ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τι χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στην επιδερμίδα μου;

    Το βάψιμο των νυχιών είναι μια δημοφιλής τάση παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα έχει γίνει trend σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα μήκη με τις νέες τεχνικές που χρησιμοποιούνται. Είναι όμορφο να έχουμε περιποιημένα νύχια και σε κάποιες περιπτώσεις ανάλογα με την τεχνική να τα διατηρούμε περισσότερο. Οι τάσεις για τα χρώματα στα βερνίκια νυχιών αλλάζουν, κυρίως λόγω εποχής, οπότε όλες οι γυναίκες προσπαθούμε να τις ακολουθούμε. Ωστόσο δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα σε όλες μας γιατί ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας μας υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις που θα είναι καλό να επιλέξουμε.

    Επιλέγω βερνίκι νυχιών ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας μου

    Παρακάτω επιλέξαμε έπειτα από έρευνα κάποια χρώματα που ταιριάζουν στον κάθε τύπο επιδερμίδας για να επιλέξεις το κατάλληλο βερνίκι νυχιών για το εσένα. Στο link μπορείς να βρεις και σετ με βερνίκια νυχιών.

    Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα

    Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν και οι έντονες και οι παλ αποχρώσεις. Αν η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη να αποφύγεις τα εκρού και τα πορτοκαλί. Προτίμησε χρώματα όπως το μπορντό, το καφέ, το κυπαρισσί, το κόκκινο και τις παλ milky αποχρώσεις του ροζ και του μωβ. Να θυμάσαι όμως πως και τα nud χρώματα σε φυσικές αποχρώσεις ενδείκνυνται για τις καθημερινές εμφανίσεις σου.

    Τι χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στην επιδερμίδα μου;
    Τι χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στην επιδερμίδα μου; 6

    Σταρένια επιδερμίδα

    Στην περίπτωση που έχεις σταρένια επιδερμίδα καλό θα είναι να εξαιρέσεις από τις επιλογές σου τα πορτοκαλί και τα ροδακινί βερνίκια. Χρώματα όπως μπλε ή μωβ σε πολύ σκούρους τόνους μπορεί να σε δείχνουν χλωμή. Όλα τα υπόλοιπα χρώματα είτε έντονα είτε nud σου ταιριάζουν απόλυτα. Ως χειμωνιάτικες επιλογές θα προτείναμε το γκρι, το λαδί, το σμαραγδί, το χρυσό, το μπορντό, το χάλκινο, το μωβ αλλά και το σκούρο πράσινο.

    Τι χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στην επιδερμίδα μου;
    Τι χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στην επιδερμίδα μου; 7

    Σκούρη επιδερμίδα

    Αν η επιδερμίδα σου είναι σκούρη τότε σίγουρα θα κάνει αντίθεση με τα neon χρώματα αν και αυτές οι επιλογές είναι περισσότερο καλοκαιρινές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σου ταιριάζουν τα nude ή τα παστέλ. Γενικά όμως καλό θα είναι να αποφεύγεις τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο ή το μπλε σκούρο. Μπορείς να δοκιμάσεις από την σκούρα παλέτα κι ένα σε grey-black τόνο.

    Τι χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στην επιδερμίδα μου;
    Τι χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στην επιδερμίδα μου; 8

    Σε σκούρες και σταρένιες επιδερμίδες ταιριάζει απίστευτα και το γαλλικό μανικιούρ.

    Δες ακόμα από την κατηγορία Ομορφιά στο Ανθομέλι:

    Το θέμα τώρα είναι ότι ξέρω ότι πολλές από εσάς πηγαίνετε σε καταστήματα ομορφιάς (nail studio) για να κάνετε τα νύχια σας και πολύ καλά κάνετε γιατί κι εγώ πηγαίνω μιας και θεωρώ ότι πρέπει να προσφέρουμε και στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας στον εαυτό μας. Όμως υπάρχουν και οι φορές που είτε δεν βρίσκουμε ραντεβού είτε δεν έχουμε εκείνη την στιγμή την οικονομική δυνατότητα ή τέλος πάντων μας χαλάνε τα νύχια και δεν προλαβαίνουμε. Ακόμα κι εσείς λοιπόν, θεωρώ ότι πρέπει να έχετε ένα βερνίκι νυχιών backup στο σπίτι. Για μια ώρα ανάγκης που θα χρειαστεί να βάψετε τα νύχια σας και να μην χάσετε χρόνο πηγαίνοντας σε κάποια ειδικό.

    Σε αυτή την περίπτωση προτείνω να έχετε πάντα στο σπίτι σας 3 επιλογές. Ένα διαφανές βερνίκι για να τονίσετε αν χρειαστεί το ήδη υπάρχον χρώμα σας ή για ένα πολύ γρήγορο βάψιμο/ανανέωση που δεν θα αφήσει λεκέδες στο δέρμα, ένα nude για να δείχνουν τα νύχια σας φρέσκα και καθαρά και ένα σκουρόχρωμο για κάποιο βράδυ που θα θέλετε να βγείτε και χρειάζεστε ένα γρήγορο ρεκτιφιέ.

    Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι κάποιες ενδεικτικές προτάσεις. Εσύ μπορείς να επιλέξεις αυτό που σου φτιάχνει την διάθεση και ταιριάζει στο στυλ σου. Κάποιες φορές δεν είναι κακό να κάνουμε και δοκιμές που ίσως να μην είναι τόσο πετυχημένες. Σίγουρα όμως όλες θα θέλαμε να μην μπαίνουμε στη διαδικασία αλλαγών ενώ διαθέσαμε χρήματα και χρόνο για την εφαρμογή ενός βερνικιού.

    Εσείς επιλέγετε βερνίκι ανάλογα με το τι χρώμα ταιριάζει στην επιδερμίδα σας ή ακολουθείτε τις τάσεις κατά γράμμα;

    PIN IT FOR LATER

    Τι χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στην επιδερμίδα μου; 4
    Τι χρώμα βερνίκι νυχιών ταιριάζει στην επιδερμίδα μου; 9

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης