Αρχική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Προσωπικά Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας!

Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας!

17
Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας!

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση του 2014 και είμαστε πολύ χαρούμενες που ναι μεν την γράφουμε παρέα, όπως πολλές άλλες αναρτήσεις του Ανθομέλι, αλλά αυτή τη φορά κι από τον ίδιο υπολογιστή. Ναι, οι δύο ανθομελοοικογένειες βρέθηκαν μαζί για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά του 2014! Να σας πούμε ότι περνάμε υπέροχα θα είναι λίγο! Ευχαριστούμε όλους σας για τις ευχές που μας δώσατε. Οι μισές να πιάσουν θα είμαστε ευχαριστημένες! Αυτό που θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα, πρώτη μέρα του χρόνου, είναι ο ερχομός του Άι Βασίλη στο σπίτι για να φέρει τα δώρα στα παιδιά μας. 

 
Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας! 1

Το κέρασμα στον Άγιο Βασίλη

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και λίγο πριν εκείνα κοιμηθούν του ετοιμάσαμε ένα πιάτο με ένα όμορφο χριστουγεννιάτικα στολισμένο μπισκότο, το κομμάτι του από την Βασιλόπιτα, ένα καρότο για τον Ρούντολφ και φυσικά ένα ποτήρι γάλα.
 
Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας! 3
Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας! 5
 
Φέτος είχανε πράγματι την απορία αν ο Άγιος Βασίλης θα ερχότανε από το τζάκι, όπως πίστευαν ο Θάνος και η Μαρία ή από την πόρτα όπως ήθελε να πιστεύει η Μελίτα από τον φόβο της! 

Τελικά οι μόνοι που πέρασαν από το κατώφλι του σπιτιού λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου ήταν οι ίδιοι οι σπιτονοικοκύρηδες που αφού έσπασαν το ρόδι, σύμβολο καλοτυχίας, μπήκαν στο σπιτικό τους με το δεξί κρατώντας αγκαλιά την μικρή τους.
 
Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας! 7
 
Τελικά όμως ο Άι Βασίλης ήρθε από το τζάκι! Απόδειξη άλλωστε οι πατημασιές πάνω στο αλεύρι που ρίξαμε στο πάτωμα μπροστά στο τζάκι. Ο καημένος έτσι όπως προσπαθούσε να μπει, από μόλις λίγο πριν λίγες ώρες σβησμένο τζάκι, πάτησε πάνω στο αλεύρι αφήνοντας τα ίχνη του! Τι τεράστιο πόδι που είχε! 
 
Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας! 9
 
Και όπως ήταν αναμενόμενο άφησε εκτός από τα ίχνη του και 3 δώρα για τα παιδιά! Για την Μαρία lego δεντρόσπιτο, για τον Θάνο lego  δεινόσαυρο, και για την Μελίτα ένα αρμόνιο με ντραμς και μικρόφωνο. Περίπου αυτά που του είχαν ζητήσει στα γράμματα που του είχαν στείλει. Και λέμε περίπου γιατί όπως τους έγραψε στο γράμμα που τους άφησε δίπλα στα δώρα τους, κάποια βλάβη σε κάποιο μηχάνημα για τα τουβλάκια σε ένα από τα εργαστήριά του δεν επέτρεψε στα ξωτικά να φτιάξουν τα lego που ζήτησαν!
 
Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας! 11
 
Πάντως δεν μπορούμε να πούμε… ήταν πολύ ευγενικός και έφαγε και λίγο από αυτά που τον κεράσαμε. Πήρε μαζί του και το καρότο για τους τάρανδούς του! 
 
Ο Άι-Βασίλης ήρθε και σε μας! 13
Άγιε Βασίλη σ’ ευχαριστούμε! Ευχαριστούμε για τα γλυκά χαμόγελα!

Ανθομελάκια μας σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη. 

Kathy and Callie

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλη χρoνια ανθoμελooικoγενειες μoυ.O αη Βασιλης βρηκε στo σπιτικo σας μια μικρη φιλoξενια και ξεκoυραστηκε λιγo αφηνoντας τα δωρακια τoυ για τα παιδια σας.Ευχoμαι παντα να εχετε την ευλoγια την χαρη τoυ και την πρoστασια τoυ.

  2. Κορίτσια μου!Καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα!Τι όμορφα που περάσατε μαζί τις γιορτές!!Ο Άγιος Βασίλης δεν ήπιε όλο το γάλα του?Ήταν φουσκωμένος γιατί το ήπιε όλο σε μας!!!χοχοχο
    Σας φιλώ γλυκά!

  3. Ανθομελένιες μου καλημέρα και καλή χρονιά! Με υγεία, με δημιουργικότητα, με αγάπη!
    Γέλασα πολύ με τη Μελίτα που περίμενε τον Αη Βασίλη από την πόρτα! Μου αρέσει που κρατάτε τις παραδόσεις!
    Σας στέλνω την αγάπη μου,
    Αθηνά

  4. Πάντα έτσι περιμέναμε τον Αγιο Βασίλη κι εμείς με τα παιδιά μας!!! Και κάθε φορά τους άφηνε, εκτός από τα δώρα τους, και από μία κάρτα με ευχές και συμβουλές!!!! Και έτσι συνεχίζουμε…
    Χθες ανταλλάξαμε τα δώρα μας με τα τριαντάχρονα (32 και 29) πλέον παιδιά μας!!!
    Καλή χρονιά, σας εύχομαι κορίτσια!!!!!!!!! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και πάντα με υγεία, αγάπη και χαρά γύρω σας!!!!
    Φιλάκια πολλά!!

  5. Καλή χρονιά κοριτσάκια! Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσάς, φουλ μαγική ατμόσφαιρα! Και του χρόνου να είστε καλά να υποδεχθείτε μαζί τον Άη Βασίλη!

  6. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ανθομελακια να έχετε γεματη υγεία … αγάπη και χαμόγελα… οπως τα μικρα σας..και ο Αγιος Βασίλης να έρχεται κάθε χρόνο και να γεμίζουν τα μικρα προσωπΆκια απο χαρα.. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!φιλάκια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ