ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χριστουγεννιάτικα στολίδια με ξυλάκια χειροτεχνίας

    Όσες μαμάδες έχετε πάρει μέρος σε xριστουγεννιάτικα μπαζάρ του σχολείου των παιδιών σας ξέρετε ότι είναι πολύ δύσκολο να βρείτε ιδέες οικονομικές, εύκολες και γρήγορες. Αυτές τις σκέψεις έκανα πέρσι στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του νηπιαγωγείου της κόρης μου. Τι να φτιάξω που και να μην κοστίζει και να είναι ευφάνταστο στα μάτια των παιδιών μας; Έτσι, παρέα με άλλες μαμάδες, φτιάξαμε ξύλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Για την ακρίβεια ξύλινα δεντράκια με ξυλάκια χειροτεχνίας (γλωσσοπίεστρα) που έκαναν θραύση!

    Χριστουγεννιάτικα στολίδια με ξυλάκια χειροτεχνίας

    Στολίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο

    Τα ξυλάκια χειροτεχνίας για κατασκευή χειροποίητων χριστουγεννιάτικων στολιδιών αποτελούν ένα φθηνό και εύκολο στη χρήση υλικό. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με τα χρώματά τους (υπάρχουν και στο χρώμα του ξύλου), και είναι πολύ εύχρηστα. Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, αν και νομίζω ότι με ένα καλό ψαλίδι δεν θα έχετε πρόβλημα να τα κόψετε και να τα προσαρμόσετε στο μήκος που θέλετε.

    Υλικά που θα χρειαστείτε για τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

    Εννοείται ότι μπορείτε να τα στολίσετε κατά βούληση και να χρησιμοποιήσετε ό,τι άλλο υλικό θέλετε. Εμείς παρακάτω κάνουμε κάποιες προτάσεις σύμφωνα με αυτό που βλέπετε ως αποτέλεσμα στη φωτογραφία.

    • Γλωσσοπίεστρα
    • Σύρμα πίπας
    • Πομ-πομ
    • Κουδουνάκια
    • Αστέρια με γλίτερ από αφρώδες υλικό (θα τα βρείτε έτοιμα σε σακουλάκια)
    • Πιστόλι σιλικόνης για να κολλήσετε γρήγορα τα υλικά

    Διαδικασία κατασκευής στολιδιών

    Όσον αφορά στην κατασκευή για αυτά τα χριστουγεννιάτικα ξύλινα στολίδια, τα πράγματα είναι απλά. Δημιουργείτε με τα ξυλάκια ένα μεγάλο τρίγωνο και ενώνετε τις άκρες με τη ζεστή σιλικόνη με τη βοήθεια του πιστολιού σιλικόνης. Εγώ για να το πετύχω το συγκεκριμένο μέγεθος ένωσα δύο μικρά γλωσσοπίεστρα στις δυο πλευρές του τριγώνου. Κολλάτε το αστέρι στην κορυφή και στη συνέχεια στολίζετε με τα αξεσουάρ σας, ανάλογα με τα χρώματα και το ύφος που θέλετε. Από τις φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε διάφορες ιδέες.

    Χριστουγεννιάτικα στολίδια με ξυλάκια χειροτεχνίας

     Διαβάστε περισσότερα: Υλικά που πρέπει να έχει κάθε νέος crafter (Περιέχει και εκτυπώσιμο)

    Χριστουγεννιάτικα στολίδια με ξυλάκια χειροτεχνίας

    Άλλες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με γλωσσοπίεστρα στο Ανθομέλι:


    Δεν σας δυσκόλεψα καθόλου, έτσι δεν είναι; Η περίοδος πριν τις γιορτές πολλές φορές μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη και από τις ίδιες τις γιορτές, καθώς όλα γίνονται πιο χαλαρά και χωρίς άγχος. Οπότε απολαύστε τις στιγμές με τα παιδιά σας, παίξτε, φτιάξτε χριστουγεννιάτικα ξύλινα στολίδια, μαγειρέψτε μαζί τους, δείτε ταινίες και αγκαλιάστε τα. Σας έχουν τόσο ανάγκη! Καλή προετοιμασία για τις γιορτές και… με το καλό.


    Η παραπάνω ανάρτηση γράφτηκε για το site Δέλτα moms και πρωτοδημοσιεύθηκε, εκεί, στην κατηγορία mamadoblog, στις 29/11/2017.

    Κάλη και Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης