ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ποια ηλεκτρική συσκευή για styling μαλλιών να διαλέξω;

    Μαλλιά σγουρά, ίσια, σπαστά, κοντά, μακριά, καρέ… Κάθε τύπος μαλλιών θέλει την φροντίδα του και κάθε γυναίκα ονειρεύεται να έχει τα μαλλιά που δεν έχει. Αν είναι σγουρά ή σπαστά θέλει να τα κάνει ίσια ενώ αν έχει σγουρά τα θέλει καρφί. Άσε και την τάση της μόδας που θέλει τα μαλλιά στυλ 80s με αφέλειες ή κυματιστά. Και πως γίνεται να δείχνουμε περιποιημένες χωρίς να πηγαίνουμε κάθε τρεις και λίγο στο κομμωτήριο; Μα φυσικά χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρική συσκευή για τα μαλλιά μας που θα αποδώσει το styling που θέλουμε σε συνδυασμό με τα σωστά προϊόντα περιποίησης. Μα θα με ρωτήσετε ποια ηλεκτρική συσκευή για styling μαλλιών να διαλέξω για τα δικά μου μαλλιά; Πάμε να τις δούμε όλες;

    Τα δικά μου μαλλιά λόγω βάρους και λιπαρότητας πρέπει να τα λούζω κάθε 2 μέρες. Είναι σπαστά και πρέπει ή να τα ισιώνω ή να τα στεγνώνω με φυσούνα. Όπως καταλαβαίνετε θα ήταν οικονομικά αλλά και χρονικά αδύνατον να πηγαίνω στο κομμωτήριο τόσο συχνά. Υπάρχουν γυναίκες που πηγαίνουν μία φορά την εβδομάδα και δεν ασχολούνται καθόλου με τα μαλλιά τους μόνες τους. Προσωπικά όμως έπρεπε να βρω τρόπους να τα φορμάρω μόνη μου γιατί βαριέμαι απίστευτα στο κομμωτήριο!

    Παλιότερα, όταν τα είχα πολύ μακριά και παράλληλα ως ελεύθερη κι ωραία είχα χρόνο να τα περιποιηθώ, χρησιμοποιούσα βραστά ρολά. Τώρα πλέον υπάρχουν τα εξελιγμένα, τα ηλεκτρικά. Αργότερα όταν τα έκοψα καρέ έπρεπε να τα ισιώνω ενώ τώρα πλέον τα φορμάρω είτε με φυσούνα είτε με κάποια μασιά. Ανάλογα με τα δικά σας μαλλιά και το πώς θέλετε να τα φορμάρετε μπορείτε κι εσείς να επιλέξετε κάποια ηλεκτρική συσκευή για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας. Πλέον υπάρχουν τόσα πολλά ήδη και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές και ειδικά αν πιάνει το χέρι σας είναι μεγάλη ευκολία να τα περιποιείστε στο σπίτι.

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Ποια ηλεκτρική συσκευή για styling μαλλιών να διαλέξω;

    Σεσούαρ (Πιστολάκι)

    Το σεσουάρ χρησιμοποιεί θερμό αέρα για να στεγνώσει γρήγορα τα βρεγμένα μαλλιά. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη και ισχύς, με ρυθμιζόμενες επιλογές θερμοκρασίας και ταχύτητας. Κάποια διαθέτουν και φυσούνα που προσαρμόζεται για να κάνετε μπούκλες τα σγουρά μαλλιά. Αυτό που εμείς προτείνουμε αν κάνετε την αναζήτησή σας είναι να έχει ιονιστή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο γρήγορα θα στεγνώνουν τα μαλλιά σας! Επίσης βοηθάει στην μείωση του φριζαρίσματος και την καλή υγεία της τρίχας. Η Κάλη έχει ενθουσιαστεί με το νέο της πιστολάκι μαλλιών Bellissima my Pro Professional 2400W.

    Ισιωτικά (Πλάκες)

    Το ισιωτικό μαλλιών, γνωστό επίσης ως πλάκες ισιώματος ή flat iron, είναι μια ηλεκτρική συσκευή που χρησιμοποιείται για το ίσιωμα των μαλλιών. Η συσκευή αυτή περιλαμβάνει θερμαινόμενες πλάκες από διάφορα υλικά, όπως κεραμικό, τουρμαλίνη, ή τιτάνιο που εφαρμόζονται κατά μήκος των μαλλιών για να επιτύχουν ένα επιθυμητό επίπεδο ίσιωσης.

    Το δικό μου ισιωτικό είναι με κεραμικές πλάκες και το έχω πάρα πολλά χρόνια. Την εποχή που το πήρα ήταν από τα πιο δυνατά για οικιακή χρήση. Είναι στενό και το χρησιμοποιώ εκτός από ίσιωμα για μπούκλες ή γύρισμα των μαλλιών προς τα έξω. Στην κόρη μου έχω πάρει το σίδερο μαλλιών Shine Therapy S8550 της Remington με πιο φαρδιές πλάκες που είναι εμποτισμένες με μαλακτικές μικροουσίες για λεία και λαμπερά μαλλιά.

    Ποια ηλεκτρική συσκευή για μαλλιά να διαλέξω;
    Ποια ηλεκτρική συσκευή για styling μαλλιών να διαλέξω; 6

    Για περισσότερο επαγγελματικό αποτέλεσμα και ειδικά αν έχετε πυκνά και ατίθασα μαλλιά προτείνουμε και σίδερο μαλλιών με ατμό.

    Ψαλίδια για μπούκλες

    Χρησιμοποιούνται για να δώσουν όγκο ή κυματιστή υφή στα μαλλιά. Είναι εξοπλισμένοι με θερμαινόμενα κυλινδρικά μέρη. Έχω και αυτή την ηλεκτρική συσκευή αλλά δεν μπορώ να πω πως ήταν τόσο δυνατή ώστε να τιθασεύσει την χοντρή τρίχα των μαλλιών μου και χρειαζόμουν πολύ χρόνο για τα δικά μου μαλλιά που είναι πολύ πυκνά. Πλέον υπάρχουν πιο δυνατά σε ισχύ ψαλίδια μαλλιών για μπούκλες και με φαρδύτερο κύλινδρο από το δικό μου ώστε να δημιουργούν μεγαλύτερες μπούκλες.

    Ποια ηλεκτρική συσκευή για μαλλιά να διαλέξω;
    Ποια ηλεκτρική συσκευή για styling μαλλιών να διαλέξω; 7

    Ηλεκτρική βούρτσα μαλλιών με αέρα

    Η θερμαινόμενη ηλεκτρική βούρτσα μαλλιών ισιώνει και στεγνώνει τα μαλλιά ενώ τα χτενίζετε. Έχουν θερμαινόμενα τριχοειδή που ζεσταίνονται όταν η συσκευή ενεργοποιείται. Η θερμότητα κατανέμεται σε όλη τη βούρτσα, επιτρέποντάς της να έρθει σε επαφή με τα μαλλιά σας καθώς χτενίζετε. Στην ουσία είναι σαν να έχετε μια βούρτσα κι ένα πιστολάκι ταυτόχρονα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Αχ έχετε δύσκολη τρίχα τότε επιλέξτε την με μεγάλη ισχύ (1200W). Γενικά πρέπει να γνωρίζετε πως κάποιες από αυτές έχουν εξτρά λειτουργίες όπως η περιστροφή προς δύο κατευθύνσεις και ανάλογα θα είναι και τα χτενίσματα που μπορείτε να δημιουργήσετε.

    Ποια ηλεκτρική συσκευή για μαλλιά να διαλέξω;
    Ποια ηλεκτρική συσκευή για styling μαλλιών να διαλέξω; 8

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Πριν από τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής με θερμότητα συνίσταται η χρήση προϊόντων προστασίας μαλλιών (θερμοπροστασία)και η τήρηση των οδηγιών κατασκευαστή για να αποφευχθεί η ζημιά των μαλλιών.

    Ποια ηλεκτρική συσκευή για μαλλιά είναι η αγαπημένη σας;

    Pin it for later

    Ποια ηλεκτρική συσκευή για styling μαλλιών να διαλέξω; 4
    Ποια ηλεκτρική συσκευή για styling μαλλιών να διαλέξω; 9

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης