ οι μαθητές σημειώνουν, ώστε να μην ξεχνούν, τι έχουν να κάνουν μέσα στην εβδομάδα. Προτείνουμε να εκτυπωθούν 4-5 τέτοια εκτυπώσιμα για κάθε εβδομάδα του μήνα. 

    programma_mathiti_2

    Ημερήσιο πρόγραμμα

    Εκτυπώστε αρκετές σελίδες. Δεν είναι απαραίτητο να έχει ο μαθητής για κάθε μέρα μία νέα σελίδα φυσικά, γιατί θα είναι και δαπανηρό για σας, ειδικά αν δεν έχετε δικό σας εκτυπωτη, αλλά μπορείτε να προτείνετε στα παιδιά να το χρησιμοποιούν σε δύσκολες μέρες που πρέπει να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα! Προτείνεται ειδικά για τα παιδιά στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο!

    To Do List – Λίστα “Πρέπει να κάνω”

    Εδώ μπορούν να σημειώνουν ανεξάρτητα από την ημέρα ή την εβδομάδα όλα όσα δεν πρέπει να ξεχάσουν να κάνουν.

    programma_mathiti_1

    Προγραμματισμένα Διαγωνίσματα

    Τα διαγωνίσματα στο σχολείο, στο φροντιστήριο, στα αγγλικά ή στο ωδείο είναι κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να ξεχαστεί! Κι όχι μόνο! Πρέπει να οργανωθεί και το διάβασμα γι αυτά! Οπότε εδώ γράφουν την ημερομηνία που πρόκεται να γράψουν, το μάθημα και μετά μπορούν να συμπληρώσουν και τον βαθμό. Ειδικά για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ο βαθμός είναι κάτι που θα πρέπει να θυμούνται!

    Ιδέες και έμπνευση!

    Ώρα για χαλάρωση! Ένα σκίτσο, ένα σκαρίφημα, ένα σύνθημα, ένα τηλέφωνο ή ένα κολάζ από post-it  μπορούν να γεμίσουν αυτό το τελευταίο εκτυπώσιμο. 

    Tip: Ανάλογα τώρα με την οργάνωση του μαθητή μπορεί να τα καρφιτσώσει σε έναν φελοπίνακα ή να τα κολλήσει στο τοίχο ή να τα βάλει σε ένα ντοσιεδάκι για να τα έχει και στην τσάντα του. 

    Πώς θα αποκτήσετε το εκτυπώσιμο πακέτο οργάνωσης του μαθητή

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». (αν είστε ήδη συνδρομητής εμφανίζεται άμεσα). Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Διαβάστε περισσότερα:

    Ελπίζω να σας αρέσουν και να σας φανούν χρήσιμα!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    51 ΣΧΟΛΙΑ

      • Δέσποινα αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κάνεις μόνη σου. Βρες στα δεξιά το σημείο όπου μπορείς να πληκτρολογήσεις όνομα και μέιλ για το newsletter και μπες στα mail σου να κάνεις επιβεβαίωση. Έτσι θα λαμβάνεις πάντα τα newletter μας και φυσικά θα λάβεις και το link για τα παραπάνω εκτυπώσιμα.

      • Βρες στα δεξιά το σημείο όπου μπορείς να πληκτρολογήσεις όνομα και μέιλ για το newsletter, πάτα εγγραφή και μπες στα mail σου να κάνεις επιβεβαίωση. Έτσι θα λαμβάνεις πάντα τα newletter μας και φυσικά θα λάβεις και το link για τα παραπάνω εκτυπώσιμα.

      • Βρες στα δεξιά το σημείο όπου μπορείς να πληκτρολογήσεις όνομα και μέιλ για το newsletter, πάτα εγγραφή και μπες στα mail σου να κάνεις επιβεβαίωση. Έτσι θα λαμβάνεις πάντα τα newletter μας και φυσικά θα λάβεις και το link για τα παραπάνω εκτυπώσιμα.

      • Αλεξάνδρα, βρες στα δεξιά το σημείο όπου μπορείς να πληκτρολογήσεις όνομα και μέιλ για το newsletter, πάτα εγγραφή και μπες στα mail σου να κάνεις επιβεβαίωση. Έτσι θα λαμβάνεις πάντα τα newletter μας και φυσικά θα λάβεις και το link για τα παραπάνω εκτυπώσιμα. Αν δυσκολευτείς στείλε μας μέιλ να σε βοηθήσουμε.

      • Βίκυ, πρέπει να κάνεις την εγγραφή πρώτα. Βρες στα δεξιά το σημείο όπου μπορείς να πληκτρολογήσεις όνομα και μέιλ για το newsletter, πάτα εγγραφή και μπες στα mail σου να κάνεις επιβεβαίωση. Έτσι θα λαμβάνεις πάντα τα newletter μας και φυσικά θα λάβεις και το link για τα παραπάνω εκτυπώσιμα. Αν δυσκολευτείς στείλε μας μέιλ να σε βοηθήσουμε.

      • Στέλλα, πρέπει να κάνεις την εγγραφή πρώτα. Βρες στα δεξιά το σημείο όπου μπορείς να πληκτρολογήσεις όνομα και μέιλ για το newsletter, πάτα εγγραφή και μπες στα mail σου να κάνεις επιβεβαίωση. Έτσι θα λαμβάνεις πάντα τα newletter μας και φυσικά θα λάβεις και το link για τα παραπάνω εκτυπώσιμα. Αν δυσκολευτείς στείλε μας μέιλ να σε βοηθήσουμε.

      • Μαρία, πρέπει να κάνεις την εγγραφή πρώτα. Βρες στα δεξιά το σημείο όπου μπορείς να πληκτρολογήσεις όνομα και μέιλ για το newsletter, πάτα εγγραφή και μπες στα mail σου να κάνεις επιβεβαίωση. Έτσι θα λαμβάνεις πάντα τα newletter μας και φυσικά θα λάβεις και το link για τα παραπάνω εκτυπώσιμα. Αν δυσκολευτείς στείλε μας μέιλ να σε βοηθήσουμε.

      • Έκανα την έγγραφή για σένα. Μπορείς να Βρεις στα mail σου το επιβεβαιωτικό μέιλ μας ακολουθώντας τις οδηγίες και το αργότερο ως αύριο θα λάβεις το newsletter μας με το link των εκτυπώσιμων.

    1. Καλησπέρα σας!
      Έχω πραγματοποιήσει εγγραφή στο newsletter αλλά δεν έχω λάβει τα εκτυπώσιμα της οργάνωσης των μαθημάτων. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε???
      Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

      • Αν και σου έγραψα και μέιλ σου γράφω κι εγώ πως αν έκανες σωστά την εγγραφή σου στο newsletter (πρέπει να ακολουθήσεις και τα σωστά βήματα στο επιβεβαιωτικό μέιλ που θα σου έρθει) τότε θα λάβεις το επόμενο newsletter μας. Από εκεί μπορείς να έχεις πρόσβαση στα δωρεάν εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές μας.

    2. Καλημέρα έκανα εγγραφή στο newsletter από την προηγμένη εβδομάδα έκανα και επιβεβαίωση στο email που έλαβα αυτόματα. Αλλά από εκείνη τη στιγμή δεν έχω λάβει ξανά τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα; ευχαριστώ πολύ
      Κωνσταντίνα

      • Κωνσταντίνα,
        μόλις το τσέκαρα, είσαι εγγεγραμμένη κανονικά οπότε σύντομα θα λάβεις το επόμενο newsletter μας. Να τσεκάρεις όμως και στα ανεπιθύμητα (μετά σύρε το στα εισερχόμενα για να σου έρχεται πάντα εκεί).

      • Δεν στέλνονται αυτόματα στο μέιλ σου τα εκτυπώσιμα. Αν κάνεις εγγραφή από το “κουτάκι¨ που υπάρχει μέσα στην ανάρτηση τότε αυτόματα ανανεώνεται η σελίδα, φεύγει το κουτάκι κι εμφανίζεται ένα link απ’ όπου μπορείς να κατεβάσεις το εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα όποτε μπαίνεις σε αναρτήσεις μας με εκτυπώσιμα θα βλέπεις μόνο τα λινκ για να κατεβάσεις και δεν χρειάζεται να κάνεις πάλι εγγραφή.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης