ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Δωρεάν εκτυπώσιμο για τη γιορτή της μητέρας

    Καλημέρα και καλό μήνα! Μπήκε ο Μάης κι έχουμε πολύ μεγάλη χαρά που πλησιάζει το καλοκαιράκι! Λίγο ο καιρός που στρώνει, λίγο η ανανέωση στους εξωτερικούς αλλά και εσωτερικού χώρους των σπιτιών, λίγο η διάθεση που αλλάζει προς το καλύτερο… όλα δείχνουν πως προχωράμε ακάθεκτοι προς το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς και στην αρχή ενός καλοκαιριού που περιμένουμε ανυπόμονα! Φυσικά ξέρετε πως τον Μάη δε γιορτάζουμε μόνο τη γιορτή της Πρωτομαγιάς, που εκτός από εργατική είναι και άκρως λουλουδάτη… Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζουμε τη γιορτή της μητέρας. Την αγαπούσαμε αυτή τη γιορτή από παιδιά και συνεχίζουμε ακόμη να την αγαπάμε ως παιδιά και ταυτόχρονα μαμάδες! Πάντα με λίγα λουλούδια για τη μανούλα στο χέρι, μια καρτούλα με λόγια αγάπης και ίσως ένα συμβολικό δωράκι. 

    giorti_miteras_thorean_aktyposimo

    Τα 3 τελευταία χρόνια στο Ανθομέλι, δε παραλείπουμε εκείνη την ημέρα να αφιερώσουμε μια ανάρτηση για αυτή την γλυκιά γιορτή!
    Η γιορτή της μητέρας όταν ήμασταν παιδιά  αλλά και τώρα που είμαστε μαμάδες ( ανθομέλι, 2012)

    Αναμνήσεις μιας μαμάς για τη μαμά της! (2013)

    Μια αγκαλιά δώρα… για τη γιορτή της μητέρας! (2014)

    Ευχές από τη μαμά για τις κόρες της (2016)

    Δωρεάν εκτυπώσιμο για τη γιορτή της μητέρας

    Φέτος όμως αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε κάτι που θα το μοιραστούμε μαζί σας πριν την γιορτή της μητέρας. Γιατί μπορεί να σας αρέσει και να το χρησιμοποιήσετε κι εσείς.

    Δωρεάν εκτυπώσιμο για τη γιορτή της μητέρας 2

    Info: Κάτι παραπλήσιο είχαμε ετοιμάσει και για την γιορτή του πατέρα το 2106:

    https://www.anthomeli.com/2016/06/doro-ke-ektiposimo-gia-ti-giorti-tou-patera.html

     αλλά και το 2107: 

    https://www.anthomeli.com/2017/06/giorti-tou-patera-idees-gia-dora-ke-dorean-ektiposima.html

    Δείτε και άλλες ιδέες για την γιορτή του πατέρα εδώ


    Ετοιμάσαμε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο στα ελληνικά (παρόμοια θα βρείτε πολλά στο pinterest αλλά μόνο στα αγγλικά) για να συμπληρώσουν τα παιδιά σας (ή οι μαθητές σας αν είστε εκπαιδευτικοί) ώστε να δούμε μέσα, από τις απαντήσεις τους, πώς βλέπουν τη μαμά τους, μέσα από τα δικά τους μάτια, τι τους αρέσει στη μαμά και τι όχι. Και γιατί όχι, να γίνει ευκαιρία να μάθουν κάποια πράγματα για τη μαμά τους αν δεν τα γνωρίζουν ήδη, όπως… το αγαπημένο της χρώμα!

    ola_gia_ti_mama

    Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα 

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής. Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).


    Δωρεάν εκτυπώσιμο για τη γιορτή της μητέρας 5

    Ευχόμαστε να περάσετε αυτό το τριήμερο πολύ πολύ όμορφα! 

    Κατερίνα

    Γιορτάστε αυτή την ημέρα με:

    1) Μια οικογενειακή ή mother/kids φωτογράφιση

    2) Ένα οικογενειακό πικ-νικ

    3) Ένα πικ νικ με φίλους 

    4) Περνώντας ποιοτικό χρόνο  με τα παιδιά σας 


    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης