ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge

    Aπό τότε που μπήκε το youtube, το pinterest και φυσικά η google στη ζωή της κόρης μου, μου φέρνει όλο και κάτι καινούργιο να κάνουμε και να φτιάξουμε, όπως ένα diy, μια ζωγραφιά, μια ιδέα για φωτογράφιση. Τι γίνεται όταν όμως μου φέρνει καινούργιες γυμναστικές ιδέες; Και άντε πέρυσι που λόγω γυμναστηρίου είχα αντοχές και είχα δυναμώσει. Φέτος είμαι πάλι λάπατο και αγκομαχώ για να κάνω όσα μου ζητάει. Όμως, ψιτ, μεταξύ μας… το απολαμβάνω τόσο πολύ γιατί γελάμε με την ψυχή μας. Μια από τις αγαπημένες της δραστηριότητες είναι τα yoga challenge για 2, 3 ή 4 άτομα (όταν έχουμε και παρέα) και πραγματικά ρίχνουμε πολύ γέλιο… γιατί από επιτυχία τζίφος! χαχα! Οπότε αν θέλετε κι εσείς να διασκεδάσετε με τα παιδιά με yoga challenge, πάντα με προσοχή, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 1

    Πέρυσι το Πάσχα, στο σπίτι της γιαγιάς στη Θεσσαλονίκη, τα ξαδέρφια με ξεσήκωσαν για λίγη γυμναστική. Κατερίνα και Μαμά Μαρία είχαν πάρει τις κάμερες κι εμείς ως άλλοι circus performers τους διασκεδάσαμε μια χαρά, χαχα!


    Yoga Challenge με τα παιδιά

    Αρχικά θα πρέπει να βρείτε στο pinterest ή στη google φωτογραφίες με yoga challenge poses για όσα άτομα είστε. Εν συνεχεία θα χρειαστεί μια μικρή προθέρμανση (απαραίτητη παρακαλώ) για να μην σας βρει και κανένας ντουβρουτζάς! Και μετά αρχίζουν οι προσπάθειες!

    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 3
    Κάνοντας προθέρμανση!

    Εμείς ήμασταν 4 αλλά κάναμε τις προσπάθειές μας ανά δύο γιατί το βάρος και η φυσική κατάσταση όλων μας δεν ήταν για τετράδα! Ο Θάνος με τη Μελίτα κι εγώ με τη Μαρία και εν συνεχεία κάναμε και τις αλλαγούλες μας.

    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 5
    Προσπαθώντας να πετύχουμε το yoga challenge που είχαμε δει online
    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 7
    H Μελίτα μας έφαγε λάχανο όλους καθώς λόγω φυσικής κατάστασης και ευλυγισίας πετύχαινε πολλά απ’ όσα βλέπαμε!

    Ιδέα για φωτογράφιση: Μαμά και κόρη σε fitness διάθεση

    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 9
    Ελα, πείτε δεν τα πήγαμε κι εμείς άσχημα για πρωτάρες (aka αγύμναστες) στο yoga challenge!

    Γελάσαμε, πέσαμε, αγκαλιαστήκαμε και φυσικά διασκεδάσαμε. Και όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο γυμναστήκαμε κιόλας (λέμε τώρα) γιατί εγώ προσωπικά την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να κουνηθώ λέμε!!!! χεχε!

    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 11
    Ελα να ισιώνουμε το σώμα, λέμε! Υοga challenge είναι αυτό, όχι αστεία.
    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 13
    Το Μελιτάκι πάντως λόγω λιγοστών κιλών το κατευχαριστήθηκε. Εμείς πάλι… δεν είμαι σίγουρη, αχαχα!

    Προσοχή: Εδώ θέλω να σας πω ότι προσωπικά δεν έχω καμία επαφή με γιόγκα ως “αθλημα”. Το post αφορά καθαρά τη διασκέδαση και φυσικά όχι την εκγύμναση. Οπότε σας παρακαλώ προσοχή στα ατυχήματα.


    Επειδή όμως όπως σας είπα, το yoga challenge το κάνουμε συχνά πυκνά, εχθές ήταν μια ακόμη από αυτές τις όμορφες στιγμές. Φιλοξενώντας τους κουμπάρους μου με τη βαπτισιμιά μου και την αδερφή της, μετά το φαγητό, καταλήξαμε στο πάρκο κοντά στο σπίτι μας. Και εκεί επιδοθήκαμε σε γυμναστικές και yoga challenge κινήσεις.

    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 15
    Yoga challenge με κόρη και βαπτισιμιά

    Φυσικά το πρόγραμμα είχε και ποδόσφαιρο, κορόιδο, φούσκες, τρέξιμο, ποδήλατο και τρελοφωτογραφίες και όλα αυτά διασκέδασαν τόσο πολύ τα κορίτσια που η βαπτισιμιά μου δήλωσε ότι “ήταν το πιο ωραίο απόγευμα που είχε περάσει”.

    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 17
    Δεν ξέρω αν εσάς σας φαίνεται εύκολο αλλά … δεν είναι! Yoga challenge νονάς και βαφτιστήρας
    Διασκεδάζοντας με τα παιδιά με yoga challenge 19
    Yoga challenge… accepted!

    Διασκεδάστε αγαπημένοι μου μαζί με τα παιδιά σας. Τσαλακωθείτε, κυλιστείτε, παίξτε μαζί τους. Εντάξει όχι και συνέχεια γιατί όλοι έχουμε ανάγκη και από τον προσωπικό μας χρόνο ή τον χρόνο με τους φίλους ή τους κουμπάρους μας αλλά και τα παιδιά χαίρονται τόσο πολύ να μας βλέπουν όλους μαζί να τρέχουμε μαζί τους. Ας είναι αυτός ο μικρός σας στόχος για φέτος στις διακοπές του Πάσχα. Οσο για το αρνάκι; Αυτό σίγουρα θα το κάψετε καλύτερα με λίγο yoga challenge!

    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!

    Κάλη


    Διαβάστε περισσότερα:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Πω πω τι μου θυμισες τωρα! Τι γέλια είχαμε κάνει! Γιατί για να τραβηχτούν αυτές οι …υπέροχες φωτογραφίες ήθελε αγώνα όχι ψέματα. Αγώνα από εσάς αλλά και από εμάς …τους φωτογράφους. Χα χα

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης