ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Βιβλία για εγκύους και νέους γονείς

    Παρόλο που το ίντερνετ έχει κατακλύσει τη ζωή μας και η ευκολία του σερφαρίσματος έχει πολλές φορές αντικαταστήσει την απόλαυση ενός βιβλίου, με χαρά μας βλέπουμε ότι οι εκδοτικοί και οι συγγραφείς συνεχίζουν τις πολύ όμορφες εκδόσεις. Σήμερα το θέμα μας είναι ιδιαίτερο καθώς έχουμε να το πιάσουμε αρκετό καιρό αφού πλέον τα παιδιά μας είναι αρκετά μεγάλα και εγκυμοσύνη άλλη στο προσκήνιο φυσικά δεν παίζει. Βιβλία για εγκύους και νέους γονείς που σας βοηθήσουν από την στιγμή που θα νιώσετε το παιδάκι σας στην κοιλιά σας έως και τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Με το καλό και ελπίζουμε να σας αρέσουν.

    Διαβάστε εδώ για το ημερολόγιο της εγκυμοσύνης , για τα δώρα στο μαιευτήριο και στη λεχώνα , για ένα αληθινό και γεμάτο αγάπη baby shower, για την πλήρη λίστα για το μωρό που έρχεται αλλά και για την τσάντα-αλλαξιέρα . Στο Ανθομέλι θα βρείτε επίσης άρθρο για το βασικό φαρμακείο για βρέφη αλλά και ιδέες για δώρα σε νεογέννητα (ή για τη βάπτιση).

    Βιβλία για εγκύους και νέους γονείς 1

    Βιβλία για εγκύους και νέους γονείς


    9 Μαγικοί Μήνες – Ο απαραίτητος οδηγός εγκυμοσύνης

    Εκδόσεις: Μίνωας

    Το βιβλίο αυτό αφορά στις σύγχρονες μέλλουσες μαμάδες. Είναι ένας υποστηριχτικός και περιεκτικός οδηγός γεμάτες πρακτικές συμβουλές. Θα απαντήσει σε όλες τους τις ερωτήσεις χωρίς να σας αγχώσει. Άλλωστε οι μανούλες της εποχής μας είναι οι μαμάδες της τεχνολογίας, οι μαμάδες που εμπιστεύονται τον γιατρό τους και θέλουν απλά ένα βιβλίο να τις ηρεμήσει και να τις ενημερώσει ώστε να χαρούν την εγκυμοσύνη τους χωρίς αβάσιμους φόβους, άγχη και ενοχές.

    9 Μαγικοί μήνες - Ο απαραίτητος οδηγός εγκυμοσύνης - Εκδόσεις Μίνωας
    9 Μαγικοί μήνες – Ο απαραίτητος οδηγός εγκυμοσύνης

    Το βιβλίο μπορείτε να το ξεφυλλίσετε εδώ

    Διατροφή, ραγαδες, μετακινήσεις, ταξίδια, ύπνος, θηλασμός, επιλόχειος κατάθλιψη και μια νέα μαμά σε φόρμα!


    Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα

    Εκδόσεις: Μεταίχμιο

    Συγγραφέας: Hedvig Montgomery

    Η Hedvig Montgomery είναι Νορβηγίδα οικογενειακή σύμβουλος και ψυχολόγος και γνωρίζει με τα βιβλία της τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Η σειρά βιβλίων Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα περιλαμβάνει δύο τίτλους: το «Η Μαγεία του να είσαι γονιός» και το «Η εποχή των θαυμάτων» για τους «μικρογονείς» ή τους μέλλοντες γονείς.

    Η Μαγεία να είσαι γονιός

    Πώς θα μεγαλώσετε ανεξάρτητους και ευτυχισμένους ανθρώπους που θα μπορούν να ενσωματωθούν αρμονικά στην κοινωνία; Τι είναι αυτό που χτίζει την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια; Πώς θα χειριστείτε τα πρωταρχικά συναισθήματα του παιδιού που αναπόφευκτα θα στραφούν εναντίον σας; Αυτό το εικονογραφημένο βιβλίο είναι ένας οδηγός για τις μέρες των διαφορών, μια πρόκληση να τολμήσετε να κοιτάξετε τα δικά σας παιδικά χρόνια. Θα σας δείξει πώς να αποφεύγετε να χάνετε την ψυχραιμία σας και τι να κάνετε όταν γύρω σας επικρατεί ένα χάος. Όμως πάνω απ’ όλα θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τον δεσμό ανάμεσα σε εσάς και το παιδί σας.

    Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ

    Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα από Εκδόσεις Μεταίχμιο
    Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα από Εκδόσεις Μεταίχμιο

    Η εποχή των θαυμάτων

    Τα δύο πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού σας αρχίζετε δουλειά για να μπορέσει αυτός ο καινούργιος άνθρωπος να ανοίξει τα δικά του φτερά. Τώρα πρέπει να βρείτε τον τρόπο, να φτιάξετε οικογένεια στην οποία όλοι θα περνάτε καλά μαζί, ένα μέρος όπου το παιδί σας θα νιώθει πως το προσέχουν και θα μάθει ότι πάντα μπορεί να προσφεύγει σε αυτό – μια εστία. Τώρα καλλιεργείτε το αίσθημα ασφάλειας και την αυτοπεποίθηση του, δημιουργείτε τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ σας. Τώρα αρχίζουν όλα.

    Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από εδώ

    Η Hedvig καθοδηγεί του γονείς με πολλές πρακτικές συμβουλές για τους πρώτους 24 γλυκούς αλλά και θυελλώδεις μήνες της ζωής του παιδιού. Απαντά σε καθημερινά ερωτήματα των γονιών για τον θηλασμό, τον ύπνο, την ομιλία, την προσαρμογή στον βρεθονηπιακό σταθμό.


    Οδηγός Βρεφικής Διατροφής

    Εκδόσεις: Ψυχογιός

    Συγγραφέας: Άνναμπελ Καρμέλ

    Και αφού έχεις γεννήσει, έχεις διαβάσει και όλα τα υπέροχα αυτά βιβλία που σου έκαναν δώρο για να προετοιμαστείς στο νέο ρόλο σου ως μαμά, ήρθαν και οι πρακτικές σπαζοκεφαλιές. Τι τρώει το μωράκι σου όταν μετά από 6 περίπου μήνες θα μπει στον κόσμο των στέρεων τροφών. Η Άνναμπελ Καρμέλ μέσα από 60 δελεαστικές συνταγές σας βοηθάει να μάθετε να ακούτε το μωρό σας, να είστε σίγουρη ότι παίρνει όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται και φυσικά να σας προφυλάξει από αλλεργίες και δυσανεξίες. Για μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή του μωρού σας έως και περίπου τους 12 μήνες.

    Οδηγός Βρεφικής Διατροφής από Εκδόσεις Ψυχογιός
    Οδηγός Βρεφικής Διατροφής από Εκδόσεις Ψυχογιός

    Προμηθευτείτε το βιβλίο από εδώ

    Σας ευχόμαστε να έχετε μια ευτυχισμένη περίοδο εγκυμοσύνης, stay safe και με το καλό να έρθει το μωράκι σας! Και τώρα που #μένουμεσπίτι διαβάζουμε βιβλία για εγκύους και νέους γονείς για να είμαστε έτοιμη όταν έρθει το μωρό σας στον κόσμο.

    Κάλη και Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης