ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το βιβλίο με τίτλο “Πουθενά να κρυφτείς” που μοιάζει με ταινία!

    Από την πρώτη στιγμή που είδα το εξώφυλλό του ήθελα να το διαβάσω. Eκείνα τα γαλάζια μάτια των κοριτσιών με τραβούσαν σαν μαγνήτης κι έπρεπε να μάθω την ιστoρία τους. Κι όσο κάτι μέσα μου έλεγε να μην το κάνω, γιατί σίγουρα θα αναστατωνόμουν, αφού προφανώς το στόρυ θα είχε να κάνει με 3 ψυχές ταλαιπωρημένες, ακόμη κάτι μέσα μου μου με έσπρωχνε να το κάνω. Και τελικά, άκουσα τη δεύτερη φωνή που με παρότρυνε να διαβάσω το βιβλίο με τίτλο “Πουθενά να κρυφτείς” της Chevy Stevens από τις εκδόσεις διόπτρα. Κι ευτυχώς δικαιώθηκα γιατί τελικά ήταν ένα πολύ δυνατό βιβλίο. 

    Η ιστορία ξεκινάει αρκετά παλιά κάπου στον Καναδά, όταν ακόμη δεν υπήρχαν ούτε καν τα κινητά. Τρεις αδερφές, ορφανές από μητέρα, ζούνε με τον πατέρα τους ο οποίος όμως είτε δουλεύει πολλές μέρες μακριά από το σπίτι και τις αφήνει μόνες τους, είτε τις κακομεταχειρίζεται αφού είναι και αλκοολικός. Τα κορίτσια, στην εφηβεία και λίγο μεγαλύτερες, αν και είναι πολύ διαφορετικές είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. 

    pouthena_na_kryfteis_1

    Βρείτε το βιβλίο με έκπτωση εδώ

    Η τρεις αδελφές φεύγουν από το σπίτι μόνες τους (για λόγο που δεν θα σας αποκαλύψω) αλλά δυστυχώς όταν το φορτηγάκι τους ακινητοποιείται λόγω βλάβης σε μια μικρή πόλη, θα αναγκαστούν να σταματήσουν και να αναζητήσουν δουλειά. Τι θα τους συμβεί εκεί που θα αλλάξει για μια ακόμη φορά τη ζωή τους; 

    Μετά από 18 χρόνια κι ενώ έχουν βάλει σ’ ένα ρυθμό τη ζωή τους, προσπαθώντας να ξεχάσουν όσα έχουν συμβεί, κατά κάποιον τρόπο επαναλαμβάνονται τα γεγονότα του παρελθόντος. Θα καταφέρουν τελικά να ξεχάσουν και να επουλώσουν τις πληγές τους και με ποιον τρόπο; 

    Θα μπορούσα να πω πολλά και ίσως να σας διηγηθώ τα πάντα γι αυτή την απίστευτη ιστορία αλλά δεν θα το κάνω φυσικά για να σας αφήσω με ερωτήματα και τελικά να το διαβάσετε κι εσείς. Διαβάζοντας το βιβλίο ήταν σαν να βλέπω μια αμερικάνικη ταινία. Οι σκηνές ήταν αρκετά σκληρές αλλά αυτό δεν με σταμάτησε από το να το διαβάσω και μάλιστα νιώθοντας συναισθήματα όπως αγωνία, φόβο, συγκίνηση, ικανοποίηση…


    Η συγγραφέας του βιβλίου, Chevy Stevens, μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στο Νησί Βανκούβερ του Καναδά, όπου εξακολουθεί να ζει με το σύζυγό της και την κόρη τους. Με το πρώτο της μυθιστόρημα, Η Eξαφάνιση, κέρδισε το Διεθνές Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα (Best First Novel). 


    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Αγαπημένο ανθομέλι,
      Θέλω να σε ενημερώσω ότι παρέλαβα το βιβλίο που κέρδισα.

      Σας ευχαριστώ!
      Ευχαριστώ και τις εκδόσεις Διόπτρα για την προσφορά του βιβλίου.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης