ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    4 υπέροχες προτάσεις δώρων για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια

    Λάτρεις των επιτραπέζιων παιχνιδιών! Σε μια εποχή γεμάτη ηλεκτρονικά παιχνίδια, πόσοι είναι αυτοί που αγαπούν ακόμα τα επιτραπέζια παιχνίδια; Θα σας μιλήσω εκ πείρας. Πολλοί και εκλεχτοί! Τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν έναν υπέροχο τρόπο δεσίματος της οικογένειας αλλά και ταυτόχρονα μάθησης και ψυχαγωγίας (δες τα οφέλη τους εδώ). Αν μάλιστα συνδυαστούν με ένα challenge, όπως τη συγκέντρωση πόντων ή την απόκτηση ενός μικρού βραβείου (έπειτα από μια family night), τότε ενδεχομένως αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα μεγαλύτερα παιδιά. Για αυτό, εν όψη των γιορτών, έχουμε να σας κάνουμε υπέροχες προτάσεις δώρων για όλους εσάς που είστε λάτρεις των επιτραπέζιων παιχνιδιών.

    Επιτραπέζια παιχνίδια για παιδιά άνω των 4 ετών

    Βρες το στα τυφλά

    Ενα παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους που θα τους ενθουσιάσει καθώς θα κληθούν μέσα από τους δύο σάκους να βρουν μόνο με την αφή τους αυτά που κρύβει μέσα; Τι λέτε; Θα φοβηθούν ή όχι;

    Υπέροχες προτάσεις δώρων για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια παιχνίδια. Βρες το στα τυφλά από Remoundo
    Επιτραπέζιο παιχνίδι Βρες το στα τυφλά από Remoundo

    Αποστολή καθαρά ρούχα

    Για να δω πόσο καλές νοικοκυρές και νοικοκυραίοι είστε, μικρά μου παιδιά; Ρίξτε το ζάρι και με βάση το χρώμα βάλτε τα ρούχα σας μέσα στο πλυντήριο. Όποιος προλάβει και τα απλώσει πρώτος χωρίς να βραχεί και από τη βροχή είναι ο νικητής!

    Υπέροχες προτάσεις δώρων για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια παιχνίδια. Αποστολή Καθαρά Ρούχα από Remoundo
    Επιτραπέζιο παιχνίδι Αποστολή Καθαρά Ρούχα από Remoundo

    Η εταιρεία Remoundo είναι η πρώτη στην Ελλάδα που ασχολήθηκε αμιγώς με την παραγωγή επιτραπέζιων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Στόχος ήταν, είναι, και θα είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας και η αύξηση τόσο της ασφάλειας όσο και της ποικιλίας των προϊόντων της. Τα επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά υλικά, διατηρώντας την σταθερή υψηλή ποιότητα. Η συλλογή παιχνιδιών της εταιρείας Remoundo περιλαμβάνει παιδικά, εκπαιδευτικά αλλά και οικογενειακά παιχνίδια όπως και παζλ. 

    Επιτραπέζια παιχνίδια άνω των 5 ετών

    Τα Ιπτάμενα Καπέλα

    Εντάξει, θέλω να κρυφτώ αλλά δεν μπορώ, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι το αγαπημένο μας. Είναι ένα παιχνίδι γρηγοράδας, ακρίβειας, στόχου αλλά και μέτρησης πόντων! Τα τρελά ιπτάμενα καπέλα πρέπει να μπουν στην σωστή τρύπα για να πάρετε πόντους! Όμως, δεν θα είναι και τόσο εύκολο να τα βάλετε στη σωστή θέση καθώς ειδικά αν παίζουν και οι 4 παίχτες τα καπέλα θα πέφτουν βροχή! Το σίγουρο είναι ότι θα το διασκεδάσετε!

    Υπέροχες προτάσεις δώρων για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια παιχνίδια. Ιπτάμενα καπέλα από remoundo
    4 υπέροχες προτάσεις δώρων για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια 6

    Επιτραπέζια παιχνίδια για παιδιά άνω των 7 ετών

    Παίρνω αμπάριζα και βγαίνω

    Αααα, εδώ έχουμε ένα παιχνίδι για δυνατούς λύτες καθώς είναι αρκετά πολύπλοκο. Μπες στη φυλακή, βγες στη φυλακή, κυνήγα τους αντιπάλους σου αλλά προστάτεψε και την αφετηρία σου! Χαμός λέμε! Το παιχνίδι βασίζεται στο κλασικό παιχνίδι Αμπάριζα των παιδικών μας χρόνων.

    Υπέροχες προτάσεις δώρων για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια παιχνίδια. Παίρνω Αμπάριζα και βγαίνω

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    10 παιχνίδια one-min it to win it για μικρούς και μεγάλους

    Ιδέες για δραστηριότητες και παιχνίδια μέσα στο σπίτι #μένουμεσπίτι

    Όλα τα παιχνίδια για παιδικά πάρτυ (και όχι μόνο) έτοιμα να τα εκτυπώσετε!

    Επιτραπέζια Παιχνίδια για παιδιά άνω των 8 ετών

    Άνω Κάτω και καλά ξεμπερδέματα

    Ακόμα ένα αγαπημένο μας παιχνίδι γιατί συνδυάζει τη διασκέδαση με τη γνώση. Επίσης το αγαπάμε γιατί είναι αρκετά δύσκολο ώστε ακόμα κι ο μπαμπάς μας που νικάει πάντα (γκρρρ) να τα βρίσκει σκούρα! Τι πρέπει να κάνετε; Να βάλετε στη σειρά τις απαντήσεις που δίνονται σε μία σχετικά δυσκολούτσικη ερώτηση (εντάξει έχει και μερικές πολύ εύκολες). Η κάρτα σας δίνει τις απαντήσεις “Ανω Κάτω” κι εσείς πρέπει να τις βάλετε στη σωστή σειρά. Ο παίχτης με τα περισσότερα σωστά κερδίζει τον γύρο.

    Υπέροχες προτάσεις δώρων για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια παιχνίδια. Άνω κάτω και καλά ξεμπερδέματα

    Όλα τα παιχνίδια της ελληνικής εταιρείας κατασκευής και εισαγωγής επιτραπέζιων παιχνιδιών Remoundo θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φυσικά και online καταστήματα σε όλη τη χώρα.

    Οι προτάσεις μας δεν τελειώνουν εδώ ωστόσο καθώς έχουμε δοκιμάσει κι άλλα επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo που μάλιστα αναβιώνουν πολλά αγαπημένα παλιά παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων και εννοείται ότι σας τα προτείνουμε!

    Περισσότερες προτάσεις εδώ: Τα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων σε επιτραπέζιο αλλά και Επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια

    Στο Ανθομέλι θα βρείτε πολλές ακόμα προτάσεις για δώρων στην αντίστοιχη κατηγορία και είμαστε σίγουρες ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης