Θα γράψουμε γράμμα στον Άγιο Βασίλη φέτος; (με εκτυπώσιμα αρχεία)

Kathy

Φυσικά και θα γράψουμε! Για την ακρίβεια τα παιδιά θα γράψουνε. Ήδη τα δικά μου έχουν ξεκινήσει τις λίστες τους. Προχθές μάλιστα πήγαμε οικογενειακώς σε κατάστημα παιχνιδιών για να διαλέξουν τι θα ζητήσουν. Έτσι για να τα έχουν πιο φρέσκα! Να έχουμε κι εμείς μια ιδέα!

Συζητάμε για το τι μπισκότα θα του φτιάξουμε για να του αφήσουμε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς κάτω από το δέντρο.  Τι σχήμα θα έχουν και πού θα τα βάλουμε! Να και τα περυσινά μας. Μάλιστα τους έχω και μια έκπληξη για το πότε θα γράψουμε το γράμμα. Θα σας πω σε άλλη ανάρτηση!

Η δε μικρότερη της οικογένειας, που τώρα αρχίζει και καταλαβαίνει, μόλις της είπαν ότι ο Άγιος Βασίλης θα έρθει από το τζάκι, κούρνιασε στην αγκαλιά των γονιών της και δεν κουνιόταν ρούπι. Όταν την άλλη μέρα την ρώτησα από που θα έρθει ο Άγιος Βασίλης μου είπε… από την πόρτα! 

Τα πράγματα βέβαια  γίνανε λίγο καλύτερα όταν μαζί με τις κούτες με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια της κατέβασαν από το πατάρι και ένα Άγιο Βασίλη ίσαμε το μπόι της. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Δεν τον αποχωρίζεται από τότε! Είναι, λέει, φίλοι. 
Παίρνει και το μπαστούνι του που είναι στρογγυλό στο πάνω μέρος, το κάνει μικρόφωνοκαι τραγουδάει δυνατά:

«Ω έλαααααααα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Ω έλαααααααα τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

«Μου ρχεται να την φάω! Αλλά μέσω skype δεν μπορώ! Αρκούμε μόνο στο να την βλέπω και να την ακούω!

 

Φέτος ετοίμασα 3 γράμματα για να τα συμπληρώσουν τα παιδιά ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη να τους φέρει τα δωράκια του. Θα διαλέξουν όποιο τους αρέσει περισσότερο! Μπορείτε να τα βρείτε στα παρακάτω link και να εκτυπώσετε αυτό που σας ταιριάζει (πατήστε πάνω στις φωτογραφίες). Ελπίζω να σας αρέσουν! 

https://drive.google.com/file/d/0BwJ4jk1wk_A1T0x2S0RsaW0tc28/edit?usp=sharing

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να αποθηκεύσετε το αρχείο και να το εκτυπώσετε

 https://drive.google.com/file/d/0BwJ4jk1wk_A1dW1NaU1PZEJHTWM/edit?usp=sharing

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να αποθηκεύσετε το αρχείο και να το εκτυπώσετε

 

https://drive.google.com/file/d/0BwJ4jk1wk_A1Y3FzVGIybW1tZzA/edit?usp=sharing

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία για να αποθηκεύσετε το αρχείο και να το εκτυπώσετε

Θα κλείσω κάνοντας την ευχή όλα τα παιδιά του κόσμου να πάρουν έστω κι ένα μικρό δωράκι φέτος… υλικό ή μη! Κάτι που να τους κάνει να χαμογελάσουν! Το εύχομαι παρόλο που ξέρω πως είναι ουτοπικό! Ίσως κι εμείς μπορούμε με τον τρόπο μας να κάνουμε κάποια παιδιά ευτυχισμένα. Ας το σκεφτούμε αυτό! Ας κοιτάξουμε γύρω μας κι όλο και κάτι θα βρούμε να κάνουμε.

ΥΓ. 1  Άλλα γράμματα από και προς τον Άγιο μπορείτε να βρείτε εδώ.
ΥΓ. 2 Ένα όμορφο γράμμα στα ελληνικά από τον Άγιο Βασίλη μπορείτε να βρείτε κι εδώ.

ΥΓ. 3 Ωραία και τα γράμματα προς αυτόν αλλά τι γίνεται μόλις μεγαλώσουν τα παιδιά; Τι θα τους πούμε; Δείτε εδώ τι γράμμα έγραψα για την δεκάχρονη κόρη μου.