ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χιονονιφάδες από σύρμα πίπας

    Σήμερα δεν θα σας δείξω μία φετινή κατασκευή αλλά μία περσινή και μάλιστα όχι δική μου αλλά της φίλης μου της Μαρίας που είχε φτιάξει για το μπαζάρ του νηπιαγωγείου μας. Χιονονιφάδες από σύρμα πίπας για να στολίσετε το δέντρο σας, τα τζάμια του σπιτιού, τους καθρέφτες σας (εγώ αυτό έκανα!) ή ακόμα και μία γιορτινή στέκα. 

    Μόνο δύο εβδομάδες σχολείου έμειναν και όπως πάντα θα γκρινιάξω για το πόσο γρήγορα περνάνε οι μέρες και για το πόσα πολλά πράγματα θέλω να κάνω αλλά δεν φτάνει ο χρόνος. Ωστόσο,  ειδικά φέτος να σας πω έχω ρίξει αρκετά τους ρυθμούς μου και προσπαθώ να μην έχω τύψεις για αυτό (προσπαθώ αλλά δεν σημαίνει ότι τα καταφέρνω πάντα!) Έχω και την κόρη μου που ακόμα δεν ήρθαν οι γιορτές και σκέφτεται τη στολή unicorn που θέλει να της ετοιμάσω για τις απόκριες! Ε, ναι ζούμε μεγάλες στιγμές… από γιορτή σε γιορτή. Ωστόσο, όπως έγραψα και στο instagram χθες, με τη βοήθεια της μαμάς μου που ήταν αυτές τις μέρες εδώ και με ξεκούρασε πολύ , έχω πατήσει λίγο pause. Θέλω φωτάκια, ταινιούλες και χουχούλιασμα βρε παιδιά, κακό είναι; Κατασκευές δόξα τον Θεό έχω κάνει πολλές όλα αυτά τα χρόνια, καλέσματα, τραπέζια, έξοδα πολλά. Ένα pause το χρειαζόμαστε νομίζω!

    Χιονονιφάδες από σύρμα πίπας

    ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΕΣ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑ ΠΙΠΑΣ

    Οι χιονονιφάδες αυτές μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα κάποιο βιντεάκι στο you tube. Ωστόσο είμαι σίγουρη ότι και έτσι όπως το βλέπετε το στολιδάκι μας στις φωτογραφίες δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να το φτιάξετε. Απλά αξιοποιήστε το σύρμα πίπας που έχετε για τις κατασκευές σας εύκολα και εορταστικά. Aν θέλετε να τις κάνετε ακόμα πιο ευφάνταστες δείτε αυτό το βιντεάκι. 

    Και εννοείται ότι μπορείτε να τις στολίσετε με χρυσόσκονη ή να τις ενώσετε με κλωστή και να κρέμονται η μία κάτω από την άλλη. 

    Χιονονιφάδες από σύρμα πίπας

    Μια ακόμη ωραία ιδέα είναι να τις χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό για να στολίσετε ένα στεφάνι ή μια πράσινη γιρλάντα. 


    Δείτε περισσότερες χριστουγεννιάτικες κατασκευές εδώ: 

    Φτιάχνουμε μικρά μπισκοτόσπιτα και τα διακοσμούμε!

    Πώς να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο καδράκι

    Εκτυπώσιμες χάρτινες χριστουγεννιάτικες κάλτσες για τα κάλαντα

    Φτιάξε στέκες από τσόχα. Μπορείς κι εσύ!

    Χριστουγεννιάτικο καδράκι από πούλιες

    Χριστουγεννιάτικα ξύλινα στολίδια με γλωσσοπίεστρα!

    Στολίδια και άλλα δωράκια από χάντρες pyssla (DIY)

    Φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικα στολίδια από καπάκια σε 5 λεπτά!


    Εύκολα πράγματα σήμερα για όλες εσάς που ψάχνετε όμορφες και απλές κατασκευές για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας. Καλή επιτυχία και είπαμε… pause όταν νιώσετε ότι το έχετε ανάγκη. 

    Κάλη 

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης