ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το ψυχολογικό θρίλερ “Δήλωση Αποποίησης” θα σας κόψει την ανάσα

    Να ξέρετε εμείς δουλεύουμε για εσάς! Τους το είπα ξεκάθαρα… δώσαμε βιβλία για παιδιά, βιβλία για μαγειρική, βιβλία για αυτοβελτίωση, βιβλία για τους λάτρεις των μυθιστορημάτων! Τι θα γίνει με τους λάτρεις των αστυνομικών βιβλίων και των θρίλερ; Φυσικά, η απάντηση ήταν αμέσως παραπάνω από θετική καθώς στις Εκδόσεις Ψυχογιός έχουμε βρει θετική ανταπόκριση και πάνω απ΄όλα διάθεση για προσφορά των καλύτερων βιβλίων για εσάς!               

    Το ψυχολογικό θρίλερ

    Πόσοι από εσάς αγαπάτε τα αστυνομικά-ψυχολογικά θρίλερ; Είμαι σίγουρη πολλοί! Αν ρωτάτε πάντως την γνώμη μου είναι και αυτό ένα είδος βιβλίων που με συναρπάζει αρκεί φυσικά να με αφήνει να κοιμάμαι και λίγο ήρεμη τα βράδια! χεχε! Είμαι και φοβιτσάρια, τι να κάνω! Για αυτό τον λόγο διαλέξαμε για αυτό τον μήνα δύο βιβλία που ταιριάζουν ακόμα και σε αυτούς που, σαν κι εμένα, βρίσκονται ακόμα στα προπτυχιακά των αστυνομικών μυθιστορημάτων!  

    Το ψυχολογικό θρίλερ

    Δήλωση αποποίησης της Ρενέ Νάιτ! What? Τι είναι η δήλωση αποποίησης, αναρωτήθηκα όταν το διάβασα; Αποποιούμαι τις ευθύνες, το παιδί μου, τι; Πώς θα σας φαινόταν να διαβάζατε ένα βιβλίο που ενώ “αποποιείται”οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα εν ζωή, εσείς να ριγούσατε από την αίσθηση ότι αυτό το βιβλίο ήταν γραμμένο για εσάς! Creepy ε; Κάπως έτσι θα σας βάλω στο mood αυτού του βιβλίου!

    Βρείτε το βιβλίο σε έντυπη μορφή αλλά και σε e-book εδώ με έκπτωση

    Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της συγγραφέως και αν και δεν είμαι ειδική στην κριτική βιβλίων έχω να σας πω ότι σίγουρα θα σας ιντριγκάρει. Με εναλλάξ αναφορές μία στο παρελθόν και μία στο παρόν πλέκει μία ιστορία που θα σας κάνει μέχρι και την τελευταία στιγμή να μην μπορείτε να υποθέσετε το τέλος! Θα σας αναστατώσει και θα σας κρατήσει ξάγρυπνους τα βράδια μέχρι να αποκαλυφθεί η λύση του μυστηρίου. Τι κρύβεται πίσω από αυτό το βιβλίο και τι ενώνει δύο κατά τ’ άλλα διαφορετικούς ανθρώπους; 

    Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα κι δύο αντίτυπα του βιβλίου “Δήλωση Αποποίησης” από τις Εκδόσεις Ψυχογιός μπορεί να γίνουν δικά σας.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Εγώ εγώωωωωω αγαπώ αστυνομικά θρίλερ κλπ του είδους!!!!
      Πολύ αγαπάμε Ανθομέλι που κάνει τόσο σούπερ βιβλιοφαγικούς διαγωνισμούς και σκέφτεται και εμάς που δεν έχουμε ΦΒ!!!!! Είστε γλύκες:)

    2. Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την ωραία ευκαιρία! ΅Εγώ ούτως ή άλλως έχω κανει like στις σελίδες σας στο παρελθόν, οπότε απλά συμπλήρωσα τη φόρμα με τα στοιχεία μου!
      Καλή συνέχεια!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης