ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Προσωποποιημένα σχολικά για μικρούς μαθητές: 2 site που θα σας καταπλήξουν

    Για να μην λέτε ότι ασχολούμαι συνέχεια με τα εφηβάκια και τους μαθητές του γυμνασίου και του λυκείου, σήμερα είπα να ασχοληθώ με τους μικρούς μαθητές, αυτούς που αγαπούν να επιστρέφουν στο σχολείο μόνο και μόνο για να αγοράσουν νέα σχολικά! Πολύχρωμα τετράδια, τσάντες με τους αγαπημένους τους ήρωες, ευφάνταστα μολύβια, παγούρια και lunch box με ασορτί σχέδιο κ.α. ‘Οταν μάλιστα όλα αυτά που θα τους πάρετε είναι προσωποποιημένα σχολικά είδη, τότε τους γλυκαίνετε τις ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς ακόμα περισσότερο!

    Σε αυτή την ανάρτηση θα σας δώσουμε δύο site που μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας personalised σχολικά είδη ώστε να κάνετε μια σύγκριση στις τιμές και στα είδη και να καταλήξετε στις πιο όμορφες αλλά και στις πιο συμφέρουσες επιλογές. Τυπώστε το όνομα του παιδιού σας πάνω στο παγούρι του για να μην το μπερδεύει με τους συμμαθητές του, φτιάξτε τετράδια με cute και μοναδικά σχέδια και επιλέξτε σχέδια που δεν θα κάνουν τη σχολική του συλλογή μοναδική!

    2 site για να φτιάξετε προσωποποιημένα σχολικά είδη

    Memorybox.gr

    Το memorybox.gr είναι ένα ξεχωριστό site με πολλά πρωτότυπα αντικείμενα. Κάποια από αυτά μπορείτε να τα προσωποποιήσετε και κάποια είναι αυτούσια όπως τα βλέπετε. Έχει επιλογές για μικρά παιδιά, εφήβους αλλά φυσικά και ενήλικες και πραγματικά δεν θα ξέρετε τι να πρωτοπάρετε για εσάς ή για δώρο. Κούπες, tees, τετράδια, φωτιστικά και εποχικά είδη δώρων ειδικά φτιαγμένα για τους αγαπημένους σας. Εννοείται ότι μπορείτε να βρείτε και συλλογή με funky είδη για γάμο ή βάπτιση αλλά να φτιάξετε και photobooth ή ατζέντες. Αλλά να μην μακρηγορώ, πάμε να δούμε τα σχολικά είδη που επιλέξαμε για εσάς.

    Παιδικά παγούρια

    Παιδικά Lunch Box

    Σχολικές τσάντες νηπιαγωγείου

    Memorybox.gr για προσωποποιημένα σχολικά είδη
    Φωτογραφίες από memorybox.gr
     memorybox.gr για προσωποποιημένα σχολικά είδη
    Φωτογραφίες από memorybox.gr

    Myikona.gr

    Για το myikona.gr σας έχουμε μιλήσει και παλιότερα (δες πώς μπορείς να φτιάξεις εύκολα photo books εδώ) καθώς είναι ένα από τα online site που χρησιμοποιούμε για τη δημιουργία των φωτογραφικών μας άλμπουμ αλλά και το site που εμπιστευόμαστε για την αγορά δώρων. Όμως στο φοβερό αυτό site δεν θα βρείτε μόνο επιλογές εκτύπωσης φωτογραφιών, αφισών ή μαξιλαριών αλλά και πολλά αντικείμενα που μπορείτε να φτιάξετε ειδικά για το παιδία σας όπως τα σχολικά σας είδη, τις κούπες σας, τα φωτιστικά σας ή το μπρελόκ σας.

    Με τον κωδικό ANTHOMELI-team έχεις -10% στις αγορές σου από το myikona.gr σε ό,τι προϊόν επιλέξεις!

    Σε αυτή την φάση όμως είμαστε εδώ για τα σχολικά είδη που όπως θα δείτε δεν στερούνται φαντασίας. Μονόκεροι, διαστημάνθρωποι, δεινόσαυροι κ.α. στοιχεία που αγαπούν όλα τα παιδιά σε συνδυασμό με το δικό σας μήνυμα ή το όνομα του παιδιού σας. Πάμε να δούμε ποια είναι τα δικά μας αγαπημένα.

    Τσαντάκια φαγητού

    Κασετίνες

    Τετράδια

     myikona.gr για προσωποποιημένα σχολικά είδη
    Φωτογραφίες από myikona.gr
     myikona.gr για προσωποποιημένα σχολικά είδη
    Φωτογραφία από myikona.gr

    Διαβάστε περισσότερα:

    Εννοείται ότι η συλλογή τους δεν τελειώνει με τις προτάσεις που σας έχουμε κάνει. Μπείτε στο site τους και περιηγηθείτε ώστε να βρείτε τα καλύτερα για το δικό σας παιδί. Τα δικά μας παιδιά παρόλο που έχουν μεγαλώσει πλέον ακόμα θυμούνται όλα αυτά τα όμορφα σχολικά που τους είχαμε φτιάξει και φυσικά τα έχουν κρατήσει ενθύμιο. Ξέρουμε εννοείται ότι τα έξοδα πριν την έναρξη των σχολίων είναι πολλά αλλά αξίζει τον κόπο να επενδύσετε σε ένα όμορφο αξεσουάρ που να θυμίζει στο παιδί την φροντίδα που είναι ωραίο να δίνουμε στα υπάρχοντά μας. Και τα σχολικά είναι για πολλά παιδιά ένα υπέροχος μικρός κόσμος που θα τους βοηθήσει στο ταξίδι τους προς την γνώση και την μάθηση.

    Θα χαρούμε να μάθουμε αν έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε κάποιο από τα παραπάνω σχολικά και ποια ήταν η αντίδραση του παιδιού σας.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης