Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας!

Kathy & Callie
Καλησπέρα, 
 
Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του 2014 και είμαστε πολύ χαρούμενες που ναι μεν την γράφουμε παρέα, όπως πολλές άλλες αναρτήσεις του Ανθομέλι, αλλά αυτή τη φορά κι από τον ίδιο υπολογιστή. Ναι, οι δύο ανθομελοοικογένειες βρέθηκαν μαζί για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά του 2014! Να σας πούμε ότι περνάμε υπέροχα θα είναι λίγο! Ευχαριστούμε όλους σας για τις ευχές που μας δώσατε. Οι μισές να πιάσουν θα είμαστε ευχαριστημένες! Αυτό που θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα, πρώτη μέρα του χρόνου, είναι ο ερχομός του Άι Βασίλη στο σπίτι για να φέρει τα δώρα στα παιδιά μας. 
Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και λίγο πριν εκείνα κοιμηθούν του ετοιμάσαμε ένα πιάτο με ένα όμορφο χριστουγεννιάτικα στολισμένο μπισκότο, το κομμάτι του από την Βασιλόπιτα, ένα καρότο για τον Ρούντολφ και φυσικά ένα ποτήρι γάλα. Τα αφήσαμε δίπλα στο τζάκι μαζί με 1 ζωγραφιά από το κάθε παιδί πάνω στο δέντρο.  Φέτος είχανε πράγματι την απορία αν ο Άγιος Βασίλης θα ερχότανε από το τζάκι, όπως πίστευαν ο Θάνος και η Μαρία ή από την πόρτα όπως ήθελε να πιστεύει η Μελίτα από τον φόβο της! 
Τελικά οι μόνοι που πέρασαν από το κατώφλι του σπιτιού λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου ήταν οι ίδιοι οι σπιτονοικοκύρηδες που αφού έσπασαν το ρόδι, σύμβολο καλοτυχίας, μπήκαν στο σπιτικό τους με το δεξί κρατώντας αγκαλιά την μικρή τους.Τελικά όμως ο Άι Βασίλης ήρθε από το τζάκι! Απόδειξη άλλωστε οι πατημασιές πάνω στο αλεύρι που ρίξαμε στο πάτωμα μπροστά στο τζάκι. Ο καημένος έτσι όπως προσπαθούσε να μπει, από μόλις λίγο πριν λίγες ώρες σβησμένο τζάκι, πάτησε πάνω στο αλεύρι αφήνοντας τα ίχνη του! Τι τεράστιο πόδι που είχε! Και όπως ήταν αναμενόμενο άφησε εκτός από τα ίχνη του και 3 δώρα για τα παιδιά! 
Για την Μαρία lego δεντρόσπιτο, για τον Θάνο lego  δεινόσαυρο, και για την Μελίτα ένα αρμόνιο με ντραμς και μικρόφωνο. Περίπου αυτά που του είχαν ζητήσει στα γράμματα που του είχαν στείλει. Και λέμε περίπου γιατί όπως τους έγραψε στο γράμμα που τους άφησε δίπλα στα δώρα τους, κάποια βλάβη σε κάποιο μηχάνημα για τα τουβλάκια σε ένα από τα εργαστήριά του δεν επέτρεψε στα ξωτικά να φτιάξουν τα lego που ζήτησαν!Πάντως δεν μπορούμε να πούμε… ήταν πολύ ευγενικός και έφαγε και λίγο από αυτά που τον κεράσαμε. Πήρε μαζί του και το καρότο για τους τάρανδούς του! 

Άγιες Βασίλη σ’ ευχαριστούμε! Ευχαριστούμε για τα γλυκά χαμόγελα!

Ανθομελάκια μας σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη. 

Kathy and Callie