ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας

    H αλήθεια είναι ότι πάντα προσπαθώ να απολαύσω πολύ τις προεόρτιες ημέρες (δες και εδώ) και να δημιουργήσω προεόρτιες αναμνήσεις. Ξέρετε αυτές που ακόμα δεν έχει τραπέζια, καλεσμένους ή ταξίδια. Αυτές που απλά ονειρεύεσαι τι ωραία που θα περάσεις στις γιορτές και πόσο ξεχωριστές θα είναι. Αυτές τις μέρες που ετοιμάζεις τα project σου, τις συνταγές σου, βάζεις στη σειρά τις ιδέες σου, κάνεις τα diy σου, στολίζεις κ.ο.κ. Φέτος, αν για κάτι ευχαριστώ την καραντίνα είναι ότι εμένα προσωπικά μου δόθηκε η ευκαιρία όλα αυτά να τα απολαύσω λίγο περισσότερο. Βλέπετε εργαζόμενη από το σπίτι και έχοντας να ρυθμίσω μόνο ένα παιδί στο webex, είχα λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου καθώς κέρδιζα τον χρόνο από το πήγαινέλα στα μαθήματα αλλά και την κατανομή σου σε πρωινά και απογευματινά. Έτσι, με πολλή χαρά και καθώς ξέρω ότι πολλοί δεν μας ακολουθείτε στα SoMe που είναι λίγο πιο άμεσα, σκέφτηκα να σας δείξω τα χριστουγεννιάτικα hightlight των προεόρτιων ημερών μας που είναι full!

    Όπως θα το φαντάζεστε, οι προεόρτιες μέρες ξεκίνησαν περίπου μαζί με τα γενέθλια του blog μας… σχεδόν χωρίς ανάσα! Αφού,λοιπόν, τελειώσαμε την εορταστική μας φωτογράφιση, ξεκίνησαν οι φωτογραφίσεις των διαγωνισμών μας που προσφέραμε πάνω από 20 δώρα στους αναγνώστες μας σε facebook και instagram. Ταυτόχρονα άρχισαν να έρχονται και τα πρώτα εορταστικά βιβλία, δώρα, παιχνίδια για να σας τα δείξουμε και να σας προτείνουμε ιδέες για δώρα. Μία τρέλα όπως καταλαβαίνετε! Και είναι μια τρέλα γιατί πάντα όλα αυτά συνοδεύονται από βίντεο στο instagram, video στο youtube και γενικά είμαστε με μια κάμερα στο χέρι στο σπίτι μας!

    Δείτε μερικά από τα βιντεάκια μας (igtv) στο Instagram

    https://www.instagram.com/p/CIFrPxbFV9E/

    https://www.instagram.com/p/CINoHfAlLEQ/

    https://www.instagram.com/p/CIYDAhuFDRI/

    https://www.instagram.com/p/CIno7nvFoXg/

    https://www.instagram.com/p/CIqT5J_l4Gj/

    https://www.instagram.com/p/CIs3sRhFAnj/

    https://www.instagram.com/p/CI2-uB_l_ea/

    https://www.instagram.com/p/CI6QomuFCuJ/

    Και επειδή όποιος είναι blogger θέλει και καλά εργαλεία, ο καλό μου ο αντρούλης δεν με άφησε έτσι, κι έτσι κανόνισε, και μιας και το κινητό μου είχε σπάσει εντελώς στην οθόνη και με το ζόρι έβλεπα, να έχω καινούργιο κινητό ακριβώς στην ώρα που χρειαζόταν! Οπότε με ένα ουφ ξεκίνησα τα κλικ κλικ! Τι λέτε πάμε να δούμε μερικά από τα προεόρτια highlight και να τα λέμε συγχρόνως;


    Χριστουγεννιάτικα Highlight No 1: Γενέθλια του Κώστα

    Τα γενέθλια του αντρούλη μου! Το αγόρι μου φέτος έγινε 52 ετών και καθώς ήμασταν εντός των τειχών τα γιορτάσαμε καραντινάτα και διαδικτυακά! Από το πρωί ξεκινήσαμε με τις εκπλήξεις με τη Μελίτα, με λουκούλειο πρωινό και κεράκια και μετά συνέχεια είχε αγαπημένο μεσημεριανό, δημιουργία της δικής μας τούρτας, επιτραπέζια παιχνίδια και το καλύτερα, το βράδυ γενέθλια online με όλους τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς που θα θέλαμε να είχαμε καλέσει και στο σπίτι μας ούτω ή άλλως! Ο Κώστας πολύ συγκινημένος μας ευχαρίστησε όλους και είπε ότι ήταν από τα πιο όμορφα γενέθλιά του! Πιο όμορφα δεν ξέρω, αλλά σίγουρα μοναδικά!

    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας, pancakes
    Για τα γενέθλια του Κώστα αφράτα pancakes!
    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας, γενέθλια Κώστα
    Και το βράδυ σβήσιμο της τούρτας που φτιάξαμε με τα χεράκια μας με όλους τους αγαπημένους μας.

    Χριστουγεννιάτικα Highlight No 2: Στολισμός

    Στολίσαμε κι εμείς φέτος πιο μπροστά από κάθε άλλη φορά. Τι να κάνουμε; Πώς να περάσουν όμορφα και οι ώρες, τόσο καιρό που είμαστε στο σπίτι! Έτσι, περίπου 8-10 μέρες πριν το συνηθισμένο μας κατεβάσαμε τα στολίδια μας και αυτοσχεδιάσαμε! Το αστέρι, όπως κάθε χρόνο, μπήκε πριν από κάθε στολίδι στο δέντρο από τη Μελίτα και τον μπαμπά μας!

    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας, στολισμός δέντρου
    Για πόσα χρόνια ακόμη θα βγάζω άραγε αυτή την φωτογραφία με την Μελίτα στους ώμους του μπαμπά της;
    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Και το τελικό αποτέλεσμα! Και του χρόνου να είμαστε γεροί!

    Highlight No 3: Στολισμός εισόδου και Βιβλιοθήκη του Άγιου Βασίλη

    Φέτος, είχαμε εξτρά bonus την είσοδό μας που ενώ κάθε χρόνο στολίζουμε μεν ιδιαίτερα και διαφορετικά (δες και εδώ), φέτος την μετατρέψαμε σε χριστουγεννιάτικο “λούνα παρκ”! χεχε! Εντάξει υπερβολές μεν αλλά εμένα μου φάνηκε υπερπαραγωγή! Ωστόσο το καλύτερο ήταν η δανειστιτκή Βιβλιοθήκη του Άγιου Βασίλη που στήσαμε στον όροφο μας και φυσικά είναι για όλα τα παιδιά της πολυκατοικίας! Ένα βιβλίο, ένα γλυκάκι!

    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Η είσοδος από τα χεράκια του γείτονά μας Γιώργου και του Κώστας
    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας, βιβλιοθήκη του Άγιου Βασίλη
    Η βιβλιοθήκη του Άγιου Βασίλη είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά της πολυκατοικίας

    Χριστουγεννιάτικα Highlight No 4: Συνταγές και φαγητό

    Αν στην καραντίνα Volume I φάγαμε πολύ, σε αυτήν εδώ του δώσαμε να καταλάβει. Αν στην πρώτη χάσαμε κιλά, σε αυτήν βάλαμε ό,τι είχαμε χάσει κι ακόμα παραπάνω! Τι να κάνεις, πως να περάσει η ώρα; Τρως, φτιάχνεις, αγοράζεις, παραγγέλνεις! Έτσι κι εμείς ό,τι συνταγή μας αρέσει την κάναμε, δοκιμάσαμε καινούργιες και φυσικά κάναμε και πολλά χριστουγεννιάτικα γλυκά!

    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Αλλα γλυκά τα φτιάξαμε, άλλα τα αγοράσαμε αλλά όλα ήταν πεντανόστιμα. Ε, μοιράσαμε και σε γείτονες αγαπημένους
    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Μελίτα εν δράση φτιάχνοντας cinammon rolls

    Highlight No 5: Advent Calendar

    Αυτές οι μέρες σίγουρα δεν θα ήταν οι ίδιες αν δεν είχα, με πολλή παρότρυνση της Μελίτας, φτιάξει και φέτος το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης! Φέτος το ημερολόγιο ήταν γεμάτο δραστηριότητες για τη Μελίτα που όμως εμπλεκόταν και η μαμά και ο μπαμπάς φυσικά! Οι αγαπημένες της το christmas karaoke, το gingerbread house και το christmas bath! 24 μέρες που βρήκαμε να κάνουμε πολλά και μας ένωσαν ακόμα περισσότερο.

    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Χαλαρωτικό χριστουγεννιάτικο μπάνιο για το κορίτσι μου!

    Δείτε στο youtube το χριστουγεννιάτικο βίντεο μας Christmas Vlogmas 2020


    Χριστουγεννιάτικα Highlight Νο 6: Δώρα

    E, δεν θα σας κρυφτώ. Φέτος το σπίτι μας γέμισε δώρα και βιβλία από αγαπημένους συνεργάτες και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό! Το κουδούνι μας χτυπούσε διαρκώς και όλο και κάποια έκπληξη ερχόταν. Βιβλία αγαπημένων φίλων, γούρια, επιτραπέζια, παιδικά βιβλία αλλά και γλυκά ήταν λίγα μόνο από αυτά που μας προσφέρθηκαν απλόχερα φέτος ως μέρος συνεργασίας ή ως ένδειξης αγάπης. Κι εμείς ελπίζουμε να κάναμε το καλύτερο για να σας τα παρουσιάσουμε και να σας δώσουμε όμορφες ιδέες.

    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Δώρα για την Μελίτα
    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Δώρα για την μαμά
    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Δώρα για όλους μας
    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Δώρα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα
    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Δώρα για όλους μας

    Highlight Νο 7: Επιτραπέζια παιχνίδια

    Από παιχνίδια τα πήγαμε πολύ καλά και σκέφτομαι ότι μπροστά μας έχουμε και 2-3 εβδομάδες εορτών που σημαίνει ότι… τη βάψαμε, χαχα! Φέτος, η Μελίτα έμαθε να παίζει Roblox και Among us που ουσιαστικά είναι τα πρώτα τέτοιου τύπου ηλεκτρονικά παιχνίδια που παίζει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι λείπει και η μαγεία του παιχνιδιού με επιτραπέζια. Γι αυτό και αρκετά βράδια ή απογεύματα τα περάσαμε οικογενειακά με πολύ γέλιο και φυσικά ανταγωνισμό!

    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια με το κορίτσι μου

    Χριστουγεννιάτικα Highlight No 8: Στρωματσάδα


    Στρωματσάδα night και φέτος και πραγματικά το απολαύσαμε. Φέραμε το στρώμα από τον ξενώνα, στρώσαμε τα σκεπάσματα, η μαμά, εγώ δηλαδή, έφτιαξε σπανακόπιτα και βάλαμε να δούμε το Χρονικά των Χριστουγέννων 2. Καλύτερη επιλογή δεν μπορούσαμε να κάνουμε! Ήταν μια μαγεία και η στρωματσάδα και η ταινία. Οπότε και αν έχετε Netflix να τη δείτε οπωσδήποτε! Όσο για τον ύπνο δίπλα στο δέντρο, δοκιμάστε το και τα παιδιά θα ξετρελαθούν!

    Τα χριστουγεννιάτικα highlight των προεόρτιων ημερών μας
    Στρωματσάδα night!

    Τώρα αν με ρωτάτε, αν βγήκα όλες αυτές τις μέρες και πώς πρόλαβα να τα κάνω όλα αυτά, θα το πω για να μείνει στην ιστορία ότι εκτός από 2-3 φορές που βγήκα για δουλειές (τράπεζα, φαρμακείο κ.α.) και 2 φορές με τον Κώστας και τη Μελίτα για λίγο περπάτημα, η μοναδική φορά που βγήκα βόλτα/γυμναστική ήταν τη δεύτερη εβδομάδα με τη φιλεναδίτσα μου την Εύη που μου έχει λείψει τόσο πολύ! Κάναμε ένα ωραίο περπάτημα για καμιά ωρίτσα, απολαύσαμε το ηλιοβασίλεμα και από εκείνη την ημέρα με έχει φάει το σπίτι! Λίγο τα online, λίγο το κρύο, λίγο η προστασία μας, αυτή τη φορά νομίζω ότι έχω σημειώσει ρεκόρ! Δεν παραπονιέμαι, αλλά σίγουρα φοβάμαι μη μου γίνει και συνήθεια!

    Απαπα, ελπίζω να συνέλθω γρήγορα από αυτό το σύνδρομο σπιτόγατας στο οποίο έχω πέσει και να βγούμε από αυτό τον γολγοθά που περνάμε! Φτου φτου, λοιπόν, και με το καλό του χρόνου να είμαστε πάλι σε κανονικές συνθήκες. Κι επειδή λογικά αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση που βγαίνει πριν τα Χριστούγεννα να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα με υγεία και με πολλή προσοχή αγαπημένοι.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Πολύ όμορφα πράγματα!!! Μπράβο Κάλη που κατάφερες κι έκανες τόσα. Και που μας εξηγείς πως ο λόγος ήταν ότι ήσουν πολλές ώρες σπίτι. Εγώ, για να καταλάβεις, μόλις χτες συνειδητοποίησα ότι έρχονται τα Χριστούγεννα!χαχα… Όσο για το σύνδρομο σπιτιού όπως τα λες..α πα πα!Μακριά από εμάς. Άντε να επανέλθουμε σιγιά σιγά το2021… Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και πολλές χαρούμενες στιγμές. Ας κάνουμε τις γιορτές αυτές αξέχαστες…με τον δικό μας τρόπο. φιλιά!

    2. με φάνηκε ήταν ένα υπέροχα ταξίδι ταξίδι. ευχαριστώ για μοιράζετε. μαθαίνω ελινικα ανδ αυτό το βλογ με βοηθάει πολύ. γράφετε σένα τρόπο απλό και καθαρά. Μπορώ να καταλαβαίνω εύκολα. δεν διάβασα όλα. θα διαβάσω σιγά σιγά στις επόμενες μέρες.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης