ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας

    Το κορίτσι μου έγινε 8 χρονών και όπως κάθε χρόνο γιορτάσαμε τα γενέθλιά της με δόξα και τιμή. Επειδή όμως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται (και στην περίπτωση μας για φέτος φαινόταν από μια εβδομάδα πριν καθώς αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια Εορταστική Εβδομάδα), δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει  με το αγαπημένο της πρωινό έκπληξη!  Επειδή όμως Ανθομέλι χωρίς μια δόση μαγικής χρυσόσκονης δεν γίνεται, το πρωινό της μεταμορφώθηκε σε τροπικό εορταστικό πρωινό έκπληξη ώστε να ταιριάζει και με το Tutti Frutti πάρτυ της που θα διοργανώναμε το απόγευμα. 

    Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας 1

    Τα πράγματα φυσικά είναι πιο απλά απ’ ότι ακούγονται καθώς το μόνο που έκανα ήταν να δημιουργήσω ένα τροπικό μίνι ντεκόρ μέσα στο σαλόνι (στο μπαλκόνι εκείνη την ημέρα είχε απίστευτη ζέστη), να φτιάξω τις κρέπες (με αγωνία βέβαια μήπως και ξυπνήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο) και να ανάψω τα κεράκια. 

    Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας 3
    Χρόνια Πολλά κοριτσάκι μου όμορφο!

    Δείτε εδώ το εορταστικό πρωινό που της έκανα πριν δύο χρόνια


    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

    Για το ντεκόρ χρειάστηκα απλά μερικά τροπικά μαξιλάρια και μπαλόνια και για το τραπέζι ένα τροπικό τραπεζομάντηλο και μερικά ακόμα αξεσουάρ, όπως τις βεντάλιες και την στέκα που είχα ετοιμάσει για το πάρτυ της. Μετά στόλισα το τραπέζι με τoν φωτεινό πίνακα και έβαλα μερικές πινελιές με το τροπικό ποτηράκι καρύδα που η Μελίτα λάτρεψε και το έχει κατευχαριστηθεί.

    Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας 5
    Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας 7

    Όσον αφορά στο φαγητό, εκεί η μικρή μου δεν το διαπραγματευόταν. Ήθελε κρέπες με μερέντα, το οποίο βλέπω να ανακυρήσσεται σε εθνικό μας φαγητό, χεχε! Αυτή την φορά όμως τις φρόντισα λίγο παραπάνω και έτσι και δεν αχρηστεύτηκαν με πολύ υλικό και σιρόπι και μπόρεσα και τις έκοψα σαν τούρτα. Επίσης πρόσθεσα μπισκότα με γέμιση φράουλα για το χρώμα και λίγο κίτρινο κας κας.

    Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας 9

    Διαβάστε περισσότερα:


    Μόλις τα ετοίμασα όλα, άναψα τα κεράκια και την ξύπνησα υπό τον ήχο του “Να ζήσεις Μελίτα”. Το πρόσωπό της φωτίστηκε και κάπως έτσι με χαμόγελα, αγκαλιές και ευχές ξεκίνησε η μέρα μας που κατέληξε σε ένα πολύ ωραίο πάρτυ με φίλους και συγγενείς.

    Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας 11
    Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας 13

    {‘ως σας φάνηκε το πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας; Εσείς κάνετε τέτοιες τσαχπινιές στα γενέθλια των παιδιών σας; Έχετε διοργανώσει κάποιο μικρό πρωινό έκπληξη; Για δώστε μου τις ιδέες σας για να ανανεώσω το εορταστικό ιδεολόγιό μου!

    Επιστρέψαμε δριμύτερες με πολύ υλικό για τις επόμενες εβδομάδες οπότε και σας περιμένουμε στο blog και στα social media.

    We are back!!!

    Κάλη


    Pin it for later

    Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας 15

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Εγώ δεν έχω κάνει πρωινό έκπληξη -αν και είναι εξαιρετικη ιδέα- αλλά πριν κάνα μήνα η μικρή μου δήλωσε πως όταν έχει τα γενέθλια της θέλει να έχουμε ετοιμάσει μπαλόνια, γιρλάντες, 2(!) πινιάτες και τούρτα όταν ξυπνήσει!
      (άτιμη Πέππα! από εκεί τα σκαρφίζεται!)

      • Χαχα, μια χαρά την ακούω την μικρή! Δες λες καλά που σου έχει και λίστα οπότε δεν θα ψάχνεσαι! Να το κάνεις να το κάνεις! Συμφωνώ με την Πέπα… ε, με την κόρη σου εννοώ, χιχι!

    2. Τέλεια όλα για ακόμα μια φορά, μπράβο Κάλη!!!
      Μα πόσο χαίρονται τα μικρά μας αυτές τις μικρές εκπλήξεις?
      Τον 15Αύγουστο τα παιδιά μου ήθελαν να γεμίσουμε το δωμάτιο μπαλόνια & να ξυπνήσουμε τον μπαμπά-Παναγιώτη, φωνάζοντας Χρόνια Πολλάάάάάάά!!! Πόσο με χαροποιεί αυτό!
      Πολύχρονη η Μελίτα σας η γλυκιά, χαρούμενη & καλότυχη πάντα να είναι!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης