ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χριστουγεννιάτικα ξύλινα στολίδια με γλωσσοπίεστρα!

    Είναι μερικές αναρτήσειςπου μας αρέσουν ιδιαίτερα… κάποιες γιατί μας συγκινούν, άλλες γιατί είναι εύθυμες, άλλες γιατί είναι απλά δημιουργικές. Ωστόσο υπάρχουν και αυτές που γράφονται συνεταιρικά με το αδερφάκι μου και έτσι έχουμε την ευκαιρία να μιλάμε όχι μία αλλά καμιά δεκαριά φορές στο τηλέφωνο. Ευκαιρία ψάχνουμε! Μία από αυτές θα βρείτε στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του Cook Craft Create. Χριστουγεννιάτικα στολίδια από γλωσσοπίεστρα (πλακέ ξυλάκια χειροτεχνίας) και ό,τι άλλο υλικό έχετε στο σπίτι σας για να περάσετε ένα δημιουργικό απόγευμα με τα παιδιά σας, αντιγράφοντας τις 3 ιδέες μας ή απλώς αυτοσχεδιάζοντας!

    Εδώ θα βρείτε όλες μας τις do it your self προτάσεις μας αλλά και τις ιδέες μας για τα Χριστούγεννα.

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Μια είσοδος “Ταχυδρομείο” κι ένα advent calendar

    Tο δικό μας Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης και το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού

    Πώς να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο καδράκι

    Χριστουγεννιάτικα ξύλινα στολίδια με γλωσσοπίεστρα! 1
    Χριστουγεννιάτικα ξύλινα στολίδια με γλωσσοπίεστρα! 3

    Και είπαμε… τον τρόπο κατασκευής (tutorial) μπορείτε να τον βρείτε στο χριστουγεννιάτικο τεύχος του δωρεάν online περιοδικού Cook Craft Create.

    Ωστόσο, δεν θα βρείτε μόνο εμάς… θα βρείτε υπέροχες συνταγές για σοκολατάκια, pancakes, μπισκότα και κορμό αλλά και φοβερά diy για παιδιά αλλά και μεγαλύτερους δεξιοτέχνες! Τα πάντα έχει ο μπαξές! Το συγγραφικό team σύσσωμο και φυσικά όπως πάντα με guest post από φοβερές bloggers!  

    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι:

    Χριστουγεννιάτικες κάλτσες: 7 τρόποι να τις προσφέρετε ως δώρο τις γιορτές

    Ιδέες για do it your self χριστουγεννιάτικες στέκες

    Φτιάξε βήμα-βήμα ξύλινες πινακίδες για τα Χριστούγεννα

    Χριστουγεννιάτικα ξύλινα Στολίδια (diy)

    Χιονονιφάδες από σύρμα πίπας

    Η έκδοση του δωρεάν online περιοδικού Cook Craft Create ξεκίνησε στις  25/11/2013! Η ιδέα να υλοποιηθεί μια τέτοια ομαδική δουλειά ήταν της Αθηνά από το blog Craftoholic. Στο περιοδικό συμμετείχαν φίλες bloggers απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν μια πολύ δημιουργική δουλειά. Κάθε μήνα ανέβαινε στην πλατφόρμα ISSUE ένα δωρεάν τεύχος με tutorial για diy δημιουργίες απ’ όλα τα μέλη της ομάδας. Δυστυχώς η έλλειψη χρόνου, η ανάγκη για να υπάρχει κάποιο δημιουργικό τμήμα που θα αναλάμβανε το στήσιμο του περιοδικού μας αλλά και έλλειψη χορηγών μας ανάγκασε να σταματήσουμε την έκδοσή του. Τα τεύχη του περιοδικού μπορείτε να τα βρείτε εδώ και να τα ξεφυλλίσετε δωρεάν.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης