ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    5 λόγοι για να επιλέξετε ένα christmas advent calendar Body Shop

    Από τότε που ήταν μικρά τα παιδιά τέτοια εποχή είχα ήδη ξεκινήσει να φτιάχνω το christmas advent calendar για να μετράνε αντίστροφα ως τα Χριστούγεννα. Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης έγινε οικογενειακή μας παράδοση και κάθε χρόνο το περίμεναν με μεγάλη αγωνία. Τα χρόνια όμως πέρασαν και η πλέον η έφηβη κόρη μου, που ακόμα φυσικά είναι ένα παιδί, χαίρεται με ό,τι έχει σχέση με τα Χριστούγεννα και τις παραδόσεις τους. Δεν θα μπορούσα, λοιπόν, να μην της ετοιμάσω και φέτος μία έκπληξη! Κι αυτή δεν είναι άλλη από ένα beauty advent calendar από την The Body Shop. Εννοείται πως τα advent calendar body shop της εταιρείας δεν απευθύνονται μόνο σε εφήβους αλλά σε κάθε γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της.

    5 λόγοι για να επιλέξετε ένα christmas advent calendar της The Body Shop
    Αγαπάμε τα προϊόντα body shop και λατρεύουμε τα advent calendar

    Τα advent calendar της The Body Shop για το 2023 θα τα βρείτε εδώ.

    Τι είναι το advent calendar

    Χειροποίητο ή του εμπορίου το advent calendar είναι ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα. Κρύβει ένα δωράκι, ένα μήνυμα ή μια δραστηριότητα έκπληξη κάθε μέρα από τις 1 ως τις 25 Δεκεμβρίου κι έτσι η αναμονή για τα Χριστούγεννα αντέχεται περισσότερο!


    Βρείτε κι άλλες ιδέες για ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης:


    5 λόγοι για να επιλέξετε ένα christmas advent calendar της The Body Shop
    Beauty advent calendar

    5 λόγοι για να επιλέξω beauty advent calendar Body Shop

    1. Ο πρώτος και βασικότερος λόγος είναι η ίδια η εταιρεία, τα προϊόντα της και όσα πρεσβεύει. Η The Body Shop επικεντρώνεται στο να κάνει τη θετική διαφορά στον κόσμο, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας βιώσιμα προϊόντα ομορφιάς. Τα προϊόντα της παράγονται με eco friendly πρακτικές, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και βιώσιμο τρόπο. Όλα τα προϊόντα είναι 100% Vegetarian ενώ πάνω από το 50% των προϊόντων είναι vegan και το 90% των προϊόντων δεν περιέχει parabens. Κάθε ένα από τα προϊόντα της παράγεται χωρίς βαναυσότητα σε ζώα.
    2. Συνεργάζεται με πάνω από 30 προμηθευτές σε περισσότερες από 20 χώρες, προσφέροντας σε περισσότερους από 25.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο το απαραίτητο εισόδημα που χρειάζονται για να χτίσουν το μέλλον τους. Τα περισσότερα από τα προϊόντα της περιέχουν συστατικά από το Εμπόριο με Κοινότητες.
    3. Τα advent calendars της The Body Shop περιλαμβάνουν 25 προϊόντα full ή/και mini size που θα ενθουσιάσουν κάθε έφηβη αλλά και κάθε γυναίκα που θέλει να φροντίζει τον εαυτό της.
    4. Οι συσκευασίες των τριών advent calendar που κυκλοφορούν για το 2021 μπορούν να μετατραπούν σε χρηστικά αντικείμενα και να χρησιμοποιηθούν και αργότερα, αφού ολοκληρωθεί δηλαδή η αντίστροφη μέτρηση ως κοσμηματοθήκες, θήκες για είδη χειροτεχνίας, γραφικής ύλης, ραπτικής και για ό,τι άλλο θέλετε.
    5. Κάθε συρτάρι αλλά και κάθε κουτάκι των advent calendars της The Body Shop εκτός από τα δωράκια έχει επάνω γραμμένο ένα μήνυμα στα αγγλικά και τα γαλλικά που σας παροτρύνει να προβείτε σε καθημερινές πράξεις καλοσύνης και αγάπης. Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο για να παίρνουμε αλλά και να δίνουμε. Τι πιο όμορφο να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι σκορπίζοντας χαρά στους φίλους μας, στους γείτονες, στους συγγενείς μας και φυσικά στον εαυτό μας.
    5 λόγοι για να επιλέξετε ένα christmas advent calendar της The Body Shop
    Η έφηβη κόρη μου λάτρεψε το advent calendar της body shop. Το κουτί εννοείται πως το κράτησε για να αποθηκεύει τα αγαπημένα της στυλό και μαρκαδοράκια

    Διαβάστε: Ευωδιαστή εφηβεία με αγαπημένα προϊόντα της The Body Shop

    Θέλετε να πάρετε μια μικρή γεύση;

    Αν θέλετε να πάρετε μια πιο ζωντανή γεύση του δικού μας φετινού advent calendar δείτε το igtv που ετοιμάσαμε με την Μαρία εδώ:

    Το θέλω τώρα!

    Αν το δικό μας advent calendar σας έκανε το κλικ τότε μην αργείτε καθόλου! Πατήστε στα link που θα βρείτε παρακάτω για να αποκτήσετε ένα από τα τρία ημερολόγια αντίστροφης μέτρησης που κυκλοφορούν είτε για τον εαυτό σας είτε για να το χαρίσετε στην κόρη, την ανιψιά, την εγγονή, τη βαφτισιμιά ή τη φίλη σας. Θα σας φανεί απίστευτό αλλά πέρυσι πωλούνταν ένα advent calendar κάθε 30 δευτερόλεπτα παγκοσμίως και εξαντλήθηκαν απίστευτα γρήγορα.

    Διαβάστε εδώ για το μεγάλο κίνημα αυταγάπης της The Body Shop.

    Τα 3 advent Calendar της The Body Shop

    Για τα Χριστούγεννα 2021 κυκλοφορούν 3 υπέροχα advent calendars σε 3 χρηστικές συσκευασίες που θα λατρέψετε. Eίναι γεμάτα με εκπλήξεις για το μπάνιο, το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά, τα χέρια και τα χείλη, ενώ ανάμεσα στα προϊόντα περιποίησης από τις πιο δημοφιλείς μας σειρές θα βρείτε και ορισμένα μοναδικά αξεσουάρ. Εκτός από την διαφορετική τιμή τους, γιατί κακά τα ψέματα είναι κι αυτή ένας σημαντικός παράγοντας για να τα επιλέξετε, δείτε παρακάτω κάποιες διαφορές τους.

    SHARE THE JOY ADVENT CALENDAR

    Μέσα σε αυτό το advent calendar κρύβονται 24 mini εκπλήξεις! Δεν έχει συρταράκια όπως τα άλλα δύο αλλά όλα τα κουτάκια με τα δώρα κρύβονται στο εσωτερικό του κουτιού κάτω από την χαρούμενη pop up χριστουγεννιάτικη σκηνή.

    ΦΕΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΜΠΕ ΧΡΩΜΑ – ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ
    5 λόγοι για να επιλέξετε ένα christmas advent calendar της The Body Shop
    SHARE THE JOY ADVENT CALENDAR από την The Body Shop

    SHARE THE LOVE BIG ADVENT CALENDAR

    Μέσα σε μια υπέροχη κόκκινη συσκευασία κρύβει 25 υπέροχες mini και full size εκπλήξεις μέσα στα 2 συρταράκια του και κάτω από την Χριστουγεννιάτικη σκηνή.

    ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ
    5 λόγοι για να επιλέξετε ένα christmas advent calendar της The Body Shop
    Christmas advent calendar ή αλλιώς ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα.

    SHARE LOVE & JOY ULTIMATE ADVENT CALENDAR

    Μεγαλύτερο από τα άλλα δύο περιέχει 25 υπέροχες mini και full size εκπλήξεις μεγαλύτερης αξίας.

    ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ
    5 λόγοι για να επιλέξετε ένα christmas advent calendar της The Body Shop
    SHARE LOVE & JOY ULTIMATE ADVENT CALENDAR από την The Body Shop

    Διαβάστε στο Ανθομέλι:

    50 +1 ιδέες για δώρα στα παιδιά που δεν είναι παιχνίδια!

    Δώρα για γυναίκες άντρες και εφήβους εμπνευσμένες από τη φύση!

    5 λόγοι για να επιλέξετε ένα christmas advent calendar της The Body Shop
    Εδώ με την κόρη μου με παλιότερο advent calendar της the bodyshop

    Εσείς θα αντέξετε ως τις 1 Δεκεμβρίου για να τα ανοίξετε; Εμείς θα προσπαθήσουμε! Ελάτε μαζί μας στο instagram να ανοίγουμε κάθε μέρα παρέα από μία έκπληξη.

    Κατερίνα και Μαρία

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης