ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Βιβλία ενηλίκων που αξίζει να διαβάσεις (βίντεο)

    Μια διαφορετική παρουσίαση βιβλίων σας έχουμε σήμερα στο blog. Η Κάλη και εγώ μέσα από τα igtv video που ετοιμάζουμε στο instagram σας παρουσιάζουμε έξι βιβλία ενηλίκων και μία σειρά βιβλίων που αξίζει να διαβάσετε. Λογοτεχνικά βιβλία που μας κράτησαν το ενδιαφέρον ως την τελευταία λέξη και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Κάτω από κάθε βίντεο θα βρείτε το link για κάθε βιβλίο.

    5 βιβλία που διάβασα

    Σας παρουσιάζουμε 5 αγαπημένα βιβλία από @psichogiosbooks και @metaixmiobooks και ελπίζω μα σας αρέσουν.

    Το Βασίλειο του Jo Nesbo

    Το νέο βιβλίο του Jo Nesbo με τίτλο το Βασίλειο είναι γεγονός και κυκλοφορεί ήδη από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον συγγραφέα και να μάθουμε για την πλοκή του νέου βιβλίου του. Σας αρέσουν η αστυνομική λογοτεχνία και τα βιβλία-θρίλερ;

    8 λόγοι για να διαβάσετε τη σειρά βιβλίων Bridgerton

    Tα ρομαντικά μυθιστορήματα δεν είναι για όλους! Αν όμως το σκέφτεστε, που σημαίνει ότι θα μπαίνετε στη διαδικασία, τότε σας δίνουμε 8 λόγους για να το τολμήσετε.
    Τα βιβλία της σειράς Bridgerton έχει γράψει η Julia Quinn. Kυκλοφορούν από elxisbooks, δηλαδή από dioptrabooks και είναι 8 στον αριθμό. Διαβάζονται και ως σειρά αλλά και μεμονομένα. Δείτε το βίντεο του οποίο το edit επιμελήθηκε η 10χρονη Μελίτα μας.

    H σειρά κυκλοφορεί σε βιβλία αλλά και σε e-book και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

    Για τους σινεφίλ παραθέτουμε και βιντεάκι από τη σειρά που μπορείτε να παρακολουθήσετε από το netflix.

    Αφήστε μας κι εσείς στα σχόλια τον τίτλο ενός ωραίου βιβλίου που διαβάσατε το τελευταίο διάστημα!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης