ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    5 ιδέες για δώρα σε νεογέννητο μωρό

    Τα δώρα για τα νεογέννητα και για τη νέα μαμά στο μαιευτήριο είναι από τα αγαπημένα σας άρθρα. Πραγματικά το πόσα μηνύματα έχουμε λάβει όλα αυτά τα χρόνια, δε λέγεται! Αναζητάτε πρωτότυπες ιδέες, οικονομικές (όχι πάντα όμως) και φυσικά καλαίσθητες. Η αλήθεια είναι ότι αν βάλουμε κάτω τις αναρτήσεις μας, σίγουρα δεν έχουμε αφήσει ιδέα για ιδέα εκτός λίστας. Ωστόσο, σε αυτή την ανάρτηση συγκεντρώσαμε τα highlights των αγορών σας σύμφωνα με τα στατιστικά μας. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να σας διευκολύνουμε να μειώσετε τις επιλογές σας και σίγουρα να βρείτε κάτι που να είναι χρήσιμο για το νέο μέλος της οικογένειας.

    Οι 5 αγαπημένες σας ιδέες για δώρα σε νεογέννητο μωρό

    Βρεφικά φορμάκια

    Προσωπικά λατρεύω τα βρεφικά φορμάκια ως δώρο και γενικά ως αγορά. Είναι το πιο εύχρηστο δώρο για το πρώτο διάστημα του μωρού και ποτέ δεν είναι αρκετά. Θα λερωθούν με κακάκια, με το γάλα, ίσως ιδρώσει το μωρό… και γενικά ας μην γελιόμαστε το πρώτο διάστημα αλλάζουμε το μωρό σας συνέχεια και το θέλουμε καθαρό και λαμπερό λες και είναι μοντέλο της victoria secret! Οπότε όσα περισσότερο τόσο το καλύτερο. Μπορείτε να αγοράσετε ως δώρο φορμάκια τύπου εσώρουχα αλλά και κορμάκια τύπου ρούχα βόλτας ή για μέσα το σπίτι. Θα βρείτε επίσης και πολλά σετ δώρου με σκουφάκια ή σαλιάρες. Γενικά έχετε άπειρες επιλογές. Go for it!

    Βρεφικές κουβέρτες

    Άλλη αγαπημένη μου επιλογή οι βρεφικές κουβέρτες. Τα λευκά είδη τα αγαπώ γενικά. Κουβέρτες, σεντονάκια, σελτεδάκια, πετσέτες κ.α. είναι πάντα στις πρώτες αγορές μου. Γενικά υπάρχουν και σε διάφορα μεγέθη και αυτό σας δίνει μια ευελιξία στην αγορά. Μπορείτε να πάρετε δώρο το μέγεθος της καλαθούνας ή του καροτσιού ή για πιο μετά (εμένα με είχαν βολέψει να τα έχω έτοιμα όταν τα χρειάστηκα) σε μεγαλύτερο μέγεθος για την κούνια. Ειδικά τις βρεφικές κουβέρτες τις λάτρευα γιατί μου έδιναν μία αίσθηση αγκαλιάς και φροντίδας προς την κόρη μου. Μια αίσθηση ζεστασιάς! Και πιστέψτε με είναι από τα λίγα πράγματα που κράτησα ενώ τα υπόλοιπα τα χάρισα! Φυσικά συνδυαστικά μπορείτε να αναζητήσετε ως δώρο και προστατευτικά κούνιας, μπουρνουζάκια κ.α.

    5 ιδέες για δώρα σε νεογέννητο μωρό

    Κουδουνίστρες-Μασητικά

    Ένα προσωπικά, όχι δικό μου αγαπημένο δώρο, αλλά λατρεμένο δικό σας, σύμφωνα με τα μηνύματα που έχουμε πάρει όλα αυτά τα χρόνια είναι οι κουδουνίστρες και τα μασητικά. Τα βάζω στην ίδια κατηγορία, παρόλο που δεν είναι φυσικά το ίδιο. Οι κουδουνίστρες δεν είναι πλέον τόσο απλές όσο παλιότερα και μπορείτε να βρείτε πολλά και ευφάνταστα σχέδια σε εργονομικά σχήματα. Τα μασητικά από την άλλη έγιναν must τα τελευταία χρόνια και είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή εκεί στα πρώτα δοντάκια θα φανούν στη νέα μαμά και το μωρό της πολύ χρήσιμα.

    Καλλυντικά για βρέφη

    Μια ακόμη δική μου αγαπημένη κατηγορία είναι τα καλλυντικά για βρέφη (δες στην ανάρτηση μας για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου επιπλέον ιδέες). Εντάξει, έχω κάνει πολλά τέτοια καλάθια δώρο. Το δώρο σας μπορεί να περιέχει, κρέμα συγκάματος, αφρόλουτρο, χτενούλα, ψαλιδάκια, κρέμα σώματος και όλα αυτά ή κάποια από αυτά να τα βάλετε μέσα σε ένα νεσεσέρ ή ένα καλάθι από αυτά τα υφασμάτινα για τα είδη του μωρού στο δωμάτιό του.

    Διαβάστε περισσότερα:

    Μουσικά παιχνίδια

    Τελευταία κατηγορία δώρων με βάση τις επιλογές σας, τα μουσικά παιχνίδια. Ξέρετε, αυτά που βάζουμε πλάι στο μωρό για να τα ηρεμήσουμε να κοιμηθούν ή που έχουν κουμπάκια, σκοινάκια και γενικά κάθε λογής χρώματα και ήχους. Η κόρη μου τα λάτρευε και γενικά όλα όσα είχαμε μας πήγαν από βρέφος έως νήπιο. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

    Αυτά προς το παρόν. Αν δεν ικανοποιήθηκες από τις ιδέες, εννοείται τώρα ήρθε η ώρα να ανατρέξεις και στα υπόλοιπα λινκ που υπάρχουν μέσα στο άρθρο που διάβασες (εκεί με τα γαλάζια γράμματα) και είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρεις για να εμπνευστείς! Με το καλό να έρθει το μωράκι στον κόσμο!

    Κάλη

    Pin it for later

    5 ιδέες για δώρα σε νεογέννητο μωρό

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης