ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέα για Φωτογράφιση: Μαμά και Κόρη με fitness διάθεση

    Η αλήθεια είναι ότι την συγκεκριμένη ανάρτηση ήθελα να την έχω έτοιμη για τη γιορτή της μητέρας  ώστε να σας εμπνεύσω να διασκεδάσετε με έναν διαφορετικό τρόπο εκείνη την ημέρα αλλά με τόσα ταξίδια που είχα τον τελευταίο καιρό δεν πρόλαβα καθόλου. Δεν πειράζει όμως γιατί πάντα υπάρχει τρόπος και χρόνος για μια πρωτότυπη φωτογράφιση μαμάς και κόρης (γιατί όχι και με τον γιο) με fitness διάθεση. Το θέμα “fitness” από μόνο του είναι must αυτή την εποχή που λίγο ή πολύ όλες μας έχουμε  ράψει στοματάκια εν όψη καλοκαιριού και ιδανικό σε περίπτωση που το παιδί σας τα πάει καλά με τη γυμναστική, όπως το δικό μου, που όλη μέρα κάνει τούμπες, στροφές και κατακόρυφο.

    Oπότε, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αθλητικά ρούχα (κατά προτίμηση κολάν και/ή κάποιο μπουστάκι), αθλητικά παπούτσια και μπόλικη τρέλα (σας έχω και σχετικό δωράκι στο τέλος της ανάρτησης! ). Φυσικά, από αυτή τη φωτογράφιση δεν πρέπει να λείπει κι ο μπαμπάς… έστω να κάνει τον φωτογράφο βρε παιδί μου! Α, και για να μην τον κουράσετε πολύ, καλό θα είναι να έχετε ήδη ετοιμάσει στο μυαλό σας κάποιες πόζες. 

    fotografisi_mama_kori_6

    Φωτογράφιση Μαμά με Κόρη

    Η δική μας φωτογράφιση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του οικογενειακού πικ νικ μας τη δεύτερη μέρα του Πάσχα στον Μαραθώνα. Το σκηνικό ιδανικό, ο καιρός αν και συννεφιασμένος και λίγο (έως πολύ!) δροσερός δεν μας πτόησε κι η Μελίτα να πετάει από την χαρά της που όλες τις στάσεις που τόσο καιρό με παρακαλούσε να κάνουμε, είχα πλέον τη διάθεση και τη χαρά να κάνω μαζί της και μάλιστα να φωτογραφηθώ (γιατί όλο και κάτι κάναμε στο σπίτι αλλά ανεπίσημα… ξέρετε με πυτζάμα και μαλλί κοτσίδα, χαχα). 

    fotografisi_mama_kori

    Όπως θα δείτε δεν χρειάζονται και πολλές σωματικές δυνάμεις, λίγη τρέλα μόνο. Βέβαια, εντάξει, το δικό μου παιδί είναι και φτερό στον άνεμο αλλά μην πτοείστε, είμαι σίγουρη ότι κάποιες πόζες θα βρείτε για να κάνετε και με την δική σας κόρη. Μπορείτε επίσης να πάρετε μαζί σας και κάποια αξεσουάρ από το άθλημα που κάνει, μια μπάλα βόλεϊ, μια ρακέτα, το μαγιώ της πισίνας κ.α.


    Info: Tο δικό μου κολάν είναι από την ελληνική εταιρεία Damakoupa και μπορείτε νa τo βρείτε στο e-shop www.damakoupa.gr . Θα βρείτε επίσης μεγάλη γκάμα από αθλητικά κολάν, που τα σχέδια τους προσαρμόζονται  στην ένταση και τον τύπο του κάθε αθλήματος, αλλά και στο ιδιαίτερο προσωπικό look της κάθε γυναίκας. 

    Βρείτε τα εδώ

    Τα κολάν είναι κατασκευασμένα από ειδικό, πολύ ελαστικό ύφασμα που δεν ξεχειλώνει και εφαρμόζει σε όλους τους σωματότυπους. Δεν κάνει διαφάνεια όσο και να τεντωθεί, ενώ τα print παραμένουν ζωντανά όσο τα φοράτε αλλά και μετά από πολλά πολλά πλυσίματα. Χάρη στην σφιχτή πλέξη του υφάσματος επιτυγχάνεται σύσφιξη και σμίλευση της σιλουέτας. Η σύνθεση του υφάσματος αφήνει το σώμα να αναπνέει, χωρίς να νιώθετε ιδρωμένη, ενώ διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος κατά την άσκηση.
     
    Όλα τα κολάν της εταιρίας Damakoupa είναι ψηλόμεσα και διαθέτουν print, κοψίματα και δυναμικές ημι-διαφάνειες στα “σωστά” σημεία ώστε να κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες. Στην γκάμα τους   θα βρείτε ανακλαστικά κολάν και σχέδια ειδικά για γυμναστική στο ύπαιθρο (τρέξιμο, ποδηλασία κλπ.), εντυπωσιακά κολάν για δυναμικές προπονήσεις (ΤRX, CrossFit, taebo, αεροβική, spinning) ή άνετα κολάν (για γιόγκα, pilates) για κάθε τύπο προπόνησης. 
     

    Damakoupa στο fb εδώ

    fotografisi_mamas_koris_9

    Δώρο από το damakoupa.gr και το Ανθομέλι


    fotografisi_mama_kori_2


    Η κόρη μου πάντως το διασκέδασε με την ψυχή της, σας λέω! Βέβαια να πω την αλήθεια, η Μελίτα μου ζητούσε κι άλλες πολύ πιο δύσκολες στάσεις. Βλέπετε κάνει εδώ και δυο χρόνια ενόργανη και το σωματάκι της έχει μάθει να κάνει διάφορες ασκήσεις ευλυγισίας και ικανότητας. Όμως η μαμά προς το παρόν μόνο αυτά μπορούσε! Φυσικά δεν παραλείψαμε να τρέξουμε, να στριφογυρίσουμε και να αγκαλιαστούμε. Το δικό μας αξεσουάρ ήταν επίσης και το ποδήλατό της.

    fotografisi_mamas_koris_6

    Για αθλητικά παπούτσια μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο αγαπημένο μας epapoutsia.gr

    fotografisi_mamas_koris_7

    Βέβαια εδώ πρέπει να πω ότι ο μπαμπάς δεν είχε μόνο τον ρόλο φωτογράφου. Μετά τη δική μας φωτογράφιση απόλαυσαν την δική τους στιγμή με τρελές πόζες και πολλές αεροπλανικές φιγούρες. Αλλά αυτά θα σας τα δείξω σε επόμενη ανάρτηση. 

    fotografisi_mama_kori_3

    Περισσότερες ιδέες για φωτογράφιση:

    Καλοκαιρινή Φωτογράφιση “I Love Summer”

    Ιδέα για καλοκαιρινή φωτογράφιση… γεμάτη πιτσιλιές!

    Ιδέα για Φωτογράφιση με Μπαλόνια

    Ιδέα για χειμερινή φωτογράφιση

    Δέκα χρόνια γάμου, δέκα λόγοι που σε αγαπώ (επετειακή φωτογράφιση)

    Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Φωτογράφιση

    fotografisi_mama_kori_5

    Για όσους δεν το ξέρετε και δεν μας ακολουθείτε ή δεν έχετε fb, πρέπει να σας πω ότι εδώ και δυόμιση περίπου μήνες έχω ξεκινήσει διατροφή και έχω χάσει ήδη κάποια κιλά και κυρίως πόντους. Για να στηρίξω λοιπόν αυτό το εγχείρημά μου έχω κάνει μια σειρά από βιντεάκια που τα ανεβάζω στο youtube για το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή μου η γυμναστική και συγκεκριμένα το spinning bike.


    Κάντε εγγραφή στο κανάλι του Ανθομέλι στο youtube εδώ


    Και παρόλο που θα ανεβάσω ανάρτηση σύντομα με όλα τα βιντεάκια μαζεμένα, μπορείτε προς το παρόν να δείτε ένα δείγμα εδώ:

          

    Λοιπόν, τι λέτε; Θα το τολμήσετε; Εγώ λέω ναι! Ξεχάστε κιλά, ξεχάστε ομορφιές, ξεχάστε τα όλα! Σημασία έχει να περάσετε ένα ποιοτικό απόγευμα με το παιδί σας και να αφήσετε τις αναμνήσεις ανεξίτηλες στον χρόνο μέσα από τις φωτογραφίες! θα χαρούμε μάλιστα να λάβουμε και μερικές από τις πόζες σας στο [email protected] (θα καλύψουμε το πρόσωπο του παιδιού φυσικά!) και να τις προσθέσουμε σε αυτή την ανάρτηση!

    Κάλη

    Pin for later

    mom_daughter_photoshooting

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης