Τροπικό πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας

Callie

Το κορίτσι μου έγινε 8 χρονών και όπως κάθε χρόνο γιορτάσαμε τα γενέθλιά της με δόξα και τιμή. Επειδή όμως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται (και στην περίπτωση μας για φέτος φαινόταν από μια εβδομάδα πριν καθώς αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια Εορταστική Εβδομάδα), δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει  με το αγαπημένο της πρωινό έκπληξη!  Επειδή όμως Ανθομέλι χωρίς μια δόση μαγικής χρυσόσκονης δεν γίνεται, το πρωινό της μεταμορφώθηκε σε τροπικό εορταστικό πρωινό έκπληξη ώστε να ταιριάζει και με το Tutti Frutti πάρτυ της που θα διοργανώναμε το απόγευμα. 

Τα πράγματα φυσικά είναι πιο απλά απ’ ότι ακούγονται καθώς το μόνο που έκανα ήταν να δημιουργήσω ένα τροπικό μίνι ντεκόρ μέσα στο σαλόνι (στο μπαλκόνι εκείνη την ημέρα είχε απίστευτη ζέστη), να φτιάξω τις κρέπες (με αγωνία βέβαια μήπως και ξυπνήσει νωρίτερα από το αναμενόμενο) και να ανάψω τα κεράκια. 

Χρόνια Πολλά κοριτσάκι μου όμορφο!

Δείτε εδώ το εορταστικό πρωινό που της έκανα πριν δύο χρόνια


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ

Για το ντεκόρ χρειάστηκα απλά μερικά τροπικά μαξιλάρια και μπαλόνια και για το τραπέζι ένα τροπικό τραπεζομάντηλο και μερικά ακόμα αξεσουάρ, όπως τις βεντάλιες και την στέκα που είχα ετοιμάσει για το πάρτυ της. Μετά στόλισα το τραπέζι με τoν φωτεινό πίνακα και έβαλα μερικές πινελιές με το τροπικό ποτηράκι καρύδα που η Μελίτα λάτρεψε και το έχει κατευχαριστηθεί.

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Όσον αφορά στο φαγητό, εκεί η μικρή μου δεν το διαπραγματευόταν. Ήθελε κρέπες με μερέντα, το οποίο βλέπω να ανακυρήσσεται σε εθνικό μας φαγητό, χεχε! Αυτή την φορά όμως τις φρόντισα λίγο παραπάνω και έτσι και δεν αχρηστεύτηκαν με πολύ υλικό και σιρόπι και μπόρεσα και τις έκοψα σαν τούρτα. Επίσης πρόσθεσα μπισκότα με γέμιση φράουλα για το χρώμα και λίγο κίτρινο κας κας.


Διαβάστε περισσότερα:


Μόλις τα ετοίμασα όλα, άναψα τα κεράκια και την ξύπνησα υπό τον ήχο του «Να ζήσεις Μελίτα». Το πρόσωπό της φωτίστηκε και κάπως έτσι με χαμόγελα, αγκαλιές και ευχές ξεκίνησε η μέρα μας που κατέληξε σε ένα πολύ ωραίο πάρτυ με φίλους και συγγενείς.

Γίνετε μέλη της ομάδας μας "Let's blog party" στο Facebook, και ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Pinterest στο "We Love Pinatas"

{‘ως σας φάνηκε το πρωινό έκπληξη για τα γενέθλια της Μελίτας; Εσείς κάνετε τέτοιες τσαχπινιές στα γενέθλια των παιδιών σας; Έχετε διοργανώσει κάποιο μικρό πρωινό έκπληξη; Για δώστε μου τις ιδέες σας για να ανανεώσω το εορταστικό ιδεολόγιό μου!

Επιστρέψαμε δριμύτερες με πολύ υλικό για τις επόμενες εβδομάδες οπότε και σας περιμένουμε στο blog και στα social media.

We are back!!!

Κάλη


Pin it for later