Δωρεάν εκτυπώσιμο για τη γιορτή της μητέρας

Kathy

Καλημέρα και καλό μήνα! Μπήκε ο Μάης κι έχουμε πολύ μεγάλη χαρά που πλησιάζει το καλοκαιράκι! Λίγο ο καιρός που στρώνει, λίγο η ανανέωση στους εξωτερικούς αλλά και εσωτερικού χώρους των σπιτιών, λίγο η διάθεση που αλλάζει προς το καλύτερο… όλα δείχνουν πως προχωράμε ακάθεκτοι προς το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς και στην αρχή ενός καλοκαιριού που περιμένουμε ανυπόμονα!  Φυσικά ξέρετε  πως τον Μάη δε γιορτάζουμε μόνο την γιορτή της Πρωτομαγιάς, που εκτός από εργατική είναι και άκρως λουλουδάτη… Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζουμε την γιορτή της μητέρας. Την αγαπούσαμε αυτή τη γιορτή από παιδιά και συνεχίζουμε ακόμη να την αγαπάμε ως παιδιά και ταυτόχρονα μαμάδες! Πάντα με λίγα λουλούδια για τη μανούλα στο χέρι, μια καρτούλα με λόγια αγάπης και ίσως ένα συμβολικό δωράκι. 

giorti_miteras_thorean_aktyposimo

Τα 3 τελευταία χρόνια στο Ανθομέλι, δε παραλείπουμε εκείνη την ημέρα να αφιερώσουμε μια ανάρτηση για αυτή την γλυκιά γιορτή!

Η γιορτή της μητέρας όταν ήμασταν παιδιά  αλλά και τώρα που είμαστε μαμάδες ( ανθομέλι, 2012)

Αναμνήσεις μιας μαμάς για την μαμά της! (2013)

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Μια αγκαλιά δώρα… για την γιορτή της μητέρας! (2014)

Ευχές από τη μαμά για τις κόρες της (2016)

Δωρεάν εκτυπώσιμο για τη γιορτή της μητέρας

Φέτος όμως αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε κάτι που θα το μοιραστούμε μαζί σας πριν την γιορτή της μητέρας. Γιατί μπορεί να σας αρέσει και να το χρησιμοποιήσετε κι εσείς.


Info: Κάτι παραπλήσιο είχαμε ετοιμάσει και για την γιορτή του πατέρα το 2106:

Ιδέες για δώρα και δωρεάν εκτυπώσιμο για την γιορτή του πατέρα

 αλλά και το 2107: 

Γιορτή του πατέρα! Ιδέες για δώρα και δωρεάν εκτυπώσιμα!

Δείτε και άλλες ιδέες για την γιορτή του πατέρα εδώ


Ετοιμάσαμε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο στα ελληνικά (παρόμοια θα βρείτε πολλά στο pinterest αλλά μόνο στα αγγλικά) για να συμπληρώσουν τα παιδιά σας (ή οι μαθητές σας αν είστε εκπαιδευτικοί) ώστε να δούμε μέσα, από τις απαντήσεις τους, πώς βλέπουν τη μαμά τους, μέσα από τα δικά τους μάτια, τι τους αρέσει στη μαμά και τι όχι. Και γιατί όχι, να γίνει ευκαιρία να μάθουν κάποια πράγματα για τη μαμά τους αν δεν τα γνωρίζουν ήδη, όπως… το αγαπημένο της χρώμα!ola_gia_ti_mama

Το εκτυπώσιμο «Όλα για την μαμά» μπορείτε να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο και στην συνέχεια να το εκτυπώσετε από εδώ

Ευχόμαστε να περάσετε αυτό το τριήμερο πολύ πολύ όμορφα! 

Κατερίνα


Γιορτάστε αυτή την ημέρα με: