ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    4 βιβλία που θα σε κατακτήσουν φέτος τις γιορτές

    Κάθε χρόνο προσπαθούμε να σας ξεσηκώσουμε κατά τη διάρκεια των γιορτών ώστε να δωρίσετε βιβλία χωρίς να φοβάστε την αντίδραση του παραλήπτη. Με μότο το “Βάλε το βιβλίο στην σακούλα” θέλουμε και φέτος να σας προτείνουμε βιβλία ενηλίωκν που τα διαβάσαμε και τα αγαπήσαμε ώστε να μειώσετε τα αποδοκιμαστικά βλέμματα του τύπου “μα, καλά βιβλίο!”. Πείτε τους, “διάβασε το πρώτα και μετά μου λες!” Οπότε, 4 βιβλία που θα σε κατακτήσουν φέτος τις γιορτές και περιμένω τις εντυπώσεις σας γιατί στην τελική αν δεν θέλεις να τα κάνεις δώρο, αγόρασέ τα για σένα.

    Και τα 4 βιβλία που σου προτείνω είναι από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

    Μαθήματα Χημείας

    Συγγραφέας: Bonnie Garmus

    Εκδόσεις Μεταίχμιο

    Όταν έφτασε αυτό το βιβλίο στα χέρια μου, το πρώτο που έκανα ήταν να διαβάσω τις κριτικές και το σημείωμα της εκδότριας αλλά και πολλών ακόμη συγγραφέων και εφημερίδων και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Είπα ή αυτό το βιβλίο θα είναι σούπερ ή θα είναι μάπα! Τελικά ήταν σίγουρα πάνω του μετρίου και όδευε προς το πραγματικά πολύ ωραίο και πρωτότυπο βιβλίο! Νομίζω ότι είναι από αυτά τα βιβλία που σου μένουν και τα προτείνεις μάλιστα και στους άλλους.

    Ενα βιβλίο φαινομενικά για τον φεμινισμό και την δεκαετία του 50 στην Αμερική αλλά νομίζω ότι είναι πολύ παραπάνω. Πείσμα, δύναμη, αποφασιστικότητα, αφοσίωση, επιλογές και όλα αυτά από μια γυναίκα μόνη που αυτό που ήθελε να κάνει ήταν απλά να είναι Χημικός… σε μια εποχή που οι γυναίκες ήταν κυρίως νοικοκυρές ή γραμματείς.

    Νομίζω ότι αξίζει να διαβαστεί από γυναίκες και κορίτσια και να τις γεμίσει θάρρος και φυσικά να τις δώσει δύναμη για ότι θέλουν να πετύχουν.

    4 βιβλία που θα σε κατακτήσουν φέτος τις γιορτές

    Η Καμαριέρα

    Συγγραφέας:

    Εκδόσεις Μεταίχμιο

    Κωμωδία να το πεις, αστυνομικό μυθιστόρημα να το πεις, πως να το πεις! Οπως και να το πεις ήταν απολαυστικό! Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα η πρωταγωνίστρια μπλέκεται σε έναν φόνο και μάλιστα κατηγορείται για αυτόν! Πώς θα καταφέρει και με ποια βοήθεια να αποδείξει την αθωότητά της; Θα πιάσετε τον εαυτό σας να χαμογελάει αλλά και να συγχύζεται με την αθωότητα της πρωταγωνίστριας και θα θέλετε να πάτε να την πιάσετε και να της μιλήσετε, χεχε! Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

    4 βιβλία που θα σε κατακτήσουν φέτος τις γιορτές

    Διαβάστε περισσότερα:

    Το ένστικτο

    Συγγραφέας: Ashley Audrain

    Εκδόσεις Μεταίχμιο

    Αυτό το βιβλίο το είχα αρκετό καιρό στην βιβλιοθήκη μου. Μου το είχε προτείνει η Κατερίνα αλλά επειδή δεν ήμουν σε mood για ψυχολογικό θρίλερ δεν το ξεκινούσα. Οταν τελικά το ξεκίνησα δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Το θέμα ήταν για μια μητέρα που ενώ έχει τις καλύτερες προθέσεις να γίνει μια καλή μητέρα κάτι στην πορεία την μαγκώνει. Είναι το κακό dna μιας και η γιαγιά και η μητέρα της απέτυχαν ως μαμάδες ή η κόρη της δεν είναι αυτή που φαίνεται; Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι; Ενα βιβλίο που θα σας γεμίσει με ερωτηματικά και θα σας βάλει να σκεφτείτε πολύ! Ενα πολύ δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με πολύ τροφή για σκέψη!

    H Ομηρία

    Συγγραφέας: Clare Mackintosh

    Εκδόσεις Μεταίχμιο

    Την Clare Mackintosh την αγαπάμε κι εγώ και η Κατερίνα και περιμένουμε πως και πως καθε φορά να βγάλει νέο βιβλίο. Και το καλύτερο είναι ότι ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει. Η Ομηρία είναι ένα απολαυστικό “θρίλερ” που έως και την μέση ίσως και να αναρωτιέστε τι στο καλό γίνεται μιας και θρίλερ δεν το λες. Ωστόσο το ξετύλιγμα των χαρακτήρων είναι βασικό στοιχείο για την πορεία του βιβλίου και έτσι το έντονο σασπένς ξεκινάει μετά τη μέση. Το δε τέλος εντυπωσιακό με ένα φοβερό twist!

    4 βιβλία που θα σε κατακτήσουν φέτος τις γιορτές

    Αυτά προς το παρόν! Ελπίζω να σας ικανοποιήσουν οι επιλογές μας και να απολαύσετε τα αναγνώσματα που σας προτείναμε με καφεδάκι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης