ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέα δώρου: Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης και Πρώτο Ημερολόγιο για το μωρό.

    Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κρατήσει ημερολόγιο. Βαριόμουν αφάνταστα να καταγράφω γεγονότα και ημερομηνίες που ούτως ή άλλως πίστευα ότι θα μου μείνουν στο μυαλό. Πόσο λάθος έκανα! Ευτυχώς όμως για τα πάντα υπάρχει η στιγμή που μπορεί να μας αλλάξει τα δεδομένα. Όταν ήταν έγκυος η αδερφή μου, είχαμε βρει σε ένα βιβλιοπωλείο ένα υπέροχο βιβλίο με τίτλο το “Ημερολόγιο της Εγκυμοσύνης μου” από εκδόσεις Ψυχογιός. Ενθουσιασμένη, λοιπόν, μιας και στην Κατερίνα, σε αντίθεση με εμένα, αρέσει πολύ να καταγράφει τα πάντα, αποφάσισα να της το κάνω δώρο. Δεν το μετάνιωσα ποτέ αλλά ούτε κι εκείνη. Πού το ξέρω; Όταν έμεινα έγκυος μου ανταπέδωσε το δώρο και με βοήθησε να καταγράψω στιγμές της εγκυμοσύνης μου που είμαι σίγουρη ότι θα είχα ήδη ξεχάσει. Οι ανακατωσούρες μου, τα υπερηχογραφήματα, η προετοιμασία του δωματίου του μωρού είναι όλα καταγεγραμμένα εκεί και εμπλουτισμένα με φωτογραφίες και συναισθήματα.

    Ημερολόγιο εγκυμοσύνης

    Μπορείτε να κολλήσετε αναμνηστικά πριν και μετά τη γέννα. Το τεστ εγκυμοσύνης, τα βραχιολάκια της κλινικής, τον ομφάλιο λώρο κλπ. Το δικό μας είχε θηκούλες σε κάθε θέμα. Θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε το DVD του υπέρηχου. Ακόμη θα μπορούσατε να κολλήσετε κάποιες από τις καρτούλες που συνόδευαν τα δώρα στην κλινική.

    Το δικό μας ημερολόγιο θα το βρείτε με έκπτωση εδώ.

    Ιδέα δώρου: Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης και Πρώτο Ημερολόγιο για το μωρό.
    Τα θετικά τεστ εγκυμοσύνης, τα βραχιολάκια από την κλινική (μαμά και παιδιού) ο ομφάλιο λώρος είναι λίγα από αυτά που μπορείτε να κρατήσετε ως αναμνηστικά.

    Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, υπάρχουν και άλλα παρόμοια ημερολόγια εγκυμοσύνης φυσικά. Στο link θα τα βρείτε σε πολύ καλή τιμή αν τα αγοράσετε από e-shop!!

    Πρόταση για δώρο σε έγκυο

    Μια υπέροχη ιδέα για όλες όσες θέλετε να κάνετε ένα δώρο για το εαυτό σας ή σε μία φίλη που είναι έγκυος, ένα δώρο που θα μείνει για μια ζωή. Κατάλληλο ακόμα και για όσους βαριούνται τα ημερολόγια καθώς είναι τόσο ωραία δομημένο που διασκεδάζεις και μόνο που το κοιτάζεις. Σου επιτρέπει να γράψεις αναμνήσεις και γεγονότα από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος έως και τις πρώτες 40 ημέρες του μωρού. Απλά τέλειο!  Κολλήστε τις πρώτες φωτογραφίες του/των μωρού/ων μέσα στην κοιλιά σας και φυσικά μην ξεχάσετε τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού στην κλινική!

    Εάν θέλετε να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σε μία έγκυο σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα ημερολόγιο εγκυμοσύνης αλλά κι ένα βιβλίο που αναφέρετε στους πρώτους μήνες μαζί με το μωρό. Στην ξαδέρφη μου για παράδειγμα αγοράσαμε όταν την επισκεφτήκαμε το Ημερολόγιο εγκυμοσύνης και το βιβλίο Νταντά 2 της Τζο Φροστ, ένα βιβλίο για να δώσει αυτοπεποίθηση στη μέλλουσα και νέα μανούλα σχετικά με την φροντίδα του μωρού τον πρώτο χρόνο της ζωής του γραμμένο από την πιο έμπιστη νταντά.  

    Ιδέα δώρου: Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης και Πρώτο Ημερολόγιο για το μωρό.
    Καταγράψτε όσα μπορείτε περισσότερα γιατί μετά από χρόνια θα θυμάστε πολύ λιγότερα απ’ όσο φαντάζεστε!

    Ημερολόγιο μωρού (λεύκωμα, άλμπουμ)

    Θα σας πρότεινα να αγοράσετε οπωσδήποτε και ένα Ημερολόγιο του Μωρού για να καταγράφετε αναμνήσεις από τα πρώτα χρόνια του μωρού σας και να κολλάτε κάποιες φωτογραφίες καθώς μετά από χρόνια θα είναι ένα υπέροχο αναμνηστικό για το παιδί σας. Διαλέξτε το λεύκωμα που σας ταιριάζει σε στυλ και περιεχόμενο! Γράψτε παντού… όπου μπορείτε, όπου υπάρχει άδειος χώρος! Πρώτες λέξεις, πρώτα κατορθώματα, συνήθειες, γενέθλια, ταξίδια, ιατρικά θέματα. Ο καιρός περνάει γρήγορα και η μνήμη μας δεν κρατάει ακόμα και πράγματα που πιστεύαμε ότι θα θυμόμαστε για μια ζωή!

    Το άλμπουμ με την Μίνι και τον Μίκυ για κορίτσια και αγόρια αντίστοιχα, που είχε η Κατερίνα, θα το βρείτε στην καινούρια του έκδοση εδώ.

    Ιδέα δώρου: Ημερολόγιο Εγκυμοσύνης και Πρώτο Ημερολόγιο για το μωρό.
    Φωτογραφίες από τις πρώτες βόλτες, τα πρώτα γενέθλια αλλά και τα πρώτα κατορθώματα του παιδιού. Αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα!

    Ψάξαμε και βρήκαμε και άλλα Άλμπουμ-ημερολόγια για το μωρό (λευκώματα) και σας προτείνουμε για να κερδίσετε με online αγορές:

    Γράμματα στο μωρό μου

    Μια ακόμη πρόταση είναι το “Γράμματα στο μωρό μου” που θα βρείτε εδώ. Φτιάξε τη δική σου χρονοκάψουμε είτε είσαι έγκυος, είτε είσαι ήδη μαμά ή και μπαμπάς! Γράψε 12 γράμματα με αναμνήσεις σκέψεις, συναισθήματα και ό,τι άλλο θέλεις από κάθε μήνα του 1ου χρόνου του μωρού σου ή και από κάθε χρόνο και τοποθέτησέ τα στους φακέλους. Βάλε ημερομηνία, σφράγισέ τους και φύλαξέ τους για να του τους δώσεις ύστερα από χρόνια. Τα γράμματα θα είναι ένας θησαυρός για το παιδί σου που θα διαβάζει ξανά και ξανά.

    Ελπίζω να τα απολαύσετε όσο κι εγώ!

    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ναι αυτά τα ημερολόγια είναι υπέροχα. Εγώ βέβαια δεν έχω, αλλά πήρα μετά τις γέννες, για τ' αγόρια, μέσα στα οποία καταγράφω τα πάντα για τα πρώτα τρία χρόνια της ζωής τους.
      Και τώρα που το σκέφτομαι, έχω πολύ καιρό να γράψω… πω πω!! Τι να πρωτοκάνω η μάνα;;
      Φραουλοφιλιά

    2. Τι όμορφο που το έχεις φτιάξει το ημερολογιακι σας….με πόση φροντίδα….έχεις τόσο δίκιο για την καταγραφή. Όταν τα διαβάζεις είναι σαν να ξυπνά η μνήμη γιατί οι λεπτομερείς σβήνουν…και τα παιδιά μεγαλώνοντας τρελαίνονται για τις μικρές γαργαλιστικές τους λεπτομέρειες….γράφουμε γράφουμε γράφουμε!!! Καλημέρα

    3. Το ημερολόγιο της εγκυμοσύνης είναι ένα υπέροχο δώρο προς μία έγκυο αλλά και ένα δώρο για τον εαυτό μας (στην περίοδο της εγκυμοσύνης). Είναι αυτό που θα μας μείνει όταν με το καλό μεγαλώσουν τα παιδιά μας και τους χαρίσουμε το δικό τους ημερολόγιο του μωρού που γράφαμε γι αυτά όταν ήταν μικρούλια.

      'Ετσι έκανε κι η μαμά μας για μας όταν παντρευτήκαμε!

    4. Κορίτσια μου με συγκινήσατε με αυτά που γράφετε και ένα παραπάνω που αυτό που έκανα για εσάς ,εσείς το κάνατε για τα παιδάκια σας.Μπορεί την ανάρτησή σας να την διάβασα σχεδόν 9 μήνες μετα…..,αλλά ποτέ δεν είναι αργά για το σχόλιό μου!!!!!

    5. Αυτό που πήρατε στην ξαδέλφη σας το θεωρείται καλύτερο από του Ψυχογιού; Έχει και αυτό να κολλήσεις φωτογραφίες και ενθύμια;

      • Αυτό το Ψυχογιού αν πατήσεις στο link μπορείς να το ξεφυλλίσεις online! Αυτό που πήρα στην ξαδέρφη μου ήταν πιο μικρό από το δικό μου και αν θυμάμαι καλά δίνει και κάποιες πληροφορίες για τα στάδια του μωρού ανά τρίμηνο. Και τα δύο εσωτερικά είναι σπιράλ. Η επιλογή σου έχει σίγουρα να κάνει και με το ποσό που θέλεις να διαθέσεις.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης